Jump to content

Warrior

Members
 • Viestit

  659
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Warrior

  Voimailuvideot

  Tokola kun neuvoo edestä ja takaa, niin persehän sieltä nousee ekana pystyyn. Aikasemmassa viestissä pyysin kossia kertomaan miksi kyykyt pitäs tehä pystykyykkynä. Annalla, Tokolalla ja monella muullakin suomalaisella noi kyykyt karkailee kun noustaan pohjasta ylös. Jos vertaa useiden muiden maiden huippujen kyykkyihin, ni ei se perse saa karata tolleen ekana. En voi ymmärtää miksi tähän elintärkeään asiaan kyykkyjen suhteen ei edes suomen maajoukkueen valmentajat saa asiaa korjattua. Todella lapsen kengissä on tietotaso noiden persekarkailukyykkyjen suhteen.
 2. Warrior

  Voimailuvideot

  Kusipääksi on jotkut haukkunut, jos susta näin tuntuu niin ei se haittaa. Sullekin olen muutamaan otteeseen antanut päteviä neuvoja treenipäivyrissäsi ja oikeasti koittanut auttaa niissä ongelmissa. Kova olen muita arvioimaan, jos vähääkään tietäisit olympianostoista ni näkisit aika helposti missä olis korjattavaa. Ton videon toin esille lähinnä sen takia, että Anna seksikäs nainen ja musatkin sopi videoon. Otat ekana selvää miksi painonnostajat tekevät takakyykkyä niskakyykkynä, tai pystykyykkynä, tai miksi sitä ikinä haluaa kutsuakaan. Tai miten ja miksi tehdään etukyykkyä. Sitten voit vaikka selvittää ykkös, kakkos ja kolmosvedon perusteet...sekä erittäin tärkeän polven kaksoiskoukistuksen. Voit vaikka mulle kertoa näiden kolmen vetovaiheen liikeradat tangon suhteen, eli mihin suuntaan se tanko liikkuu eri vaiheissa nostoa suhteessa nostajaan. kerrot vaikka keskimääräisen nopeuseron mikä on ykkös ja kakkosvedoissa mitattu. Tämän jälkeen kuvailet mikä on lantionlyönnin tarkoitus, tosin sillä lantolla ei ole tarkoitus lyödä siihen tankoon. Jos kerrot vielä, että missä nostovaiheissa sen tangon olisi syytä kulkea nostajassa "kiinni". Sitten haluisin sun kertovan mikä on kämmenien kulma suhteessa kyynervarsiin kolmosvedon lopussa. Sosiaalista mediaa en juurikaan harrasta. Suomeksi: Itseäni ei kiinnosta pitää julkista treenipäivyriä, ottaa kuvia itsestäni tai muutenkaan harrastaa tällaista toimintaa. Treenipäiväkirjat kyllä löytyy, myös video matskua. Näitä sitten käydään valmentajani kanssa läpi useamman kerran viikossa, että mikä meni taaskin pieleen
 3. Warrior

  Voimailuvideot

  Oliko tää taas sulta joku kännivastaus? Ja älä nyt viitti sitä vittu sanaa käyttää, kun et kerran tiedä olympianostoista näköjään tuon taivaallista. Lajianalyysia en sulle rupea sepustamaan, et kuitenkaan sitä edes tajuaisi. Olen nähnyt perus salijannuja treenipuuhissa ihan riittävästi, ettei siitäkään asiasta varmaan sen enempää...?
 4. Warrior

  Voimailuvideot

  Anna Everiltä joku video. Tärkeintähän tässä ei ole kilot, eikä tekniikkavirheet, mitä ei ole korjattu vieläkään??...vaan perse ja muu ulkomuoto.
 5. Warrior

  Edis Tatli

  Ite veikkasin ennen ottelua ettei Edis tuu voittamaan tätä, valitettavasti näin kävi. Vastustaja hallitsi paremmin etäisyyttä liikkeen ja lyöntien suhteen. Olisko ollut havaittavissa loppua kohden Edikseltä väsymistä. No tänäänhän toi tulee maxilta uudestaan, ni saa selkeemmän kuvan mikä meni "pieleen". Räsänen ja Tolppola tekivät hyvää työtä. Wahlströmiltä myös erittäin nätti suoritus.
 6. Warrior

  Edis Tatli

  http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/nyrkkeily/artikkeli/live-tatlin-ja-mm-vastustaja-vaa-alla/4343386 Yllä linkki missä kokonaan toi punnitustilaisuus. Omasta mielestä hyvä ottelukortti kokonaisuudessaan. Siltikin eniten odotan tota Evan ottelua. Ja onhan siellä Tolppola, Räsänen. Mtv3 katsomosta näkee suorana, niille ketkä eivät pääse paikan päälle.
 7. En usko et vaasan kuviot eroaa helsingistä mitenkään. Todennäköisesti sulla on reilusti suppeampi kokemus alalta, (portsareista, ovista ja yrityksistä). Mulla ei tule nyt nopeesti mietittynä mieleen yhtään roinaa käyttävää alan ammattilaista keltä olis tullu ylilyöntejä. Enemmänkin niitä tulee nuorilta jannuilta. Kaikista pahimpia urpoja alalla tuntuu olevan vapaaottelua vuoden pari harrastaneet ja siihen roinat päälle. Enemmäkin näistä roinaa käyttävistä pitkään alalla olleista on päällisin puolin hyviä kokemuksia. Pitkänlinjan kamppailu-URHEILIJAT ovat myös olleet asiallisia työntekijöitä.
 8. Niin, jotkut tykkää ja jotkut ei. Onhan siinä omat riskinsä, mutta itse kun voi aika pitkälle päättää työpäivänsä, niin ei ole sidottu mihinkään ma-pe klo 8-16 rytmiin. Ja kun laskutuksen tai millä systeemillä nyt palkka tuleekaan on kohdillaan niin mikäpäs siinä. Jokatapauksessa, pääosin mukavaa duunia.
 9. Warrior

  Anni Vuohijoki

  Tää palsta on Kossin virallinen hiekkalaatikko. Sä et ole saanut terveellä pohjalla olevaa kotikasvatusta, toisaalta mitäpä sitä voi odottaa jos lapsuuden roolimallit on saatu enemmän tai vähemmän juopoilta. Tää ei tietenkään ole sun vikas, valitettavan yleistä. Kun et tähän ikään mennessä ota opiksesi virheistäsi, niin tuskin tulet sitä jatkossakaan tekemään. Aika pitkälti sun elämä menee samaa rataa ku muillakin alkoholisoituneilla tai huumeriippuvaisilla. Suosittelen ottamaan myös selvää loukkaantumisprosenteista eri lajien osalta. Lutteleppa faktana kuinka monta prosenttia painonnostajista päätyy rullatuoliin? Sulla ei vastausta tähän ole... Pyyntö vielä että lopettaisit tämän säälittävän paskanjauhamisen asioista mistä et tiedä mitään! Mutta todennäköisesti tämäkin viesti tullaan kuittaamaan tyyliin, ota olutta niin rentoudut.
 10. http://www.mma-core.com/videos/Chas_Skelly_vs_Tom_Niinimaki_UFC_Fight_Night_Tulsa_Henderson_vs_dos_Anjos/10074780?from=main Ei ollut nyt Tompalla pää mukana hommassa ollenkaan. Jotenkin niin helppoja virheitä, että ihan kuin olisi ollut jossain usvassa koko mies. Aloittihan vastustaja heti kovan lyömisen ja prässin, sekä all american wrestler tämä kelly. Mutta siltikin nyt ei ollut korvien välissä kaikki kohdillaan.
 11. Täytyy yhtyä carterin ajatuksiin ja kokemuksiin. Pk seudulla ne suurimmat ylilyönnit tuppaa kyllä tulemaan natuilta, varsinkin kamppailulajien harrastajilta. Tämä näkemys pohjautuu n 10 vuoden kokemukseen alalta, eri ovilta ja jv yrityksistä. Myös tollanen Viikatemiehen linkkaama henkilö on varsin pätevä ovimies. Se taitaa vaasassa olla aivan eri meininki kuin pk seudulla
 12. Voitto tuli! Nyt vaan Merosen kanssa lisää panostusta nyt nähtyihin puutteisiin, tai sitten vaan hiotaan omaa nykyistä osaamista ja taktiikkaa niin hyväksi, että se kestää läpi ottelun...oli seuraava vastus miten kova tahansa. http://www.mtv.fi/sport/nyrkkeily/uutiset.shtml/2014/08/1923792/wahlstrom-jatkaa-euroopan-mestarina
 13. Ei ole kauan enää... http://boxing.fi/eva-wahlstrom-vastaa-haastajalleen/
 14. Tämän vuoden kisat käyty taas, kovaa touhua, arvostan. http://www.allthingsgym.com/2014-crossfit-games/
 15. Warrior

  Vahvat naiset

  Olga venäjältä http://www.allthingsgym.com/quick-chat-olga-zubova/

×
×
 • Luo uusi...