Jump to content

Ruxi

Members
 • Viestit

  708
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

Tietoja käyttäjästä Ruxi

 • Taso
  VIP

Converted

 • Sijainti
  Östermalm, Penthouse (seinät lasia)
 1. Toinen tyhmä juttu bodareilla on lasten vaate osastolta ostettu tiukka "vartaloa korostava" T-paita. Näyttää juntilta, vielä kun on housujen vyöllä kiristetty vyötärölle.
 2. Persujen kansanedustaja Anssi Joutsenlahti antaa koko palkkansa hyväntekeväisyyteen. Vasemmistoliiton tyypit taas pitävät rahoistaan kiinni kuin PORVARIT. Taitaa Vasemmistoliitto olla vain Kokoomuksen apupuolue, ei oikeasti työväen ja heikompien asialla!
 3. Juotko siideriä dieetillä?
 4. Ruxi

  Heidi Vuorela

  Kyllähän se on vähän homoa kuolata naista, jolla miesmäiset ominaisuudet ovat vallitsevia (+huonosti tehdyt kumipallo tissit+5cm meikkikerros). Siinä mielessä en yllättyisi, jos suuri osa bodarinaisia kuolaavista olisi biseksualisteja tai piilohomoja
 5. Kyllä ne bodaus kisojen stringijalkaiset ovat enemmän homoa kuin näiden kisojen shortsijalkaiset. Noin ulkoisesti siis.
 6. Noniin... Tavallista vaaleempi väri, öljyä ei taida olla ollenkaan ja valaistuksena vaan jotku kuntosalin lamput. Silti jätkä näyttää mahdollisesti isoimmalta ja kireimmältä kuin koskaan ennen. Kaikki tarpeellinen tuli vissiin jo sanottua.
 7. Hulkki näyttää pieneltä noissa kuvissa. Ihmeellisiä venkula-asentojakin. Ei olisi kisoissa pärjännyt.
 8. Outoja nuo Hulkin vääntelehtimiset. Kuin olisi ripuli housuissa. Viereinen kaveri ottaa coolisti asennon.
 9. Minua ärsyttää bodarit, GASP-vaatteet ja proteiini sheikkeri pukuhuoneessa. Jos näistä päästäisiin olisi hyvä.
 10. Ruxi

  treenaus tyylit?

  Mikset Pide treenaa tutanghamen tai fight gon bad tyylillä? Kuulemma tehokas. Semmoinen vaikutelma ettet ota treenausta tosissasi
 11. Eiköhän Marjis pääsisi natuna takaisin siihen vanhaan kuntoon ja yli halutessaan. Ei olisi kellään nokan koputtamista sitten.

×
×
 • Luo uusi...