Jump to content

Rigos mortis

Members
 • Viestit

  1 033
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Mistäs se koira karvoistaan pääsisi
 2. Meidän täytyy noudattaa kansainvälisiä velvoitteita. Käytännössä kaikki mitä voidaan tehdä on jo tehty
 3. Naapurin äijä huutaa lapsilleen ja välillä antaa pataan kun yrittää opettaa kovuutta. Se mielestäni toksista maskuliinisuutta
 4. Aspergerin oireyhtymään todella liittyy pakkomielteisiä harrastuksia... Kun olin peruskoulun ala-asteella, harrastukseni oli tietokonepelit ja ohjelmoinnin harjoittelu. Olin keskitasoa älykkäämpi, joten opin koodaamaan pieniä ohjelmia C-kielellä jo ennen kuin olin edes 13-vuotias. Kun menin yläasteelle, tuli Internet yleisesti saatavaksi kaikkine pahoine puolineen. Luettuani joitain hämäriä sivuja netissä, uudeksi harrastuksekseni kehittyi kotitekoisten räjähdysaineiden valmistus... Tällaisia omia pommikokeita tein pari vuotta. Kun menin lukioon, löysin internetin huumesivut, ja törmäsin ensimmäistä kertaa elämässäni huumemyönteiseen materiaaliin. Päihteet olivat uusi pakkomielteeni 19-vuotiaaksi asti, opettelin kaiken saatavissa olevan tiedon huumausaineiden vaikutusmekanismeista ym. ja tein joitain tyhmiä kokeiluja kannabiksella, bentsoilla, jne. Kun olin juuri täyttämässä 18v, koin ensimmäisen tilanteen jossa meinasin menettää henkeni päihteiden takia... Olin koulun kevät-ulkoilmajuhlassa uimarannalla kavereiden kanssa ja kaverit olivat tuoneet minulle runsaan määrän omatekoista kiljua pään sekoittamiseksi. Vedin perskännit ja olin kuulemma humalassa juoksennellut ympäri rantaa tinneriä impaten, mennyt lopulta tajuttomaksi ja ambulanssi haki minut. Pääsin kuitenkin lopulta yliopistoon koska olin aina ollut kympin oppilas kemiassa ja fysiikassa. Ensimmäisessä työpaikassani tein sen virheen ettå menin kertomaan työnantajalle sairastavani AS:aa ja tästä valitettavasti seurasi odotuksiani vasten törkeää syrjintää. Työkaverit olivat mm. onnistuneet lukemaan henkilökohtaisia sähköpostejani ja saaneet tietoonsa todella kiusallisia seksuaalisuuteeni ym. liittyviä asioita ja näistä pilailtiin työpaikalla. Jouduin lopettamaan työn ja sairastuin psykoosiin, olin 3 vuotta aivan sekaisin ja kuvittelin että televisiossa, sanomalehdissä ym. oli piilotettuja viestejä juuri minulle, joku pystyi salaa tunkeutumaan asuntooni, puhelijani kuunneltiin ym. Sitten onnisuin lääkityksen avulla saamaan nämä psykoottiset höyreet hallintaan, ja pystyin etenemään opinnoissani...Mutta silloin alkoi myös juominen, ja se on nyt uusi pääasialline ongelma.
 5. Nussin itseni hengiltä ja kuvaan kaiken (ikinä en saa)
 6. [ATTACH=CONFIG]8057[/ATTACH] Tomi tänään televisiossa
 7. Mitä uutta näissä on? Eikö nämä ole samoja matkajuttuja kuin ennenkin?
 8. Psykologi testasi potilasta: - Mitä tapahtuu, jos leikkaisin toisen korvasi pois? - En kuulisi sillä korvalla. - Entä, jos jos leikkaisin toisenkin korvan pois? - En näkisi - Miten niin et näkisi? - Koska silmälasit tippuisivat.

×
×
 • Luo uusi...