Jump to content

Dona

Chat
 • Viestit

  5 576
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  2

Dona last won the day on 16. Heinäkuuta

Dona had the most liked content!

Maine sivustolla

26 Excellent

Tietoja käyttäjästä Dona

 • Syntymäpäivä 02.09.1988

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko enver eri mieltä siitä, miten Dave selittää LDL toimintaa tässä videolla?
 2. Ei ole olemassa huonoa kolesterolia. Ldl on lipoproteiini mikä kuljettaa rasvoja. Ldl arvo on epäsuorasti yhteidessä sydän ja verisuonisairauksiin, mutta ldl ei ole se syy, eikä ainut arvo mitä pitäisi tuijottaa. Enemmän pitäisi katsoa suhteita hdl. ldl, triglyt , tulehdusarvot ja sokerit/insuliini. Ldl nousee high fat dieetillä koska sillä on reilusti enemmän kuljetettavia rasvoja. Low carb / high fat tyypeillä on usein korkea ldl, korkeahko hdl ja matalat triglyt. Dave Feldman kokeili vetää vähän rasvaa ja enimmäkseen hilareita valkoisista jauhoista = ldl laski, hdl laski ja triglyt nousi. High fat dietillä triglyt laski, ldl ja hdl nousi. Davella on tämmönen haaste, missä on valmis maksamaan 3 tonnia sille, joka lähettää hänelle tutkimuksen, missä terveillä ihmisillä korkea hdl, matalat triglyt ja korkea ldl olisi lisännyt riskiä sydänsairauksiin. Alkaa olla kumottu homma pelkän ldl tuijottaminen.
 3. Puoltoista tuntia yleensä. Toki menee enmmän mitä kauemmin treenaa. Helteillä menee kans reilusti enemmän.
 4. Reilu litra yleensä.
 5. Dona

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Kokeilin tänään tukkia pitkästä aikaa.
 6. – En ole ollut vangittuna, enkä ota tätä koko asiaa kauhean raskaasti, Jylhä totesi levollisesti. – Minut on sekoitettu toiseen ihmiseen, mutta turha tässä on tämän enempää arvuutella miten käy. Siellä käräjillä ne kaikki sitten selviävät, Jylhä jatkoi. Sekoitettu Mickey Rourkeen?
 7. Möykky on suht vahva bodari, mutta ei silläkään tullu 200kg kunnolla sillon ku oli pari viikkoa ilman roinaa.
 8. Sehän on paidalla nostettu, eli ei niin kova roinarille. Paita tuo semmoset yli 100kg lisää penkkiin isoilla pojilla. Smulter nostanut 400kg paidalla ja adams järjestelmän testauksen alla. Raakana tulos +280kg. Tässä bulli ottaa tiukan kympin 170kg. kalasen laskurin perusteella maksimi olisi 226.kg.
 9. Älyttömän siisti fysiikka oli tolla Kantolalla ja jäätävät voimat. Eihän tollasta tänä päivänä edes näe.
 10. Voiko ketoosi parantaa dementian oireita? Tämä tutkimus antaisi viiteitä siihen suuntaan Ketogenic diet rescues cognition in ApoE4+ patient with mild Alzheimer's disease: A case study https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1871402118306684
 11. A carbohydrate-reduced high-protein diet improves HbA1c and liver fat content in weight stable participants with type 2 diabetes: a randomised controlled trial https://link.springer.com/article/10.1007/s00125-019-4956-4?fbclid=IwAR0HngVMM6TyWGrvGZfavWzwQcPIzQNuQeML3m63SRkOx8-D3x3BHRQiqk4
 12. Dona

  Donan voimailut

  Kiitoksia! Siis rasvakahvia(bulletproof coffee jenkeissä) tulee vedettyä välillä aamulla ennen treeniä, kun ei ole välillä aamulla nälkäkään. itsekkin pidin tuota aluksi aika pelleilynä ja muotijuttuna, mutta toi on itseasiassa tosi vanha keksintö https://tikis.fi/naisten-ravinto/nain-valmistat-herkullisen-rasvakahvin/. Tosi hyvin tosta saa ketolla pitkäkestoista energiaa. Eilenkin meni koko kropan treenissä yli 2 tuntia ja olis voinu jatkaakkin vielä. Kaikenlisäks on hemmetin hyvän makuista.
 13. Dona

  Donan voimailut

  Lisäravinteita ei tule nyt ollenkaan. Tässä esimerkki päivän syömisistä: Aamupalaksi menee treenipäivinä vain rasvakahvi. Eli 500ml kahvia, 30g voita ja 30g kookosöljyä. On muutes saakelin hyvää. Lepopäiviä aaamupalaksi munia jaa paksuja viipaleita savustettua porsaan kylkeä. Lounas: Jotain rasvaisempaaa lihaa(esim. entrecote tai burgerpihvi), luomu gouda juustoaa, pari porkkanaa tai kimchiä ja raakamaitoa. Toinen ateria yleensä sisäelimiä esim. naudaan maksaaa, sydäntä tai munuaisia. Siihen sivussa vuohenjuustopekonirullia ja raaakamaitoa. Tässäkin porkkanaa, kimchiä taaai hapatettuja luomu vihanneksia. Iltapaalaksi kreikkalaista jugurttia ja macadamiapähkinöitä.

×
×
 • Luo uusi...