Jump to content

Fireball

Members
 • Viestit

  691
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä Fireball

 • Syntymäpäivä 19.03.1985
 1. Fireball

  Natumaksimi

  On kaksi asiaa mitähän ei tiedetä vielä edes: 1.) Kuinka paljon elimistö lisää uusia lihasoluja kun pidetään maksimilihasta päällä jatkuvasti, ei se paljoa ole mutta luultavasti elimistö kehittää uusia, sitä ei vaan ole tieteellisesti pystytty todistamaan suuntaan tai toiseen. 2.) Ja lisääkö bodaamisesta siirtyminen voimailuun myöfibriilien lisäksi myös lihasolutuotantoa. Jos lisää pystyykö sillä kuristamaan lisäsoluja.
 2. Molemmat on mielestäni ihan paskoja ehdokkaita, toinen vain paljon parempi kuin Trump. Ei, näitä paria ketjua lukeneena sinun mielipiteesi perustuu johonkin ihan muuhun kuin faktoihin... Milloin johonkin yksittäiseen ituhipin tubevideoon, tunnettuun propaganda blogiin tai johonkin muuhun. Sinä olet sitä ihmistyyppiä joka hakee tietoa oman mielipiteesi tueksi. Vaikka sen lääketieteellisesti, tieteellisesti, matemaattisesti, ja bioloogisesti vääräksi todistaisi. Se että haluat jonkun asian olevan jotain, se ei silti tarkoita että se olisi totta.
 3. Taisinkin mainita jotain sellaista. Se on monella tavalla pahempi kuin pode. :P Sanoin näin aijemmin:Mä veikkaan että monet tässä depaatissa perustaa mielipiteensä: Mediaan mikä sattuu miellyttämään sisäistä sielunelämää, ennakkoluuloihin naisehdokkaista, Muukalaisvihaan, ja muuhun sensellaiseen. Ei pöydässä oleviin faktoihin tai edes tässä tapauksessa johtamiskykyyn. Enveristäkin huomaa aika selkeästi mikä voima sitä ajaa.... Ja samaan syssyyn: PS: Tuossa jälkimmäisessä kategoriassa Enver tosin pärjää hyvin....
 4. 1.) Kommentin pohjalta voin jo sanoa että et tiedä Syyrian sodasta hönkäsen pöläystä, etkä irakista, etkä oikeastaan Libyastakaan. 2.) Venäjän puikoissa istuu jo diktaattori joten venäjän suututtaminen equals: Putinin henkilökohtainen kiukku. 3.)Koko mailma on oikeastaan talouskriisissä jos et ole sattunut huomaamaan. Eurooppaan osuu vaan yhteisen valuutan takia kovaa. Keskuspankit loppujen lopuksi tulevat ratkaisemaan sen keskenään. 4.) Yleensä olet aika analyyttinen, vaikkakin et kovinkaan objektiivinen. Siksi ihmettelen sinun ajatusmailmasi pohjaa. Luulenpa että käytät liikaa aikaa vihaamiseen ja vihaisena olemiseen.
 5. Valtamedia vastustaa trumppia kyllä, mutta ei se varsinaisesti hilaryakaan ylistä. Sinä vain pomit vain sen mediasta mikä sinua itseäsi sattuu miellyttämään. Vähän niinkuin teet ruokajuttujen ja muiden sellaisten asioiden kanssa hirmu mustavalkoisesti. Kyse on kuitenkin siitä loppujen lopuksi: sinä haluat että edes jossain päin mailmaa jollain tavalla sinua itsesi edustava ajatusmailma pääsee valtaan, siitä huolimatta kuinka tuhoisa lopputulos sillä on. Saapa nähdä valitseeko jenkit tuhoisan ajattelumailman omaavan pressan, vai mitään sanomattoman ja saamattoman pressan. Se ehdokkaat ovat nyt nuo kaksi on kyllä isomman luokan tragedia ja surunäytös. PS: annas nyt esimerkki tästä aivopesusta, mistä niin kovasti puhut?
 6. Fireball

  Tuntumahomoilu

  Tuntumahomoilu on ihan jees välillä. Sopii liikkeille jolla ei nyt ole niin hirveästi väliä kokonaiskehityksen kannalta. Pääliikkeillekin sopii kunhan vain pitää aina mielessä päämääränsä ja sen mitä se vaatii. Esim eilen aijoin penkata pyramiidina 130kg asti. Mutta ei voimatasot ollut hyperhyvät joten tuntumalla vedin siten 110kg:lla joku 10 lyhyttä sarjaa. Mä yritän vaan aina saada jokaisen päivän tavoitteelle mahdollisimman paljon aikaiseksi. Vahvemmaksi tässä yritetään ja nyt kokeillaan vahvemmaksi ilman ennakkopäätettyjä toistoja vaan tehdään kunkin päivän treeni parhaan mahdollisen suoritustason mukaan.
 7. Tuohon ei ole mitään perustaa, ei absoluuttisesti mitään. Ei hänen psykologisessa profiilissaan saati sitten menneissä toimintamalleissaan. Katsokaa nyt ukon historiaa, mitä humaania sen toiminnassa muka on koskaan ollut? Me asutaan suomessa, maassa missä meillä on erinomainen koulutus, ihmisille opetetaan kriittistä ajattelua, logiikkaa, järkeilyä ja filosofiaa ja silti on uskomatonta kuinka moni menee tuohon trump roskaan. Ihan samaa poppoota vedetään sitten kun pässiä narusta seuraavissa pressan ja eduskuntavaaleissa. Arvostaisin että jengi ajattelisi itse, ei vaan suoltaisi juurikin sitä valtamedian sontaa joka tuntuu nykyisin olevan kirosana. Totuushan on että molemmat on aivan saatanan huonoja ehdokkaita. Mä veikkaan että monet tässä depaatissa perustaa mielipiteensä: Mediaan mikä sattuu miellyttämään sisäistä sielunelämää, ennakkoluuloihin naisehdokkaista, Muukalaisvihaan, ja muuhun sensellaiseen. Ei pöydässä oleviin faktoihin tai edes tässä tapauksessa johtamiskykyyn. Enveristäkin huomaa aika selkeästi mikä voima sitä ajaa....
 8. Niinhän ne ihmiset on. absoluuttisesti mikään trumpin historiassa ei indikoi hänen vähentävän sotimista, korruptiota. Ja luulenpa että trump rikastuttaa lähinnä itseään ja ystäviään. Ihmiset yleensä alkaa etsiä ihmelääkettä aina kun mailman työttömyys, köyhyys ja epäarvoisuus lisääntyy niin käy aina. Aina on ihmisiä jotka lupaa ummet ja lammet, totuus vaan on että historian suurmiehet ovat harvemmin pitäneet vaalilupauksensa, se ei ole tehnyt heistä huonoja hallitsijoita aina. Trump on vihainen lapsi, ja ihmiset on typeriä äänestäessään häntä. Ei trumpilla ole visiota ja luovuutta muuttaa mitään. Kysymys on siitä päästetäänkö mailman mahtavimman (Kiina tosin saattaapi olla mahtavempi nykyisin) valtion johtoon täysin korrupti, vääristynyt, pahansisuinen, vihainen ja rahansa polttanut miljonääri vai nainen joka ei ainakaan pistä mailman taloutta huonompaan suuntaan? Minä en ainakaan halua agressiivista ja typerää punaniskaa ydinasenappulan äärelle..
 9. Trump on kuin vihainen lapsi. Ja se onnistunut kosimaan amerikan typerimmän kansanryhmän taakseen.
 10. Sitäkin tehdään suomessa. Jos sinä olisit esim. kävellyt mielenosoituksen ohi joka käy kaikkea mitä uskot vastaan ja kertonut mielipiteesi ja sylkäissyt ja saanut niin pahasti köniin että olisit kuollut ja me vaan todettaisiin että paska mäihä? Ja sitten käytettäisiin kaikki aika ja vaiva pilkkamaan ja määrittämään sinun elämääsi hydyttömäksi ja turhaksi? Mistä sinä tiedät millaisen elämän se potkaisija on elänyt tai Millainen ihminen hän on? Toisen elämän väheksyminen vain sillä perusteella että se ei sovi sinun idealismiin tai mailmankatsomukseen kertonee jo paljon. Ei se ole todellista pahuutta kun tekee pahaa, se on todellista pahuutta kun seisoo vieressä eikä tee mitään. PS: Kuka sen päättää mikä on oikeata ja väärää? No toivotaan että joku jolla on edes jonkun asteinen käsitys kohtuudesta.
 11. Kaiken saa moralisoitua hyväksi ja oikeaksi jos oikein kovasti yrittää.
 12. No siis toihan oli natsien mielenosoitus jossa ne tappoivat yhden suomlaisen joka oli ilmeisesti eri mieltä. Siinä ne tärkeimmät, eiköhän se sitten summaa sen millaisen mailman puolesta siinä mieltä osoitetaan.
 13. No oli asia mikä tahansa niin en minä halua sitäkään mailmaa minkä ääriajattelumailmalla halutaan rakentaa. Se on erittäin synkkä paikka, en nimittäin tiedä YHTÄÄN historiallista esimerkkiä missä se olisi hyvä ollut. On hyvä että kaikille annetaan samat oikeudet, mutta kielteisen päätöksen saaneelle pakolaiselle ei pitäisi antaa muuta kuin perusasiat ei sosiaaliturvatukea. Ja jos rikostelun haluaa vähenemään niin perustetaan kansainvälinen vankila.. Miksei vaikkapa siperiaan ja sitä kontroloimaan joku mikrosoftin tai applen pomo.. Veikkaan että olisi hyvin tehokasta. Mitä eurooppa tarvisee on tehokkaampia ihmisten prosessoimismetodeita. Ei äärivasemmistoa. Valtaosa ihmisitä ei todellakaan tykkäisi sellaisesta mailmasta jonka ääriateiden ihmiset perustaisivat. Se voisi olla hetken hyväkin, mutta valta korruptoi ja hyvin pian meillä olisi hyperkonservatiivinen eliitti jotka polkisi niitä liberalistisia oikeuksia joiden ansiosta mailma on sellainen kun se on. Siinä mailmassa tosin millään henkilökohtaisella taidolla tai kyvyillä olisi mitään väliä jos et olisi oikean värinen/muotoinen/seksuaalisesti suuntautunut + muita vaatimuksia. PS: Hyvä asia muistaa että ääri fasisteilla, rasisteilla, uskonollisilla terroristeilla, ääriuskovaisilla, ääriateisteilla on kaikilla täysin samanlainen psykolooginen arvomailma ja ajatuspohja vaikka aate vaan eri. Kaikkien ajatusmailma perustuu pelkoon, vihaan ja fobioihin. Minä en ainakaan halua sellaisen sanovan miten täälä pitää elää.
 14. Fireball

  Ojentaja vinkit

  Tässä mun ojentaja liike ehdotuksia: Ojentaja liike jonka jokaisen treenaajan joka siihen kyekenee kannattaisi lisätä. (on mielestäni yksi parhaista ojentajien kasvattajista ever.) Eli ojentajat taljalla niskan takaa. [ATTACH=CONFIG]6873[/ATTACH] Sit yhden käden eristävät ojentjat. [ATTACH=CONFIG]6875[/ATTACH] Ranskalainen punnerus/penkki (Se oikea) [ATTACH=CONFIG]6874[/ATTACH] Kapea penkki: [ATTACH=CONFIG]6876[/ATTACH] Dipit: [ATTACH=CONFIG]6877[/ATTACH] Tricep pushdowns/Ojentajat taljalla [ATTACH=CONFIG]6878[/ATTACH] hupa hupa.
 15. Fireball

  Omapainon seuranta

  Ennen lomaa paino: 108kg, loman jälkeen. 116kg.. Aika hyvin 4vk:ssa. :P

×
×
 • Luo uusi...