Jump to content

Dr. Peres

Chat
 • Viestit

  3 930
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

12 Good

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vapauden riistoa sitomalla metsään ilmastointi teipillä, ilmakiväärillä otsaan, pesuharja itse tungettuna perseeseen aseella uhaten, postiluukusta polvi ammuttu paskaksi, polvi hakattu golfmailalla paskaksi, painepesurilla perseeseen jne...
 2. Dr. Peres

  Joulu 2019

  Kovia estroja...voi voi..
 3. Suunnilleen samaa paskaa ne kaikki, kanat, lehmät ja porsaatkin syö.. Vähän aikaa siten oli tutkimus että juuri villilohessa olisi niitä myrkkyjä eniten. Yli 50 vuotta on jo varmaan tiedetty että myrkkyjä tulee elimistöön ruuasta. 100 vuotiaaksi on eletty röökiä vetämällä ja on 30 vuotiaana terveelisillä elämän tavoilla kuoltu syöpää. Mitään uutta tässä ravintohömpötyksessä ei ole, eikä tule.
 4. Vaikuttaisi että olet taas miinuksilla.
 5. Kaikki on kun liikaa käyttää. Kohtuus kaikessa.
 6. Tupakan terveyshaitoja on liioteltu, tässäkin asiassa määrät ratkaisee. Tosin nykytupakassa on liikaa kemikaaleja mukana, sätkänpurut parempi vaihtoehto. Yhtä paljon ne keuhkot kärsii jossain suurkaupungissa ellei ennemän.
 7. Is linkki Tähänkö on tultu, en viitsi edes avata.
 8. Lama tulossa Saksaan kun premium polttomottorit ei mene enää kaupaksi Teslan takia.
 9. Premium in my ass. Vanhaa tekniikka millä rahastetaan. Älkää vaan maksako mistää luurista yli 400 €. Oikeastaan 200-300 € ihan ok.
 10. Voi ollakin Dona. Itse haluaisin langaton kuuloke ja lataus alle 300 €. Noilla pixelit ei aina hyvästä kamerasta kerro.
 11. Kumminkin joku syylä vain...

×
×
 • Luo uusi...