Jump to content

Rambo

Chat
 • Viestit

  5 951
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä Rambo

 • Taso
  Foorumin toiseksi huonoin penkkaaja

Converted

 • Sijainti
  Kellarissa
 1. Älä lähde tän röllin kanssa keskustelemaan. Ton juttuja ei pidä ottaa tosissaan.
 2. Tottakai. Mutta penkki ei ole missään nimessä turha liike ja variaatioita löytyy toki. Tissit kasvaa penkkaamalla. En sanoisi kenellekään että älä tee penkkiä.
 3. Rintalihakset kasvaa penkkiä tekemällä, ei pleikkaria pelaamalla. Vai eikö penkin tekeminen kasvata tissejä? Dorianilta ei tässä tapauksessa kysytä koska tämä on vinkkejä aloittelijoille. Ja Pode hei, koita nyt päättää, Arnoldin kultaisessa kutosessa on penkki yksi liike, onko Arska väärässä?
 4. Rupesi naurattamaan aika helvetisti kun jätkät on ennen muinoin riidelleet penkin tärkeydestä rintalihaksen kasvatuksessa.
 5. Vaatii totuttelua. Ainakin näin alkuun en tykkää yhtään. Foorumi ei myöskään toimi tapatalkilla
 6. Kyllä näitäkin ihmisiä on mutta ei kannata vedota siihen että jos joku toinen niin minäkin. Aika ihmeellistä muuten miten sama spurgujengi pysyy hengissä vuodesta toiseen. Juttelin tässä keväällä yhden paikallisen sankarin kanssa ja hän sanoi että oli pari vuotta sitten ottanut kuppia joka päivä vuoden ajan, oli ollut kuulemma kova krapula kun löi korkin kiinni. En mä ymmärrä miten ne pysyy hengissä mutta en mä silti ota mallia ja juo vuotta, mä en pystyis varmaan viikkoa pidempään kippaamaan. Oma vaari veti myös 60-vuotta röökiä eikä kuollut siihen, ajan myötä nukkui pois. Eli vanhaksi vieläpä, karvan alta 80v taisi olla.
 7. Se miten keuhkosyöpään kuolee on kaikkea muuta kuin kivaa, varmaan yksi vittumaisimmista on keuhkoahtauma ja hidas tukehtuminen. Syöpä nyt vie suhteellisen nopeasti.
 8. Tää sun kaverisi on fiksu tyyppi.
 9. Koska se on niin perkeleen trendikästä ja kuuminta hottia. Et ole YHTÄÄN MITÄÄN jossei sulla ole homoystävää. On okei olla gei, hei.
 10. Rambo

  Postaa lounaasi

  Jaffaa ja kuivalihaa ihan vitusti
 11. Rambo

  Timo Shop

  Mitenköhän täällä käy kauppa? Joko pitää ovipumppu vaihtaa uuteen?
 12. Ei ole Kansallissosialismin oikeistolaisiin piirteisiin kuului kielteinen suhtautuminen*marxilaisuuteen, jonkinasteinen*markkinatalous, yksityisomistus,*nationalismi*ja konservatiivisten arvojen arvostaminen. Sosialismi*on*aatesuunta, joka pyrkii luomaan*tuotantovälineiden*yhteisomistukseen*perustuvan*yhteiskuntajärjestyksen, tai nimitys tällaiselle järjestelmälle.*Sosialismi syntyi Euroopassa*teollisen vallankumouksen*aikana 1800-luvulla vastareaktiona tehdastyötä tekevien ihmisten huonoon asemaan. Historiallisesti huomattavin sosialistinen oppirakennelma on*Karl Marxin*esittämä. Siinä edellytetään sosialismin toteuttamiseksi tuotantovälineiden siirtämistä yhteisomistukseen sekä valtion tai yhteisön vahvaa valvontaa taloudessa.
 13. Tarkoitus ei ole vittuilla mutta miksi on näin? Mikä on pellavansiemenen alkuperämaa? Paljonko on per annoskoko?
 14. Joo jotain sellaista. Se kuvittelee olevansa kiistaton mestari ja huippunyrkkeilijä. Sillä on joku CP-vamma tjsp
 15. Tuleeko linamariini olemaan ongelma FORMULAEssa? Entäs maaperän raskasmetallit? Vähän epäilyttää toi pellavansiemen ja sen runsas käyttö ateriankorvikkeena, riippuu tietysti määrästä per annos tai 100g.

×
×
 • Luo uusi...