Jump to content

Pentti Hilkuri

Members
 • Viestit

  3 325
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good

5 seuraajaa

Converted

 • Sijainti
  Kiipula
 1. Tulos tarkoittaa, miten paljon jää viivan alle, ei myyntiä tai markkinaosuutta. Sun logiikalla Fastilla vasta meneekin hyvin, vaikka on omistajilleen pelkkä rahareikä ja firma todellakin on kuralla.
 2. Noihan on väärinpäin puetut lasten housut:Pentti Hilkuri:
 3. Minulle käynyt täsmälleen noin mutta kullin eikä veden keittimen kanssa.
 4. Pentti Hilkuri

  HIT

  HIT paras tu tö teth.
 5. Muistan kaiken, jokaisen esineen, tuolit, pöydät, portaat. Mutta siinä missä sinä olet, on ihmisen mentävä aukko. :itku:
 6. Ihan vastaavanlaisia sivuja ollut iät ja ajat. Mitä tuosta nyt yhtäkkiä alkaa vauhkoamaan? Onhan tuo nyt niin helvetin tökerösti tehty sivusto, että jos joku on niin tyhmä että tuohon lankeaa, niin ansaitseekin tulla kusetetuksi. Hauskintahan tuossa on ettei monien "rehellisten lisäravinnekauppojen" erikoistuotteiden mainospuheet edes jää tuosta mitenkään mahdottoman kauas. Koko sivusto menisi periaatteessa läpi lisäravinnekauppiaille vittuilu mielessä tehtynä parodiana.
 7. Itse en viitsi tähän kommentoida enää muuta kuin sen, että Supo pitää huolta kansalaisten/ suomen turvallisuudesta.
 8. Teen kanssa aina rikos ilmoituksen jokaisesta sähkö postiin tulleesta kyrvän kasvatus pilleri tarjouksesta ja nigerialais kirjeestä. Samaten porno sivuilla olevista fuckbook ym. mainos bannereista, joissa väitetään että naapurissani on kiimainen milf, joka haluaa nussia juuri minun kanssani. Vanhana katu viisautta omaavana kundina tiedän noiden olevan kusetusta, mutta joku teini noihin saattaa uskoa
 9. Mora puukkoja ei saa mistään muualta kuin kärkkäiseltä tai svl:ltä

×
×
 • Luo uusi...