Jump to content

TRIBAL

Chat
 • Viestit

  2 965
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä TRIBAL

 • Taso
  reggin taf ylgu
 • Syntymäpäivä 22.08.1973

Converted

 • Sijainti
  between heaven and hell
 1. Kossi oikeassa.Vaikka me juopot ja narkit eli poten sanoin kossi ja minä mm. Pidettäis puolen vuoden treenitauko niin sen jälkeen rupeis treenaa niin nuo poutun enkat olis rikki kuukauden treenillä.Pouttu kärsii todennäköisesti minäkuvan häiriöstä jossa hän oikeasti näkee peilissä ison massamonsterin jolla goljatin voimat. Kyllä siihen apua kun osaa hakea. Laitoshoito tekisi hyvää kun avohoito vaan näkyy pahentavan noita harhoja.
 2. Pode ei kuuntele ketään mutta itse levittää nettiin täysin päättömiä hybridi ohjelmia ja lähinnä komediaksi sopivia treeni videoita. Tää on molemminsuuntaista vai luuletko tosiaan että joku on niin pihalla että ottaa hybridi ohjelman vakavasti?
 3. Loppuillan vietän komedian parissa ja katson poutun legendaarisen kulmasoutu ja kickback videot nonstoppina aamuun asti
 4. TRIBAL

  Hmb

  En tiedä ja varmaan hiuksien halkomista. Itse nykyään vedellyt leusiinia.
 5. Antakaa olla koko aiheen. Taidatte olla vaan kateellisia ja montako suomen mestaruutta teillä on?
 6. Mietin tässä tuon hybridi ohjelman aloittamista niin mitä lisäravinteita Mestari itse joutuu käyttämään tuon ohjelman tueksi. Onhan tuo sen verran raskas että ei sitä vedetä pelkällä kaurapuurolla ja raejuustolla. Vai mitenkä?
 7. Tämä on kivusta riippuen totta. Viime syksynä oli selkä paskana niin ettei meinannut päästä pystyyn välillä. Ainoa mikä poidt kivut muutamaksi tunniksi oli amfetamiini. Sulfa paras koska vaikuttaa pitkään verrattuna metaan. Ei auttanut subut ja tramalit yhtään. Aika jännä juttu.
 8. Henkilökohtaista reflat. 4kk viime vuonna otin melkein joka päivä sitten päätin että lopetan. Olin 10 päivää ottamatta ja reflat oli siinä että 2 yötä nukuin vähän huonosti. Tosin mitään pallo päivässä idiotismia en ottanut. Subussa kun se kattovaikutus kun tietyn rajan yli ottaa niin ei toimi enää. 2-4 milliä itellä niin ihan turha ottaa lisää. Ei tunnu yhtään enempää...
 9. Monella tosta tulee hyvä olo vasta muutaman kerran jälkeen. Ja se on sit hyvä olo oikeesti. Muista bentsot buustaa opiaatteja tosi paljon. Liian raju aloitus oli.
 10. TRIBAL

  Timo Shop

  Teillä on äärimmäisen negatiivinen asenne kaikkeen. Ei uskoisi menestyväksi yrittäjäksi kyllä teita. Hera neurolepti ja psyykenlääke kuningas. Unohtamatta mahtavaa bodo uraa ne suomen mittapuulla jopa kaikkien aikojen parhaita olette.
 11. TRIBAL

  Timo Shop

  No mutta herra Poutiainen, ainakin asiakaspalvelutaitonne on näköjään päin vttua. Kilahdatko noin useinkin, ei hyvä homma. Ymmärrän kyllä toisaalta kun mies on 20vutotta ollut täyteen pumpattu psyykenlääkkeitä niin väkisin mieli järkkyy. Kiitos tahattomasta komiikasta taas. Mr True mass
 12. TRIBAL

  Timo Shop

  Toihan on valetta mitä tossa. Lukee. Ei ainakaan sinun kroppasi ole millään lailla True mass tai edes mass. Ennemmin True joke! Wpp!
 13. TRIBAL

  Timo Shop

  Totta.Ovelle pitää saada paketti. Onnistuuko tämä.Muuten meni vtuiks.
 14. TRIBAL

  Timo Shop

  Tilaan tästä lähin timoshopista. Minulla niin kova paniikkihäitiö etten pysty lähtemään ulos edes.
 15. Onko pode treenauttanut Mohammed ismail abduljabbar hussein kaileeta joskus? Tunnettu hyvinkäälainen atk yrittäjä ja bodi hahmo.

×
×
 • Luo uusi...