Jump to content

Silien

Chat
 • Viestit

  828
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Silien last won the day on 15. Heinäkuuta

Silien had the most liked content!

Maine sivustolla

12 Good

Tietoja käyttäjästä Silien

 • Taso
  Suomen Salvini

Converted

 • Sijainti
  Myskinen natukupla
 1. Silien

  Pystypunnerrus omalla painolla

  Ite painan about 20 kiloa enemmän ku tän hetken pystypunnerrusreenipaino. Sanoisin, että mennee pari vuotta, että tulee realistiseksi tavoitteeksi. Sillä oletuksella, että ikä ei rupee painamaan tuloksia. Jotenkin kyllä luulen, että ei rupee vielä ainakaan kymmeneen vuoteen.
 2. Se että ne saalistaa lapsia ja pyrkii aktiivisesti seksualisoimaan niitä on julkinen salaisuus. Ainoastaan hyväuskoiset idiootit, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä noiden kuupassa liikkuu, kuvittelee, että "homot on ihan samanlaisia ku heterot paitsi pissavehjemieltymyksen suhteen". Heitä ei mikään informaatio tavoita.
 3. Silien

  Dindu Muffin

  Tosta on näköjään jäänyt se vika 4x2 pois foorumisoftan päivityksen myötä. Sou not. Tuli tehtyä 5x1 86%:Pyp 5x1x86Pena 5x1x132,5Vinop 5x1x107,5T/L 5x1x40Kyykky 5x1x146Mave 5x1x220 Ihan kivasti meni, vaikka tässä vähän hirvitti, kun ei ole mitään tehnyt paitsi lasten kanssa häärännyt päivästä toiseen.
 4. Olit älynopee! Mulla meni paljon kauemmin.
 5. Kato löysit saman infon kuin minäkin pari viestiä aiemmin.
 6. Hyviä uutisia sikäli, että peak gay on jo mennyt. Ihmiset ovat yhä suuremmassa määrin nuivistumassa hinttapuloinnin suhteen. Heilurin suunta on kääntynyt. Sen suunta ei ole enää syvemmälle liberaaliin rappioon.
 7. Niin se onkin. Kirjassa on mittatikku mukana, ja se on varsin järkeenkäypä: vertaile näkemysten totuudenmukaisuutta tsekkaamalla niiden hedelmiä. Ei meinaten kalpene millekään vaihtoehdolleen. Logiikalla: Luoja ei voi olla luomuksensa osa. Niiden väitteiden ja uskomusten hedelmiä ovat mm. tietokoneet ja korkean luottamuksen yhteiskunnat. Epäile jos huvittaa, mutta vähänpä ne sillä mihkään katoo.
 8. Silien

  Dindu Muffin

  Sama ku viimeks paitsi että vikat leuat 13.
 9. Mä teen päätelmäni siitä miten sä reagoit joka kerta kun joku sanoo mitä Raamatussa lukee. Ihan tyhjästä ei voi tulla se miten sä yrität kerran toisensa jälkeen selitellä sen sisällön olemattomaksi vetoamalla siihen, ettei kukaan ole Jumala - poislukien ilmeisesti sun henkilökohtainen moraalikäsityksesi. Ikään kuin sä käyttäisit Raamattua kompassina, joka voi osoittaa kaikkialle paitsi oikeaan suuntaan. Heh, taisi Jeesuksesta tulla just lahkolainen. Kukaan kun ei mene Herran luo kuin Hänen kauttaan. Tosin tuokin on helppo ymmärtää sikäli väärin, että kaikki Jeesusta seuraavat eivät tajua olevansa kyseisellä polulla. Keskeisin sisältö moraalin puolesta on rakkauden kaksoiskäsky, muuten kyllä nuo osuvat kohtalaisen hyvin. Kerropa, mitä Leiti tarkoittaa, kun se sanoo "armo", ja mitä on "lähimmäisenrakkaus"? Tarvittaessa voin kyllä valistaa jos menee vaikeaksi. Nyt taisi näppikseltä livahtaa pieni freudilainen paljastamaan millä mielellä liikkeellä ollaan. Sulla on kaunaa kehissä tuntematonta kohtaan vain siksi, että se kehtaa todeta kristinuskolla olevan moraali.
 10. Ihme on kun sä et provoilevalle tai vitun tyhmälle osaa sanoa ainuttakaan järkiperustetta kantasi tueksi vaan pelkästään yrität heitellä skeidaa. Mitä tulee tohon Jumalan sanaan niin mä sitä kyllä siteeraan, vieläpä ihan kontekstin huomioon ottaen. Kokeilisit itsekin joskus, tekisi hyvää. Homoilu nyt sattuu olemaan se synti mikä saatiin valjastettua ylpeyden syntiin, ja tuo jälkimmäinen on se äärimmäinen anti-Jumala-mielentila. Laadullisesti se on synti siinä ku muutkin, sattuupa vain olemaan tämän päivän ase kristinuskoa vastaan numero uno.
 11. On se jännä miten jo Raamatun mainitseminen saa joidenkin silmissä ihmisestä "lahkolaisen". Joo olen lahkolainen ja lahkon nimi on kristinusko. Sitä on aika monta sorttia mut yksikään niistä ei rupee julistamaan homouden ihanuutta. Jos Leiti on sitä mieltä että mä hylkään Raamatusta yhtään mitään, saa toki perustella. Sitä, että mä en laajenna lakia, joka on tietylle valtiolle annettu koskemaan uskontoa, joka ei edes ole lakiuskonto, on aika vaikea järkevästi yrittää perustella rusinoiden valikoinniksi pullasta kun se on just eikä melkein mitä Jeesus opetti - kirjaimellisesti. Se, että mä en tiedä millä perustein te kutsutte kumpikaan itseänne kristityiksi, ei mulle aukea (ette te kyllä sitä ole edes yrittäneet avata) - te näytte vihaavan sen sisältöä ja haluatte korvata sen jollain hippeilyllä.
 12. Niin, mitäpä jos ihmiskeho ja -sielu olisi luotu jotain tarkoitusta varten? Ajattele miten villiä olis, jos vaikka Jumala olis esimerkiksi jonkin kirjan välityksellä kertonut siitä funktiosta ja siitä miten elää, eiks ois ältsii? Ihme juttu, että kun ateisti miettii millainen Jumala voisi olla, se ei pysty keksimään mitään muuta kuin välinpitämättömän vetoamalla universumin kokoon. Jostain syystä mielikuvitus rajoittuu inhimilliseen ja ali-inhimilliseen kykyyn välittää ja ymmärtää, ikään kuin ajan ulkopuolella olevalla kaikkivaltiaalla "ei olisi aikaa" välittää jokaisesta valinnasta, mitä maailmassa tapahtuu.
 13. C. S. Lewisin kirjassa That Hideous Strength tuollaisia tipleriläisiä näkemyksiä NICE:n porukalla oli enemmänkin.
 14. Se on sun näkemys, mutta koska sä et ole kristitty, on se ihan ymmärrettävääkin. Sä uskot johonkin, jota ei voi sen enempää ymmärtää kuin seuratakaan, mutta mä en. Ei mua suuremmin se nappaa mikä susta on pyhää - täältä kattoen ei juuri muu kuin kaiken muun salliminen paitsi sen, että menee sanomaan mitä Raamatussa seisoo. Mitä de Melloon tulee, niin ei ollut kristitty sen enempää kuin Feikkikään. Käsityksensä Jeesuksesta oli about sama kuin mormoneilla.

×
×
 • Luo uusi...