Jump to content

SonDErosa

Members
 • Viestit

  937
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

1 seuraaja

Converted

 • Sijainti
  KotZuomi
 1. No kyllä se rakenne tulee syntymästä saakka, aika oleellinen osa kaikkia keholajeja. Sitä ei saa purkista eikä kaupanhyllyltä, toki sitä pystyy kompensoimaan jonkin verran lihasmassalla oikeissa paikoissa, mutta silti parempi rakenteinen on vahvoilla, vaikka lihasmassaa olisi hieman vähemmän.
 2. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  Kapea vyötärö ja hyvänmallinen selkä, lisää vaan lihasta sinne niin hyvä tulee.. Kulmasoutua, maastavetoa jne.. raskaita liikkeitä, ni alkaa liha tarttumaan.
 3. Siinä lähtee aika moneltakin pois entisestä kisapainosta 5-10kg, kun vedetään Sihvosen Mikan kireystasolle kroppa.
 4. Sillä kaks voittoa noista ulkomaankisoista, sen perusteella voi anoa korttia. Overallilla tulis suoraan kortti.
 5. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  No jos puntaripaino oli syksyllä ihan tyhjänä 89.9kg, ni eiköhän se raskassarja ole seuraava etappi.
 6. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  Tuskin merkittävästi, Jari syö ympäri vuoden puhtaasti ja tekee kaiken tiptop. Järki päässä hänellä.
 7. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  No tosta olis ollu hyvä jatkaa seuraavalle levelille, mut jos ei jaksa eikä kiinnosta niin sille ei voi mitään. Leskisen Jari on syksystä asti paukuttanut aika kovaa tahtia ja pihviä on tarttunut varmaan muutama kilo, eli raskaaseen menee hän sitten kun kisaa.
 8. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  Kyllä siinä jokainen pienenisi, jos ahtopaineet lyödään lähes nolliin heti kisojen jälkeen ja laitteissa käydään vaan istumassa, kuten tässä tapauksessa.
 9. SonDErosa

  Mika Nyyssölä

  Ove Rytterin Tehokas kehonrakennus oli kova kirja -90 luvulla, sillon ei nettiä ollut, kirjoista ja alan lehdistä imettiin tietoa lajista. Lisäravinteista tieto luettiin Bill Phillipsin mustasta raamatusta, joka kiersi kaverilta toiselle. Nykyään tieto on tarjottimella, tietty kaikki pitää suodattaa.
 10. Vote on kisannut 2008-2014 cbb-masterseissa joka vuosi, yksi hopea ja loput kultaa.. Et on kisannut aikamoista tahtia ja kunnossa oli eilenkin, eli kultaa tuli.
 11. Kyl siel Voitto Suosaari otti kultaa masterseissa eilen ja on kisannut vuodesta 2005 cbb:ssa.
 12. Ja katsomossa on kaikkista kovakuntoisimmat aina...
 13. Suosittelen Webasto ja Remuc- yhdistelmää, tolla Remucilla ohjaat/ajastat kännykällä Webastoa, eli autoon ei tarvitse W kelloa, sinne tulee nappi ainoastaan mistä voit painaa Webaston päälle.
 14. Noi listaukset on aina subjektiivisia näkemyksiä.
 15. Tunnen kaverin, mahtava persoona, treenaa pirun kovaa ja on omistautunut kehonrakennukseen täysillä. Tulee olemaan kova luu tai pikemminkin lihas syksyn kisoissa, kireä kuin viulun kieli...

×
×
 • Luo uusi...