Jump to content

_MrSiima

Members
 • Viestit

  549
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Firmitas on kyllä hyvin toimiva tuote käyttötarkoitukseensa ja maku on myös hyvä. Kävin kesällä helteiden aikaan myös nyrkkeilytreeneissä, siellä eritoten tehokas nesteyttäminen oli tarpeen, koska lihavaa hikoilutti järkyttävästi. Geniuksesta nyt hankala antaa kovin yksityiskohtaista arviota, koska en kesällä tehnyt mitään aivokapasiteetillisesti haastavaa tai myöskään treenit olleet siinä pisteessä, että olisi ultimaattista focusta voinut hyödyntä/tarvinnut. Sheikkeri on hieno ulkonäöltään ja muuten hyvin ajaa asiansa.
 2. [ATTACH=CONFIG]8322[/ATTACH] Tämä vuosi ilman kemikaaleja treenailtu. Kunto löystynyt. Painon olen pitänyt 110kg. Pumpiton kuva.
 3. _MrSiima

  Valmentaja hakusessa

  En ole bodypuolen kisaajia valmentanut enkä valmenna, mutta tavoitteellisesti treenaavia harrastajia kyllä. Voimailussa myös kisaavia henkilöitä. Eikä ole merkitystä douppaako vai ei. YV tavoittaa, jos joku on kiinnostunut.
 4. Minua kiinnostais kanssa testata tuo Genius, jos ei juna jo mennyt. Treenitaustaa salilla 13 vuotta, josta about puolet voimailua(SM-tasolla) ja sittemmin harrastebodailua. Yötyötä joudun tällä hetkellä tekemään, niin uniongelmia riittää ja keskittymiskyky ei aina ole tapissaan. Nesteytysvalmiste kiinnostaisi myös intra-juomana, kun pitkissä treeneissä tulee hikoiltua paljon.
 5. Olympian statseissa ilmoitettiin 5ft9in. Eli 175cm.
 6. Aivan selkeä burnout/ hermostollinen ylirasitustila. Lievä tosin, jos nukkumaan pystyy ja leposyke/verenpaine normaalit. Siinä menee sitten sen myötä hormonitoiminta kauttaaltaan sekaisin. Kortisolit tapissa, kilppari sekoaa ja testot laahaa. Tuohon ei tarvita muutakuin keskiverto/heikohko palautumiskapasiteetti yhdistettynä raskaaseen työhön, hyvään irtiottokykyyn ja huonosti suunniteltuun kuntoiluun. Kevennysjaksoista treenissä ei taida olla tietoakaan, kyllähän silloin suorituskykykin alkaa dropata kun hermosti ei pääse palautumaan. Kevennys viikko kerran kussa tai edes joka viides viikko, olisi luultavasti jo estänyt tilanteen eskaloitumista tuohon pisteeseen. Myös pelkkä 3-vuorotyö voi tuon aiheuttaa, jos on sellainen henkilö, joka ei pysty uhmaamaan faktaa, että ihmisen on tarkoitettu nukkuvan pimeän aikaan. Ja terveysongelmia/hormonaalisia ongelmia aiheuttaa niilläkin, jotka ei koe oireilevansa siitä pahemmin ja kykenevät nukkumaan epäsäännöllisillä vuorokausirytmeillä. Tosin en tiedä oliko tuo tehdastyö päivä/2-vuoro vai yötäkin mukana sotkemassa.
 7. [ATTACH=CONFIG]8150[/ATTACH] Filttereimätön jumpalta.
 8. Juu eipä tuo ollu kun satunnaisräpsy saunan jälkeen. Ois voinu rajata tuosta peilin saumasta.
 9. Tiedän. Mutta siksi siinä se 5kg alempi paino. Toki kaikki ei sitä kireyttä saavuta vaikka kuin kärvistelis. Mutta 8% rasvoista ei niin kovin montaa kiloa ole enää hyvään kisakuntoon, jos homma toimii. Muutama kilo rasvaa ja kuivatus. Ja Ronnie sen 178cm-180cm lähteestä riippuen pitkä.
 10. Tuo 180cm/100kg 8% rasvoissa on jo raskaan sarjan bodausfysiikka. Aika epäterve yhtälö, kun keskivertoa lahjakkaammatkin joutuu vetämään hirveet kemiat sen saavuttaakseen. Ronnien kisapaino 95kg 1991 MM-kisoissa, eli lähellä noita statseja, huhuja on että naturaalina olisi sen saavuttanut. Mielestäni mahdollista kun varmasti lahjakkaimpia bodareita koskaan tällä pallolla. Mutta ei niitä Colemaneja ole kuin yksi miljoonasta, ja "suomirotuisissa" ei sitä yhtäkään.
 11. [ATTACH=CONFIG]8135[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]8136[/ATTACH] Pumpiton@110kg. Kilo kaks lisää (eli 1-2kk) ja sitten höttöjä sulattelemaan.
 12. Itse taasen pidän intensiivistä voimaharjoittelua pääkopalle raskaampana kuin bodaustreeniä. Toki riippuu miten sitä bodausta toteuttaa. Mutta se kun olet päättänyt nostaa x kilomäärän tai niin ja niin monta toistoa tietyllä kuormalla, jos jostain sarjamaksimista puhutaan. Se vaatii myös psyykkisesti täyden latauksen, adrenaliinit ja sen ns. putkinäön mielestäni, että saa oikeasti 100% irti. Ja kyllä nuo raskaiden kuormien mavet ja penkit ym tuntuu repivän joka paikkaa aika tavalla. Ehkä eri asia, jos olisi rakenteeltaan vanttera ja paksuluinen voimailijan prototyyppi. Minä en ole kuin joskus max. 230kg pitänyt käsillä penkissä ja kyllä se seuraavina päivinä tuntui luissa asti kun on linnunluut ja nivelet. Toki hemmetin moni kovakin nostaja tyynen rauhallisesti menee nostamaan mukavia jutellen, vaikka ottaisi maksimiykkösiä. Mutta omiin kokemuksiin peilaten sillon ei kyllä todellisuudessa oteta niitä viimeistä 5% irti, joka tulee adrenaliinilla hermosto ylikierroksilla.
 13. _MrSiima

  Natumaksimi

  Ei kyllä Olmalaa tai ketään muutakaan CBB-ukkoa ole Suomessa testattu kymmeniä kertoja. Ei edes Hulkkia uransa aikana. Fitnesslajeja testataan kokonaisuudessaan todella vähän. Olmalahan ei enää muutenkaan testisarjassa kilpaile. Mutta toki kisasi aiemmin.
 14. Hurjan kokonen kyllä olet. Kipparikallen forkut Itse Etelä-Suomessa bulkkailemassa ja jumppailemassa. [ATTACH=CONFIG]8090[/ATTACH]

×
×
 • Luo uusi...