Jump to content

gaylord focker

Members
 • Viestit

  143
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Converted

 • Sijainti
  Keski-Suami
 1. Tässä väännetään ihan tosissaan massaa, voimaa!!
 2. gaylord focker

  Poden asiantuntijuus

  Tässä on asiantuntijuutta
 3. gaylord focker

  Poden asiantuntijuus

  Pode vetää asenteella
 4. Jep, hän sai ensin sydänkohtauksen jonka vuoksi kaatui sekä löi päänsä. Richi oli ilmeisesti useamman minuutin hengittämättä (kaatumisen jälkeen) mistä tuli vielä aivovaurio. Hauskoja ja viihdyttäviä videoita Richin videot kyllä oli ja tykkäsin hänen suorapuheisuudestaan.
 5. Totta tuo, että Tenoxin unettava vaikutus lähtee melko nopeeta. Dormicumiin ei enää helpolla reseptejä ainakaan julkisella kirjoitella, se on siirtynyt enemmän leikkausten yhteydessä annettavaksi "rentouttajaksi".
 6. Mikä kohta siinä kädessä on kipeenä? Mahdollisesti siihen voisit pyytää kortisonipiikin ja parantuminen on tosiasia. Siis jos on pitkäaikainen vamma niin se kortisoni auttaa melko varmasti.
 7. Muistaakseni Anna eräässä lehtihaastattelussa sanoi, että hormoonien käyttö tekee lapsettomaksi ja hän haluaa myöhemmin lapsia. Mutta onko sitten niin, että jos on kuuri päällä ei raskaaksi tuleminen onnistu. En tiedä enkä ota kantaa Karrilan lisäravinteisiin.
 8. Kannattaa mennä yksityiselle puhumaan noista oireista. Alhaiset nuo testoarvot on ja hyvinkin tuohon voit saada testoreseptin. Julkinen perusterveydenhoito ei helpolla aloita noita korvaushoitoja. QUOTE=sms;405850]Oireina mm. jatkuva yleinen väsymys, aikaansaamattomuus, alakuloisuus, libidon lasku, ärtyneisyys ja negatiivisuus jne. enkä usko, että harrastusta vaihtamalla nämä asiat parantuvat. Toki salillakin tulokset junnaavat ja kehitys on lähes olematonta ja palautuminen on todella heikkoa. Varsinaisesti masentuneeksi en silti itseäni koe.
 9. Eikös Kossin ja tai sen porukoiden pitänyt olla rikkaita? Jossain vanhassa tredissä muistelen Kosanderin uhonneen etteivät ole persaukisia? Vai joko ne perämetänaukot on juotu?
 10. Pode oikein tekee. Juo Kossi sinä sitä kaljaa ja turvota ittesi siaksi.

×
×
 • Luo uusi...