Jump to content

mikämassa

Members
 • Viestit

  131
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Sait testistä 26 pistettä. Riskit erittäin suuria
 2. Ihan mukavan kertoimen sait tosta kiinni. Ite veikkasin näissä karkeloissa vain Machidaa, kun Vitor näytti ennen matsia niin paskakuntoiselta.
 3. Hermoston ja kropan tottumisesta siihen päihteeseen/huumeeseen/lääkkeeseen/viinaan taitavat nuo kaikki kovenevat vierotusoireet johtua.
 4. Ehrmann suklaa on paras mitä oon maistannu. Mainio jälkiruoka, jos tarvitsee lisäproteiinimällin.
 5. Kaks 16v kundiahan sillä oli kyydissä...
 6. Mikäs tämä on? Amfetamin-caffeine-asperin?
 7. mikämassa

  Nikotiini

  Nuuska huulessa ainakin treenit tuntuvat luistavan selvästi paremmin. Varmaan toimisi niksapurkkakin, jos ottaisi kaksi nelimillistä kerralla.
 8. Guarana on ok. Siitä ei tule samanlaista hermostunutta oloa kuin kahviperäisestä kofeiinista. Huomattavasti kalliimpaa tosin.
 9. Avutonta porukkaa, kun eivät edes itsarissa onnistu. Esimerkiksi mun serkkutyttö onnistui tiettävästi ensiyrityksellä, eikä ollut kuin vasta 17v...
 10. Ehtipä Packalenin polvenkin rikkoa tuossa puolessa minuutissa. Oli tätä ennen itselle täysin tuntematon ukko. Jos paini yhtään sujuu, niin pääsee pitkälle.
 11. Jossain näin tutkimuksen, jossa pienehkö määrä melatoniinia nosti kasvuhormonia, kun taas suuremmat laskivat sitä. Olisiko ollut 2mg ja alle, jolla saatiin kasvuhormonin nousu aikaan.

×
×
 • Luo uusi...