Jump to content

Nytcase

Members
 • Viestit

  1 922
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Nytcase

  Valmentaja hakusessa

  Johan aiemmalla sivulla sanoi että kuureja menee välillä.
 2. Millainen setti on päällä ?
 3. Paino nousee ja ympärysmitat kasvaa iän myötä vaikka ei reenailisikaan kun lihoo ikääntyessään. Ja tuon verran voimatkin kasvaa vähän siinä samalla.
 4. Meinasitko että Virtsu ja Jokke oli natuja ?
 5. Ei kai tuo vielä edes ollut valmis PT vaan opiskeli pt:ksi elixian koulutuksessa. Elixia lopetti Möykyn koulutuksen roinajuttujen takia. Juu ja monet pt:t roinaa.
 6. Nytcase

  Poden asiantuntijuus

  Kehonrakennus ja kuntosali harjoittelu on ihan löysää hommaa, siksi sitä monet läskit harrastavatkin kun eivät kykyne esim lähtemään hiihtämään. Salilla tekee minuutin sarjan ja taas pääsee huilaamaan jne . Menkääpä vaikka hiihtämään niin kyllä on helvetin paljon raskaampaa ja kovempaa hommaa kuin salireenit. Ite kävin pari kertaa talvella tämän toteamassa .
 7. Ihan paska puhetta että kulli seisoo aina kovana kun korvaushoitoa vetelee. Kyllä niitä erektio häiriöitä tulee korvaushoidollakin. Se että jos vetää muutaman kk kuurin ja sen aikaa panettaa kokoajan niin ei se samaa ole jos vuoden pari ollut korvaushoidossa.
 8. Onhan niitä kaikenmaailman protupatukoita ym mut hinta sit onkin 2e kpl ja kyllä se perus vaikka Mars patukka PALJON paremmalta vaan maistuu Järestäen kaikki protupatukat ja jätskit ym vanukkaat aika paskan makuisia...
 9. Sokeri on namia, elämän pikku nautintoja. Mukava välillä syödä jätskiä ja karkkia ja suklaatia . Kyllä ois perseestä aina vaan puputtaa jotain riisiä ja kanaa tai kananmunia ym vastaavaa "bodiruokaa" .
 10. Nytcase

  Treenaatko jalkoja?

  Kyllä tulee jalkoja reenattua joka viikko mut eipä ne silti juurikaan ole kehittynyt:lol: .
 11. Luuletko että täällä joku mitään tajuaa noista höpinöistäsi:lol:? Testot on tontissa ainakin.
 12. Euroopan Urologiyhdistyksen tuoreiden (2005 ja 2009) suositusten mukaan korvaushoito on aiheellista oireisilla potilailla, mikäli kokonaistestosteroniarvo on alle 8 nmol/l tai vapaa testosteroni alle 180 pmol/l. Joten kyllähän noi sinun arvot on tosi matalat. Kannattaa mennä kokeneelle lääkärille puhumaan näistä eikä millekään terveyskeskus/työterveys yleislääkärille jotka eivät asiasta tiedä yhtään mitään.
 13. Ja niitähän tietenkin kovasti kehuu jotta jatkossakin saisi ilmaiseksi jauhoja käyttöönsä .

×
×
 • Luo uusi...