Jump to content

Kai Von Kansi

Members
 • Viestit

  526
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Hollola
 1. Itellä loppu niska ja hartiakivut kun tilasin ebaysta tollasen bamboo billow tyynyn jota ostosteeveessä mainostetaan, hemmetin hyvä tyyny, 2 kpl tyynyjä 40€ posteineen kotiin kannettuna. Ostosteeveessä taitaa olla 80€ kappale.
 2. Voishan noi vaikka myydäkkin, vituttaa vaan kun en saanut noihin kelan korvattavuutta vaan jouduin normihinnan maksamaan, nyt kun todettiin testeissä toi vajaatoiminta niin sain noihin nebido pistoksiin kela korvattavuuden. Melko pitkään muutenkin kesti ennenkuin tähän päästiin on ainakin täällä päijät-hämeessä yli puolivuotta myöhässä ajat noissa testosteroni hoidoissa. pari lootaa on vielä apteekista hakematta, ne vois hakea ja käyttää ne nebidon vaikutusta odotellessa. alle 8 oli testot kun viime viikolla mitattiin. mut jos jotain kiinnostaa ni yv.
 3. Melkein kaks vuotta se kesti, nyt pääsin nebido pistoksiin, tätä nyt sitten loppuelämä, todettiin että mulla on aivolisäkkeen etulohkon vajaatoiminta joka meinaa sitä että aivot pyytää mutta kivekset ei toimita. Nyt olis 7 laatikkoo eli 210 pussia testogeeliä menossa roskiin.
 4. Kai Von Kansi

  D-vitamiini

  Pitää olla muutkin arvot kunnossa, siis huolehtia muutkin vitamiinit ja hivenaineet ruokavaliossa, ei toi d visku mikään ihmeaine ole.
 5. Ettei olis punkki purrut ja saanunna borreoloosin vai onko se lymentauti?
 6. Hommaa vaikka eleaf i stick 50w ja siihen subtank ja siihen 0.5ohmin atopäitä, setti maksaa reilu satkun mutta eipä tarvi katua, antaa kunnon höyryt ja savua piisaa ja niksat saa tiputtaa 3mg pintaan. Itellä toi setti ja olen pirun tyytyväinen ollut, ja noi atopäät kestää suurinpiirtein 100ml vapottelua ja hinta atopäällä 4€,tosin jos tykkää näprätä niin subtankin mukana tulee setti pumpulia ja muutama valmis setuppi jos ite tahtoo vääntää atopäähän uusia setuppeja. Ite kyhään omat setupit ja silloin atopään hinnaksi tulee jokunen sentti.
 7. Ei nää asiat paremmaksi muutu vaikka siellä olis kuka tahansa asioita päättämässä, aina vaan huonompaan suuntaan mennään ja lapsiperheet,eläkeläiset saa kärsiä eniten nyt myös opiskelijat, ei täällä pärjää muut kuin somalit ja rikolliset saatana.
 8. Juu, teen sekä verokirjalla sekä osan töistä laskutan omalla yrityksellä, ei ne mitään paskahommia ole kun muut hoitaa purkamiset, ja kuivatukset. Itse menen paikalle pintoja tekemään kun kaikki on siivottu. Ja tietty kun omalla firmalla teen niin silloin saan ateriakorvauksen ja laskuttaa kilometrit, en pimitä veroja olen rehellinen duunari.itsestä ei olisi päivät pitkät tekemään duunia tietokoneella, tykkään fyysisestä työstä ja kroppa pysyy hyvässä kuosissa kun välillä raskaitakin taakkoja joutuu kanniskeleen.
 9. Vesivahinkosaneerauksia vakuutusyhtiöille, lähinnä pesuhuone/saunaremontteja, niiden määrä on räjähtänyt käsiin kun taloyhtiöt panttaavat linjasaneerauksia vaikka putket rupee oleen jo sen 60v vanhoja, ja asiakkaat haluaisivat siinä sivussa vielä teettää jotain esim laminaatin asennusta tai maalauksia ym pientä remppaa jotka sit sais tehdä ns, fyrkat lapaseen mut en oo viittiny vaikka niistä tienais ihan kivasti. Esim 50 neliöö laminaattia kun lätkii 5 tuntiin niin siitä saa sen 500€.
 10. Ny on ollunna sellaiset 4200€/kk,näpyyn jää veojen jälkeen semmottis 3400 äyrii.paljon enemmänkin tienaisin jos jaksaisin noita pimeitä duuneja tehdä normi työn päälle, mutta ei jaksa tai viitti, laskin tos et töitä olis vaik kuin ja jos joka päivä muutaman tunnin tekis ja vaik viikonloput niin siitä tulis semmonen 1500€viel lisää. Ei vaan huvita noi pimeet duunit, kun oon pohjimmiltaan rehellinen ukko ja vituttaa muueski ku toisilla ei oo duunia ja noi viron runkkarit syö Suomalaisten ammattimiesten leipää.
 11. Nykyään en käytä lääkäripalveluita missään muodossa, kaiken luen netistä, ja lääkitsen itseni toisten antamien kommenttien phjalta, säästyy fyrkat,ei tuntikausien odottelua lekurille, on huomannu että muut tietää paremmin ja osaavat diaknisoida vaivani paremmin kuin hoooooonooosti puuuuhuuvat lääkärit. Siis Suomea puhuvat, siispä jos jollain jotain vaivaapi on niin ohjeet löytyypi internjetin ihmeellisestä mualimosta.
 12. Kyllä rupee näyttään lopunalulta toi homma sulla, viikatemies ovella jo kolkuttelee.
 13. Parilla geelipussilla sama vaikutus kun jos parilla kaljahörpyllä pitäs känni saada, 2 viikon käytön jälkeen vaata alkaa vaikuttaan noi geelit. Itellä nosti arvot seiskasta yli kolmeenviiteen, eli kyllä ne toimii vaatii vaan pitempää käyttöö, mull ois 4 laatikkoo ylimääräistä eli 120 pussia riittää 4kk.
 14. Totta turisee Jallu videolla, turha hyysääminen saa loppua ja pakkokarkoitus kun rikoksia tekevät. Jallu on entinen raksayrittäjä, hieno huumorimies aina tulee oleen duunarin asialla, olen ollut Jallun firmassa duunissa ja tunnen hänet pirun hyvin. Hienoa että pääsi eduskuntaan, juuri tuollaisia Suomi tarvitsee, ääneni hänelle annoin.

×
×
 • Luo uusi...