Jump to content

TRIBAL

Chat
 • Viestit

  2 973
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

13 Good

Tietoja käyttäjästä TRIBAL

 • Taso
  reggin taf ylgu
 • Syntymäpäivä 22.08.1973

Converted

 • Sijainti
  between heaven and hell

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niin, tuon läpiviemiseen ei riitä perinteinen Milli viikossa testo vaikka muut myrkyt olisi Off. Mistä saat voiman jolla tiristät lihaksen siihen muotoon johon sen haluat eri ohjelmilla. Onko naturaalin vaikea aloittaa suoraan 2nd osasta. Tunnen ihmisen joka oli vetänyt 4 viikkoa hybridi 1 hyvällä tatsilla mutta sitten hän kuoli. Onko vastuu kenen kun näin käy? Et mainitse tarpeeksi lääkärilläkäyntiä ennen harjoittelun aloittamista ja luotat että kaikki osaa kunnon mukaan? Tosin et noinkaan ole sanonut. Leikit tulella mies..... Vielä pari vakavaa loukkaantumista tai kuolemaa niin et voi enää välttyä syytreiltä. Lisäksi menetät ot oikeutesi..... Mieti ennen kuin kirjoitat näitä, kaikki eivät ole sellaisessa teräskunnonnossa kuin sinä....
 2. TRIBAL vs pode. Tämän haluaisin nähdä siis paremminkin ottaa tämän matsin. Tosin pelkään podea mutta pelkonsa pitää kohdata.
 3. Ei voi. Kunto ei kestä sitä kenelläkään. Tämä on minun näkemykseni.
 4. Olen treenannut kuukauden edellisellä hybridi ohjelmalla ja massaa ja voimaa tullut ihan kiitettävästi. Kannattaako minun jatkaa vielä edellisellä hybridillä vai onko kuntoni jo riittävä tähän päivitettyyn versioon etten mene täysin tukkoon ja tulee taas treenitaukoa. Vastauksia odottelen koska nyt on treenimotivaationkovempi kuin varmaan koskaan.
 5. TRIBAL

  Mitä söit juuri äsken?

  Pirtelön sauvasekoitin. 1 banaani, 1 muna, iso mitta oats, iso mitta hera, 1tlk spirulina, muutama desi maitoa. Vakio joka päivä tämä jozzain välissä. Ja sit kuppi kahvia, ruispala juustolla ja metwurst illat. Jälkiruokana 80 10mg pamia.
 6. Tämä tapahtui seuraavana päivänä jos muistat? Sitä paitsi jos tajusit edes niin nylkytit peiton ja sohvan väliin, minulla oli vaatteet päällä koko ajan. En kehdannut häiritä kun mies oli niin kiimoissaan joten annoin vedellä loppuun asti ja poistuin hänen asunnostaan. Ihme että muistat edes tuon verran olit nimittäin todella sekaisin.
 7. Itse tapasin ison ja varmaan vahva kin bodarin kun vedin podea turpiin hyvinkään matkahuollon edessä 6.6.2016.pääsin linnasta samana aamuna kun tämä sattui, join itseni humalaan eksyin Hyvinkäälle ja törmäsin matkahuollon edessä kaveriin joka heitti minua siideritölkille ja huusi jotain Etkö tiedä kuka mä oon? Oon bodauksen suomenmestari että suksi vittuun siitä! Oikea suora i liikahti kaverin leukaan niin että hampaat lensivät ja uho loppui siihen. Vasta pari vuotta myöhemmin selvisi että olin lyönyt Poutiaista. 😆👍 Uskon että Herra itse edes muistaa, tosin taisi lanssilla lähteä.
 8. Kossi oikeassa.Vaikka me juopot ja narkit eli poten sanoin kossi ja minä mm. Pidettäis puolen vuoden treenitauko niin sen jälkeen rupeis treenaa niin nuo poutun enkat olis rikki kuukauden treenillä.Pouttu kärsii todennäköisesti minäkuvan häiriöstä jossa hän oikeasti näkee peilissä ison massamonsterin jolla goljatin voimat. Kyllä siihen apua kun osaa hakea. Laitoshoito tekisi hyvää kun avohoito vaan näkyy pahentavan noita harhoja.
 9. Pode ei kuuntele ketään mutta itse levittää nettiin täysin päättömiä hybridi ohjelmia ja lähinnä komediaksi sopivia treeni videoita. Tää on molemminsuuntaista vai luuletko tosiaan että joku on niin pihalla että ottaa hybridi ohjelman vakavasti?
 10. Loppuillan vietän komedian parissa ja katson poutun legendaarisen kulmasoutu ja kickback videot nonstoppina aamuun asti
 11. TRIBAL

  Hmb

  En tiedä ja varmaan hiuksien halkomista. Itse nykyään vedellyt leusiinia.
 12. Antakaa olla koko aiheen. Taidatte olla vaan kateellisia ja montako suomen mestaruutta teillä on?
 13. Mietin tässä tuon hybridi ohjelman aloittamista niin mitä lisäravinteita Mestari itse joutuu käyttämään tuon ohjelman tueksi. Onhan tuo sen verran raskas että ei sitä vedetä pelkällä kaurapuurolla ja raejuustolla. Vai mitenkä?
 14. Tämä on kivusta riippuen totta. Viime syksynä oli selkä paskana niin ettei meinannut päästä pystyyn välillä. Ainoa mikä poidt kivut muutamaksi tunniksi oli amfetamiini. Sulfa paras koska vaikuttaa pitkään verrattuna metaan. Ei auttanut subut ja tramalit yhtään. Aika jännä juttu.
 15. Henkilökohtaista reflat. 4kk viime vuonna otin melkein joka päivä sitten päätin että lopetan. Olin 10 päivää ottamatta ja reflat oli siinä että 2 yötä nukuin vähän huonosti. Tosin mitään pallo päivässä idiotismia en ottanut. Subussa kun se kattovaikutus kun tietyn rajan yli ottaa niin ei toimi enää. 2-4 milliä itellä niin ihan turha ottaa lisää. Ei tunnu yhtään enempää...

×
×
 • Luo uusi...