Jump to content

Marjakarhu

Members
 • Viestit

  5 156
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

3 seuraajaa

 1. Lataa tutkimusta pöytään asian tiimoilta. Epäilen että ei löydy tutkimusta jossa on ihmisillä tutkittu heidän koletasoja läpi elämän.
 2. Eevertillä takki kääntynyt verenpaineen suhteen, koska aiemmin meuhkasi korkean verenpaineen vaarallisuudesta suu vaahdossa. Kuulemma alkuasukkailla on verenpaine (yläpaine115) Onko oma paine noussut?
 3. Nokialla yhdellä miehellä on erittäin alhainen kolesteroli ja silti suonet tukossa. 1,9 LDL ja kokonaiskole reilu 3.
 4. 100 toiston sarjat ovat tehokkaita. Vanhan koulukunnan juttuja.
 5. Marjakarhu

  Rasvasota

  Lainattu: http://viihdefoorumi.eu/viewtopic.php?f=30&t=784 Eipä tuo alhainen LDL mitään suonia putsaa, muuta kuin jossain lääkeyhtiön kokeen loppuraportissa paperilla. alhaisella LDL tasolla saa suonet tukkoon.
 6. Marjakarhu

  Rasvasota

  K2 vitamiini tekee ihan samaa(putsaa verisuonia). Löytyy muuten vaikkapa rasvaisesta juustosta. Mene kertomaan tuo Nokialaiselle sedälle jolla verisuonet meni tukkoon LDL tasolla 1,9 "Alhainen LDL kolesteroli putsaa verisuonia" Voin tulla kuvaamaan tapahtuman.
 7. Lihakset ja voimatasot aina pienentyneet kun olen siirtynyt superpuhtaisiin toistoihin. Superpuhtaat toistot ja treenityyli joskus paikallansa, ehkäisemään vammoja. Tänään tein yhden sarjan haukkaa: 10 kg käsipainot kourassa 130 toistoa / käsi.:Bisley:
 8. Marjakarhu

  Rasvasota

  Kolesteroliteoria on edelleen pelkkä teoria. Höpinä jostain elinikäisestä alhaisesta LDL kolesterolista on potaskaa, eikä sitä ole edes tutkittu kunnon kokeella. Kohdusta hautaan menetelmä jossa kolesterolit mitataan kerran kuussa. LDL hypetys perustuu johonkin potaska teoriaan ja lääketehtaiden tutkimus laskelmiin.
 9. Syömistouhut ei kiinnosta, mutta hiukan treeniä niin tulokset paranee. Vipareita raskailla murkuloilla on se lääke. Viparit kevyillä ja superpuhtaasti ei tuota yhtään mitään, on sekin asia moneen kertaan kokeiltu.
 10. [video=youtube;wbs5nZFt-Gc]https://www.youtube.com/watch?v=wbs5nZFt-Gc Murkulan pitoa. Voimatasot tippuneet aika lailla. Vipunostoja tänään tein 10 kg painoilla 20 toiston sarjaa, aikaisemmin meni samalla painolla yli 100 toistoa. asia kyllä korjaantuu syksyn aikana.
 11. Marjakarhu

  Rasvasota

  Ei kovin vakavasti otettavaa....Lääketehtaiden vakuutteluja, ei kannata uskoa. Jos kolesteroli on vanhana alhainen, niin on se sitä myös nuorena ollut.
 12. Marjakarhu

  Rasvasota

  http://viihtyy.com/matala-kolesteroli-ei-takaa-sydanverisuoniterveytta/
 13. Videosta selviää loppuaika. 10 kg kässärit käsissä oli. Aika on perus kaduntallaajan aika. Täytyy aloittaa treenit ja parantaa aikaa.
 14. [video=youtube;wbs5nZFt-Gc]https://www.youtube.com/watch?v=wbs5nZFt-Gc

×
×
 • Luo uusi...