Jump to content

Furius

Moderators
 • Viestit

  2 565
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Tietoja käyttäjästä Furius

 • Syntymäpäivä 07.02.1991

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos alat tuollaista kommentoimaan, ole hyvä ja pistä videota esille niistä voimatasoista mitä väität saavuttaneesi tuolla omalla ohjelmalla. Siulla on videota 30kg kulmasoudusta jossa irvistät tyyliin toisesta toistosta alkaen ja jostain vitun rumista hauiskäännöistä kahvakuulalla. Vähän huonot meriitit lähteä leijumaan ohjelman tuloksilla.
 2. En vaivaudu edes jatkamaan tätä keskustelua enää. Sanoin sanottavani 3kk sitten, eikä se muutu vaikka miten selittelisit tapasi mukaan.
 3. Furius

  Pystypunnerrus omalla painolla

  105 kiloisena on tullut tehtyä tuo. Istuen täydellä liikeradalla 120@120 ja 130@120 tehty aiemmin. Nyt olkapäitä kuntoutellen takaisin noihin lukemiin pikkuhiljaa.
 4. Lonkalta muistelen, että mavessa RAW-ennätys on Magnussonin 460, penkissä Sarychevin 335 ja kyykystä ei mitään käryä. Puvulla vedon ennätys on muistaakseni juurikin Boltonilla 457,5kg.
 5. Onhan tuo klassinen voimanosto nostanut päätään Suomessa aika paljonkin. Tuota polvilämppärien tai esim. FPO:ssa siteiden käyttöä RAW-luokissa en ole ikinä ymmärtänyt. Varsinkin siinä vaiheessa homma kusee täysin kun saat vetää esim. SDB:n XS-koon lämppärit kolmen avustajan voimin päälle niin tottakai ne auttaa helvetisti. Tuolle on Eric Lilliebridgekin naureskellut ja sanonut että saa tuollaisesta irti lähes yhtä paljon kuin polvisiteistä.
 6. Vahva tämä. Multi ply nostajia ei jaksa edes seurata. Single ply menettelee vielä, mutta RAW on ainoa oikeasti mielenkiintoinen laji näistä.
 7. Ei ollut Janne tuolla vedolla oikein iskussa olin katsomassa ko. keikkaa. Kunnia Armageddon onnistui vielä ihan hyvin
 8. Lyriikoilla viittasin lähinnä näihin "vihdoin toteutetaan epäkelpojen kansojen murha, on tullut aika lopullisen ratkaisun" ja "heikompi aines polvistukoon valkoisen mahdin edessä". Uudelta lätyltä löytyy myös palavien ali-ihmisten löyhkä -niminen biisi.
 9. Goatmoon on musiikkinsa puolesta aivan helvetin kova. Lyriikoiden tematiikka ei ihan itseeni iske, mutta onhan tuo helvetin menevää treenimusiikkia. http://www.youtube.com/watch?v=vfpQqPzx4nk
 10. Aika monen asian voi painaa vitsillä tiettyyn pisteeseen asti, mutta jos keskustelu aiheesta kun aiheesta jopa suoraan ihmisille on 100% pelkkää päänaukomista, perseilyä ja suoraa uhkailua kun asiasta sanotaan niin sitten se on voi voi.
 11. Myös johtavat liikuntatieteilijät ovat eri mieltä, mutta mitäpä siitä kun meillä on täällä tällainen asiantuntija paikalla. Ollaan sinunkin kanssa käyty tämä banniasia läpi sen 10x mutta on se kumma kun ei aikuinen mies ymmärrä, vaan pitää alkaa uhoamaan "tiedän missä asut" -tyyliin. Seuraava tauko olkoot pysyvä.
 12. Taitaa olla kymmenes kuukausi menossa, eikä oikeastaan ole ikävä millään tapaa.
 13. Onhan noita vaikka mitä mekaanisesta kasvuärsykkeestä metaboliseen stressiin ja muuhun. Ei noihin sen kummemmin kuitenkaan tarvitse perehtyä tai keskittyä niin kauan kun harjoittelu on nousujohteista. Niin kauan kun menet eteenpäin painoissa, volyymissä, intensiteetissä tai useammassa näissä sillä toistoalueella mitä haluat kehittää, homma toimii. Jos pysyt pääasiassa 8-12 toiston sisällä, tulee tuossa tottakai tuolla alueella voimaa lisää, mutta se tulee lihaskasvun kautta isolta osin. 4-8 toistolla ollaan ns. hermostollis-hypertrofisella alueella, jossa voima lisääntyy sekä hermoston, että lihasmassan kautta ja tuosta alemmaksi luonnollisesti maksimivoimaa. Toistojen suoritustavalla kikkailu on sitä vaihtelua kehitykselle, mitä kroppa ennen pitkää tarvitsee kehittyäkseen.
 14. Jos puhdasta lihaskasvua haetaan niin voiman lisääntyminen on yksi ainoa kasvutekijä. En ehkä henkilökohtaisesti lähtisi hauiksille edes voimaa tekemään ellei ne ole avustava lihas jossain pääliikkeessä, jossa haluat kehittyä kuten vaikkapa leuanveto.
 15. Tuon toistotavan funktio on yleensäkin tehdä työtä sellaisilla lihaspituuksilla, jotka on noston aikana ongelma. Voi tätä tietysti käyttää myös tehokeinona lihaskasvussa, mutta suuremman ilon saa irti isoissa liikkeissä. Ihan normaaleja sarjoja, mutta painoja tuo rokottaa aika paljon. Yleisesti ottaen 1,25- tai 1,5-toistot eivät eroa yhtään mitenkään pitkän alastopin tai keskistopin nostoista, todella pitkän laskuvaiheen toistoista tai muista vastaavista. Kyse on vain tehokeino, jolla voidaan työstää ongelma-aluetta eri nostoissa.

×
×
 • Luo uusi...