Jump to content

makek

Chat
 • Viestit

  1 652
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän makek kaikki viestit

 1. Musut sytyttivät kyseisen palon.
 2. Tai jos annan ääneni PS:n ulkopuolelle niin sen saa Ilja Janitskin. Halla-aho on yksi suosikeistani, mutta hän menee läpi joka tapauksessa. Valitsen siis Iljan tai muutaman Helsingin vaalipiirin perussuomalaisen väliltä. Jokusen vaalikoneen olen jo testannut.
 3. Pakko kai se on vielä kerran perussuomalaisia käydä äänestämässä.
 4. Itellä oli Derbi Senda R1 vuosimallia 2002, ja sain sen uutena.
 5. Lähinnä mietin että antaako ne paikalliset vosut sinulle/muille valkonaamoille persettä siellä? Nimimerkillä: En ole muuta kuin lentänyt Istanbulin kautta thaikkulaan ja filppareille.
 6. Mikä Alanyassa viehättää? Antaako paikalliset (pääasiassa muslimit) naiset pimppiä, vai jahtaatko turistiakkoja?
 7. makek

  R.I.P Niko Vesterinen

  Huomasin facesta silloin kuolinilmoituksen. Tuli puskista, vaikka taisi hän kerran mainita kasvain asiasta (olisko ollu pt-Vatasen joku video tms??) Niko vaikutti aina niin elinvoimaiselta, ja sitä varmasti olikin. Eli koko aivokasvain asia pääsi itseltäni jo unohtumaan kunnes luin tämän ikävän uutisen. Lepää rauhassa!!
 8. Jotkut mamumuijat on silmäkarkkia, ja etniset ravintolat hieno juttu.
 9. Kiva tarina. Tätä lisää!! Vai pitäskö ruveta botariksi itsekkin??
 10. makek

  Matti Nykänen död

  RIP Matti Nykänen!!! Elämä on laiffii ja joskus se päättyy.
 11. En ole niin tarkkaan seurannut. Lähinnä niitä gymlogeja tms Nyyssölän kanssa, ja treeni & haastatteluvideoita.. Tuommonen setti kuulostaa kyllä paskalta!!
 12. Mielipiteitä on monia. Ite olen oppinut jonkin verran seuraamaan muutamia heistä.
 13. Niin, no se ylilauta homma on kyllä aika naurettavaa kieltämättä. Olis välittämättä niistä.
 14. Mikäs siinä pakkisMikessä niin monia vituttaa? Mielestäni ihan hyvää ja asiallista videota tuottaa, ja niin edelleen. En tunne henkilökohtaisesti, mutta kai se tietty suorapuheisuus ei sovi kaikille vai? No samapa tuo. Ja mitä otsikkoon tulee, niin botareihin mahtuu niin monenlaista sakkia että en ala kaikkia haukkumaan. Toki pahimmillaan sellainen luonnostaan kusipäinen steroidisika on potenttiaalisesti yksi vittumaisimmista ihmistyypeistä. Siihen kun lisätää kaikenlaista luonnevikaa ja mielisairautta niin soppa on valmis. On tuollaisia tyyppejä tullut saleilla jokunen vastaan... Tervepäinen, perus itsevarma ja kohtelias lihaskimppu taas on ihan kunnioitetava ilmestys lähtökohtaisesti.
 15. Pointtini oli se että niitä pedarihenkisiä vaan liikkuu noissa uskontopiireissä. Oli se uskonto mikä tahansa. Eli se EI OLE MIKÄÄN TAE TURVALLISUUDELLE, jos pistät lapset kristittyyn kouluun. Kossi selitti sen vaan paljon laajemmin kuin minä viitsinkään alkaa selittämään.
 16. En liity mihinkään uskontokuntaan, mutta pidetään mielessä.
 17. No se vaan sattuu olemaan aika yleistä niissäkin piireissä. Pedofiilihommia ne kristitytkin paljon harrastaa. Ja muuta ketkuilua.. Kirjoitin toki turhan provoilevasti ja pahoittelut siitä.
 18. Sielläkin ne tulee jonkun pedaripastorin raiskaamiksi.
 19. Nimenomaan samaa olen miettinyt. Tai vaikka Venezuelalaisista?? Olisivat enimmäkseen tummahipiäisiä kaiken lisäksi, mutta valtaosan uskonto taitaa olla väärä?
 20. 1.Adolf Hitler 2. Soccerman, Make72, Archey, Furius. Ja onhan niitä muitakin. Ei, en vertaa foorumin ex ylläpitäjää, modeja & kumppaneita Hitleriin, vaan asiallista työtä ovat tehneet että sivuston hullut pysyvät edes jokseenkin talutusnuorassa. Lisäksi pääsääntöisesti hyvää sisältöä tuottavat. 3. Kunniamaininta kaikille kirjoittajille.
 21. Mielestäni moskeijoita pitäisi perustaa jokaiseen pitäjään ja niemennotkelmaan suomessa.

×
×
 • Luo uusi...