Jump to content

freezm

Members
 • Viestit

  199
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Olkapäille itellä tuntuu toimivan kun aloittaa takaolkapäillä, sitten sivuolkapäät. Harvoin teen kunnolla etuolkia ku tuntuu ottavan hittiä epäsuorasti. Silloin tällöin jonkun treenin päälle ois hyvää vetää nopee takaolka sivuolka setti. Muistaa vaan tehdä rauhassa ja mind muscle kontrolli mukana. Liian pienillä ei kannata kuitenkaan tehdä, se hyvä vaikka aloittaa pienistä painoista ja koko sarjan ajan nostaa painoja.
 2. Tuolla sitä huomaa et ei se elämä niin vakavaa oo
 3. Btw eikö tätä topicia saa pois? Aina haen googlella muscle forum niin tää ekana.
 4. Paljon about arvoo salilla ja missä ajassa maksaa ittesä takaisin?
 5. Muistan nuorempana kuinka sitä mietti et isona ollaan kuin esim arnold. Treenailtiin 2 krt välillä päivä yms.. Jopa haaveiltiin jos kisaisi joskus. Ikää kun tulee miettii että kuinka vaikea laji ja kuinka yksinäinen on kun tätä tekee. Toki sitä tekee mutta aina voisi tehdä paremmin. Luulen et moni pelkää olla iso tai kyllästyy jollain tapaa. Mut minusta suomessa on paljon siellä salilla käyviäkin mutta missä tulokset suuremmalla osalla? Kai se vois nyt vois enemmän näkyä et siellä ollaan käytykkin.
 6. freezm

  Libidon herättelyä!

  Vähän se meinaa olla. pitäis melkein joka talvi käydä jossain lämpimässä ja hommata kunnon bruna. Aspirin kanssa kuitenkin testotasot buustitaan ampullista mut eei sekään libidoo aina paranna, no sit tietää ottaa treniä ja mastikkaa =)
 7. Venäjää ois siisti osata mut järkevin ois englanti.
 8. freezm

  Libidon herättelyä!

  Se kumma kun alkaa hameet lyhenee ja aurinko lämmittää miten se mulkkuki alkaa reagoimaan.
 9. freezm

  Baaribodaus

  Mulle se on ihan sama millekkä ihmiset näyttää kuhan ei tule mulle elvistelemään.
 10. freezm

  Baaribodaus

  Oisko se ns. baaribodari joka bodailee et näyttäis ripped baarissa? Tiedän näitä ja itsekkin nuorempana hiukan harrastanu.
 11. Pari kolme ateriaa ennen salia, ennen salia ja jälkeen palkkaria, salin jälkeen ainqkin 2 ateriaa. Hiilaria ja protskua tarpeeks.
 12. Helppohan se on elää näillä päättäjillä kun nostaavat kovaa liksaa. Mennään mistä aita on matalin eikä noiden puheista monesti ota selvää. Missä on vahvat johtajat joilla on vahvat mielipiteet vai pelkäävätkö joutuvansa kortistoon. Väsyneitä tai läskejä moni.

×
×
 • Luo uusi...