Jump to content

Leaderboard


Suosittu sisältö

Showing content with the highest reputation on 18.09.2019 in all areas

  1. 2 pistettä
    Ollut soppakin 3 viikkoa täys tauolla. Pisin aika raittiina ikänä sitten vittu 16 ikävuoden. Joo lääkäri tuossa taas soitteli tänään. Sielä oli taas tulehdusarvot parantuneet 60 paikkeilla CRP. Eilen ensimäinen kuumeeton päivä. Ensi viikolla olis vielä verikoe kontrolli ja jos sielä serpit on viiterajoilla, niin kysyin lääkäriltä että miten saa liikuntaa aloitella. Sano että sitten saa porrastetusti alotella kun serpit on viitetasolla. On tässä jonkun verran pakko kävelyä kun on tuone TK 3-4km kävelyä per suuntaa ja keskustaan 2km per suunta. Hyvin on peruskunto jaksanut tätä kävelyä tehdä jo nyt. Perjantaina otti vielä voimille toi lähikaupassa käyntikin, mutta maanantaina uskalsi jo lähtee pitemälle. Lääkäri sano että syytä ei löytynyt. Kaikki bakteeri viljelmät on ollut negatiivisia, viiruksia ei ole näkynyt ja autoimmuunisairauksista ei itsessään ole viitteitä, tosin niistä varmaan osa vielä tutkittavana. Mutta tää oli ilmeisemmin autoimmuuni reaktion aiheuttama idiopaattinen tulehdus tila. Mä olen aika varma että tää on kesästä asti ollut kropassa kun oli samanlaisia kipuja ja hengitys vaikeuksia jo kesäkuussa. Ne kuitattiin tukiranka vaivoilla eikä niitä testailtu sen enempää. Olihan mulla koko aika stressipäälä.ja pumppu ei saanut oikeastaan huilia ollenkaan. Mua vitutti jatkuvasti, en osanut nukkua ja saatoin valvoa parikin vuorokautta, sitten mä urheilin hullunlaila tuota agressiota ja sitten vielä kerran viikossa piti vetäää kooma kännit. Niin aloin miettii, niin ei mun pumppu ole levossa ollut varmaan päivääkään. Keväällä huhtikuussa kävin vuotuisissa verikokeissa ja silloin oli kaikki veriarvot priima tasolla ja ei ollut edes matala-asteista tulehdusta, mitä mulla oli parin vuoden ajan. Sitten toukokuussa alkoi tulee noita vaivoja ja ne oli vähän selittämättömiä kipuja, mutta ajattelin että kuuluu urheiluun. Näilä tiedoilla mennään nyt. Ensi viikolla toiset verikokeet ja burana kuuri jatkuu sen 2 viikkoa huolimatta mitkä verikokeitten tulokset sitten onkin.
  2. 1 piste
    Hyvä kuulla että parempaan päin mennään. Olihan sulla aika kovat treenimäärät ottaen vielä huomioon että et juuri nukkunu, se on aina huono juttu. Mulla putoaa treenitehot heti kun unet kärsii, mutta sä painoit ku sissi eteenpäin heittäen fillari lenkkiä yöllä jos siltä tuntu tai salille ilman nukkumista lääkkeiden avustuksella. Nyt on hyvä mahdollisuus jättää juomiset poies pitkäksi aikaa, helpottaa mitä pidempään oot juomatta. Sopivasti ilmat kylmenee niin ei ole kesän houkutuksiakaan. Pitää vaan keksiä jotain puuhaa sen dokaamisen tilalle. Se on vaikeeta kun vituttaa varmasti tuo ettei pääse jumpalle hetkeen ja sitten kun pääsee niin ehkä 2-3 kevyttä jumppaa viikkoon. Välillä pitää ottaa askel taakse että pääsee pari askelta eteenpäin. Poden kanssa aloitatte nettivalmennuksen! Podelta lisäravinteet ja Kossilta voimaohjelmat! Pahoittelen tuota kuvan tekstiä mutta sen pitää olla tarpeeksi räväkkä että erotutaan massasta. Hullun inkkarin kanssa suunnitellaan teidän kotisivuja jo.
  3. 1 piste
    itse asiassa poden nassulla varustettu t-paita vois olla jopa myyntihitti. Kyllähän kaikki haluaa kantaa suomenmestarin naamaa paidassa

tafferlogoa.png

firmitas.jpg

ppslogo.png

bodykauppa 280 x 110 (1).png

×
×
  • Luo uusi...