Jump to content

Archey

Chat
 • Viestit

  1 506
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

14 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Archey

  Rasvasota

  Ehdotan ihmiskoetta, vetelet 100g päivässä näitä vaihtoesteröityjä rasvoja kymmenen vuoden ajan, muun ruokavalion pidät normaalina mutta kaikki rasvat otat näistä. Jos ne ovat niin terveellisiä kuin oletat olet huippukunnossa 10 vuoden päästä. Koska aloitetaan?
 2. Archey

  Rasvasota

  Kolesterolin haitallisuudesta ollaan monta mieltä ja tutkimuksen mukaan yli 60 vuotiaat joilla on korkeampi kolesteroli elävät pidempään kuin ne joilla matala. Ihan lähipiirissä kolesterolilääkityksen lopettaneet vanhukset ovat saaneet liikuntakykynsä takaisin. Tässä kuitenkaan ei ole kyse kolesterolista, vaan näiden vaihtoesteröityjen rasvojen terveyshaittojen selvittämisestä. Kun niitä tutkitaan enemmän päädytään taas siihen, että ne tuhoavat täysin luonnottomina elimistöä. Teollisuus on vain täysin vastuuttomasti kiertänyt rajoituksia vaihtamalla aikaisemmat transrasvat toiseen erilaisella valmistusmetelmällä tehtyyn transrasvaan, joka tulee varmasti jossain vaiheessa paljastumaan jopa vielä pahemmaksi vaihtoehdoksi.
 3. Archey

  Rasvasota

  Toistaako kasviöljyjen kovetuksen historia itseään? LÄÄKETIETEELLINEN AIKAKAUSKIRJA DUODECIM KARI SALMINEN, professori Artikkelin tunnus: duo12347 (012.347) © 2019 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim Kansanterveyslaitos ja Harvardin yliopisto julkaisivat ns. SETTI-tutkimuksen rasvaosion, jossa osoitettiin, että margariinit lisäsivät sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta (12). Syy haarukoitiin niiden sisältämiin, osittaishydrauksessa syntyviin synteettisiin trans-rasvahappoihin. Margariiniteollisuuus onkin luopunut osittaishydrauksesta. Synteettisten trans-rasvahappojen haitallisuus sydämelle on nykyisin myönnetty yksimielisesti. Vaihtoesteröityjen rasvojen tai niitä sisältävien "kasvirasvavalmisteiden" pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu. Harvat tutkimukset rajoittuvat pienellä aineistolla tehtyihin postprandiaalisiin tutkimuksiin ja enimmillään kuusi viikkoa kestäneisiin terveillä aikuisilla tehtyihin tutkimuksiin. Kattavassa kirjallisuuskatsauksessa todetaan muun muassa, että vaihtoesteröityjen rasvojen ravitsemusvaikutukset ovat laajasti laiminlyöty potentiaalinen terveyskysymys, ja siksi niitä koskevaa keskustelua on pidettävä tärkeänä aiheena (13). Suomessakin hyväksytty EU:n Elintarviketietoasetus (14) edellyttää, että kasviöljyjen kovettamisesta tulee ilmoittaa elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä. Vaihtoesteröity "kasvirasva" on täysin selkeästi kemiallisesti kovetettua kasviöljyä, jonka ainoa tarkoitus on kiinteyttää juoksevat kasviöljyt margariineiksi ja kasvirasvalevitteiksi. Se on käytössä kaikissa maassamme myydyissä, pääosin ulkomailta tuotavissa margariineissa ja "kasvirasvalevitteissä". Kuitenkaan yhdessäkään pakkauksessa ei ole merkintää kovetetun kasviöljyn käytöstä. Asia peitetään jälleen termin "kasvirasva" taakse. Vähintä, mitä tässä tilanteessa tulee tehdä, on asetuksen mukaisesti ja avoimesti kertoa pakkausmerkinnöissä kuluttajille vaihtoesteröityjen kasviöljyjen käytöstä. Olen tästä tehnyt esityksen Elintarviketurvallisuusvirasto Eviralle. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2015/13/duo12347
 4. Jep mutta kun prideporukka vaati rajoja auki vähemmistöjen oikeuksien takia. Huvittavaa on, että vaikka tänne tulisi 1500000 muslimia ja ne lisääntyisivat niiin paljon, että edustaisivat 60% väestöstä ja maahan astuisi sharia laki, kukaan ei pistäisi tikkua ristiin, koska muslimit ovat aina vähemmistö, jota ei saa kritisoida tai vastustaa lukumäärästä huolimatta. Tosiasiassa valkoinen ihonväri kuulu vähemmistölle ja meillä pitäisi olla suoja kaikenlaiselle rasismille ja etuoikeuksia jotka kuuluvat vähemmistölle.
 5. Passaa tuota linkittää useamminkin se kertoo jo ihmisten saaneen yliannostuksen sateenkaarisontaa. Tuo uutinen antaa toivoa meikäläisellekin luulin, että olen yks harvoista joka on kurkkua myöten täynnä joka tuutista tulevaa monisukupuolisuus propagandaa.
 6. Toi pridettäminen on jo kääntynyt itseään vastaan. Tutkimuksen mukaan amerikkalaisten 18–34-ryhmässä niiden joista on mukava olla vuorovaikutuksessa LGBTQ-ihmisten kanssa, laski vuoden 2017 53 prosentista 45 prosenttiin vuoden 2018 raportin mukaan. Vuonna 2016 luku oli korkeimmillaan 63 prosentissa. https://www.rt.com/usa/463114-pride-month-debate-approval/
 7. Mulla on homppeliystävä, jolla on ja on ollut erivärisiä poikakavereita ympäri mailman. Se on kuitenkin sen verran fiksu, ettei halua muslimeja suomeen, koska pelkää tulevaisuuden sharia-vainoja ja ymmärtää, että mm Ruotsi on tulevaisuuden islamistinen maa.
 8. Archey

  Sokerin demonisointi

  Hiirille nyt ei edes voisi luonnottomasti syöttää pelkkää proteiinia. Kun valmiiksi sairaille jyrsijöille syötetään vääränlaista ravintoa jo sairas suolisto tulehtuu varmasti lisää. Proteiinivoittoisella ruokavaliolla olleet hiiret olivat laihuneet muihin ryhmiin verattuna selvästi ja kuten tiedämme massan menetys on pahinta mitä syöpäsairaille voi tapahtua. Kun kehon paino alenee rittävästi seuraa kuolema.
 9. Archey

  Sokerin demonisointi

  Aivan sama vaikka tutkimus tehtäisiin sulle ja sadalletuhannelle enver-kloonille ja vaikka todettaisiin selvä yhteys ja päähäsi kasvais karsinoomasarvi, et myöntäisi sokerin vaarallisuutta.
 10. Archey

  Sokerin demonisointi

  Miten käy jos syödään enemmän kuin kulutetaan? Tutkimuksesta ilmeni, ettei hiirien painon annettu nousta, joten sokeriliemen lisäksi muuta ruokaa pitää vähentää. Hiiret eivät varmaan paljon muuta syökkään labroissa kuin hiilaria ja sen mukana vähän rasvaa.
 11. Archey

  Sokerin demonisointi

  Olhan tuossa nillä verrokeilla saman verran safkaa, siis ero oli vain sokerissa jota toinen ryhmä ei saanut lainkaan.
 12. On ollut joskus ja kortti itse kustannettuna, joka mielestäni tarkoittaa, että yhtä tyhjän kanssa , eli ei ole ollut. Raiskauksista ja pedofiiliasta kaikki tuomiolle, mutta pelkästään laittomien siirtolaisten, myös suomen kansalaisuuden väärin perustein saaneiden karkoittaminen poistaisi valtaosan tapauksista ja toimisi myös ennaltaehkäisynä.
 13. Archey

  Sokerin demonisointi

  Sokeri on syöpäsolujen herkkua - jo yksi pieni limu tai hedelmäjuoma voi olla vaaraksi Hiirikokeissa jo varsin pieni määrä sokeripitoista juomaa sai aikaan syöpäkasvainten kasvupyrähdyksen. Tutkimuksessa hiirille juotettiin sokerijuomaa vain vähän, koska niille nimenomaan ei haluttu antaa sokerilientä niin paljon, että se alkaisi lihottaa hiiriä. Tähän asti on ajateltu, että sokeri voi lisätä syöpäriskiä sitä kautta, että se lihottaa ja lihominen taas altistaa tietyille syöville. Uusi tutkimus viittaa siihen, että sokerijuoma sinänsä ilman sen lihottavaa vaikutustakin voisi olla riski syövän suhteen. Hiiret saivat tutkimuksessa joka päivä yhden sokerijuoman. Kahden kuukauden jälkeen sokerijuomahiirten suoliston syöpäkasvaimet olivat suurempia kuin syöpäkasvaimet niillä hiirillä, jotka olivat saaneet juodakseen tavallista vettä. Professori Yun mukaan tutkimus viittaa siihen, että jopa varsin vähäiseltä vaikuttava päivittäinen sokerijuomamäärä voi saada aikaan syöpäkasvaimen suurentumista. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/6230c8a6-7e2c-4da5-a996-a7b0533565ec
 14. Terveille nää pitäisikin tehdä ja katsoa miten eliniän ennuste muuttu ruokavalion myötä, jos keho on valmiiksi brakannut se ei enää toimi, vaan yksilökohtaiset sairaudet muuttavat "koekaniineiden" kehon toimintaa, vieläpä jokaisen erilaisen yksilön tai tämän sairauden kohdalla eri tavalla.

×
×
 • Luo uusi...