Jump to content

Body Stalker

Members
 • Viestit

  20
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Aikasemmin ajattelin olevani hetero, mutta kun googlasin Rim-Jobin, tulin siihen tulokseen, että haluan saada moisen MIEHELTÄ! Olenko nyt homo? Minua on pokailtu pari-kolme kertaa miehen toimesta. Olen pitänyt miehisen vittu aukkoni suljettuna.
 2. Body Stalker

  Jari Mentula

  Minäkin luulen että parhaimmat herasekoitus tiedot löytyvät ulkomailta. Mutta en ole aivan varma että onko Milos kumminkaan se aivan kaikkein paras. Pieniä hasseja hänelle kun on käynyt noiden sekoitusten kanssa.
 3. Huhut kertovat, että J.Stallion olisi vedellyt Misuliinia sillee. Sitten J.Stallion olisi saanut hivin, ja kuollut pois.
 4. Moi!

   

  Aika jännää että tulit nyt takas. Olen onnellinen.

 5. Olisivatko he jotenkin sitten väärässä?
 6. Minulla oli myös 380 € maksava VIP lippu. Taktisesti jättäydyin viimeiseksi, näin sain itselleni ja Justinille lisäaikaa..... meidän tapaaminen ei jäänyt etäiseksi vaikka Justini siinä pyristelikin. Olin se 110 kg mies siellä.
 7. Moro, tulin justiinsa Justinin keikalta. Oliko muita foorumilaisia siellä? Minä olin se kundi kuka oli siellä eturivissä kenellä sydän otsalla, jonka sisällä oli kirjaimet JB.
 8. Tänään pukkarissa kuulin lontoon kielellä niin kovan lainin että oksat pois: Yön timo kenellä on lontoon kielellä sanottuna hieman juicea pelissä huudahti näin: "Weather is cold, but my body is hot" Aika kova. Nimittäin tuo ei ollut mikään läppä häneltä.
 9. Humu veti kyllä yhden parhaimmista arvosteluista mies muistiin.
 10. Minä olen se kundi, kenellä windbreakeri, kaljutukka, suomileijona riipus, tribaalitatska. Muita varusteita on sheikkeri ja tupperware astiasto.
 11. Classic Bodybuilding - 180 cm 1.) Tuukka Heikkinen, Team Classic Gym, Joensuu 2.) Tuomas Kuronen, Pro Trainer Team, Lahti 3.) Pasi Viljanen, Team LBC, Lahti Classic Bodybuilding + 180 cm 1.) Utti Hietala, Team Mayor's, Helsinki 2.) Matias Mantela, Team FitFarm, Kortesjärvi3.) Marko Jaatinen, Team Body Action, Turku 3.) Marko Jaatila Miesten kehonrakennuksen Masters SM 40-vuotiaat +90 kg 1.) Jari Tarkiainen, Team Self, Ulvila 2.) Kimmo Niemi 3.) Kimmo Rautio, Pro Elite Team, Nokia Miesten kehonrakennus 1.) Kimmo Hovilainen, Team Self, Heinola 2.) Ilkka Mursu, Team Sporttimekka, Oulu 3.) Artturi Kallio
 12. 1.) Treenari82 2.) Misuliinin viime vkl hoito 3.) Jason stanttahami 4.) Vin diisseli 5.) Pode

×
×
 • Luo uusi...