Jump to content

wade

Members
 • Viestit

  117
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä wade

 • Syntymäpäivä 16.11.1987
 1. wade

  Tehonlisääjät

  Alpha GPC ja kuppi kaffia ollut oma suosikki vanhan crazen jälkeen. Muutamia uusia boostereita kokeillut ja ollut aika mitäänsanomattomia.
 2. wade

  Tehonlisääjät

  En osaa sanoa miksi kesti 2kk toimitus bb.comilla Mutta toimitustapa oli halvin DHL Global Mail ja lähettivät paketin amerikan varastolta. ps. Motivaation ja ajanpuutteen vuoksi top lista poistettu, ja empä muutenkaan tuon sivun laatuun ollut tyytyväinen. Mutta mutta, tässä nyt pikanen tämänhetken raportti minulta. stim: Craze medium stim: xpand / fierce stim free: omega ultima PES Alphamine on ollut myös tosi hyvä, dieetillä pitänyt nälän kurissa ihan hyvin ja toiminut boosterinakin kivasti. PES Enchanced todennäköisesti todella hyvä boosteri, alphamine kokemuksien ja arvosteluiden perusteella.
 3. wade

  Tehonlisääjät

  Päivittelen aina kun tulee uusia tuotteita, uutisia, arvosteluita ja omat testit toki vaikuttaa myös. Craze tuli tiputettua ykkös pallilta pois koska niin moni on raportoinut että ei toimi Itselläkään ei oikein berry lemonade toiminut, Grape Craze kyllä ihan mahtavaa. Ja xpandin tai fierce dominationin saa helposti stackattya jopa paljon paremmaksi kuin OG Crazen nootroppien avulla
 4. wade

  Tehonlisääjät

  PES Enhanced Uusi boosteri PESiltä. Todennäköisesti erinomainen tuote ja lähtee testaukseen heti kunhan tulee johonkin tuttuun kauppaan myyntiin. http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=18008496
 5. wade

  Tehonlisääjät

  PES Alphamine (fat burner) Hyvää tavaraa. Piti nälän loitolla tehokkaasti ja antoi kivasti energiaa. (vaikka toleranssit on kovat, dexaprinella ei juuri minkäänlaista vaikutusta) 2-4 scooppia meni päivittäin, 2 aamusta ja 0-2 iltapäivällä. Maku oli myös erinomainen. (fruit punch)
 6. wade

  Tehonlisääjät

  Se että alpha gpc ei toimi kaikilla ei tee siitä paskaa Minulle se ainakin antaa hyvän focuksen ja fiiliksen. Kaikenlaista jännää nootropiceista. http://www.longecity.org/forum/topic/43394-nootropics-thread-index/
 7. wade

  Driven Sports Craze

  Good News! Nytten kun iskin 500mg extra TMG:tä Crazoladen kylkeen niin johan rupesi toimimaan! Focus ja putkinäkö kohdillaan ja raudatkin tuntui pitkästä aikaa harvinaisen kevyiltä.
 8. wade

  Tehonlisääjät

  Xpand 2 scooppia Alpha GPC 300mg ALCAR 2g
 9. wade

  Driven Sports Craze

  Kyllä. Muuten toimii hyvin mutta Focus/putkinäkö puuttuu kokonaan Huomenna testaan jos auttas että isken sekaan hieman extra TMG:tä. Outo homma.
 10. wade

  Driven Sports Craze

  Kymmenkunta treeniä kohta takana tuolla Berry Lemonade Crazella.. Ei jostain syystä pärise samalla tavalla kuin OG Grape. Samaa valittaneet monet muillakin foorumeilla. Pitänee pysytellä Grape maussa.
 11. wade

  Driven Sports Craze

  Apple pie kuulostas hyvältä.. mutta bodybuilding.com, sieltä ei hullukaan kehtaa tilata ps. counterfeit craze in europe http://www.drivensports.com/20121105374/Blog/press-release-counterfeit-crazer-in-europe
 12. Ehkä hieman offtopic mutta hyvää infoa varmasti joillekkin.
 13. wade

  Driven Sports Craze

  Driven Sportsin edustaja/työntekijä, paskan tuotteen markkinamies? Ok. Ja oli omat, tai kaikkien crazen kehittäjien kootut fiilikset, mitä väliä? Itselle aiheuttaa juuri tuollaiset fiilikset.. beta-alaa sisltävää boosteria tuli vastikään käytettyä ja nyt rupesin Crazea pitkästä aikaa ottamaan niin meni noin ~5 päivää ennenkun craze rupesi toimimaan kunnolla. Ja joskus aikoinaan ennenkun sain tietää tästä jutusta, ehdin käyttää beta-alaa noin 2 viikkoa crazen kanssa. Aluksi vei vaan tehot pois. Loppuviikosta rupes olemaan veltompi olo ja seuraavalla viikolla rupes jo oksettamaan treenatessa. Googlesta löytyy yllättävän paljon tästäkin aiheesta.
 14. wade

  Driven Sports Craze

  Muistutetaapa nyt että Beta-Alaniinia ei kannata käyttää Crazen kanssa. Vie tehon kokonaan ja aiheuttaa heikotusta / velttoutta. Tuossa tuo koko lista jonka poimin joskus bodybuilding.com foorumilta. Joku driven sportsin edustaja tuon postasi. Beta-alanine= significant decrease in performance during workouts and overall did not feel as good Added Citrulline= increased the chance of nausea Added TMG= increased the chance of nausea Added creatine= increased bloating with no improvement in performance BCAAs= sipped on intra workout with no issues GPLC= increase in pump but because of it being a no go for Canada as well as clumping issues it was not used LCLT= increase in cardio performance but because of it being a no go for Canada as well as clumping issues it was not used CoQ10= slightly improved cardio session (calories burned and distance traveled) but due to very high cost it could not be used C.O.P.= performance was improved (but was tried after the production run had started) B-Vits= no improvement in performance or feel L-Dopa= (something that only I had tried) increased the feel of stim but overall I didnt feel as good as I do without it. I think Pinch has tried it recently and he liked it. Added caffeine post use= reignited or extended the energy and focus 5HTP, Trytophan, Gaba= reignited or extended the energy and focus to the point of making it difficult to fall asleep and or stay asleep Melatonin= worked great for sleep and continues to do so Triazole= intensified the energy and focus effects (likely because if of the Bioperine and or Curcumin)

×
×
 • Luo uusi...