Jump to content

Giordano Bruno

Members
 • Viestit

  2 121
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Paras bilekombo lsd + mdma ja vähän jotain nopeeta
 2. Jari ei paljoo nöyristelly, kun Enbuske haastatteli.
 3. No pikkulaini pepsii ja vähän xanoria päälle, niin paikka on teidän. Ite rupeisin pikku pireissä vaa hermoilee, että huomaako toi nyt, että oon ottanu.
 4. Cocce vois kertoo lääkärille mitä kaikkea tuo sairaus pistää tekemään. Pistää vetämään 9 stilkkaria nenään, vetämään liuskan pameja ja salkun pirkka olutta jne. Veikkaan että lääkäri kirjoittaa lisää lääkkeitä ja paijaa hieman päätä.
 5. Mä voin lähettää kosselle pari happoa, jos se vetää ne kerralla ja tekee livelähetyksen.
 6. Huomiota haetaan, kaman vetämisellä kerskutaan, vika on aina muissa ja palstalaisten neuvot ei kiinnosta pennin vertaa. Coccehan on täysin syytön kaikkeen, siis ihan oikeesti. Itsekin nokitan 9 stellaa, kun uni ei meinaa tulla.
 7. Ai ku vetää kaikkee kamaa ja lääkkeitä, niin ei voi mennä kouluun tai töihin? Kyllähän se työ häiritsee tota sekoilua, ku pitää olla arkena useampi tunti selvänä putkeen.
 8. Caol Ila 12 ja Lappari 10 aika varmoja valintoja. Islay Mist ihan jees dokausviski.[ATTACH]7786[/ATTACH][ATTACH]7787[/ATTACH][ATTACH]7788[/ATTACH]
 9. Kaipaisin hieman parempaa lähi kuvaa miestisseistä. Muuten ok video.
 10. Työhaastattelut on muuten hyvä tilanne nappaa pieni annos esimerkiksi Xanoria. Itseä kuumotti turhan paljon, kun joutu pikkasen kusettaa, niin parit haastikset vedin pienissä xanoreissa. Jeesas just sopivasti. Jos jotain fiiliksiä haluaa, niin kannattaa vetää vaikka mdma:ta tai lsd:tä tai molempia.

×
×
 • Luo uusi...