Jump to content

Eckö

Members
 • Viestit

  901
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. [video=youtube;3-MSmP2CoTo]
 2. Olli Kemppainen saanut hyvin massaa lisää viime kisojen mitä kuvia nähnyt. Uusi sukupolvi selvästi vaihtumassa kehonrakennukseen, entisten jämähtäneiden ja väsyneiden tilalle. Ajat muuttuu, jospa nämä nuoret tois poseerausteknisiinkin asioihin ylväämpää tyyliä tuon väkinäisen kyykistelyn tilalle.
 3. Eckö

  Salikulttuuri

  Kyllä, näinhän se meni ennen. Vaikka kuinka hifistelisi, niin sama oma keho se on heikkouksineen ja vahvuuksineen edelleen. Nykyään myös treenataan lihasta usein ja usein samalla paljon, koska kovaa ei voi treenata usein ja paljon. Mietityttää usein myös se millaista näiden tutkimusten kovat sarjat on? Veikkaukseni on, että parantamisen varaa on. Junnunahan tällaisia ei mietitty, mutta sitten kun kehitys hiipuu ja ei oikein enää jaksais alkaa hifistely... ja kierre on valmis. Vastoin myös yleistä väitettä, intensiteettiinkin voi totuttautua ilman kadotukseen joutumista. Erikoistekniikoita myös parjataan nykyään aivan liikaa, voi jopa piristää treeniä ja mieltä tuomalla siihen jotakin uutta. Ja jos ei kestä junnaavia pakkotoistoja, niin niitä voi tehdä dynaamisesti kuten Lee Haney teki perustekniikkana. Summa summarum, asioita ei ehkä mietitä tarpeeksi itse. Olli Kemppaisen ruokavalioon en ole tutustunut, pitää tsekata videoita. Kemppaisen kuvia olen kyllä nähnyt, ruokavalio kaikesta päätellen toimii. Mike Mentzer ylätaljassa...
 4. Eckö

  Salikulttuuri

  Tämä jätkä Eugene Teo tietää paljon lihasten toiminnasta ja muusta, mutta onko tällainen säätäminen sitten tylsistänyt salikulttuurin? Siksikö crossfit on suosittua kun on vielä vapaa käyttämään voimaa ja paikatkin on lupa hajottaa yhteisön hyväksynnällä? Bodauspiireissä taas on menossa liikeratojen ja biomekaniikan tarkka seuraaminen, puhdasoppisuus. Siellä yhteisö ei hyväksy epäpuhtautta ja treenivammoja, vain aineiden käytöstä tulevat sisäiset vammat ja kuolemat. Muutenkin tuntuu että monikaan ei ole innoissaan lähdössä treenaamaan kuten joskus tehtiin, vaan vakavalla naamalla analysoidaan tulevaa treeniä tieteellisin termein, kuin oltaisiin menossa ikävään työhön huolestunein ilmein. En sano etteikö uudet jutut olisi päteviä, mutta kuitenkin jotain on ehkä kadonnut. Jari Leinolla varmasti oli myös hauskaa...
 5. Eckö

  Suomen vahvin mies 2018

  Itsekin epäilen että Kiri olis ylivoimainen, vaikka Suonenvirta hehkutti lähetyksen alussa lajin ja kilpailijoiden kehittyneen valtavasti entisajoista. Näinhän se varmaan menee ettei maailmalla pärjätä. Mutta olen käsittänyt näiden, ainakin suomen kilpailijoiden kuuluvan jatkuvan testauksen piiriin? Lajin voisi näin, ja joutaisikin aloittettavan puhtaammalta pöydältä.
 6. Eckö

  Suomen vahvin mies 2018

  TV:stä katsoin tämän ja olin positiivisesti yllättynyt. Ihan samanlaista voimailua näytti olevan kuin Riku Kirin ja Nummiston aikoinakin. Ainoa harmitus oli oman suosikin Jesse Matilaisen jääminen hopeasijalle. Muuten kisa oli viihdyttävä ja jotenkin selkeä. Uusintaa odotellessa .
 7. Tuolla atleettisuudella mitään tekemistä terveyden kanssa, enemmän suorituskyvyn. Mutta kaippa tässä koetetaan jalostaa kansasta entistä kestävämpiä orjia tulevaisuuden työ"elämään", ja siksi he eivät halua heistä vaikkapa filosofeja? Koko peruskoulu vanhanaikainen ja sais lakkauttaa. Tervys tärkeämpää ja se saavutetaan jo lähitulevaisuudessa ihan muilla keinoin kuin treenaamalla ihmisistä jotain saatanan atleetteja. Vielä kolumnista: Notre damen kellonsoittaja toimii parhaiten Notre damen kellonsoittajana, Nuff said.
 8. Killen videot vaan paranee koko ajan.
 9. Eckö

  Jari Mentula

  Mentulan selkätreeni tiivistettynä. Jos Mentula vielä joskus kilpailee, niin toivottavasti saavuttaa sen SM/Toronto kunnon.
 10. Hyvä Ben Pakulskin syvähaastattelu: http://jasonferruggia.com/muscle-mindset-mastery-ben-pakulski/
 11. Vois hyvin ollakin. Aina pitänyt Frederikistä, joskus olen jopa ostanut sen sinkun.
 12. Tosi hyvä juttu tuo 3 MORE REPS, näin jo bodauksen kuolevan käsiin suomessa. Mikä parasta, eivät ole tekososiaalisessa mediassa jonka kuplan sisällä sitten leijutaan ja nauretaan isoon ääneen pienillekin jutuille pyörien pitkin lattiaa. Tämä vaikuttaa oikealta ja aidolta tähän maailmanaikaan, jossa itse ollaan itsensä suurin hypettäjä. Lisäksi asiantuntemus, ja ennen kaikkea suhteet ja lonkerot bodymaailmaan ovat omaa luokkaansa. Nostan hattua tällekin.
 13. Hans Fell Ilta-Sanomissa treenikaverinsa Antti Railion kanssa. https://www.is.fi/viihde/art-2000005684920.html
 14. Älä muuta sano, nykyään kaikki kauheus rakennetta myöten tuntuu olevan vaatimus. Dorian on varmaan ollut ihan oikeassa. Ennen ehkä saatettiin käydä koittamassa kilpailuja, jos ja kun jatkettiin niin ei ainakaan pidetty meteliä itsestä jos ei ollut aihetta.

×
×
 • Luo uusi...