Jump to content

Enver

Chat
 • Viestit

  17 149
 • Liittynyt

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nikotiini on toinen sallittu piriste, jota myydään mm. purkan muodossa ilman reseptiä Tauriinilla taisi kanssa olla jotain synergiavaikutusta kofeiinin kanssa.
 2. Ei kofeiini ole haitallinen. Sillähän saattaa olla positiivisia terveysvaikutuksiakin jopa piristämisen lisäksi. Toki kohtuus käytössä.
 3. Enver

  Rasvasota

  The fat you eat is the fat you wear. https://www.is.fi/viihde/art-2000006170429.html
 4. Siis myrkyistä tehdään sensaatiojournalismia. Ei se juttua tekevä toimittaja ole bisneksessä mukana. Tutkijatkin monesti haluaa julkisuutta liioittelemalla juttuja. Mutta nämä ovat vaan mutua, kun en ole asiaan perehtynyt.
 5. Luulen, että noita myrkkyjä liioitellaan. Lohi kuitenkin terveellistä kohtuudella syötynä.
 6. Ruotsin viranomaiset ottivat isältä tytöt ja sijoittivat heidät muslimiperheeseen - isä sai tyttöjen kanssa turvapaikan Puolasta
 7. Enver

  Rasvasota

  Käytän paljon pienemmän määrän ja ei joka päivä, ja voin toki raportoida 10 vuoden päästä tähän ketjuun. Muita rasvoja en tietenkään lopeta. Pidän niitä terveellisinä vain, jos ne korvaa kovaa rasvaa(esim. voita).
 8. Enver

  Rasvasota

  Tuo pitää paikkansa vain korkean kolesterolin populaatioissa, joissa sairastuminen/haurastuminen vanhemmalla iällä alentaa kolesterolia. Matalan ja paremman kolesteroliarvon omaavilla populaatioilla vastaavaa "haittaa" ei huomata. Eli kolesterolin alentuminen on tuossa seuraus sairastumisesta, ei syy sairastumiselle. Terveimpiä ja pitkäikäisimpiä on ne, joilla kolesteroli on matala nuoresta iästä alkaen läpi elämän. Statiinit ei ole ainoita kolesterolilääkkeitä. Lihasvaikutus liittyy ainoastaan niiden sivuvaikutuksiin, ei matalaan kolesteroliin sinällään. Kolesteroli on se pääsyy transrasvojen haitallisuuteen. Vaihtoesteröidyt ei sitä nosta, joten haitat on vaan spekulatiivisia ja korkeintaan jotain mietoja vaikutuksia.
 9. Enver

  Rasvasota

  Vaihtoesteröidyt rasvat ei nosta kolesterolia. Transrasvat nostaa kolesterolia voimakkaasti.
 10. https://yle.fi/uutiset/3-10859955

×
×
 • Luo uusi...