Jump to content

mäkke79

Members
 • Viestit

  18
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Eikös self saanu aika paskat tulokset jossain revikassa?
 2. Onko nuo PPS Whey80 hyviä maultaan ja muutenkin? Viime aikoina mennyt Star Nutritionin ja Selfin heraa. Paljon kalliimpaa ei toki olisi Mannisen 2Whey joka sisältäisi 30% hydrolysoitua protskua.
 3. Itse tätä käyttänyt aika paljon. Olisiko Massin tai PPS Whey80 parempi vaihtoehto?
 4. mäkke79

  Palautusjuoma

  Mitäs mieltä tästä palkkarista: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/anabolic-bolt ? Suositusannos vaikuttaa kyllä melko pieneltä.
 5. En tiä sitte onko Purple Wraathin ansioo, vai ennen reeniä nautitut bcaa napit syyllisiä, mutta kyllä itellä ainaki palautuminen nopeutunu perkuleesti, lihaskipuja ei tullu vaikka tein rintaa monen viikon tauon jälkeen. Oon myös alottanu l-glutamiinin syönnin pitkästä aikaa, että kai silläkin voi olla osansa.
 6. No ei, mutta on niitä oikeestikki hyvän makusia. Itelle kyl menee maustamaton hyvin, mutta tuotakaan ei maustamattomana saa.
 7. Eipä kyllä ole kovin erikoista tuo Selffin 3-phase banaanisuklaa :S Saas nähdä onko palkkaria varten ostamani Microactive suklaa yhtään parempaa. Fastin suklaa hera80 on ainakin parempaa ja Laderin Whey 100% mansikka. Tarttis vaan ostella maustamattomia, ne ei maistu hyvälle eikä pahalle
 8. Jep, muutenkin tossa saisi olla suhde 3+1. Päivällä sitä protskua enemmän kuluu, palkkariin ja välipaloihin. Ennemmin Paketti missä 3kg phase-3 ja 1kg micro active whey.
 9. Eikös parempi vaihtoehto ole vetää Phase-3 prodee välipalana ja yöllä ja Microactivee ainoostaan palkkarissa
 10. mäkke79

  Tehonlisääjät

  Voisiko Blaster tai joku kertoa, että mikähän olisi paras Suomesta saatava stimuvapaa treenilaturi? Ite en halua alkaa noita Crazeja sun muita käyttään. Mannisen Mania on ollut ja siinähän on kofeiinia ja se on kyllä ihan hyvät treenit antanu. Omega Sportsin Ultima kaiketi hyvää, mutta ei tällä hetkellä ole saatavilla. Onkohan mitään muuta vastaavaa?
 11. mäkke79

  Kreatiini

  Mitä mieltä Blaster monohydraatin ja Green Magnituden käytöstä yhdessä, onkoo haittaa vai hyötä vai aivan sama?
 12. Roheiinivarastot lopussa ja tarttis lisää tilata. Kumpikohan vaihtoehto olisi parempi kuukauden satsiksi: 1. Microactive whey palkkariin ja välipalaprotskuks. Yöprotskuks kaseiinia. Micro Whey 4kg 64,90€ + Self Casein 1kg 27,80€ = 92,7€ 2. 3 phase protein välipalala ja yöprotskuks ja Microactive whey palkkariks. 3 Phase Protein 74,90 + Micro Active Whey 1kg 21,50€ = 96,4€ Onko tolla mitään merkitystä, että ottaako välipalaproteiinin herana vai tommosena 3:n protskun hitaampana compona? Täs nyt muutenkin kinkun sulattelut menossa, niin tuo hitaampi 3 phase voisi pitää näläntunteen kauemmin pois? Ja tietysti jos alkaisi oikein hifisteleen, niin palkkariin voisi ottaa tota Microactive whey 94 versioo.

×
×
 • Luo uusi...