Jump to content

Silien

Chat
 • Viestit

  844
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Silien last won the day on 15. Heinäkuuta

Silien had the most liked content!

Maine sivustolla

17 Good

Tietoja käyttäjästä Silien

 • Taso
  Suomen Salvini

Converted

 • Sijainti
  Myskinen natukupla

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Silien

  Dindu Muffin

  Tänään meni taas 3x3:t. Pitäs venytellä alaselkä auki, alkaa tuntua ilkeeltä maastaveto.
 2. Silien

  Dindu Muffin

  3x3 77%: Pyp 3x3x77,5 Pena 3x3x117,5 Vinop 3x3x97,5 T/L 3x3x25 + 11 Kyykky 3x3x130 Sjmave 3x3x197,5 Tahti on ollu sen verran hidasta, että eilen päätin vetästä uuden saman rundin läpi ku kesällä, että oikeesti jaksaa. Eilen siis puntilla, tänään kävin hölkkää ton malmin ympäri ja hyvinhän ton kaheksan kilsaa nyt jakso. Auttaa kummasti kun ei väsytä itteään vetämällä leukoja kesken kaiken.
 3. Silien

  Dindu Muffin

  Huhhuh. Kiersin Malmin kentän hölkkäilemällä. Vedin samalla 17 leukaa. Ihan koko matkaa en jaksanut hölkätä, kahdeksasta kilometristä meni kävelemättä 7,5 kilsaa.
 4. Se ei ollut retoriikkaa, idiootti. Joo, eiköhän siinä ollut mulle taas tarpeeksi jaskanpauhantaa parin kuukauden ajaksi.
 5. Turkki uhkailee EU:ta mutavyöryllä. Toivottavasti ei jää uhkaukseksi. Se olis sekä Saksalle että Ranskalle sen verran paha tälli, että EU:sta pääsis eroon hyvin äkkiä. Se olis sen imperiumin loppu. Sen jälkeen olis mukava nähdä syypäät sekä EU:hun suomalaisten kusettamiseen että sen jälkeen loputtoman piikin maahantunkeutujille antamiseen nahkurin orsilla.
 6. Sä et ymmärtänyt yhtään mitään siitä mitä sä lainasit ja kommentoit siitä kokonaan ohi. Sen kun näkis. No, nykyihmisiltä puuttuu epideemisissä määrin kaikki kolme ja ne tuhoaa itseään ja yhteiskuntiaan sen takia.
 7. Mitkäs olivatkaan hänen uskonsa hedelmät? Eivät taida olla usko, toivo sen enempää kuin rakkauskaan. Sen sijaan voisin kuvitella sen hedelmien olevan ahdistus, pelko ja jatkuva, lamauttava epävarmuus.
 8. Siksi, että on uskoa, jonka kohde ei ole totuus eikä kompassineula niillä osoita oikeaan suuntaan (esim. islam, juutalaisuus, buddhalaisuus, shinto). Allekirjoittanut tosin puhuu luontevasti uskostaan totuutena, mutta selvyyden vuoksi uskovammaisten seurassa keskusteltaessa tulee käytettyä selvyyden vuoksi usko-ilmausta, että kykenevät osapuilleen hahmottamaan, mistä on tarkoitus olla kyse. Muilta osin ollan pitkälle samoilla linjoilla noissa.
 9. Kysymyksesi on päätön; on mahdotonta "tietää", että väärä uskomus on tosi. Vastaavasti jos uskomus on tosi, se on tietoa, riippumatta siitä, miten hyvin sitä kykenee perustelemaan. Siispä totean, että koska tietokin on uskoa (yksi uskomuksen muoto), usko riittää, kunhan sen kohde on tosi. Pitää toki myös käyttäytyä oikein; uskovathan paholaisetkin.
 10. Parents are stewards of children, not owners.

  God will judge our treatment of the children he puts under our control.

 11. Jos uskoo uskontonsa olevan jotain muuta kuin totuus, ei usko.
 12. Tota sä olet hokenut kerran toisensa jälkeen. Se ei tee siitä totta. Yhtä hyvin voisit väittää, että jokainen keksii itse omat luonnonlakinsa ja matematiikkansa. Saa toki keksiä, mutta jotkut niistä on linjassa todellisuuden kanssa ja loput ei ole ja väärässä olemisella tuppaa olemaan seurauksia. Se on sitä intelizent disainia. Kristinusko on falsifioitavissa lukuisin eri tavoin. Sitä vaan ei ole tehty. Mitä falsifioimattomuuteen tulee, moni ostaa edelleen ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen ja evoluutioteorian - joista kumpikaan ei ole falsifioitavissa. Mutta mitäpä tässä, ei täällä kukaan lue Popperia puhumattakaan siitä, että tajuaisi lukemastaan jotain.
 13. No kun just sitä tulkinnanvapautta meillä ei ole. Oli asia henkkoht miten yhdentekevä hyvänsä, homoilu on Herralle iljetys ja synti. Asia on sillä viisiin, että totuutta tulee etsiä, sitä ei saa itse keksiä. Jälkimmäinen kun ei ole totuus.
 14. Kun taannoin tässä tuli puhe siitä, että onko kristinusko sitä, että ollaan hirmukivoja ihan kaikille, niin muistutettakoon sen verran, että Jeesus oli mulkke. Tänä pänä ei Jeesuksen jengi voi muuta olla.
 15. Silien

  Dindu Muffin

  Tuli pusattua tossa neljä päivää putkeen pientä heilumista ulkotelineissä. Pari sarjaa per liike ja päivä. Leuat meni 16-16 17-17 17-16 18-16 Dipit puolestaan 23-22 25-25 28-26 28-28 Ihan jees. Tuli infernaaliset pumpit noista, meinasin turvota ulos vaatteistani.

×
×
 • Luo uusi...