Jump to content

FINSKI

Members
 • Viestit

  6 018
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000006082480.html
 2. Joo, pitäskö tänne uusi diary alottaa, kun taitas tuo treenaaminen tuntua mukavalta parin vuoden totaalisen tauon jäliltä. Töihinkin pääsin 2015, ja perhe lisääntyny ja toinen harrastus vei mennessään, sekä tuo terveys vähän ottanu takapakkia, niin treenit jäi sitten täysin pois pari vuotta sitten. OK taloon muutettiin rapsakka vuosi sitten ja siellä oli sellanen puuhanurkka miun räkille ja sen huoneen muuten ekana remppasin kun muuttoa oltiin tekemässä, joten se treenauksen alotus on kyteny jo pitkään tuolla nupin uumenissa:). Tällänen on tämä kotigym nytten. Tänään tein ojentajat, hauikset ja olkapäät. Viimeisenä liikkeenä tein pystärin istuen, 5x5 65kg meni kohtuu helposti, en viittiny tappiin vetää kun vasta alottaa, vaikka intoa ois taas ja tyhmä tässäkin olin, voi olla paikat aikasta kipeenä parin päivän sisällä, mutta tietääpähän tehneensä jotakin. Tästä sitä sitten koetetaan jatkaa, toivottavasti paikat ja pää pysyy kunnossa. Tässä on se toinen harratus joka on pari vuotta pitäny kiireisenä ja rahat imeny.
 3. PPS INTRA on kyllä toimiva tuote. Tänään otin tuollasen tunnin pumppijumpan, joka oikeestaan on eka treeni nyt joka on ihan kunnollinen, focus mukana tehty. Olipa se kuin Arnoldin joskus sanoi, kunnon pumppi lihaksissa on parempaa kuin seksi, ainakin huono seksi Tekasin ojentajat ja hauikset sekä loppuun olkapäät. Koti sali on nyt täydessä iskussa uudessa kodissa, mulla on täällä oma miesluola jossa mahtuu kivasti treenaamaan, toivottavasta tää johtaa kovaan nousukiitoon Tosiaan, tän intran ostin jo useempi kuukausi sitten, kun on ollut monesti se hetki, että nyt se elämä muuttuu ja treenaus alkaa, mutta selityksiä on aina ollut ja välillä olut maittoi paremmin. Monelle varmaan jo tuttu, mutta jos ei ole, kannattaa kokeilla kun nyt on tarjouksessakin. https://www.pps-shop.fi/lisaravinteet/tuote/-nr2-30-servingspps-nutrition-intrajuoma/01962/ Yli vuosi on viimeisimmästä treenistä ja voin sanoa, että kun taas innostui treenaamaan, niin sitä sarjaa tuli ja toistoja, voipi olla domssit saatanalliset huomenna, tai viimeistään sunnuntaina .. Mut here we come, katotaan mitä tästä tulemisesta saadaan aikaan.
 4. Tervehdys toverit. Tässä jo pitemmän aikaa pitäny alotella treenit, mutta kun on kiirettä ja mutta kun pitäs tehä sitä ja tätä, eli ei ole ollu selkärankaa alottaa. On tosin tuo terveys reistaillu, astma tuli ja olkapää ollu vitun kipeenä jo pitemmän aikaa. Mutta nyt ois tarkotus alottaa ja saada se kipinä syttymään, niin loppu sujuu sitten taas iteksiään. Tilasin ihan perus palkkaria, MASS:illa oli kova diili. -55% tuotteista, ei jääny 5kg pussille paljoa hintaa. https://www.mass.fi/lisaravinteet/mass-recovery-post-workout-drink/10922862.html Perus prottua jossakin vaiheessa ostaa lisäksi, koettaa pitää se hulluus taka-alalla, jottei lähe taas lapasesta se lisäravinne höyryäminen PS:on ollu ikävä teitä
 5. Reidetkin on kunnon pötköt, ei tartte hävetä jos joku puhuu, ettei jalkapäivää skipata:tsemppiä:
 6. Pitäs alotella treenaamista parin vuoden tauon jälkeen. Onko mitään uutta ja ihmeellistä tullut markkinoille? Prode, krea ja lisähiilarit edelleen mitkä pelittää varmimmiten, vai onko vaan niin ettei laillista ainetta ole jolla jotain kehon toimintaa voisi nopeuttaa.
 7. Käännyitkö tapaamisen jälkeen pois, ja menit palaavaan junaan
 8. FINSKI

  Rintalihaksen treenaus.

  Tuntuu rinnalle liikerata vain lyhenevän. Mutta videolla tuo Shaun sanoo, tuntuma on koko ajan lihaksessa, ei ylivenytetä ala-asennossa jossa repeemät helpoiten tulee.
 9. Oot ollu jo aika vitun heikoss hapessa, ite olin jokus intin jälkeen 75kg ja 193cm, olin melkein madon ruokaa, tosin madoillekkaan tuossa ois ollu enää paljon mitä syödä.
 10. FINSKI

  Hauikset uuteen kasvuun

  Vittu, tota mietin ite juuri pari päivää sitte. Ei se lihas vaadi kuin ne kolme perus juttuu, ja sen neljännen jos ollaan oikeesti isoksi aiottu. Mutta siihen noi kolme metodia sopii. Ei se lihaskaan yli kasva vaikka kuin sitä douppaa, elimistö alkaa sit jo jollain keinoin stoppaa.
 11. FINSKI

  Tehonlisääjät

  Tainnu tulla mitään uutta tässä vuoden aikana... Se on minf full shittii mitä noista saa, tai sitä mitä oli Jaced ja nää muut amfi pohjaset. Olen tullu siihen tulokseen ite, että paras olla ilman, kahvia kuppi tai pari ennen treenii, noin puolituntia jos on pakko, tuokin pari kuppia on jollekkin käsipäiville, jolloin ei tarvia ultra keskittymistä treeniin, mut jalat ja selkä niin kuppi kaffee tai kokonaan iliman...
 12. Oliko malto vedetty setelin avulla nokkaan:lol:...
 13. FINSKI

  Fast natural hera

  https://www.fast.fi/tuotteet/natural-proteiini/ Tuoko on se tuote??
 14. FINSKI

  Juhannus 2017 seuranta

  Aloha vaan kaikille musklen kolleille. Mitä vittuu tälle foorumille on oikein tapahtunut? Tää nykynen on ihan vitun 90-luvune aneeminen paska moodi.

×
×
 • Luo uusi...