Jump to content

The Bubble Of Muscle

Members
 • Viestit

  332
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. On se kyllä kumma, kun näitä pakolaisia ei saada lähetettyä täältä takaisin. Rellästävät pitkin eurooppaa ja tekevät ties mitä rikoksia. Meneppäs tekemään jossain muslimivaltiossa pienikin rikos, niin huhheijaa... Jossain musulassa alkoholin käyttöäkin kontrolloidaan.
 2. Nyt nautiskellaan oikein kunnolla, kun mulkku Wilson saa Reavesiltä vähän runtua. Kyllä tekee gutaa, perkele !!!! [video=youtube;1zNcItuc-cc]
 3. Alkukauden isoimmat yllättäjät on ehdottomasti Jokiharju ja Kapanen. Miten käy Kassun, jos ja kun Nylander tulee kehiin. Kaiken järjen mukaan pysyy ykkösessä, mutta kuinka kauan? Paikkansa tällä hetkellä ansainnut. Rantasmikko paukuttaa tällä kaudella sen 90+ pointsia. Suomen ukoista voi olla ylpeä, mutta muilta osin kausi alkanut päin persusta.
 4. Mattiesko ei paljon luuria räpellä. Tämä kundi bodaa kovaa ja nussii vitun.
 5. Tulevana viikonloppuna tulee lyömään vieläkin kovempaa. Khabib lyödään suoraan kebabkioskille, jonka jälkeen päätyy kiertoradalle.
 6. [video=youtube;u-dUNHswKPc]https://www.youtube.com/watch?v=u-dUNHswKPc
 7. Puol teelusikallista soodaa ja ruokalusikallinen sitruunamehua + vesi. Luomu sitruuna olis parasta, mutta ite vaan muovipullosta ruiskutan. Myös paras tötö on. Ei petä kuten reksonat ja muut paskatuotteet.
 8. Paras laji on. Löytyy muotoa ja muhkuraa. Ohvilook kovin. Vids: [video=youtube;XlQUm-HSVvU]
 9. Terveiset täältä HELLvetistä. Saatana elää ja voi hyvin. Pelattin eilen korttia Isä Aurinkoisen kanssa. Huomenna Aatun kanssa ongelle. Ehkä muutama verkkokin vesille, jos vaikka sopan saisi. Täällä musklen kuntikan saa varmasti vitut nussia. Voikaa paksusti, ja helvetin hyvää kevättä kaikille.
 10. Manhunt : Unabomber on koukuttava kahdeksanosainen sarja, joka kannattaa katsella. Yhden jakson pituus noin 40+ minuuttia. Kuten kaikki varmasti tietää, niin sarja perustuu tositarinaan, mikä tekee siitä entistäkin mielenkiintoisemman. IMDb:ssä 8,2. Omasta mielestä 9,0.
 11. Onnea naisille pronssista. Iloitkaamme myös siitä, että Saksa pudotti sve-mamman mitalipeleistä. Mitä taas tulee meihin, niin Marjamäen kiekolla ei tosipelejä voiteta, jos ei ole pelirohkeutta, suoraviivaisuutta, nopeutta, röyhkeyttä Me ei olla voitettu mitään kovia kiekkomaita Marjamäen aikana. No, USA voitettiin kerran mömmömmissä, mutta se onkin sitten vain se yksi peli. Marjamäki ei myöskään osaa motivoida pelaajia huippusuorituksiin. Jos kourallinen ukkoja pelaa hyvin ja muut on mukana reissumiehinä, niin ei kai silloin voi mitään kovia maita voittaa. Toivottavasti ymmärtää poistua maajoukkueen vahvuudesta ennen joka vuotisia kevät-höntsiä. En usko, että monikaan änäristä tulee keväällä pelamaan, koska ei pelata voittavaa kiekkoa. Ai niin, onnea vaan kaikille Jokerifaneille, kun saatte Marjamäen ensi kaudella päävalmentajaksi. Kannattaa nyt vielä käydä katselemassa pelejä, kun joukkueella on mahdollisuuksia voittoon.
 12. Norskeilla kunnon ”huulirasvat” käytössä 28 Midaljonkia jo plakkarissa. Poutala TAAS epäonnen soturi. Jäi 3 sadasosaa pronssista. Tiukille tulee menemään Jellonien mitalit. Huomenna Korean kaatoon, ja heti seuraavana päivänä vastaan Kanukit.
 13. Folin tööttää Buljun jäähän, joten Khaira päättää toimia poliisina ja pudottaa hanskat. Eihän tuossa taklauksessa ollu mitään erikoista tai erityisen rumaa, mutta Khaira antaa signaalin siitä ettei Jesseen saa koskea. https://m.youtube.com/watch?v=F-mf_o11Rd4

×
×
 • Luo uusi...