Jump to content

Dona

Chat
 • Viestit

  5 557
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Dona last won the day on 10. Heinäkuuta

Dona had the most liked content!

Maine sivustolla

20 Excellent

Tietoja käyttäjästä Dona

 • Syntymäpäivä 02.09.1988

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dona

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Joo, yksilölistä on, eikä varmasti sovi kaikille. Omakin kroppa oli ennen kunnon hiilaripolttaja, kunnes alkasin vetämään paastoja, sitä kauta tullu kroppa aika joustavaksi. Energiat tuntuis kuitenkin olevan paremmat ja tasaisemmat rasvalla, eikä tarvi syödä 3h välein, sekin on plussaa lomalla. Se onkin varmaan totta, että ketolla ei maksimoida kehitystä, koska hiilari on aina tehokkaampi polttoaine, mutta toistaalta keho oppii ketolla säästämään glukoosia ja myös muuntaa proteiinista hiilaria, niin sitä glukosiakin on aina käytettävissä. Tostaki oli tutkimus missä pitkään ketonneilla oli saman verran glykogeenia lihaksissa kuin hiilari porukalla treenin jälkeen. Noista testoista mä oon taas lukenu, että aika onella ne on noussu ketolla, mutta varmasti yksilöllistä sekin, ja voi liittyä painon putoamiseen. Joo jos tää toimii niin varmaan vedän pidempäänkin, mut ensisijaisesti ajatelin kesäloman ajan kokeilla tätä. Rasvaa tulee kyllä aika reippaasti, ainakin joku 200-300g päivässä. Itse kyllä saa tällä dieetillä syödä just niitä safkoja mistä eniten tykkään, niin senkin kautta aika optimaalista
 2. Dona

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Täs oli hyvä podcasti mitä kuuntelin eilen. Puhutaan keto vs hiilarit ja miten toimii suorituskykylajeissa. Vieraana kova tason voimalija, joka on myös ravinto ja liikuntatieteen tohtori. Tää kaveri on itse testaillut paljo ketoa ja ollut mukana tutkimuksissa, joissa vertaillaa suorituskyky ketolla ja hiilareilla. Tossa puhuttiin mm. tutkimuksesta, missä jopa kestävyysjuoksijat oli rikkonut ennätyksensä ketolla, mutta siihen vadittiin vuoden kestänyt adaptaatio. https://player.fm/series/the-fat-fueled-family-podcast/new-rules-of-keto
 3. Dona

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Hiilariahan ei juurikaan tarvita lyhyisiin voimasuorituksiin, ja kun kroppa adaptoituu rasvaan kunnolla niin sitä ei tarvita välttämättä pidempiinkään suorituksiin. Muutamia tyyppejä löyty jotka rikkoo ihan maailmanennätyksiä kovan suorituskyvyn lajeissa. Esimerkiks Lääkäri Shawn Baker voitti juuri maailmanmestaruuden 500m soudussa ja syö pelkkää lihaa. Itse uskonkin että punnerrukset tuntuu raskaammalta, koska oma paino on pudonnut 2-3kg. Muuten treenit kulkee kyllä hemmetin hyvin ja energiatasot on ihan huiput. Mitä oon nivelkivuista lukenut, niin monella ne on ketolla ja carnivorella lähtenyt kokonaan. Suolaa käytän kyllä reippaasti niin ei pääse kroppa kuivumaan. Paastoa en oo vetänyt hetkeen. Nyt halun vaan kokeilla miten kroppa toimii ketolla ja pystyykö voimaa kehitämään ilman hiilaeita.
 4. Dona

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Toi oteleveys kannattaa olla semmonen että kämmenet on just olkapäiden ulkopuolella. Itsellä jää peukalon pituuden verran karheaa näkyviin siitä reunasta. Itse otin tänää sarjat 5x70kg, 3x80kg ja 2x90kg Pikkasen tuntuu raskaammalta punnerrusliikkeet, kun oon ollu nyt reilu viikon ilman hiilareita.
 5. Siis politiikko/ministeri oli pistäny hiljaseks noita tutkijoita Norjassa, ja tää ministeri oli itse mukana lohibisneksessä. Yks oli ainakin menettäny työnsä yliopistossa tms..
 6. Tuskin liioitellaan. Dokkarista selviää, että aika tarkkaan ne on tutkinu sitä ja mittaa pitoisuuksia. Miks ylipäätään ne liiottelis tollasta mikä vahingoittaa oman maan bisnestä? Ja miks tutkijat on laitettu hiljasiks politiikon toimesta, joka on itse mukana lohibisneksessä? On toi aika hirveetä sontaa millä ne tota lohta turvottaa. Tollasta härskiintyneellä rasvalla ja monsanton myrkyllä höystettyä pellettiä. Norjan lohen lihakin on kaukana oikeasta villilohesta. Sitten lohien sekaan ruiskutetaan kans myrkkyä mikä tappaa loiset, jotka yrittää lohiin. Myrkkyä kasapäin viljelysaltaiden pohjassa. Ostan mielummin Suomessa kasvatettu kirjolohta, jos lohta tekee mieli.
 7. Large study shows correlation of sugary drinks (including juice) with cancer risk. Not shown for artificially sweetened (diet) beverages. Mechanisticaly makes sense due to sugary drinks driving energy imbalance and fat accumulation, especially visceral fat and this cancer risks https://www.medscape.com/viewarticle/915498?src=soc_fb_share&fbclid=IwAR0OVk-8tLD5I6q4Qfc-Q-X5g2Ap1LcjlR-gaH61f733Na_CUTNMfcMEt4E
 8. Dona

  Donan voimailut

  Ei se penkki kyllä ikinä mulla ollu mikään luonnostaan vahva. Aika sama lähtötaso oli mitä muilla samanikäisillä kavereilla nuorempana. Nopeesti se kuitenkin nousi sinne 100kg, vaikka treenissä ja syömisessä ei ollut juurikaan mitään järkeä Muistan penkanneeni 100kg ekaa kertaa 2006 ja treeniä tais olla vuosi siinä vaiheessa. Se tais olla durraa mitä vetelin välillä kauran sijaan. Se on ainakin parempi bulkkaushiilari kun kypsentämätön kaurajaho. Itsellä pisti kans turvotamaan ja pierettämään toi kaurajauho isompina määrinä. Cittarista ja prismasta saa tämmösessä pussissa.
 9. Aamulla katoin kans tota. Vois käydä hakemassa pois. Nää luurien hinnat menee kyllä niin, että aina kun pari viikkoa kuluu, niin on jo parempi tarjous jostain paremmasta puhelimesta:hmm:
 10. Dona

  Donan voimailut

  Kyykky: 5x127.5kg 3x145kg 1x162.5kg 1x180kg Prässi myo-reps 15+4+4+4+4 GHR 2x15-20
 11. Parapähkinöitä muutama joka ilta.

×
×
 • Luo uusi...