Jump to content

Archey

Chat
 • Viestit

  1 515
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Archey last won the day on 30. Heinäkuuta

Archey had the most liked content!

Maine sivustolla

17 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 863 profiilin katselua
 1. Suomalaistutkijoilta kiinnostava löytö: kananmunien ja lihan sisältämä ravintoaine pienentää riskiä sairastua dementiaan Eniten koliiniyhdistettä saaneiden riski sairastua dementiaan oli neljänneksen pienempi kuin vähiten ravintoainetta saaneilla. https://yle.fi/uutiset/3-10910742?fbclid=IwAR0KU6mgZAl8D-1KOIO0ogmnhwxgdbHSI4R3wzp0Gry-cNs9wo_4iNAKckA
 2. Iltalehtien kommenttipalstoilla kun on juttua bodareista moni muistaa aina kommentoida, kuinka bodareilla ei ole oikeaa voimaa, kuten painonnostajilla, vahvamieskilpailijoilla ja voimanostajilla.
 3. Minusta kyllä pitäis, yllättävän suuri osa ei käy tai menee sitten vasta kotona.
 4. 1983 voimanoston SM-kilpailuissa Jussi Kantola sijoittui toiseksi yhteistuloksella 935 kiloa. Jalkakyykystä nousi nyt hienosti 360 kiloa, penkkipunnerruksesta 240 kiloa sekä maastonostosta 330 kiloa. Huimia rautoja ajalta jolloin ei ollut mitään penkki / nostopukuja. Oli vain kylmää rautaa ja kovasti SISUA. https://www.jkkuntofitness.fi/jussi-kantola/
 5. Poika ja hänen äitinsä työnnettiin tahallaan junan alle Frankfurtin päärautatieasemalla Saksassa. Kahdeksanvuotias poika jäi junan alle ja kuoli.Hänen äitinsä loukkaantui, mutta pääsi pois raiteilta. Asiasta kertoo poliisi uutistoimisto AFP:n mukaan. Tapauksesta epäillään 40-vuotiasta miestä, jolla on juuret Afrikassa. Poliisin mukaan hän ei tuntenut uhreja ennestään. Hän juoksi pakoon, mutta paikalla olevat ihmiset pysäyttivät hänet ja poliisi otti kiinni.
 6. Nää matut mitä Olussakin oli ovat lähes aina myös pedofiilejä, siilä eiväthän ne ole kiinnostuneet aikuisesta naisesta ja saataisivat itsekkin saada turpiinsa kokeneemmalta akalta, jolleivat tule viisi yhden kimppuun kuten tavallisesti. En käsitä miksi tuomitaan raikaskaajina kun pitäisi tuomita elikautiseen pedofiliasta ja sitten suoraan karkoitettavaksi. Tutttuni oli tullut kapakasta, kun matu tarttui kiinni, muijalta katkesi toisesta kädestä neljä kynttä ja toisesta kolme kun repi sen matun naaman. Saatiin kiinni polilta kun oli mennyt naamaansa paikkaamaan. Kun poliisit kyselit matulta mitä on tullut touhuttua, matu nosti syytteen pahoinpitelystä, valvotakamerassa näkyi vain kuinka kävi kiinni naiseen, siirtyivät sen verran syrjään nahisteleessaan, ettei jatkoa näkynyt. No toivottavasti matu häviää jutun ja nainen voittaa.
 7. Kun testoa tulee niin paljon, ettei kroppa osaa käsitellä sitä ylimääräinen aromatisoituu rasvakudoksessa estrogeeniksi ja siitä alkavat akne ja muutkin ongelmat. Raja taas estrogeeniksi aromatisoitumiseenon jokaisella yksilöllä erilainen ja sitä pystytään myös lääkkeillä siirtämään. Tosin jotkut akneilevat muutenkin toisia enemmän jos eivät käy suihkussa hikisten treenien jälkeen tai ovat vielä osittain murrosiässä.
 8. Wicher 3:sta viimeksi. Sitä ennen Kindom Come
 9. Archey

  Rasvasota

  Ehdotan ihmiskoetta, vetelet 100g päivässä näitä vaihtoesteröityjä rasvoja kymmenen vuoden ajan, muun ruokavalion pidät normaalina mutta kaikki rasvat otat näistä. Jos ne ovat niin terveellisiä kuin oletat olet huippukunnossa 10 vuoden päästä. Koska aloitetaan?
 10. Archey

  Rasvasota

  Kolesterolin haitallisuudesta ollaan monta mieltä ja tutkimuksen mukaan yli 60 vuotiaat joilla on korkeampi kolesteroli elävät pidempään kuin ne joilla matala. Ihan lähipiirissä kolesterolilääkityksen lopettaneet vanhukset ovat saaneet liikuntakykynsä takaisin. Tässä kuitenkaan ei ole kyse kolesterolista, vaan näiden vaihtoesteröityjen rasvojen terveyshaittojen selvittämisestä. Kun niitä tutkitaan enemmän päädytään taas siihen, että ne tuhoavat täysin luonnottomina elimistöä. Teollisuus on vain täysin vastuuttomasti kiertänyt rajoituksia vaihtamalla aikaisemmat transrasvat toiseen erilaisella valmistusmetelmällä tehtyyn transrasvaan, joka tulee varmasti jossain vaiheessa paljastumaan jopa vielä pahemmaksi vaihtoehdoksi.
 11. Archey

  Rasvasota

  Toistaako kasviöljyjen kovetuksen historia itseään? LÄÄKETIETEELLINEN AIKAKAUSKIRJA DUODECIM KARI SALMINEN, professori Artikkelin tunnus: duo12347 (012.347) © 2019 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim Kansanterveyslaitos ja Harvardin yliopisto julkaisivat ns. SETTI-tutkimuksen rasvaosion, jossa osoitettiin, että margariinit lisäsivät sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta (12). Syy haarukoitiin niiden sisältämiin, osittaishydrauksessa syntyviin synteettisiin trans-rasvahappoihin. Margariiniteollisuuus onkin luopunut osittaishydrauksesta. Synteettisten trans-rasvahappojen haitallisuus sydämelle on nykyisin myönnetty yksimielisesti. Vaihtoesteröityjen rasvojen tai niitä sisältävien "kasvirasvavalmisteiden" pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu. Harvat tutkimukset rajoittuvat pienellä aineistolla tehtyihin postprandiaalisiin tutkimuksiin ja enimmillään kuusi viikkoa kestäneisiin terveillä aikuisilla tehtyihin tutkimuksiin. Kattavassa kirjallisuuskatsauksessa todetaan muun muassa, että vaihtoesteröityjen rasvojen ravitsemusvaikutukset ovat laajasti laiminlyöty potentiaalinen terveyskysymys, ja siksi niitä koskevaa keskustelua on pidettävä tärkeänä aiheena (13). Suomessakin hyväksytty EU:n Elintarviketietoasetus (14) edellyttää, että kasviöljyjen kovettamisesta tulee ilmoittaa elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä. Vaihtoesteröity "kasvirasva" on täysin selkeästi kemiallisesti kovetettua kasviöljyä, jonka ainoa tarkoitus on kiinteyttää juoksevat kasviöljyt margariineiksi ja kasvirasvalevitteiksi. Se on käytössä kaikissa maassamme myydyissä, pääosin ulkomailta tuotavissa margariineissa ja "kasvirasvalevitteissä". Kuitenkaan yhdessäkään pakkauksessa ei ole merkintää kovetetun kasviöljyn käytöstä. Asia peitetään jälleen termin "kasvirasva" taakse. Vähintä, mitä tässä tilanteessa tulee tehdä, on asetuksen mukaisesti ja avoimesti kertoa pakkausmerkinnöissä kuluttajille vaihtoesteröityjen kasviöljyjen käytöstä. Olen tästä tehnyt esityksen Elintarviketurvallisuusvirasto Eviralle. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2015/13/duo12347
 12. Archey

  Sokerin demonisointi

  Hiirille nyt ei edes voisi luonnottomasti syöttää pelkkää proteiinia. Kun valmiiksi sairaille jyrsijöille syötetään vääränlaista ravintoa jo sairas suolisto tulehtuu varmasti lisää. Proteiinivoittoisella ruokavaliolla olleet hiiret olivat laihuneet muihin ryhmiin verattuna selvästi ja kuten tiedämme massan menetys on pahinta mitä syöpäsairaille voi tapahtua. Kun kehon paino alenee rittävästi seuraa kuolema.
 13. Archey

  Sokerin demonisointi

  Aivan sama vaikka tutkimus tehtäisiin sulle ja sadalletuhannelle enver-kloonille ja vaikka todettaisiin selvä yhteys ja päähäsi kasvais karsinoomasarvi, et myöntäisi sokerin vaarallisuutta.
 14. Archey

  Sokerin demonisointi

  Miten käy jos syödään enemmän kuin kulutetaan? Tutkimuksesta ilmeni, ettei hiirien painon annettu nousta, joten sokeriliemen lisäksi muuta ruokaa pitää vähentää. Hiiret eivät varmaan paljon muuta syökkään labroissa kuin hiilaria ja sen mukana vähän rasvaa.

×
×
 • Luo uusi...