Jump to content

Vuohi

Members
 • Viestit

  7
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Kiitoksia. Eipä mulla vatsalihakset erityisen isot ole ja alimmat vatsapalat on oikeastaan tosi pienet. Alhaisissa rasvoissa ne kuitenkin näkyy ok. En noista kuvista hoksaa mikä vatsanseudussa on ongelmallista? Rasva kerääntyy sinne? Se on aika normaalia eikä sille voi mitään. Kuitenkin packin rajat näkyy noissa kuvissa, joten kyllä ne sieltä esiin tulee kun vaan jaksaa rasvaa poltella. Jos noin alas lasken, niin joko selkä pyöristyy tai treenipainot pitää tiputtaa sinne 160kg tienoille. Kova tulos toi 200%, jos tuolla tekniikalla moisia rautoja liikuttelet.
 2. Kiitoksia kaikille kommenteista. Lämmittää "vanhan" miehen mieltä. Treenivuosia on takana aivan törkeesti kuntoon nähden eli 18v on veivattu, joista viimeiset 13v ilman suurempia taukoja. Lohdutuksena sen verran, että käytännössä pääsin tähän kuntoon ikävuosina 20-25v. Musklean arvaus osui nappiin. Jossain 42-43cm tienoilla nuo pyörii ja enemmän lihaa kaipais kyllä käsiosastolle. Eivät vaan tunnu kasvavan tuosta mihinkään. Kiitoksia vaan. Oon kyllä vetänyt aiemmin talvet bulkkia, keväät dieettiä jo viimeiset 10v. Viime kesänä päätin laittaa stopin. Tuota lihasta on sen verran vähän kuitenkin, että jos päälle lyö 10kg läskiä niin eipä sitä heti näe onko käyty salilla vai ei. Lisäksi viime vuodet ovat olleet bulkilla yksi askel eteenpäin ja dieetillä yksi askel taaksepäin eli ihan samoissa lihoissa pyöritty. Kehitystä kun ei enää pahemmin tule, niin sama olla ympäri vuoden hyvässä kunnossa. Kyllä ne tytötkin tykkää, kun ylimääräistä laardia ei ole liiaksi.
 3. Kiitti kommentista. Pituutta on 179cm ja painoa tuossa taisi olla 82-83kg.
 4. Tossa viime kesän kuntoa. Tällä hetkellä kunto ja paino samoissa, mutta rusketus puuttuu.
 5. Rahkaa menee useampi purkki päivässä, kun niitä on vaan niin helppo heittää välipalana naamariin. Voin vain kuvitella raskasmetallien määrän elimistössä, jos vetää 20 purkkia tonnikalaa viikossa vuodesta toiseen.
 6. Hyvä tuloshan tuo on, mutta suorinjaloin maveakin voi tehdä monenlaisella tekniikalla. Itse olen ottanut enimmillään 6 toiston sarjoja 190 kilolla oman painon ollessa 83kg. Tuolloin lasken tankoa vähäsen polven alapuolella. Tuntuu, että alaselkä pyöristyy jos yrittää laskea alemmas. Toisaalta kun ottaa 30kg painoa pois niin pystyy selkä suorana laskemaan vieläkin alemmas. Vaikea siis vetää rajaa, että paljonko nousee, koska tekniikka huononee ja liikerata lyhenee sitä mukaa kun painot kasvaa. Pakko kyllä ihailla noita hanskoja. Varsinkin hauikset ovat aivan jäätävän kokoiset ja todella hyvän malliset. Selkä kaipaa vähän lisää lihaa, mutta muuten on hyvännäköinen yläbodi.

×
×
 • Luo uusi...