Jump to content

Enver

Chat
 • Viestit

  17 174
 • Liittynyt

 • Days Won

  3

Enver last won the day on 24. Heinäkuuta

Enver had the most liked content!

Maine sivustolla

18 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Suosin pankkeja velan otossa.
 2. Aika hyvin näyttäisi saavan monesta ruoasta. Mikä mielestäsi on riittävä määrä?
 3. Nuo on tuon tyypin omia teorioita, jotka on kyllä tieteen kanssa ristiriidassa. Eikä hän ole vissiin aihetta opiskellut yliopistossa.
 4. Rasvoja kuljettaa ns. kylomikronit, jotka on ihan eri asia kuin LDL-lipoproteiini. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kylomikroni
 5. LDL on suoraksi riskitekijäksi kiistatta todistettu jo 80-luvulla. Se on loppujen lopuksi ainoa syy valtimoiden tukkeutumiseen/rasvoittumiseen. Muut tekijät voi vaikuttaa asiaan jonkin verran, mutta jos LDL pudotetaan ihannearvoon, niin valtimot ei yksinkertaisesti rasvoitu, vaikka mitä tekisit. HDL on epämääräinen epidemiologinen tekijä(epäsuora tekijä), jonka todellista merkitystä ei täysin tiedetä. Henkilön kannattaa aina katsoa LDL:ää, jos haluaa pysäyttää valtimoiden rasvoittumisen. Toki korkeasta HDL:stäkin voi olla jotain hyötyä. Triglyistä ei pahemmin tarvitse stressata terveiden ihmisten. Triglyjen kohoaminen on lihomiseen liittyvä ongelma ja epäsuora metabolisen oireyhtymän riskitekijä/markkeri. Triglyt on ok, kunhan ne vaan on viitteissä. LDL:n kohdalla taas viitearvon alarajalla tai sen alle oleminen on paljon parempi kuin ylärajalla oleminen. Viitearvon ylärajalla on jo huomattavaa valtimoiden rasvoittumista ja huomattava verisuonitautiriski.
 6. Enver

  Kahvi on terveysjuoma

  Pannukahvi nostaa huonoa kolesterolia jonkin verran.
 7. Näkee taas Poden tietämyksen tason.
 8. Omituinen ukko tuo. Amerikan Mikael Fogelholm. Pääosin ihan hyvää juttua, mutta myös jotain ihan kummallisia virhepäätelmiä, jotka menee tunnettuja faktoja vastaan.
 9. Eiköhän uskonnosta etsitä yleensä muuta kuin totuutta.
 10. saippuakukkakivikakkukauppias

×
×
 • Luo uusi...