Jump to content

JussiPussi

Members
 • Viestit

  1 745
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

11 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pelkkä laatikko ilman tekstiä oli vähän vaikea arvata kyseiseksi nappulaksi. Jotenki aiempi teksti linkkinä oli selkeämpi.
 2. +rep pisteitä näkyy enemmän jenkkiforumeilla. Yhtä turhia kuin miinuspisteet. Eikö moderointi aja saman asian? Lisäksi mua hiertää se, että ainakin kännykällä selatessa uudet viestit painikekin on piilotettu valikon alle. Ei tästä oikein saa käyttäjän näkökulmasta mitään hyvää irti.
 3. Täytyy sanoa, että tää päivitys on ihan kauheata kuraa. Kännykällä todella hankala lukea ja tietokoneella nuo taustat muistuttaa enemmän amatöörin kotisivuja 2000-luvun alusta, kuin oikeaa forumia. Mistä koko päivitystarve edes johtui?
 4. Kiitoksia Vege Refectiosta ja sheikkeristä! Sitten itse palautteeseen. +Sekoittuu todella hyvin. Käytin vain puoli sheikkeriä vettä ja jauhetta ei jäänyt tippaakaan pohjalle. Tämä ei ole varsinkaan näissä vegetuotteissa mikään itsestäänselvyys. +Hyvä ravintoainesisältö +Ei keinotekoisia makeutusaineita -En tiedä johtuiko suhteellisen vähäisestä vesimäärästä vai omista mieltymyksistä, mutta maku oli liiankin makea. Täytyy vielä kokeilla ensi kerralla sotkea ohjeistettu annos reilumpaan määrään vettä. Testissä on siis suklaa.
 5. Kovimmat yksittäiset sarjat 3x70kg ja sitten eri treenissä 4x2x70kg. Tuli aika vähällä treenillä. Homma katkesi siihen, että koko keskiselkä napsahti johonkin ikijumiin. Vois taas ottaa ohjelmaan.
 6. Noh, en ominaisuuksiin sen suuremmin perehtynyt. Katsoin vaan, että kylläpä tarjotaan kovaa alennusta. Matkapuhelinforumilla hehkutettiin josssain vaiheessa parhaaksi puhelimeksi tuohon hintaan. Näkyy muutenkin olevan melkoisia alennuksia. Mä olisin saanut S10E jollain 400e pintaan antamalla välissä S7edgen ja sitten oli joku lisäalennuskampanja. Ei vaan tarvi parempaa, akunkin vaihdatin talvella.
 7. Jos huawei kelpaa, niin tässä olis P20 pro 399e tarjouksella. Normi hinta 700e. https://elisa.fi/kauppa/tuote/Huawei-P20-Pro-128-Gt
 8. Laitoin viimeksi mailin osoitteeseen info@dominusnutrition.fi kuten ohjeistettiin, mutta laitoin uutta mailia suoraan sulle
 9. Milloin vege reflectio paketti tulee?
 10. Sumomave 3x2x175kg @86,7kg PR! 1. Vinopenkki tangolla 10x20kg, 8x40kg, 3x60kg, 8x67.5kg, 67.5kg, 6x67.5kg 2. Leuanveto 2, 3, 4, 5, 5, 4 Takaolkapäät kp kyljellä maaten 3x6x9kg 1. Hauiskääntö kp vuorotahtiin 20kgx 5,5,4 2. Ojentajat ristitaljassa köydellä 52kgx7,7,7 1. Jalkojen nosto vaakatasoon roikkuen 9,8,8 2. Käden ojennus sivulle kyljellä maaten 3x(13+13) Sumomaveen oon tyytyväinen. Alle 10 treeniä läpi ja mennään jo näissä painoissa. Nyt olis tarkoitus kevennyksen jälkeen yrittää maksimia. Kuukausi sitten feilasin kaks kertaa 190kg, joten jos 185kg vaikka tulis. Muuten meinaa hyytyä heti, kun sarjat pidentyy. Toki pidemmillä tauoilla ja ilman supereita jaksais paremmin, mutta pääpointti on kuitenkin edelleen rasvanpoltossa eikä maksimeissa.
 11. Ei vegaani, eikä sen kummempi kuin sunnuntaipunttaaja, mutta maitovammainen joo. Herat ei sovi ollenkaan. Tällä hetkellä menee M-nutritionin Vege-proteiinia palkkarina ja treenissä supermassin intrazonea osmoliten kera. Treenejä 3xviikossa ja aerobiset päälle.
 12. Siitä kossille jos oikein voimailukisat kiinnostaa: "Avoimen sarjan aloittelijoiden voimanais- ja -mieskisat lauantaina 17.8.2019 Savonlinnassa. Kisapaikka Kulmasportin parkkialuella osoitteessa Kulmatie 5. Naisten kilpailu alkaa klo 12.00 ja miesten klo 14.00. Ilmoittautumiset 10.8.2019 mennessä puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 044 590 3176 O-P Pölläselle. Mikäli ilmoittaudut tekstiviestillä, niin mainitse: nimi, paino, pituus, ikä, asuinpaikka/seura sekä T-paidan koko. Kilpailuun osallistumisoikeus on kaikilla muilla paitsi voimanais- tai voimamieskilpailuihin SM-tasolla tai sitä ylemmillä tasoilla kilpailleilla. Kilpailuoikeutta ei ole myöskään niillä, jotka ovat asetettu toimitsija- tai kilpailukieltoon jonkun lajiliiton toimesta. Kilpailulajit: 1. Merimieskävely 15 + 15 m: naiset 160 kg, miehet 270 kg 2. Tukkipunnerrus toistokisa: naiset 50 kg, miehet 80 kg 3. Maastaveto last woman/man standing: aloituspaino naisilla 100 kg ja miehillä 180 kg, korotukset 10 kg välein 4. Säkin kanto 40 m (20 metrin rata edestakaisin): naiset 50 kg, miehet 100 kg Kilpailulajeissa sallitut välineet ovat rannesiteet ja vyö. Kaikkien muiden tukivälineiden käyttö ehdottomasti kielletty. Pitoaineena magnesiumin käyttö sallittu. Tarkemmat lajisäännöt käydään läpi kilpailupalaverissa kilpailupaikalla puoli tuntia ennen kilpailun aloittamista, siis naisilla klo 11.30 ja miehillä klo 13.30. Kisojen järjestäjillä oikeus mahdollisiin lajimuutoksiin. Lämmittelypaikkana toimii urheilukeskus Kulmasport, josta löytyy myös pukuhuone- ja peseytymistilat. Kisojen järjestäjinä toimivat Voimantuotto ja Kulmasport. Tervetuloa kokeilemaan voimia Itä-Suomeen."
 13. Taisi käydä niin, että nyt tuli ilmi edustajan todellinen persoona. Uskomatonta, että tuollaista asiaa ei voi käsitellä sairasloman aikana. Mikäänhän ei estä saikuttamasta vaikka neljää vuotta putkeen. Tuskin edustaja siinäkään mihinkään kelan rahoille tipahtaa, kuten tavallinen pulliainen aikaisimmillaan siinä parin viikon jälkeen.
 14. Sumomave 4x3x160kg 1. Leuanveto 7, 7, 6, 5 2. Vinopenkki tangolla 10x20kg, 8x40kg, 3x8x57.5kg Takaolkapäät kyljellä maaten kp 3x9x8kg 1. Vasarakääntö kp vuorotahtiin 3x6x17.5kg 2. Ojentajat köydellä ristitaljassa 52kgx8, 8, 7 Vaihteeksi tännekin todiste siitä, että jotain käyn räpeltämässä. Mavessa on selvä voimaohjelma, saa tasalaatuisuutta noihin nostoihin. Vinopenkissä lisäillään 2.5kg kerta niin kauan kunnes stoppi tulee eikä tekniikka hajoa. Kuulemma nyt näyttää jo tosi hyvältä penkkaaminen, eli tää etanan vauhti tuntuu toimivan. Tuleepahan onnistumisen riemua pitkälle syksyyn, jos ei muuta. Muuten päivän treenissä lisäillään painoja ja toistoja vähän fiiliksen mukaan. Leuat on kyllä tosi hyvä liike vinopenkin kanssa, tulee selkään pumppia ja pysyy asento paljon paremmin kasassa. Menihän tässä useampi vuosi räpeltäessä, että olisi jo aikakin pystyä kuta kuinkin normaaleihin treeneihin.
 15. Kyllä se hampaiden reikiintyminen tulee ihan geeneissäkin. Kummatkin ollaan veljen kanssa päälle 30v ja kummallakaan ei ole koskaan ollut reikiä hampaissa. Toki kumpikaan ei myöskään ole mikään sen kummempi sokerihiiri. Eikä niitä hampaita ole pesty "kuin" kerran päivässä.

×
×
 • Luo uusi...