Jump to content

jackball

Chat
 • Viestit

  3 957
 • Liittynyt

 • Days Won

  6

Käyttäjän jackball kaikki viestit

 1. Varmasti hurja paikka, mutta onko mellakoita? Ollaanko siellä toisiinsa ketjuttuina tekemässä pakkotyötä aamusta iltaan? NUSSITAANKO siellä!?!?
 2. Paljonko pitää olla massia ollakseen massimies?
 3. Sille, mitä oli "ennen" alkuräjähdystä, meillä ei ole sanoja. Ehkä lähimmäksi pääsemme sanoilla "mysteeri" tai "tuntematon", mutta nekään eivät kuvaa muuta kuin sitä, mitä me emme tiedä tai mahdollisesti voikaan tietää. Wovon man nicht sprechen kann, darüber muß man schweigen.
 4. Vaikea uskoa, että noin suurista proteiinimääristä olisi mitään hyötyä. Ennemminkin haittaa.
 5. Syön silloin kun on nälkä ja joskus nauttiakseni hyvästä ruuasta. En laske proteiineja, hiilareita, rasvoja tai kaloreita. Toimii!
 6. Ai sori. Mä unohdin. Sitten niillä täytyy olla mikrot.
 7. Kuun pimeällä puolella kuulemma tuki kohta.
 8. jackball

  Joulu 2019

  Mulla sama ku Jarmolla.
 9. jackball

  Parhaat oluet

  Onko se parempi kuin Brouwerij Rodenbach Vintage 2016 (Foeder No. 222) Flanders Red Ale?
 10. Ymmärsin kyllä, mutta sinä et. Ei ihmiset ole hulluja, jotta saisivat tai tuottaisivat "uskon hedelmiä". Niillä on usko, joka on syntynyt ilman omaa myötävaikutusta, eli mielen sairaus, joka tuottaa hulluja uskomuksia. Sinänsä huvittavaa, että fundamentalisti, joka sanoo olevansa mulkku, koska Jeesus oli mulkku, uskoo että hän tuo uskoa, toivoa ja rakkautta ihmisille "uskon hedelminä", vaikka levittää pelkkiä mielisairaita uskomuksia ja pahaa oloa ympäristöönsä. Säälin lapsiasi, jos sinulla sellaisia on. Tulevat kasvamaan kieroon tuolla menolla. Pieni vinkki: ei ole mikään pakko olla mulkku. Olisi jopa suotavaa, että ei olisi mulkku. Katsos kun mulkkuus on moraalitonta. Tuskin ymmärrät tätäkään, mutta tulipahan sanottua.
 11. Yhdentekevää. Jokainen voi olla täysin vakuuttunut jostakin asiasta ja olla samalla täydellisen väärässä huolimatta siitä, miten vakuuttunut henkilö asiastaan on. Ja uskoa, toivoa ja rakkautta voi olla myös ilman uskontoa. Siitäkään ei voi antaa pointseja kristinuskolle. Mutta kukin uskokoon, niin kuin haluaa. Kunhan antaa muille saman vapauden ja antaa heille myös vapauden olla uskomatta.
 12. Hullukin voi olla täysin vakuuttunut siitä, että hän on globalistisen salaliiton uhri ja jatkuvan tarkkailun alla, koska "kompassineula osoittaa oikeaan suuntaan". Silti hän voi olla, ja mitä luultavimmin onkin, täysin väärässä omasta vakuuttuneisuudestaan huolimatta. Hänen mielestään muut ovat "uskonvammaisia", vaikka kaikki muut on sitä mieltä, että hän on hullu.
 13. Oon slinkkarilla tehny 150 kg. Lasketaanko se?
 14. jackball

  Treenitauko?

  Kerran pidin pari viikkoa taukoa ja henkihän siinä meni. Toista kertaa en taukoa pidä.
 15. Juu, mutta minä sanoin. Jos testosteroni aiheuttaa finnejä selkään, niin sitten niillä, joilla ei ole finnejä selässä, ei voi myöskään olla testosteronia.
 16. Jokaisella miehellä ei testosteronia?
 17. Jokainen keksii itse omat uskontonsa. Siksi niitä on niin monia ja jokaisesta on omat versionsa ja tulkintansa. Uskonto on äärimmäisen huono keino etsiä totuutta, koska mitä vaan voi uskoa ja mitä vaan voi väittää, eikä näiden uskomiseksi tarvita muuta kuin... uskoa. Jos näitä uskomuksia tai väitteitä ei voi mitenkään falsifioida, niiden totuusarvo on puhdas pyöreä 0.
 18. Jokainen tulkitsee uskontoja oman mielensä mukaan. "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi" voidaan tulkita tyyliin "ole mulkku kaikille", jos tulkitsijana on kokovartalokyrpä.
 19. jackball

  Bodaus helteellä

  Helle ei ole mikään este. Ei edes hidaste!
 20. Näin on. Siellä olisi ollut Suomen mestaruus tarjolla, mutta ei taida kelvata kenellekään.

×
×
 • Luo uusi...