Jump to content

ihme ukko

Members
 • Viestit

  144
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  tunnelbana
 1. Mauri "Pappa" Heikkinen kyl kova kunti. Aloitti treenaamisenkin vasta joskus 40v.
 2. Tuonne blogiin noita kuvia, tuskin se sen lapsi niitä ottaa:Pentti Hilkuri: Vaikka sillä nyt on IHANA mies (Kossi) niin noita teinipose kuviahan on ollut koko blogin ajan.
 3. Kuka nuo sen päivittäiset kuvat oikein ottaa? Haistan tässä jutussa suuren kusetuksen.
 4. Onkohan kaikki suomalaiset Pro-potarit Lahdessa lavalla?? Ketäs niitä nyt on Jerry,bull,turbo,kotsilla,pisli,viha vainen:cool:
 5. Mitäs kirjoja olet julkaissut?
 6. Kyllä tuosta on esteettisyys kaukana:vastis: 130kg noilla rasvoilla ja ei minkää muotonen..toivotaan että terveys kestää kaikentuon.
 7. Joo kyllähän croppiin olis paremmin se 30mm versio sopinut, mutta katsotaan mitä tuolla tekee ns, yleislinssinä. Canon olis aika jees, mutta L-versiot maksaa vaan pirusti liikaa. Joku hyvä peruszoomi sit vielä erikseen. Ehkä Tamron tai Sigma.
 8. pikku-kenno canoniin ja reilut 300e. Pitäs kai olla aika hyvä, mä näistä mitään ymmärrä Kohta vielä femman aurinko ja olen ifbb pro kuvaaja.
 9. Jopas loppui tämäkin lyhyeen:Pentti Hilkuri: Eivät kuulemma itse lopettaneet blogia, vaan ulkopuolinen taho:itku: Varmaan joku sponssi ei tykännyt että kaikki muut lytätään, paitsi truulaif-skabailijat, nuo testosteronia huokuvat superbeibsit.
 10. Tässä parasta viihdettä onkin odottaa kun pakkiksella aletaan rakentaa taas taloja olkapäille:team finland: Vois väsätä kyselyn, Mihin podinosaan tällä roadilla sinusta olisi paras rakentaa talo:Pentti Hilkuri:
 11. Ei miehen asenteesta voi valittaa, se vaan on se kropan "malli". Ainut tsäänssi nyt vaan on se viimeistely saada edes kerrankin kuntoon. Paksua lihaahan ukossa on, mutta se miltä se vaan näyttää on ongelma... 5 senttiä ohuemmat Mr O. hanskat näyttää vaan paljon paremmalle ja myös isommalle, mitä mittanauhaa käyttämällä ei uskoisi.
 12. Paljon mahdollista ja kallista. Eikös Big-Ron ollut myös Balcon asiakas?? Kova tuo keskimmäisen 2 ekaa viikkoa:tsemppiä:
 13. R.I.P Ikävä tauti tuo leukemia, tuppaa viemään korkealla prosentilla sekä lapsia että aikuisia.

×
×
 • Luo uusi...