Jump to content

Archey

Chat
 • Viestit

  1 519
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Archey last won the day on 30. Heinäkuuta

Archey had the most liked content!

Maine sivustolla

18 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 894 profiilin katselua
 1. Francon rinta, varsinkin yläosa on jotain, mitä ei nähdä edes nykyajan Mr. Olympia mittelöissä.
 2. No tuollaiset Francon pituiset(165cm) Mr Olympiassa lähes tulkoon hallitsee. Arnoldin pituiseen ei kovin helpolla nykyään tarvittavia massoja pysty pakkamaan.
 3. https://www.evolutionofbodybuilding.net/franco-columbu-dies/
 4. Suomalaistutkijoilta kiinnostava löytö: kananmunien ja lihan sisältämä ravintoaine pienentää riskiä sairastua dementiaan Eniten koliiniyhdistettä saaneiden riski sairastua dementiaan oli neljänneksen pienempi kuin vähiten ravintoainetta saaneilla. https://yle.fi/uutiset/3-10910742?fbclid=IwAR0KU6mgZAl8D-1KOIO0ogmnhwxgdbHSI4R3wzp0Gry-cNs9wo_4iNAKckA
 5. Iltalehtien kommenttipalstoilla kun on juttua bodareista moni muistaa aina kommentoida, kuinka bodareilla ei ole oikeaa voimaa, kuten painonnostajilla, vahvamieskilpailijoilla ja voimanostajilla.
 6. Minusta kyllä pitäis, yllättävän suuri osa ei käy tai menee sitten vasta kotona.
 7. 1983 voimanoston SM-kilpailuissa Jussi Kantola sijoittui toiseksi yhteistuloksella 935 kiloa. Jalkakyykystä nousi nyt hienosti 360 kiloa, penkkipunnerruksesta 240 kiloa sekä maastonostosta 330 kiloa. Huimia rautoja ajalta jolloin ei ollut mitään penkki / nostopukuja. Oli vain kylmää rautaa ja kovasti SISUA. https://www.jkkuntofitness.fi/jussi-kantola/
 8. Poika ja hänen äitinsä työnnettiin tahallaan junan alle Frankfurtin päärautatieasemalla Saksassa. Kahdeksanvuotias poika jäi junan alle ja kuoli.Hänen äitinsä loukkaantui, mutta pääsi pois raiteilta. Asiasta kertoo poliisi uutistoimisto AFP:n mukaan. Tapauksesta epäillään 40-vuotiasta miestä, jolla on juuret Afrikassa. Poliisin mukaan hän ei tuntenut uhreja ennestään. Hän juoksi pakoon, mutta paikalla olevat ihmiset pysäyttivät hänet ja poliisi otti kiinni.
 9. Nää matut mitä Olussakin oli ovat lähes aina myös pedofiilejä, siilä eiväthän ne ole kiinnostuneet aikuisesta naisesta ja saataisivat itsekkin saada turpiinsa kokeneemmalta akalta, jolleivat tule viisi yhden kimppuun kuten tavallisesti. En käsitä miksi tuomitaan raikaskaajina kun pitäisi tuomita elikautiseen pedofiliasta ja sitten suoraan karkoitettavaksi. Tutttuni oli tullut kapakasta, kun matu tarttui kiinni, muijalta katkesi toisesta kädestä neljä kynttä ja toisesta kolme kun repi sen matun naaman. Saatiin kiinni polilta kun oli mennyt naamaansa paikkaamaan. Kun poliisit kyselit matulta mitä on tullut touhuttua, matu nosti syytteen pahoinpitelystä, valvotakamerassa näkyi vain kuinka kävi kiinni naiseen, siirtyivät sen verran syrjään nahisteleessaan, ettei jatkoa näkynyt. No toivottavasti matu häviää jutun ja nainen voittaa.
 10. Kun testoa tulee niin paljon, ettei kroppa osaa käsitellä sitä ylimääräinen aromatisoituu rasvakudoksessa estrogeeniksi ja siitä alkavat akne ja muutkin ongelmat. Raja taas estrogeeniksi aromatisoitumiseenon jokaisella yksilöllä erilainen ja sitä pystytään myös lääkkeillä siirtämään. Tosin jotkut akneilevat muutenkin toisia enemmän jos eivät käy suihkussa hikisten treenien jälkeen tai ovat vielä osittain murrosiässä.
 11. Wicher 3:sta viimeksi. Sitä ennen Kindom Come
 12. Archey

  Rasvasota

  Ehdotan ihmiskoetta, vetelet 100g päivässä näitä vaihtoesteröityjä rasvoja kymmenen vuoden ajan, muun ruokavalion pidät normaalina mutta kaikki rasvat otat näistä. Jos ne ovat niin terveellisiä kuin oletat olet huippukunnossa 10 vuoden päästä. Koska aloitetaan?
 13. Archey

  Rasvasota

  Kolesterolin haitallisuudesta ollaan monta mieltä ja tutkimuksen mukaan yli 60 vuotiaat joilla on korkeampi kolesteroli elävät pidempään kuin ne joilla matala. Ihan lähipiirissä kolesterolilääkityksen lopettaneet vanhukset ovat saaneet liikuntakykynsä takaisin. Tässä kuitenkaan ei ole kyse kolesterolista, vaan näiden vaihtoesteröityjen rasvojen terveyshaittojen selvittämisestä. Kun niitä tutkitaan enemmän päädytään taas siihen, että ne tuhoavat täysin luonnottomina elimistöä. Teollisuus on vain täysin vastuuttomasti kiertänyt rajoituksia vaihtamalla aikaisemmat transrasvat toiseen erilaisella valmistusmetelmällä tehtyyn transrasvaan, joka tulee varmasti jossain vaiheessa paljastumaan jopa vielä pahemmaksi vaihtoehdoksi.

×
×
 • Luo uusi...