Jump to content

Rambo

Chat
 • Viestit

  5 980
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

15 Good

Tietoja käyttäjästä Rambo

 • Taso
  Foorumin toiseksi huonoin penkkaaja

Converted

 • Sijainti
  Kellarissa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Timo Shop on perustettu vuonna 2007, luulis rahaa kassassa olevankin jos yli kymmenen vuotta on alalla toiminut. Nostan hattua että on yhä pystyssä, tuolla allalla kilpailu on perkeleen kovaa.
 2. Jätä leukojen tekeminen kotona kokonaan pois, saat vähän levätä ja jää paukkuja salille. Vaihtoehtoisesti leuat kerran viikkoon kotona. Kapealla jos teet niin hauberille tulee 2 suoraa- ja yksi epäsuora rasitus per viikko, se kyllä riittää.
 3. Nipa Neumann vs Anssi Kela Jari Sillanpää vs Cain Velasquez Esko Eerikäinen vs Vesa Keskinen Kossi vs Pode
 4. Arnold ei sanonut näin. Arska kävi vieressä all you can eat buffetissa treenin jälkeen kavereiden kanssa, sanoo näin kirjassaan. Kyllä Arska söi, se on saletti. Tuo 5g per painokilo on ihan uskomaton aivopieru jota ei tule noudattaa.
 5. Kannattaa ensiksi tehdä ykköstä huolella ja sitten vasta siirtyä vaiheeseen kaksi. Mä en ole varma että voiko natuna tuota edes tehdä, kroppa ei välttämättä kestä.
 6. Jep. Pakko myöntää ettei noi veijarit kyllä ihan perus skandinaaveilta näytäkään.
 7. Most research indicates that eating more than 2 g per kg of body weight daily of protein for a long time can cause health problems. Symptoms associated with too much protein include: intestinal discomfort and indigestion dehydration, unexplained exhaustion, nausea, irritability, headache, diarrhea. There are serious risks associated with chronic protein overconsumption, including: cardiovascular disease, blood vessel disorders, liver and kidney injuries, seizures, death. Doctors have also linked certain condition.ns to chronic protein overconsumption: type 2 diabetes, cancer, osteoporosis and osteopenia.
 8. Granholmin poikia, Ruotsin suomalaisia.
 9. Selvähän se että ton tyyppiset rikokset rantautuu Suomeen, Ruotsissahan tuo on arkipäivää. Poliisi ei kerro perkele mitään tuntomerkkejä vaikka pyssymiehet ovat vapaalla jalalla. Uskomatonta toimintaa jumalauta
 10. Miltsi jos on rajana niin joudun poistumaan ketjusta
 11. Ota Google käteen. Nää nyt on ihan perusasioita.
 12. Omaisuutta 500k arvosta on varmaan aika hyvä raja. Vai laitetaanko vanha miljoona eli n. 165k?

×
×
 • Luo uusi...