Jump to content

jackball

Chat
 • Viestit

  3 927
 • Liittynyt

 • Days Won

  3

jackball last won the day on 13. Heinäkuuta

jackball had the most liked content!

Maine sivustolla

20 Excellent

1 seuraaja

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toimii myös laksatiivina.
 2. https://www.youtube.com/watch?v=oNxI-Gsdrxc https://www.youtube.com/watch?v=89Lx1dqn3IU
 3. Dogmaattisuuden välttämiseksi kannattaa hakea matskua myös hakusanoilla psychoanalysis and pseudo-science.
 4. Freudin ja psykoanalyysin tietellisyydestä: Alkaa kohdasta 32:55.
 5. Edelleenkään se, että kuuluu kriittistä ajattelua edistävään yhdistykseen, ei tee ihmisestä millään tavalla dogmaattista. Kuka tahansa Skepsikseen kuuluva voi täysin vapaasti muuttaa kantaansa kohdatessaan riittävät todisteet mistä tahansa asiasta. Et sinä itsekään ole dogmeista vapaa. On paljon tieteellisesti varsin hyvin todeksi todennettuja asioita, joita sinä et hyväksy johtuen omasta dogmaattisuudestasi. Onko sinulla itselläsi muuten riittävä ymmärrys psykologian alaan kuuluvasta tutkimuksesta, jotta voisit arvioida psykoanalyysin tehokkuutta hoitomenetelmänä erilaisiin mielen sairauksiin tai häiriöihin? Voisiko olla tapauksia, missä pyskoanalyysi ON huuhaata ja toimimaton hoitomuoto? Esimerkiksi voiko psykoanalyysiä pitää toimivana sellaiselle ihmiselle, joka käy psykoanalyysissä vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä ja silti edelleen on terapian tarpeessa? Luulisi sen hoidon edes jossain vaiheessa tehoavan niin hyvin, että ei tarvitsisi kydä terapiassa vuosikymmeniä?
 6. Olisihan se villiä, jos näin olisi. Ainoaksi ongelmaksi meillä jää se, että miten me todennetaan tuo todeksi ja miten me todennetaan joku olemassaolevaksi ajan ulkopuolella. Mitä vain voi väittää ja mihin vain voi uskoa, mutta niin kauan kuin sitä ei voi todentaa todeksi, tai meillä ei ole mitään keinoja todentaa edes epätodeksi, ne väitteet ja uskomukset ovat yhdentekeviä.
 7. Juu, jokainen tekee valintansa ja joko saa paheksuntaa tai ei riippuen siitä valinnasta. Ja ihan riippumatta siitä valinnastakin, kun kaikkia ei voi koskaan miellyttää. Jos minä lähtisin hakemaan hyväksyntää suurilta massoilta ja vaikuttamaan mielipiteeseen, niin pyrkisin minäkin toimimaan niin, että provosoisin mahdollisimman vähän.
 8. Sen, mitä minä olen nähnyt, niin suurin osa on ihan taviksia ja friikkisirkusta vähemmistö. Toisaalta taas miksi tavallisuutta pitäisi nimenomaan korostaa? Eikö koko priden alkuperäinen ajatus ollut osoittaa, että uskaltavat ylpeästi olla sitä mitä ovat muiden tuomitsemisesta huolimatta ja nimenomaan siitä tulee nimi Pride? Heillähän kuitenkin on moraalinen ja laillinen oikeus olla juuri sitä mitä ovat, eikä siihen ole muilla sanansijaa, niin miksi eivät saisi sitä vapautta juhlistaa? Oli miten oli, mulle ihan sama ketkä siellä marssii ja kuinka friikkejä on. Ei vaikuta mun elämään millään tavalla ja enkä siitä ainakaan mieltäni pahoita.
 9. Oletko sinäkin homo propa gandan uhri?
 10. Mielenkiintoinen ajatus tuo, että jumala, joka on luonut tämän alati laajenevan universumin, jossa on satoja miljardeja galakseja, joissa satoja miljardeja tähtiä, joiden ympärillä lukematon määrä planeettoja, olisi kiinnostunut siitä, mitä juuri sinä teet kullillesi tai kullillasi. Luulisi maailmassa olevan tärkeämpääkin ajateltavaa?
 11. Se vaan on niin mahottoman mukavaa, kun maailmankaikkeuden korkeimmalla auktoriteetillä on elämiseen liittyvissä asioissa juuri samat mielipiteet ku minulla! Toisin kuin nuo muut, jotka on kaikki väärässä ja tulevat palamaan ikuisesti helvetin tulessa!
 12. Juu, ei liberaalius tarkoita sitä, että mikä tahansa käy. Eikä kai lähimmäisenrakkauskaan. Jokainen ajaa niitä asioita, jotka kokee itselleen tärkeäksi ja rakastaa "lähimmäisiä" kai samalla periaatteella. Sama on vastustuksen kanssa. Päivi nyt vain sattuu vastustamaan homoutta, koska kokee sen tärkeäksi.
 13. Johtuu varmaan siitä, että ei ole riittävästi niitä, jotka haluaisivat moniavioisuuden lailliseksi ja siksi se ei ole "itseään liberaaleina pitävien" asialistalla? Jos moniavioisuuden laillistamiselle olisi riittävästi kannatusta, niin tuskin "itseään liberaaleina pitävät" sitä vastustaisivat, koska.... no... ovat liberaaleja?

×
×
 • Luo uusi...