Jump to content

Metzger

Members
  • Viestit

    363
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Tietoja käyttäjästä Metzger

  • Syntymäpäivä 05.11.1984
  1. Morjesta kaikille!Onkos kenelläkään tietoa tai onko joku kokeillut tuota PEA?tuota ainakin joskus oli jossain boostereissakin jos muistan oikein. Olisi purkillinen tuota ja aattelin testata toimiiko millään tavalla. Jos joku on kokeilut niin millaisilla annoksilla ja onko hyvä ennen treeniä ja kauanko ennen jne...Jos Manninen sattuu lukaisemaan vahingossa tätä niin voisi laittaa pikku selostuksen kyseisestä tavarasta https://www.neurohacker.com/phenylethylamine
  2. Morjens Anssi, Onko juna jo mennyt vai ehtisikö vielä tuohon GENIUS tuotteen testikehoksi?Erittäin mielenkiintoinen tuote, olen vuorotöissä ja välillä mennään vähillä unilla yms ja aika stressaavaa tyyppiä, keskittymiskyky välillä aika huono ja vireystila yms ja tuntuu että on sellainen "aivosumu" välillä. Olisi mukava päästä testailemaan GENIUS tuotetta josko mahdollisesti auttaisi vähän pitkällä aikavälillä, sitten vaan lisää ostamaan jos jeesii Ja raporttia tietenkin alusta asti
  3. Täällä ainakin halukas kokeilemaan jotain uutta prototyyppivalmistetta testikehoksi jos on tulossa niin ehdottomasti Onko alustavasti mitään tietoa minkätyyppinen tuote tai mihin tarkoitukseen lähinnä?
  4. Huomenta. Täällä olisi ainakin yksi erittäin mieluisa testikeho Dominus Nutritionin tuotteille. 15 vuotta salia harrastaneena ja pääosin aktiivisesti (mitä nyt erinäiset vammat matkan varrella ovat vaivanneet ja rajoittaneet), penkkipunnerrusta ajattelin vielä bodaustreenin ohessa jos saisi kehitettyä hyviin lukemiin (toisin sanottuna kisailemaan jos kuntouneet vammat ei tästä pahene). Tiedän aika paljon ravitsemuksesta ja osaan suhteellisen fiksut ruokavaliot ja rungot itse väsätä jne, välillä ei vaan aika riitä niihin kun on 3-vuorotyö ja ylitöitä jne, menee välillä väkisin vähän soveltamiseksi mutta pääosin ihan ok on ravitsemus. Kiinnostaisi tuo palautusjuoma koska vedän nyt aika rajuja volyymitreenejä erikoiskikoin höystettynä/toki myös voimaprogressiojaksoja joten palautumista pitäisi saada paremmaksi tai apua siihen vaikka olen vähän kaikkea kikkaillut asian suhteen mutta olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Samaan syyhyn myös Firmitas tuote kokeilluun olisi kiva, tuollaiset treenit tuppaa hikoiluttamaan paljon jne ja tulee kramppeja yms yms. Ja tuo GENIUS tuote olisi myös erittäin mielenkiintoinen tuote testata, vuorotyön ja kauan kauan kestäneen uniongelmien ja unettomuuden takia tuntuu että käy vähän hitaalla välillä ja etenkin lyhytkestoinen muisti ja vireystila yms on huono, samoin kortisolitasoja mittailtu aika paljon ja jatkuvasti stressihormoni (s-korsol) ei todellakaan ole hyvällä mallilla, eli stressihormonit jyllää liikaa. Olisi varmaan hyvä tuote laittaa kokeiluun jne ja testailla vaikutuksia vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kaikkii edellä mainittuihin tuotteisiin tekisin jokaiseen oman testikeho osion mihin asioihin vaikuttaa jne ja päivittelisin aktiivisesti niitä ns. blogeja. Varmaan jäi tässä monta asiaa vielä laittamatta syihin yms miksi haluaisin mutta paljon niitä löytyy ja noista tuotteista saattaisi olla hyvinkin apua. Vastaile jos kiinnostuit niin täällä olisi ainakin yksi testikeho ja laittaisin blogia niistä erikseen alusta asti )Käytin paljon Mannisen tuotteita aikanaan ja oli mielestäni laadukkaita ja hyviä joten uskoisin että nämä olisivat myös vähintään yhtä hyviä :)Laitteleppa viestiä jos kiinnostuit. Nuo nootropiinit kiinnostaa muutenkin paljon mitä yhtäkkiseltään tutustunut osaan:Asetyyli-L-karnitiini & Alfalipoiinihappo, Bacopa Monnieri,Ashwagandha,L-Teaniini , L-TRYPTOFAANI, Ruusujuuri-uutejauhe,Teacrine. No anyway kaikki nuo oleva tuotteesti olisi mieluisi testikehoon joten viestii vaan
  5. Ja näemmä heti kun isompiin kuormiin menee niin nivelet ja jänteet pirun kipeeksi tulee. No jos vielä kerran kokeilisi roippeiden kera että minkä tuloksen saisi, roippeista sellanen mikä jeesaa tota kollageenisynteesiä ja voitelee niveliä (deca). testo toki pohjalla. Pääasia itelle kun oli tossa motivaatio hiukan hukassa että on tavoite nyt ylipäätään, onnistuu se tai ei.
  6. Joo kossi puhuu kyllä asiaa mielestäni, ainakin omalta kantilta katsottuna. Isoin ongelma oli kauan sitten jo 92kg painoisena 190kg kun nousi parhaimillaan että vasemman rintalihaksen ja olkapään välinen alue oli jatkuvasti tulehtunut ja krooninen hauiksen pitkän pään tulehdus. Ja toi johtui siitä että aikanaan nippasi kunnolla ja vähän revähti vasen rintalihas ja sen jälkeen se on aina se ongelmakohta. vaikka nousisi paino niin asento rikkoutuu vasemmalta puolelta herkästi, ja sitten riskit isot. Ja tohon vaivaan ei roippeet kyllä auta jos arpikudosta tullut.
  7. Ja pari vihjettäkin tuli jo. eli bollet pois ja decaa tilalle. substanssit löytyy pika decaa ja normi decaa joten niigä alan nyt sitten heittämään kehiin. mikä olis sopiva test0/deca tai pika deca ratio. entä kuivia päälle?Koitan nyt kerran elämässäni ns.järkevällä setityksellä että kokeilee mitä tulee. Ellei paikat mee atomeiks kun oli ennnenkin. jo. Mutta neuvoja sekä treeniin että kiertoon jne jne kaivataan. rohkeesti vaa sonnit. treni?winsu (voimanlisäys), sarmit? Aatteli et kaikki ns. avut ottaisin käyttöön tähän viimeiseen yritykseen mistä hyötyä voisi olla.
  8. Että mahdolliset treeni ohjelmat jne jne tervetulleita että miten tohon olisi mahollista päästä. 2-3x viikossa penkkiä tulen tekemään vanhalla kaavalla millä aikoinaan nousi 185kg. lääkkeinä nyt 500mg testoa ja 400mg boldea.
  9. no niin, eli viimeinen kerta sitten kokeilla kuinka lähellle pääsee 200kg, vasen rinta hieman revennyt ja olkapään kiertäjässä probleemaa mut riskillä kokeilen vielä kuinka lähelle pääsen. Kaikki mahdolliset neuvot ja vinkit otetaan vastaan joten kommentoikaa vapaasti vaan. oli kyseessä sitten treeniohjelma tai roinat jne. lähtökunto nyt täysin paska eli pe meni 120x6x5 suht helposti.
  10. Moro moro vaan kaikille pitkästä aikaa...pitkään kehoilua ja voimailua seuranneena sivusta (eli en kommentoi ikinä oikeen mitään) niin näen tuon uuden liiton silti hyväksi asiaksi, josko se kehonrakennus tuosta vielä elpyisi. Toivottavasti. Mutta samaa pohdin mitä make tuossa myös että tuleekohan osallistujia minkä verran ekoihin kisoihin?Varmasti Ace jne vie aluksi katsojat mutta entäs tuo testattu elite pro mahtaakohan siinä tulla kehokisoista täys fiasko?No kumminkin näyttäisi ihan hyvältä että on ylipäätään uusi liitto kehonrakentajille jne, samoin myös miksei tuo pca tms ole tervetullut vaikka en ole törmännyt vielä virallisesti kuin yhden ketä siinä kisaa. No toivotaan että hommat lähtee rullaamaan hyvin noilla uusilla jutuilla ja nähdään hyvät kisat jne
  11. Eli phat tyyppisellä ohjelmalla mennään: 2x vkossa voimaa ja loput sitten volyymi/pudotus/rest-pause tyyliin. Listaan vain treenit missä haen progressiota. Ma 14.11 : Rinta.Ojentajat. penkki 160x4x5. vinopenkki vipuvarsilaite 100kg/puoli 4x6, peckdeck pumppaillen 4x15 smith otsalta ojentajat: 105x4x5 100x2x5 95x2x5 pushdown pitkää sarjaa about 4x20 lopuksi Ja "boostina" menee nyt 2ml susta per viikko ja 4 ml pika decaa. viikko viikolta voimatasot nousee mutta omapaino ei nouse vaikka yrittänyt sitä nostaa.
  12. Itse tuikkaan 0.5x25mm olkapäihin ja reisiin 0.6.x30mm. Välillä tuntuu ilkeeltä paikasta riippuen mutta mennyt aina lihakseen saletisti.
  13. Tosta lisääntymisestä että kaveri on voimamiestasolla sm 1 lähivuosilta ja roinannut 13 vuotta putkeen (toki pikku taukoja) ja kolme tervettä lasta on joten kyllä roinaajakin näemmä lapsia voi saada, tiedän muutaman muunkin.
  14. Taidan kaivaa tuolta mapista paperit missä oli omat labrat ja siis täysin natikka silloin en koskaan ollut käyttänyt mitään ja korvaushoitoon päätyi sitten eka geeli ja sitten susta. Eli reilu vuoden takaisia tuloksia täysin natikkana: Eli kolet eka mitkä on ollu päin persettä aina aikuisiästä asti (koko suvussa samaa ollut hoikilla jne ihmisillä eikä huonoja elämäntapoja) kokonaiskole: 6.5 hdl 1.22 Trigly 1.56 ldl 4.6 S-testo-vapaa 227 S-testo 8.3 S-kortisoli 3.9 24h mittaus kortisoli virtsasta (381) viitearvot 150-650 nmol/l [h=1]Kortisoli, vapaa, vuorokausivirtsasta 181 (viitearvot 30-145)[/h]Pitkäaikaiset yli 10vee kestäneet uniongelmat varmaan takana myös että kortisoli koholla. S-LH 3.4 (viitteet 2.5-7) eli alhainen S-Shbg 7 (viitteet 10-57) S-PRL 192 (Viitteet 70-300) S-TSH 3.0 S-T4-V 14

×
×
  • Luo uusi...