Jump to content

Rawjunk

Members
 • Viestit

  39
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Niiden pakettien jälkeen sieltä löytyy hakupalkki, millä voi ettiä. En tiedä löytääkö tuollakaan kaikkia. Kortisolin ja estradiolin hinta on noin 20e/kpl.
 2. Voisko olla kilpirauhasen vajaatoimintaa, sulla on korkea prolaktiini, matala SHBG(n. 17 nmol/l) ja korkeahko TSH. T3-V ois hyvä tietää. Saatko jodia mistään?
 3. Nyt myös Suomessa: [ATTACH=CONFIG]6912[/ATTACH]
 4. Nämä on ollut hintaisekseen aika hyvät: https://audiobudget.com/product.php?brand=ROCK&id=Zircon Juoksuun ym. korvan ympäri tulevat napit voi olla paremmat, kun ei välity ylimääräiset äänet johdon mukana ja pysyy paremmin korvissa. Kossin Porta prot on hyvät, jos ei tarvitse olla napit.
 5. En mitannut estroa tällä kertaa. Tyroksiinia söin noin vuoden, ja vaikka olot/tsh parani huomattavasti niin en oikein usko sen johtuneen tyroksiinista, koska annostus oli niin pieni. Mulla on ja on ollut pitkään semmoinen olo, että joku tässä nyt mättää. Se on eri asia onko se sitten mistään hormooneista kiinni... Tekeekös sillä mitatulla vapaalla testolla mitään tässä tapauksessa? Ainakin jotkut väittävät, että korkea shbg nostaa keinotekoisesti tuota kokonaistestosteronia.
 6. No niin, kiitos vastauksista. DHEA-S:n vois tietysti käydä mittaamassa, mutta voiko se olla matala, jos kokonaistestosteroni/kortisoli on korkealla? Viime vuoden maaliskuussa S-Testo oli 18 ja SHBG 84 nmol/l, E2:n ollessa 0.07 ja T3-V 4.7. Tuohon verrattuna nykyinen mieliala ja libido ovat huomattavasti paremmat. Maksa-arvoista AFOT ja ALAT on ollut viitteissä, niin kait se on vaan noussut kilpirauhashormonien mukana. D-vitamiinitasokin oli viitteiden yläpäässä. Julkisella puolella ei tuosta välitetty vaikka se oli melkein tuplasti yli Islabin viitteiden. Varmaan siksi, kun vapaa testo oli noussut tuolloin yli viitteen alarajan.
 7. Saisko jonkun mielipiteen näistä arvoista: S-Korsol 508 nmol/l (138-690) S-TSH 3.21 mIU/l (0,40-4,00) S-T4-V 16.08 pmol/l (10-21) S-T3-V 6.14 pmol/l (3,5-6,5) S-PRL 430 mIU/l (53-360) Tunti heräämisestä otettu, niin en tiedä tekeekö tällä mitään. S-Testo 25,5 nmol/l (8,4-28,7) S-SHBG 127,6 nmol/l (17,0-66,0) S-TestoVL 190,53 pmol/l (155-800) Eniten huolettaa tuo Estaoginkin mainitsema tunnottomuus, melkein kuin tunteista ois lanattu molemmat ääripäät pois. Voiko korkea SHBG jotenkin tasata oloja liikaa vai liittyykö tuo todennäköisemmin alentuneeseen dopamiinin määrään tj? Jonkinlaisia seksihaluja on, mutta peenorissa ei ole juuri tuntoa ja nallin palaminen ei tunnu miltään. Erektiot ok. SHBG oli vielä viime vuonna 89 nmol/l, mutta tuntuu jatkavan nousuaan Estrot ja verensokerit ok, niin en tiedä miksi se maksa sitä pumppaa. Kilpirauhasarvot ja kortisolin mittasin, kun ollut poikkeuksellisen vaikea päästä sängystä ylös ja säännöllisen unirytmin ylläpitäminen on todella vaikeaa. Tähän varmasti liittyy 2-vuorotyö ja torkuttaminen. Lähinnä ihmetyttää noinkin korkea TSH, vaikka T3 ja T4 näyttää aika optimaalisilta. Tarviikohan tuosta huolestua/mikähän sitä mahtaa nostaa? En kyllä keksi oikein mitään vajaatoiminnan oiretta kuin, että pää ei aina pelaa/ajottain väsyttää. Ei jatkuvaa väsymystä, ei painonnousua pakkikin on useimmiten löysällä kuin ummella.
 8. Ei se Nyyssölä nyt ihan paska kyykkääjä oo, 180kg liikku ainakin vielä suht nätisti. 10:34 kohilta eteenpäin: [video=youtube_share;5IHgviAAtiw]
 9. Mitä lekuri sano tuosta tsh:sta joka on miltei tuplasti yli viitteiden? Missähän sun T3-V ja kortisolit huitelee...
 10. Kannattaahan se toki tarkistaa, niin näkee miten muunto toimii. Julkisilla aina pientä taistelua noiden kanssa
 11. Ihan hyvältähän nuo FINSKIN kilppariarvot näyttää ainakin paperilla. Jos aivolisäke pelaa, niin T3-V ei välttämättä ole kovin matala.
 12. Muuten hyviä, mut tuo kääntäminen vituttaa joka kerta Kookosöljy sopii makunsa puolesta hyvin noiden paistamiseen.
 13. Marko kun oot ilmeisesti värkkäilyt jotain Joensuun Energyn kanssa, niin onko supermass nutritionin tuotteita tulossa sinne myyntiin?
 14. Miten Vatasella pakki pelaa noilla ruokamäärillä? Paljon tulee hiilareita/kaloreita jauhoista? Itellä tuntuu, ettei pakki meinaa kestää nykyisiä hiilarimääriä

×
×
 • Luo uusi...