Jump to content

taistelija

Members
 • Viestit

  116
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Alkuperäisessä kielessä sana jota käytetty on tarkoittanut palloa ainakin tuossa jes 40:22.
 2. Joko tuo on trollausta tai moraalinen kompassi pahasti vinossa.
 3. Jumala ei koskaan käskis tekemään tuommoista. Mikäli pappi näin väittäisi, niin lähtisi aika nopeaa pakkohoitoon.
 4. Että viisastelemaan alat. Siittiöstä ei yksistään tule mitään sen enempää. Siittiössä on vain puolet dna:sta. Vasta hedelmöittymisen jälkeen on ”täysi” dna.
 5. Ehkäisyä kannattaa käyttää, mikäli ei halua lasta. Sen jälkeen kun hedelmöittyminen on tapahtunut niin abortti on murha.
 6. Tuo on hyvä esimerkki väärin tulkinnasta. Myös käännöksessä on hieman muuttunut merkitys joillain jakeilla. Mm Jesaja 40:22, sananlaskut 8:27, job 26:7 sanotaan, että maapallo on pallo.
 7. En tiedä mistä pannukakkuteoria tulee... ei ainakaan raamatusta. Siellä selvästi annetaan olettaa että maapallo on pallo.
 8. Lopetetaan = murhataan Joo, ihmisiä on liikaa, mutta abortti ei ole ehkäisykeino.
 9. Yleisin kuolinsyy maailmassa: abortti! Vuosittain arviolta 42 milj. ihmistä tapetaan jo ennen syntymää. seuraavaksi yleisimmät syyt eivät pääse edes lähelle vaikka ne laskisi yhteen. Siinäpä mietittävää!
 10. Onhan se varmaan helpompaa piilottaa pää puskaan ja kieltää tosiasiat. Lueppa hieman lisää ihmisen biologiaa, niin ymmärrät että lapsi on eristetty äidin kehosta. Jos ei olisi niin äidin immuunijärjestelmä hyökkäisi sen kimppuun. Ja sikiö on ihminen, lapsi!
 11. Ei edelleenkään ole naisen keho, vaan lapsen, joka on eristetty äidin kehosta. Murha on silti edelleen murha!
 12. Mistä päättelet että olen uskovainen? Eli mielestäsi ihmisen jolla ei ole tietoisuutta saa tappaa? Entäs jos on ollut onnettomuudessa, ja on koomassa, jonka kuitenkin odotetaan toipuvan. Silloin ei ole tietoisuutta. Saako sellaisen ihmisen tappaa?
 13. Mielenkiintoista, että suomessa valitetaan ettei synny tarpeeksi lapsia, ja samaan aikaan tehdään abortteja tuhansia joka vuosi. Minkähän näköinen olisi suomen väestöpyramidi jos ei tehtäis abortteja yhtään? Ei varmaan olisi nykyisen kaltaista ongelmaa väestön vanhenemisen kanssa.
 14. Millä perusteella väität että sikiö ei ole ihminen? On tehty tutkimus, jossa todettiin että yli 80% naisista, jotka oli tullut raskaaksi raiskauksen seurauksena ja päättänyt pitää lapsen, oli onnellisia päätökseensä. Räsänen tuskin fantasioi oman tyttärensä raiskauksesta. Mietippä hieman mitä täällä päästelet suustasi! Lapsi ei ole osa äidin kroppaa, vaan sen erottaa lapsen omaa dna:ta oleva kudos, ja lapsella on oma dna hedelmöittymisestä lähtien.
 15. Laitakko jakeita missä noin sanotaan. Raamatussa toki on asioita jotka ovat kyseenalaisia, mutta sehän ei tarkoita sitä että Jumala hyväksyisi nuo asiat. On myös eroa onko jokin asia sanottu uudessa testamentissa vai vanhassa testamentissa. Vanhassa testamentissa ihmiset oli lain alla, mutta uudessa testamentissa, eli Jeesuksen ristinkuoleman jälkeen ollaan armon alla. Jeesus on ainoa joka täytti lain. Raamattua lukiessa tulee myös ajatella raamattua kokonaisena, ei pelkästää yhtä jaetta irroitettuna kontekstistaan. Raamatun eri käännöksissä on jotkin asiat käännetty eri tavoilla. Aina kannattaa, jos mahdollista, tutkia myös mitä alkuperäisellä kielellä on kirjoitettu. Esim. Raamatussa ei sanota että naisen tulisi mennä naimisiin raiskaajansa kanssa. Alkuperäiskielessä sanat joita käytettiin, on väärin käännetty. Siinä tarkoitetaan että mikäli mies ja nainen harrastaa seksiä ja molemmat on naimattomia, niin heidän tulisi mennä naimisiin. Raiskauksen myös raamattu tuomitsee.

×
×
 • Luo uusi...