Jump to content

humu

Members
 • Viestit

  258
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Ketä mahdat suvakilla tarkoittaa? Minä kirjoitin tuossa sivu-pari taakseppäin että suhtaudun enimmäkseen kriittisesti maahanmuuttoon. MUTTA, tässä maahanmuuttokeskustelussa - kuten tässä nyt, ei voi olla kuin rasisti tai suvakki. Minusta on vastenmielistä että maahan muuttaa pääasiassa nuoria miehiä. Alueilta joilla on sotatoimia tai sitten ei. Minusta on vastenmielistä treenata salilla, jossa on nippu maahanmuuttajia käyttäytymässä kuin omistaisivat koko salin. En pidä näystä, jossa kymmenittäin nuoria miehiä maleksii joutilaana ja pitävät mekkalaa. Suhtaudun huolestuneesti tilastoihin, joissa näkyy maahanmuuttajien iso osuus nimenomaan seksuaalirikoksissa. Silti, minun maailmankuvassani kokonaisen ihmisjoukon leimaaminen joksikin vain olemalla "muslimi" on väärin. Kokonaisuuteen liittyy paljon muutakin. Sosio-ekonominen tausta, alhainen tai olematon demokratia lähtömaassa, alhainen koulutustaso jne.
 2. Käyttökelpoisella tarkoittanet argumenttia joka sopii omaan maailmankuvaan. Googlasin minuutin ja löysin tämän: http://www.dailyherald.com/article/20160717/news/307179982/ Minä aloitin jo etsimisen, suosittelen Sinullekkin (toki jos valtamedia ja tutkijat käsitteenä ahdistaa niin kannattaa skipata tämäkin): http://www.hs.fi/kulttuuri/a1466820868206 Nyt alkaa jo vähän itkettää. Adolf ei olisi Sinusta ollenkaan ylpeä! Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue sai 1933 vaaleissa 43.9% kannatuksen ja myöhemmin samana vuonna kaikki muut puolueet kiellettiin. Kaikki Saksalaiset eivät olleet natseja mutta maassa ei ollut muuta puoluetta kuin natsipuolue.
 3. Ymmärrän että tuota sinun paatosta on marinoitu nyt jo tovi - vaikeahan siinä on muuta sitten edes hahmottaa. Minä en aio alkaa lukemaan päntiöinään MV-nettiä, joten tuo "pikkuisen" lisää asioista selvää ottaminen jää minulta nyt tekemättä. Eli mielestäsi terroritekoja tekee kaikki muslimit? Miksi sitten ISIS yrittää kerätä niistä kunnian?
 4. Jännä olisi nähdä sen virallisen gallupin tulokset. Epäilen vahvasti tuollaisen gallupin puolueettomuutta. Paljon on myös muslimeja jotka irtisanoutuvat täysin terrorismista.
 5. Miten ihmeessä tuosta saadaan tilastoja? Kuitenkin, terroritekoja tekevät äärijärjestöihin kuuluvat muslimit joiden tavoitteena islamilainen valtio.
 6. Tekstisi logiikassa on päänmentäviä reikiä. Eikö tuolla logiikalla voisi olla myös muslimi? Ei lue koraania eikä osaa siteerata siitä mitään. Siinä ei ole mitään, ei niin mitään järkeä että joku termi "ählyt" tarkoittaa yleisesti muslimeja ja niputtaa ne samaan raiskaajien/kurkunleikkaajien/terroristien joukkoon. Minä olen ymmärtänyt että terroritekoihin on syyllistynyt islamilaisia äärijärjestöjä.
 7. Tuossa muutama esimerkki: http://www.vapaasana.net/artikkelit/2007/11/raamatun-julmuuksia-ja-ristiriitoja
 8. Mistä tilastoista? Puhutaanko minkä tyypin rikoksista vai ylipäätään rikoksista? Suomessa vai maailmalla? Oikeampaa ja kattavaa tietoa silloin kun se tukee omaa maailmankuvaa. Tuolla tavalla ilmaistuna se on pelkkä subjektiivinen argumentti.
 9. Täysin samaa mieltä. Feministien ja suvakkien kaksinaismoraalista kertoo helvetin hyvin se että ollaan enemmän kuin maahanmuuttomyönteisiä mutta meuhkataan muuten naisten epätasa-arvosta.
 10. No jos tuohon mennään niin kyllä kristinuskokin pakottaa tekemään rikoksia. Mitä tarkoittaa parempi? Et vastannut kuitenkaan kysymykseen että onko ikinä MVssä korjattu virheellistä tietoa? Pari iltaa taaksepäin klikkailin Donan lähettämää listaa maahanmuuttajien rikoksista ja iso osa linkeistä meni MVn sivuille. Muutamia linkkejä oli jotka eivät toimineet. Minusta tuo kertoo siitä että virheellinen tieto poistetaan kaikessa hiljaisuudessa.
 11. Miten tuo kaikki MV sitten kanavoituu mihinkään? Se on vain meuhkaamista ja ilmeisen selvää oman edun tavoittelua. Edellisissä eduskuntavaaleissa maahanmuuttovastaisuus kanavoitui persujen vaalivoittoon ja sitten kun on tullut aika tehdä jotain eikä vain puhua, niin tuloksena on vajaa 8% kannatus gallupeissa. Janitskinin agendasta kertoo se että periaatteessa hän voisi kertoa muslimeista näinkin "Yksilöt tekevät rikoksia, ei muslimit. Muslimiuskonto ei pakota eikä kehoita tekemään rikoksia. Mutta muslimiyhteisö tukee rikoksen tehneitä ja auttaa vankilassa olevan perhettä". Ex-Cannonball Marko Lönnqvist kertoo kirjassaan että veroja ei hanakasti jengiaikana maksettu mutta mieluusti kyllä KELAlta korvaukset nostettiin. CBn johtohahmo sanoi Armanin dokumentissa ettei maksa enää ikinä yhtään veroja Suomeen. MV kuitenkin ymmärtää nämä asiat, mutta ei sitä että muslimeissakin voi olla lainkuuliaista kansaa. Onko muuten kukaan ikinä nähnyt MV-sivuilla että on korjattu virheellinen uutinen? Suomalaista mediaa seuraa julkisen sanan neuvosto ja oikaisut tulee kun tarpeen on. Siksi minusta ei missään nimessä voi sanoa yksiselitteisesti että MV on oikean puolella tai faktojen puolella. Elintasopakolaisten nopea käännytys, Euroopan läpikulun estäminen, ajantasaiset tiedot lähtömaiden turvallisuustilanteesta ja oikeat FAKTAT - noiden tehostaminen on se keino muuttaa asioita.
 12. Onneksi puoluteeton MV-lahko ja soldier of odinit meitä puolustaa! Ai niin, onko niitä odineita enää? Eikun niin, onneksi on perussuomalaiset. Mihinhän heidän kannattajat sitten lähtivät? No, onneksi on MV joka puoluettomasti puuttuu epäkohtiin!
 13. En minä hallitsematonta maahanmuuttoa kannata mutta vielä enemmän maahanmuuttajavastaisilla saisi olla pikkusen parempia argumentteja. Esim. tuon Make72'n kommentti kymmenestä prosentista. Käsittääkseni tuo koskee sitä osaa jossa raiskaaja on joku tuttavapiiristä. Ystävä, kaveri tai jopa oma puoliso. No, MV-tasonhan tuo argumentointi toki kattaa. Toinen mikä on naurattanut on tuo keskustelu jossa tummaihoinen sotilas joka seisoa pöjötti siellä jossain mielenosoituksen tiimoilla. Siinä kipuiltiin että tyyppi oli armeijavaatteissa mielenosoituksessa vaikka ei saisi olla. Kukaan ei kyllä ottanut kantaa että tummaihoinen oli perkele edes armeijassa. Jotakin pulinaa oli että eihän se siellä kuitenkaan mitään tee, pelaa vain puhelimella. Epäilen että samaa voi tehdä myös kantasuomalaiset.
 14. Mike Christianista sinulla aikakin on juttuja, niitä olisi nastaa lukea uudestaankin. Samoin matskua bodareitten bisneksistä. Siellä on lisäravinneyrittäjiä, vaate-alalla toimineita jne. Nykyinen sukupolvi tietää kovin vähän Reikku Reimanista. Kuitenkin arvomitaleja on heti useita palkintokaapissa sieltä kulta-ajalta.
 15. Hienoja tarinoita, hyvä Jouni! Tulee noista mieleen -80 luvun loppupuoli jolloin harrastus alkoi ja bodaus-lehdet tuli luettua kymmeniä kertoja kannesta kanteen.

×
×
 • Luo uusi...