Jump to content

eeriggi

Members
 • Viestit

  244
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä eeriggi

 • Taso
  metal maniac
 • Syntymäpäivä 06.09.1963

Converted

 • Sijainti
  kaakkois-suomi
 1. On tehny vissiin yhden korkeintaa keskinkertaisen levyn. Käsittämätöntä miten tätä peetä soitetaan aamusta iltaan ,paria kitinää rokilla ja citillä aamusta iltaan...On kyllä kaikenlainen mielenkiinto ko.asemien toimittelijoilla alle routarajan.Top 3....aika sama kummasta päästä aloittaa.
 2. Ei tattari uunipuuro hullumman makuista ole.Voisilmällä...... Vaatii ehkä hiukka totuttelua jos on uusi tuttavuus.
 3. Ihan hyvä kama,pysyy vähän pidempään kun kuiva,ei sotke ihmeemmin jos sattuu oleen salilla jossa ei olis soveliasta käyttää. Oli puoleenhintaan kesällä myproteiinilla.2 putikkaa tuli ostettua.Nopee ja kätevä käyttääkin.
 4. https://www.power.fi/images/products/17817735322_Bose_17817735322_EN_F.jpg Tuli tollaiset hankittua toukokuussa.Hyvä ääni ja kestää hyvin korvissa salilla sekä duunissa.
 5. Olisko nro 2 mahdollista saada vaikka 2-4kg.saavissa niin riitäs vähän pidempään. Tai tarjous ota 3 maksa 2...?
 6. eeriggi

  Hauikset uuteen kasvuun

  Eiköhän ne hauikset pikkuhiljaa lähde uuteen kasvuun.
 7. eeriggi

  Sipuli

  Raskaasti kuluu kaikenlaisia sipuleita.Ei oikein voi kuvitella ruuanlaittoa ilman sipuleita. Jos silmien kirvely haittaa niin nostaa leikkuulaudan liesituulettimen alle pilkkomisen ajaksi ja imutus päälle niin eipä kirvele.
 8. eeriggi

  Tehonlisääjät

  Olen ollut huomaavani että kun näitä DMHA boostereita käyttää niin meikäläinen jostain syystä herää öisin 0300-0400 aikoin varsin pirteenä vaikka siihen asti olis nukkunu sikeestikkin.Menee taas tovi että nukahtaa joskus tuntikin,kiusallista jos töihin herätys 0500. En tiedä luulenko vai mistä johtuu?Onko muilla samankaltaisia havaintoja?
 9. Kerran tislailtiin kaverin kanssa n.180 litraa rankkia saunapadassa...oliski ollu jotain 1986 vee tai sinneppäin. Lämpötila kun pysyy hyvin hallinassa ja riittävästi aktiivihiiltä niin pelaahan se,hyvä lähtökohta auttaa asiaa..... Joskus teen vielä kyllä omat brandyt,wiskit ja calvadokset.. tana...Vähän vaatii keskittymistä.
 10. 2 nappia kun ottaa amppia kaveriksi kyllä jaksaa touhuta. On sitten jo aika raskasta sarjaa. Attitudet,VPX redline white heat,sekä tää triplex+muutama stimulantti vapaa laturi kierrätyksessä. Nyt on löytyny kemikaalit eerikille.
 11. Kärkipään tuote on,4 treeniä kokeillu. Täytyy tilata lisää varastoon ennenkuin menee kieltolistalle.
 12. Ko. Oppaat pitäs olla vieläkin tallessa yhden kansion välissä. Pitääkin tonkia vähän tavaroita.
 13. eeriggi

  Glukosamiini

  Toi c vitamiini on jääny nyt havaitsematta,no kauppareisulla se järjestyy.
 14. eeriggi

  Glukosamiini

  2 nappia suositus uusemmissa purkeissa.Itse otan illalla.Meikäkin painaa 110 kg niin on käyny mielessä että pitäskö ottaa 3 kpl? 4 kk.nyt naposteltu ja ehkä parempaan suuntaan menossa tosin noita ongelmia sen verran niskan ja selkärangan kanssa että ihan ihmeitä ei pidä odottaa.

×
×
 • Luo uusi...