Jump to content

RawPower

Chat
 • Viestit

  1 159
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

12 Good

Tietoja käyttäjästä RawPower

 • Taso
  Minä en oo mikään hupiukko.

Converted

 • Sijainti
  VOK

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuo ei pidä sittten alkuunsakaan paikkaansa, tuohon aikaan jenkeissä eräs rahamies lupasi tälle mr plastic kädelle tosi huomattavan summan rahaa jos tämä tekee edes ykkösen tuolla raudalla edes ykkösen. Eipä tarttunut helppoon rahaan.
 2. Hyvä Kosse loistavaa tekemistä!
 3. Treeni taas alkanut maistua pienen kaamoksen jälkeen, tosin pikku vaivat edelleen estää treenaamasta 100%:sesti. Aerobista tehty joka treeni kerta, huomattavasti aiempaa enemmän.
 4. RawPower

  Valmentaja hakusessa

  Voin toki olla väärässäkin, mutta uskon jos bodypuolen kisaan lähtevä kaveri hakee valmentajaa niin pääpaino ja odotukset on ravinto ja roinapuolella johon haetaan niitä apuja, sekä tietoa, (en nyt viittaa tässä ketjussa olevaan henkilöön). Kyllähän monta vuotta salilla käynyt kaveri tuntee treenimetodit ja osaa tehdä liikkeet oikein, harjaantuneet treenaajat pystyvät myös psyykkaamaan itseään treeneissä, eikä tarvi perseeseen potkijaa valvomassa.
 5. [h=1]Fitnessin EM-kisoissa karmea dopingpommi: Yhden sarjan kaikki finalistit kärysivät! [/h] https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/90658ec1-6be0-447e-95a4-3929bc204b18
 6. No joo, painot on vain niin pienet ja ettei tuota voi miksikään Heavy Duty- treeniksikään sanoa.
 7. Pakko vähän kommentoida, treenaat siis kaksi aika suurta lihasryhmää lihasryhmää tuossa, sarjoja tulee kaikkiaan 12kpl. Toistot ovat 3-8 välillä ja painot välillä 10kg - 72,5kg. Ei voi olla hyvää runtua, tuossa on kyllä vaikea kuvitella että saisi edes jotain rasitusta tai pumppia lihaksiin. Aikaa tuohon treeniin on vaikea saada kulumaan enempää kuin 15 min???? Pitää olla tosi hyvät geenit jos tuolla jotain kehitystä tulee.
 8. Kalasen sarjalaskuri antaa 20*95kg sarjalle ykköseksi 159kg. Jostain kumman syystä näen saleilla ihan helvetin vähän niitä oikeita 160kg kyykkääjiä, vaikka oon yli 40v saleilla pyörinyt, tarkoitan tässä siis ihan oikeaa täys syvää voimanostokyykkyä ja ilman varusteita, en mitään niiausta. Ei toi 20*95 kg mikään lämmittelysarja ole suurimmalle osalle, epäilen kyllä vähän tuota Podenkin suoritusta. Toki harjaantuneet voimanostajat ja roinarit luku erikseen,,,
 9. Rupee jo epäillyttämään että tiesikö Päivi Nerg kaikkien taustat? Ei muuta kuin tervetuloa hölmölään! https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0e437f9-8c7c-41b7-a148-65e962093a06
 10. Mulla päivittäiset kalorit vain 2000-2500 kaloria, paljonko noista pitäisi sun mielestä tulla hiilareista ja kannattaisiko treenipäivinä vetää enemmän hiilareita. Lisäksi kannattaako ottaa tankkauspäiviä ja kuinka usein?
 11. No, kyllä on varaa vielä puristaa, rasvat oli kuitenkin vielä 15%:sta pintaan. Painoa mittauksessa oli 95kg, tavoite olotila olisi 12% rasvat ja paino 92-93kg.
 12. Tällä viikolla tarjoutui mahdollisuus inbody mittaukseen, ja puolen vuoden päästä pääsen taas. Mielenkiintoista nähdä tarttuuku tälläiseen kuuskymppiseen naturäpeltäjään enää mitään vai onko se enään pelkkää alamäkeä.

×
×
 • Luo uusi...