Jump to content

Jumalan Karitsa

Members
 • Viestit

  525
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

10 Good
 1. Samoilla linjoilla oon Rambon kanssa, tuoreet maistuu vaan paremmalle. Pakasteet on vaan hätävarana mulla.
 2. Yläpaine:133 Alapaine:72 Syke:61 Pituus:180 Paino:107,5kg Ikä:31
 3. Taas uusi pärinäpulveri täytyy varmaan testata. Pistäkääs yhteistarjoukseen A-1 kanssa niin kokeilen kanssa.
 4. Tolleenhan kaikki tosiystävät tekee
 5. Siinä mielessä noi bodarit on paskanpuhujia koska eivät käyttäisi kaikkia niitä mainostamaan tuotteita jos eivät niitä ilmaiseksi saisi
 6. Kyllä tälleen normi työssäkäyvä kuolevainen jolla on myös lapsia niin oon tyytyväinen et pääsee sen neljäkin kertaa viikkoon nyt käymään. Pitää tehdä vaan silleen että saa lihat kipeiksi muutamaksi päiväksi
 7. Tuli kokeiltua tätä ruokailutyyliä mutta en kyllä henk.kohtasesti tykänny. Vapaapäivinä toimi mutta työpäivänä oli sit liikaa se paastoilu.
 8. Jumalan Karitsa

  Ostin blenderin

  Miksi ei söisi rahkaa jos ei tule mitään oireita siitä? Mun mielestä hyvä lisä smoothieen.
 9. Totta turiset, eihän kaikki kasva natunakaan samankokoisiksi eikä mulla ole kuvitelmia että ikinä missään pro-massoissa olisin eikä tavoitteenakaan. Mutta kyllä se roinan määrä jotain merkkaa kuitenkin.
 10. Lisäisin ainakin aamupalalle marjoja ja sitten kasviksia(kurkku,tomaatti,paprika yms)päivälliselle. Sitten jotain hyvää rasvaa(avokado,pähkinät,oliiviöljy yms.). Ehkäpä iltapalalle vaikka kananmunia protskun lähteeksi, mutta näyttää muuten ihan ok rungolta .
 11. -Jaukkuri pärjäsi yläkropan osalta ihan hyvin mutta vatsa pömpötti vähän ja jalat jäljessä. -Artturi ihan saatanan iso mutta ei vaan kireys riittänyt. -top 3 tasane mut peterin poseeraukset ei oikein osunu kohdalleen(jäykkyyttä?),halmolla keskiroppa hyvin hallussa ja kova kunto eli ihan ansaittu voitto. -80kg:Nyyssölä ihan selvä voittaja, Jyväskylän 2 tippu kuudenneksi. -90kg:leskinen yhtä selvä voittaja kuin nyyssölä, Matias niemi oli tyylikäs jätkä kapeella vyötäröllä ja kovilla jaloilla. Tämmöisiä kommentteja näin paikanpäältä katsottuna.
 12. Hurja kunto, täytyy mennä paikanpäälle katsomaan.
 13. Onhan se aika jäykän näköistä mutta kun se peter on tod.näk lahden kirein ukko niin ei sille taida voittajaa löytyä.

×
×
 • Luo uusi...