Jump to content

NS300

Chat
 • Viestit

  5 538
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

23 Excellent

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä NS300

 • Taso
  Cybetronin kersantti

Converted

 • Sijainti
  Suomi
 1. Noh, se mieli muuttuu kun tulee vammoja jotka estää harrastamisen. Aikuisella on lähes poikkeuksetta jänteet ja nivelsiteet valmiiksi kuluneet.
 2. NS300

  Soija on hyvää kamaa

  En syö soijaa. Ensinnäkin pahaa ja turhaa. Luultavasti myös epäterveellistä varsinkin miehille. Tutkinustulokset ristiriitaisia. En ota riskiä kun parempaa on tarjolla.
 3. Jep. Harvinaisen pöljää juttua. Taattua muskleforum tasoa.
 4. NS300

  Liha tappaa

  Lihansyöjillä / sekasyöjillä on käynnistynyt uudet ajat. Puuhataan ilmastotalkoita, lihaveroa, ym toimia lihatuotannon ja lihansyönnin vähentämiseksi. Lihan hinta tulee varmasti nousemaan ajan kuluessa ja tulee syyllistämistä ym ongelmaa. Valikoima pienenee ja sen sellaista. Mitä pohditte tästä?
 5. En voi käsittää sitä, että olen ollut niin sekaisin että olen äänestänyt vihreitä. Kolme kertaa. En tiedä missä vaiheessa heräsin utopiaunestani, mutta viimeiset 2 kertaa on äänet mennyt toisaalle ja tulee menemäänkin. Meillä suomalaisilla on vaihtoehdot ikävä kyllä tosi vähissä.
 6. Just oikeanlaista ehdotetit. Tuollee se voima tehdään alkuun. Aloittelija ei useinkaan ymmärräettä failureen vetäminen hidastaa sitä voiman kehitystä ja usein treenailua joka on avain menestykseen.
 7. Julistan itseni tämän kilpailun voittajaksi. Palkintoni?
 8. Tuskin on mitään super ravintoa. Jos ei muuta ole niin sitten.
 9. NS300

  Liha tappaa

  Tarkoitatko sitä ridgeä joka lopetti sarjassa joskus 12v sitten. Siis se mossman.
 10. Iskut on se ensimmäinen fyysisistä taidoista ja tärkein fyysinrn taito hallita itsepuolustuksessa. Torjunnat ja etäisyys toinen. Kolmas on sitten se painitilanne. Sillä siihen se usein menee ja maassa ei lyönneistä ole hyötyä varsinkaan jos jää alle / alakynteen. Ehdottomasti pidän jonkinlaista mattopainitaitoa erittöin tärkeänä asiana Itsepuolustustaidoissa. Toki täytyy pitöö mielessö, että sinne maahan ei pidä koskaan mennä itsepuolustustilanteessa ja ylös pitää pyrkiä niin nopeasti kuin mahdollista jos sinne joutuu, mutta juuri tässä asiassa mattotaidot tulevat arvoon arvaamattomaan.
 11. Siinä sitö nähtiin näitä "nenäiskuja". Eipähän tuossakaan kukaan varsinaisesti tipahtanut vaikka nyrkkiä meni naamaan puolin ja toisin. En siis sano etteikö niin voisi käydä mutta aina niin ei köy ja siihen ei pidä luottaminen. Viittaan siis keskusteluihin tuolla ylempänö. / edempänä.
 12. Ammattinyrkkeilijät ym on tietysti asia erikseen. Sitten taas tavisten ei kannata luottaa siihen että saa jollain nenäiskulla asian hoidettua. Itseäni on työtehtävissä lyöty eri tilanteissa useita kertoja. Eräskin kunde sai 5 iskua tulemaan läpi mutta ei niissä ollut mitään tehoa. Adrenaliinin vuoksi en tuntenut edes mitään kipua. Joko se isku pysäyttää tai sitten ei mutta se on myös eri asia yrittää lyödä itseäån huomattavasti isompaa. Couture siihen toki pystyi ja pystyy mutta 99,9% muista ihmisistå ei esim halmeesta olisi ikinå selviytynyt.
 13. Kyllä näin on. Siis monet raskaansarjan ottelijoista on jonkin tason bodarin massoissakin.
 14. Aivan, no nuo olivat lähinnä sellaisia minimiarvoja. Ajattelisin että yhteistulos plus 600 alkaa olemaan mittarina sellainen että kokoakin alkaa löytymään.
 15. Samaa mieltä. Tietynlainen voimakestävyys on hyvin tärkeää painissa, mutta toisaalta sellainen luonnollinen rentous. Sillä jäkittäminen vie ne voimat vielä nopeammin ja monesti hengitys unohtuu siinä rytäkässä jolloin kunto piiputtaa alta minuutin kokemattomalla.

×
×
 • Luo uusi...