Jump to content

Leaderboard


Suosittu sisältö

Parhaiten pistet

 1. 3 pistettä
  Sitten olisi ollut ranteen viiltely TIME ja se olisi ollut foorumin syytä.
 2. 2 pistettä
  Vaihda sähkötupakkaan! Voin luvata että parin kuukauden päästä voit paljon paremmin, treeni ja happi kulkee ihan eri tavalla. Itse blandaamalla toki nesteet, kurkkutuntuma on lähellä oikeeta röökiä (niksa määrällä voit säätää sitä) ja se tapa on läsnä joten siirtymä röökistä sähkikseen on helvetin helppoa. Tuosta sitten systemaattisesti pudotat nikotiinimääriä litkuissa ja X ajan päästä siirryt niksapurkkaan jos haluat kokonaan eroon. Muutama kuukausi sitä ja kun ei tee mieli enää nikotiinia niin nuo pois. Tällä kaavalla itse pääsin röökistä eroon. Tuli poltettua 15vuotta varmaan. Sähkörööki paras apu ehdottomasti. Vituttaa kun Suomessa yrittävät kaiken kieltää ja tehdä vaikeaksi. Röökin hinta pian 10€/aski niin mieti onko järkeä. Noi aminohapot on aikamoista hypettä, tungetaan jos minkälaista tutkimusta mutta samaa aikaa toiset kumoaa niitä. Tietyt henkilöt niitä puffailee foorumeilla, mutta ne hyötyy rahallisesti mitä enemmän finninaamat niitä ostaa ja toisilla on sponssisopparit niin sen takia pitää yrittää myydä ja vedota joka helvetin rottakokeeseen. EAA:ta käytin pitkään sokeasti placebon voimin, nykyään pelkkä hiilari merisuolan kera juomana. Treeneissä/palautumisessa ei eroa. Yhtä heikosti kehittyy naturaalina kun on pitkään treenannut. Jos ottaa heraproteiinia ennen treeniä, joka on erittäin leusiini rikasta niin en usko että on mitään tarvetta aminohapoille 1h - 1,5h treeniin. Hera pitää tasot ylhäällä 3tuntia ja sitten palaa baselineen, siitä menee vielä aikaa että laskee alle tuon. Hiilari treenin aikana sitten blokkaa kortisolin nousua, estää kataboliaa, estää lihasten/proteiinin purkua. Eli laittakaa ne rahanne nopeasti imeytyvään vatsaystävälliseen glukoosiin (OsmoLite tms). Jopa Hulkki kirjoitti Fastin artikkeliin "köyhän miehen treenijuoman", hera ennen treeniä, hiilarit ja suola treenin aikana. Ajaa saman asian! Markkinointi mielessä hyvin on mennyt perille kun katsoo porukkaa salilla ja niitä värikkäitä juomia pulloissa. Nuorista tytöistä kuuskytäkiloisiin puuhelmipoikiin. Näkee että ruokavaliosta ei ole mitään hajua, mutta muotijuoma pitää olla aina treeneissä. Varmaan jäisi treeni tekemättä jos juomat unohtuu kotiin.
 3. 2 pistettä
  Tuommonen olis sulle hyvä treeni.
 4. 2 pistettä
  Toi oteleveys kannattaa olla semmonen että kämmenet on just olkapäiden ulkopuolella. Itsellä jää peukalon pituuden verran karheaa näkyviin siitä reunasta. Itse otin tänää sarjat 5x70kg, 3x80kg ja 2x90kg Pikkasen tuntuu raskaammalta punnerrusliikkeet, kun oon ollu nyt reilu viikon ilman hiilareita.
 5. 2 pistettä
  https://www.youtube.com/watch?v=oNxI-Gsdrxc https://www.youtube.com/watch?v=89Lx1dqn3IU
 6. 2 pistettä
  Moron.. Sinhän se meni treenit. Kuuma kun mikä, ilmastonti rikki tai säästö päällä. Ei oikeen innostanu. Mave,, 1x60,80,6x90. 3x100,,,110,, 1x120 plääh Kulmis,, 3 x10x60.Yates tyyliin. =vasta otteella. Leuat.myötäote.,,4,3,,3.hyhhyh Scot kone, 10x20,,8x25,6x30,,4x35,,2x35.paha. Pappa79
 7. 2 pistettä
  Mulla on tangolla tosi kapea ote. Etusormet lähellä sitä karhennuksen rajaa. Mulla meni pystärissä aika nopeasti sarjapaino jonnekin 50kg tuntumaan. Mulla ei ole mitään muistikuvaa minkälaisia painoja mulla oli kun alotin liikkeen tekemisen. Tuota seisten tehtyä pystäriä tangolla nimenomaan kannattaa suosia. Kehittää keskikroppaa samalla.
 8. 2 pistettä
  Toistaako kasviöljyjen kovetuksen historia itseään? LÄÄKETIETEELLINEN AIKAKAUSKIRJA DUODECIM KARI SALMINEN, professori Artikkelin tunnus: duo12347 (012.347) © 2019 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim Kansanterveyslaitos ja Harvardin yliopisto julkaisivat ns. SETTI-tutkimuksen rasvaosion, jossa osoitettiin, että margariinit lisäsivät sydän- ja verisuonitautikuolleisuutta (12). Syy haarukoitiin niiden sisältämiin, osittaishydrauksessa syntyviin synteettisiin trans-rasvahappoihin. Margariiniteollisuuus onkin luopunut osittaishydrauksesta. Synteettisten trans-rasvahappojen haitallisuus sydämelle on nykyisin myönnetty yksimielisesti. Vaihtoesteröityjen rasvojen tai niitä sisältävien "kasvirasvavalmisteiden" pitkäaikaisvaikutuksia ei ole tutkittu. Harvat tutkimukset rajoittuvat pienellä aineistolla tehtyihin postprandiaalisiin tutkimuksiin ja enimmillään kuusi viikkoa kestäneisiin terveillä aikuisilla tehtyihin tutkimuksiin. Kattavassa kirjallisuuskatsauksessa todetaan muun muassa, että vaihtoesteröityjen rasvojen ravitsemusvaikutukset ovat laajasti laiminlyöty potentiaalinen terveyskysymys, ja siksi niitä koskevaa keskustelua on pidettävä tärkeänä aiheena (13). Suomessakin hyväksytty EU:n Elintarviketietoasetus (14) edellyttää, että kasviöljyjen kovettamisesta tulee ilmoittaa elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä. Vaihtoesteröity "kasvirasva" on täysin selkeästi kemiallisesti kovetettua kasviöljyä, jonka ainoa tarkoitus on kiinteyttää juoksevat kasviöljyt margariineiksi ja kasvirasvalevitteiksi. Se on käytössä kaikissa maassamme myydyissä, pääosin ulkomailta tuotavissa margariineissa ja "kasvirasvalevitteissä". Kuitenkaan yhdessäkään pakkauksessa ei ole merkintää kovetetun kasviöljyn käytöstä. Asia peitetään jälleen termin "kasvirasva" taakse. Vähintä, mitä tässä tilanteessa tulee tehdä, on asetuksen mukaisesti ja avoimesti kertoa pakkausmerkinnöissä kuluttajille vaihtoesteröityjen kasviöljyjen käytöstä. Olen tästä tehnyt esityksen Elintarviketurvallisuusvirasto Eviralle. https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2015/13/duo12347
 9. 2 pistettä
  Ei sent''n rähinä viina nyt.:) Mutta arveet kaunistaa.:) Ne kertoo vuosiluvun mitä tuli tehtyä. Aina pitäis polttomerkat ittensä jne..... Mä olen niitä kavereita jotka vetää huolella kuppia kun otan, mutta sitten kun en ota niin urheilen hullunlaila. Olen kuin tryffeliporasas kärsä maassa, mutta voimatasot on kunnossa.
 10. 2 pistettä
  Kyykky: 5x127.5kg 3x145kg 1x162.5kg 1x180kg Prässi myo-reps 15+4+4+4+4 GHR 2x15-20
 11. 1 piste
  Innostunut sonni. :lvi-inssikutentimmy:
 12. 1 piste
  Nettisivuja ja sisältöä englanniksi ja suomeksi.
 13. 1 piste
 14. 1 piste
  Hukkumisia ei tulisi, jos Eurooppaan ei otettaisi noita henkensä vaarantavia henkilöitä. Kukaan ei edes lähtisi riskeeraamaan.
 15. 1 piste
  Paljonkohan on Urjalan Makeistukun asiakkaan keskimääräinen BMI?
 16. 1 piste
  Mitä ahmettia. Enkö minä postannut toissapäivän reeniä ensinkään? No, toissapänä ja tänään meni samat kuin tuossa edellisessäkin viestissä. Toissapäivänä homma tuntui aika rasittavalta ja raskaalta, tänään taas tuntui treenin jälkeen, että olis ihan hyvin voinut jatkaa, mutta kelasin, että kun kello on jo 23 niin ehkä en jatka. Muksaa, että parin reenin välillä noin selkee ero ja käytännössä kaikissa liikkeissä.
 17. 1 piste
  Tänään vedossa 5x210kg, 3x237.5kg ja 2x267.5kg. Sen jälkeen vähä ylätaljaa, kulmasoutua, sealrow ja farmarikävelyä. Ihan hyvin kulki treeni pelkän rasvakahvin voimalla.
 18. 1 piste
  Röökissä ihan muut jutut on haitallista kuin se nikotiini. Toi sähköröökauksen tekeminen vaikeammaksi tappaa ihmisiä, jotka jatkaa normitupakan polttelua, vaikka voisivat vaihtaa sähkötupakkaan.
 19. 1 piste
  Voit skipata aamupalan, vaikka treenaisit myöhemmin. Tulee pientä pätkäpaastoa ja treeniä myös silloin. Hyvä olo tulee.
 20. 1 piste
  Aamuaerobinen kannattaa suorittaa paastotilassa ennen aamiaisen nauttimista; pelkkää vettä ja ehkä kuppi kaffea tai teetä. Rasvavarastojen käyttö energiaksi tietysti lisääntyy, mutta paastoaerobinen tarjoaa myös muita terveyshyötyjä. "Conducting a single bout of aerobic exercise in the overnight-fasted v. fed-state can differentially modulate the aspects of metabolism and energy balance behaviours. This includes, but is not limited to, increased utilisation of fat as a fuel source, improved plasma lipid profiles, enhanced activation of molecular signalling pathways related to fuel metabolism in skeletal muscle and adipose tissue, and reductions in energy intake over the course of a day." https://www.cambridge.org/core/journals/proceedings-of-the-nutrition-society/article/is-exercise-best-served-on-an-empty-stomach/A04D0203FA9EE39985F0E8E8D2162D10
 21. 1 piste
  Palataanpa taas treeneihin. Tuli tuossa viikko oltua reissun päälä. Kuppiakin tuli kumottua.:) Tiistai ilta treeni. Penkki leveä ote lämmittely (vikat stopilla) 20kg 2x20 50kg x15 80kg x8 Penkki leveä ote stopeilla 90kg x5 100kg x5 110kg x5 115kg 5x5 (painaa tarpees kun vähän paineet hukassa) Penkki kapealla (2 kämmentä leveää otetta kapeampi ja yksi kämmen merkki otettan kapeampi 80kg 4x8 (vikat stopeilla ja viimeissä sarjassa kaikki stopeilla) Vittu kun vihlas tuohon vanhaan kyynärvammaan viimeisessä sarjassa. Välillä kesti kapealla tehdä aika hyvinkin. Ei se ainakaan mitenkään kipees mennyt. Kumasoutu tanko leveä 20kg x20 60kg x15 80kg x15 100kg x8 105kg x8 110kg x8 115kg x8 120kg x8 125kg x8 (tämä oli sellainen asenne sarja sillei runtaten) Kulmasoutua tangolla leveällä jyrkässä 90 asteen kulmassa navan kohdalle 100kg 2x8 Romanialais suorinjaloin maastaveto tempaus otteella 3cm korkokkeen päältä 140kg x6 (vika stopilla) 145kg x6 (vika stopilla) 150kg x6 (vika stopilla) Vittu kun tähden vilis silmissä. Kuminauhaa 3x20-25 per käsi (jumppa mitä netissä opetettiin tuon rinta rangan epätasapainon korjaamiseen) Tuota teen kotonakin Reverse hyper 12.5kg KP 3x20 Selänojennus OP 2x25-30 Venyttelyä, roikkumista ja kotia. Saatan tässä heittää nopean fillari lenkin illalla. Mutta oli melkein 2 tunnin sali treeni, että otan ehkä tuon 25 minuutin spurtti kieroksen.
 22. 1 piste
  silloin kun käytin pre-workouttia, laitoin siihen sitrulliinimalaattia, beeta-alaniinia ja kreatiinia viitisen grammaa jokaista ja olin ostanut purkit erikseen. maustamisen hoidin sekoittamalla ne johonkin bcaa tai eaa valmisteeseen jota sitäkin laitoin viitisen grammaa.
 23. 1 piste
  Joo, yksilölistä on, eikä varmasti sovi kaikille. Omakin kroppa oli ennen kunnon hiilaripolttaja, kunnes alkasin vetämään paastoja, sitä kauta tullu kroppa aika joustavaksi. Energiat tuntuis kuitenkin olevan paremmat ja tasaisemmat rasvalla, eikä tarvi syödä 3h välein, sekin on plussaa lomalla. Se onkin varmaan totta, että ketolla ei maksimoida kehitystä, koska hiilari on aina tehokkaampi polttoaine, mutta toistaalta keho oppii ketolla säästämään glukoosia ja myös muuntaa proteiinista hiilaria, niin sitä glukosiakin on aina käytettävissä. Tostaki oli tutkimus missä pitkään ketonneilla oli saman verran glykogeenia lihaksissa kuin hiilari porukalla treenin jälkeen. Noista testoista mä oon taas lukenu, että aika onella ne on noussu ketolla, mutta varmasti yksilöllistä sekin, ja voi liittyä painon putoamiseen. Joo jos tää toimii niin varmaan vedän pidempäänkin, mut ensisijaisesti ajatelin kesäloman ajan kokeilla tätä. Rasvaa tulee kyllä aika reippaasti, ainakin joku 200-300g päivässä. Itse kyllä saa tällä dieetillä syödä just niitä safkoja mistä eniten tykkään, niin senkin kautta aika optimaalista
 24. 1 piste
  Täs oli hyvä podcasti mitä kuuntelin eilen. Puhutaan keto vs hiilarit ja miten toimii suorituskykylajeissa. Vieraana kova tason voimalija, joka on myös ravinto ja liikuntatieteen tohtori. Tää kaveri on itse testaillut paljo ketoa ja ollut mukana tutkimuksissa, joissa vertaillaa suorituskyky ketolla ja hiilareilla. Tossa puhuttiin mm. tutkimuksesta, missä jopa kestävyysjuoksijat oli rikkonut ennätyksensä ketolla, mutta siihen vadittiin vuoden kestänyt adaptaatio. https://player.fm/series/the-fat-fueled-family-podcast/new-rules-of-keto
 25. 1 piste
  Ei kofeiini ole haitallinen. Sillähän saattaa olla positiivisia terveysvaikutuksiakin jopa piristämisen lisäksi. Toki kohtuus käytössä.
 26. 1 piste
  Ti 2.7. pistin koutsittavvoo kyykkyyn ja pistin ihtenikin kyykkyyn. Koutsittava teki sekä ihan raakana oman enkan ja teki löysillä treenisiteillä kyykysä vielä isommat raudat.Mie tein ommoo reeniä ja siinä suurin piirtein muistaakseni jottain semmoista kuin: 4*8-20*20 kg, 5*30 kg, 5*40, 5*50 kg, 2*5*57,5 kg, 5* 67,5 kg, 4*70 kg, 3*77,5 kg, 2*87,5 kg, 2*97,5 kg, 1*107,5 kg, 1*117,5 kg. Tein ilman vyötä koko treenin, ilman polvareita, ilman kenkiä, ilman vetosukkia, (lyhyet nilkkasukat oli jalassa) ilman ranne- tai polvisiteitä, ja toisin sanoen täysin rawna 87,5 kg asti josta lähtien yllä oli vallan löysä juurikin peruskuntokauden treeniin tarkoitettu Spartan squat suit. Takakyykyn jäläkeen mäntiin sitten seuraavaksi sahherkaakkakyykkyä eli zercher-kyykkää.. puolipitkiä sarjoja eka 20 kg, sit 30 kg, sit 35 kg... ja ite tein etukyykät pitkillä stopeilla pohjalla ja vauhdilla ylös tyyliin omat toistoni. Voin sanoa, että tuntuu esinm. pohkeisiin veri pakkautuvan.Tuon nautiskelun jälkeen mie venyttelin ja vastuskumeilla touhusin ja jumpasta sekin kävi kun tosiaan polvisiteitä kiristelin koutsittavalle. To 4.7. penkkiä tuli treenattua peräti huimalla 2*3*70 kg lämmittelyineen koutsimisen ohessa. Mutta silloin kun on univajausta ja siipi maassa ja veto poissa, niin ei ole häpeä tehdä ihan oikeasti kevyempää treeniä. Ke 10.7. tein lämmöt seuraavasti: tangolla kyykkyä tehden 3*8, painotelineeseen laitetulla paksulla vahvalla vastuskumilla maven loppu-ojennusta siten että kumi a) reisillä, b) vatsaa vasten c) lantiolla, ja pelekällä tangolla 2*6*20 kg mavea. Lajilämmöt tein tekemällä 5*40 kg mavea, 3*50 kg mavea, 5*60 kg, ja 4*70 kg. Työsarjoina tällä kertaa mm. 3*85 kg ja 2*2*100 kg. Lämmöt tein kapealla 50 kg asti ja siitä eteenpäin sumomavena. Lisäksi koutsin ja näytin mallia valmennettavalle. Johan siinä hiki pukkas kummallakin.
 27. 1 piste
  Se että ne saalistaa lapsia ja pyrkii aktiivisesti seksualisoimaan niitä on julkinen salaisuus. Ainoastaan hyväuskoiset idiootit, joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä noiden kuupassa liikkuu, kuvittelee, että "homot on ihan samanlaisia ku heterot paitsi pissavehjemieltymyksen suhteen". Heitä ei mikään informaatio tavoita.
 28. 1 piste
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7268408f-325c-4ea7-aa59-976746092de6 Jännä nähdä mitä tulee paljastumaan, varmasti kuitenkin jäävuoren huippu. Onneksi elämme median luomassa korruptio vapaassa lintukodossa.
 29. 1 piste
  En vaivaudu edes jatkamaan tätä keskustelua enää. Sanoin sanottavani 3kk sitten, eikä se muutu vaikka miten selittelisit tapasi mukaan.
 30. 1 piste
  Ei se penkki kyllä ikinä mulla ollu mikään luonnostaan vahva. Aika sama lähtötaso oli mitä muilla samanikäisillä kavereilla nuorempana. Nopeesti se kuitenkin nousi sinne 100kg, vaikka treenissä ja syömisessä ei ollut juurikaan mitään järkeä Muistan penkanneeni 100kg ekaa kertaa 2006 ja treeniä tais olla vuosi siinä vaiheessa. Se tais olla durraa mitä vetelin välillä kauran sijaan. Se on ainakin parempi bulkkaushiilari kun kypsentämätön kaurajaho. Itsellä pisti kans turvotamaan ja pierettämään toi kaurajauho isompina määrinä. Cittarista ja prismasta saa tämmösessä pussissa.
 31. 1 piste
  Ai niin tuli välitreeninä "kai ton voi välitreeniksi laskea?" otettua boxing machine kisassa kultaa 5: lyönnin parhaassa keskiarvossa, sekä paras tulos kultaa.
 32. 1 piste
  Okei viikon ainoa puntti treeni. Lähden torstaina reissuun. Mulla niin rankakin siinä kunnossa ja fasetti lukko rintarangassa. Yritti toi painonostaja tyttö aukaista tuon lukon tuosta. Sillä oli oikea tekniikka ja kyllä tälläinen 92kg sonni nousi kevyesti ilmaankin lattiasta. Ei sieltä mitään rusahdusa kuulunut että olis auennut. Treenaa pysty ihan ok, mutta huomasin kyllä että ei toi kroppa ole täysin kunnossa. Tein tässä fiiliksen mukaan jotakin ja sitten loppu treenistä vähän tekniikka harjotteluja painonostajan opastuksella. Penkki leveällä lämmittely 20kg 2x25 50kg x15 70kg x8 Penkki leveällä stopeilla 90kg x6 100kg x5 110kg x5 112.5kg x5 115kg x4 117.5kg x4 120kg x3 122.5kg x3 125kg x3 (kevyttä oli ja enempikin olis voiman puolesta liikkunut, mutta oli sellainen tunnet tuola rangassa että kohta katkee jouskari, jätetään tähän) Takakyykky semi sumolla (vikat stopilla 140kg asti) 20kg x15 50kg x12 70kg x10 90kg x8 110kg x6 130kg x5 140kg x5 145kg x4 150kg x4 155kg x3 (ei ole asenetta tänään ja alkoi päätä särkee ja huimaa) Tein sitten loppu ajan painonosto kyykkyä kantapäät korotettuna Painonostoja ehotti kokeilla korokkeita kantapäitten alle. Sovittiin että laitetaan pari tuolaista mattoa kantapäitten alle. Siinä vähän eri asentoja ja kulmia tsekkailtiin alkuun. Painonosto kyykky kantapäät korotettuna 70kg 4x jotain sarjoja 80kg x6 (vika stopilla 90kg x6 (vika stopilla) 100kg x6 (vika stopilla 102.5kg x6 (vika stopilla) 107.5kg x6 (vika stopilla) Paino 20kg enempi kuin oli kantapäät korokkeilla, mutta uppos kuulelma helkatin syvälle. Vieläkin sais mennä rennommin, mutta ei itellä onnistunut. Sitten reverse hyper 12.5kg KP 2x15 & 1x20 Kulmasoutu KP 3x12 (per käsi) 20kg KP (vähän rintaa avaavaa) Selänojennus OP 2x20-30 Huomenna käyn jos käyn fillaroi. Todenäköisesti en käy. Torstai aamuna lähtö tuone reissuun. Sitten katotaan taas uudestaan minkälaista treeniä kannattaa rakentaa. Tää rintaranka pitää saada sellaiseen kuntoon että pystyy treenaamaan. Se nyt näkee onko taas miten kipee tän jälkeen.
 33. 1 piste
  Tällä viikolla aloitin fillarin peruskieroksella ja aikaa vastaan Maanantain Yö; Perus kieros noin 20km (meni 36 minuuttiin) Se on nopein aika ikinä. Oli hyötyä viime viikolla noista pitkistä lenkeistä, tuli pari minuttia enemmän vauhtia ja tehoja. Viime viikolla sitten jostain tuli fasetti lukko rintaan. Huomasin lauantai aamuna että en pysty makaa kyljellään enkä selällään kun henki ei kulje ja koko keho kramppaa, piti istuaaltaan maata kunnes kramppi vähän helpotti. Burana kuuri samalla Tänään tein tässä aamulla kuminauhaa ja muuta rintarankaa avaavaa jumppaa ja myös fillari lenkin tuossa tosiaan illalla kävin vetää tosiaan enkka vauhtia ja kovalla teholla. Sali treeneistä pitäis yrittää yksi treeni saada tehtyä joko huomenna tai ylihuomenna. Torstaina lähden porukoille reissuun. Mutta tän viikon loppu treenit riippuu että missä kunnossa toi rintaranka on. Kyllä mulla venyttäessä ja fillaroidessa tunto tahtoo hävitä käsistä hetkes.. Mutta toi rintarangan avaava treeni hetkellisesti helpottanut kipuja ja puutumis tiloja. Otin myös toisen fillari lenkin jälkeen. Pitäis ehkä ottaa käsipaino kulmnasoutuja ohjelmaan mukaan, koska vähän tuntuu että tanko ei samalla tavalla aktivoi rintarankaa. Tuolaista kramppia mitä lauantaina oli niin ei tahdo saada toisenlaista. Kesti 16 tuntia ja on vieläkin hellä. Ennenkin jumissa oltu mutta ikinä ei noin tuskallisesti että ei kärsinyt kyljellään ollaa ja seläläänkin vaan istualtaan. Mutta huomenna olis tarkoitus käydä salilla tai keskiviikkona jos rintaranka on jokseenkin sellaisessa kunnossa että pystyy tekee jotain.
 34. 1 piste
  Terve ja morjens... Treenipäivä ja poikkeuksellisesti (olipa vaikee) söin aamupuuron pitkästä aikaa. Oliko siinä syy että oli kevyt treeni?? Normi aamupala kahden munan munakas kinkulla ja juustolla. Hiilarit vähillä. Puolla tuli nämä tulokset.. Kilsan soutu oli lämppärinä. Mave, 10x60.. 80..6x90,100..3x110,,120,,,1x125kg...jätin vaikka ois hyvin mennyt. KulmisKP, 1 käsi,, 10x20.. 30,,8x40,,,3x42kg.. Pystäri kone.. 20x40,, 50.,,10x60,,70,,80kg. Scott vipukone. 10x20kg 8x22,5,,6x25,,4x27,5,,2x30..sama takasin päin. Voimapyörä,,, 3x10....14kg käsipainoilla tehty. Polvi as. Aika hyvä, 5 lisää mavessa ja muutkin meni aika kivasti Pappa79
 35. 1 piste
  Tuli eilen reenattua kevyttä jumppaa, habaa, vetoja, taljaa, laitteita, käsipainoja. Laturina big king ateria. Noin tunnin treeni, vetäviä liikkeitä. Olipa kivaa.
 36. 1 piste
  Jokainen nostaa painoillaan.35vuotta salilla käyty nautin vieläkin salilla käymisestä elämäntapa homma.
 37. 1 piste
 38. 1 piste
  Rakastan tätä uutta päivitystä
 39. 1 piste
  Täytyy sanoa, että tää päivitys on ihan kauheata kuraa. Kännykällä todella hankala lukea ja tietokoneella nuo taustat muistuttaa enemmän amatöörin kotisivuja 2000-luvun alusta, kuin oikeaa forumia. Mistä koko päivitystarve edes johtui?
 40. 1 piste
  Boxing kisan jälkeinen penkki: 5x100kg, 3x120kg, 2x130kg, 1x140kg, 1x145kg, 1x150kg, 7x130kg, 5x130kg ja loppuun Rautarunnarin ventti 21 x 100kg
 41. 1 piste
  Jep mutta kun prideporukka vaati rajoja auki vähemmistöjen oikeuksien takia. Huvittavaa on, että vaikka tänne tulisi 1500000 muslimia ja ne lisääntyisivat niiin paljon, että edustaisivat 60% väestöstä ja maahan astuisi sharia laki, kukaan ei pistäisi tikkua ristiin, koska muslimit ovat aina vähemmistö, jota ei saa kritisoida tai vastustaa lukumäärästä huolimatta. Tosiasiassa valkoinen ihonväri kuulu vähemmistölle ja meillä pitäisi olla suoja kaikenlaiselle rasismille ja etuoikeuksia jotka kuuluvat vähemmistölle.
 42. 1 piste
  Mie reenustelin ajankulukseni ja sunnuntain ratoksi maasta. 3*12-15*20 kg, 6*40 kg, 3*50 kg, 4*70 kg, 3*90 kg, 2*100 kg, 2*110 kg, 1*120 kg, 1*140 kg, 1*155 kg pitkällä yläpidolla ja hidas lasku alas, 1*165 kg pienellä pidolla alhaalla ja maltillinen lasku, 1*175 kg pitkähköllä ylhäällä pidolla ja oikein maltillisen hitaasti alas. Melkeinpä bodauksesta tuollainen käy, kun näinkin lämpimät kelit ja on negatiivinen vaihekin kera staattisen pidon käytössä. Nostin ensin 185 kg polvien kohdille ja alas... ja tein lisäksi 1*185 kg loppuojenukseen asti kera loppustopin ja rauhallisen alaslaskun.J a hieman tuntumanottoa 195 kg rautaan. Joskus kulkee. Nyt ei kulkenut erityisen hyvin, mutta tulipa kuitenkin räpiköityä kaiken kaikkiaan ihan kivoihin rautoihin. Isoimpiin kuin ihan hetkeen... ehkä saattaa mennä APCONissa nostot ees ihan jees. Tai sitten ei, mutta parhaani yritän kuitenkin.
 43. 1 piste
  ihan oikein tuolle ämmälle. toivottavasti on hidas ja erittäin vittumainen loppu. HAHAHA!
 44. 1 piste
  Tää pride vouhotus on kyllä kääntynyt jo aikoja sitten itseään vastaan ja lisännyt vaan negatiivista suhtautumista seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Harvalla oikeesti on mitään tavallisia homoja vastaan, mutta kun siitä pitää tehdä noin iso numero ja tollanen friikkisirukus, niin jengiä alkaa vaan vituttmaan tollanen vouhotus. Joka uutisen kommenteissa ja face ryhmien keskusteluissa suurin osa kommenteista on negatiivisia liittyin pride viikkoon. Tiina Wiik kirjoitti hyvin tosta, että kenen etua pride muka ajaa.
 45. 1 piste
  Mave: 5x192.5kg 3x220kg 1x247.5kg 1x275kg Ylä talja 80kg 1x20+5+5+5+4(myo reps). Sama setti alataljassa ja seal row koneessa.
 46. 1 piste
  Jumankekkale Pappa se jaksaa - Toivon pääseväni samaan tulevaisuudessa, olet minun netti-idoli.
 47. 1 piste
  Foorumin keskustelun taso sen kun kasvaa vuosi vuodelta.
 48. 1 piste
  How Industrial Seed Oils Are Making Us Sick https://chriskresser.com/how-industrial-seed-oils-are-making-us-sick/?fbclid=IwAR3AtV0F_OVdrERo6G5aq91Wz-opDo7ZVIUWM69RbjMKusELQt2aX28PABs
 49. 1 piste
  Treenit menny tänä vuonna vähän päin vittua pikku vaivojen kanssa (flunssa, selän venähdys ja olkapääkipuja), ainoastaan kyykkyä on päässyt kohtuu hyvin treenaan. Samalla kun vielä menee miinuskaloreilla niin tulos ei ole välttämättä kaikkein parhain. Ei ole helppoa olla vahva, vanha ja natu yhtä aikaa, sekä yrittää olla laihassa kondiksessa.
 50. 1 piste
  Itselläni aina tämä päällä kun snägärille lähden. Kerran joku manne yritti räjäyttääkin. Ei tuntunut missään. Käsistähän nuo nakkisormet ovat huonosti suojatut mutta ratkaisin ongelman: Noilla tumpuilla pystyy jakamaan kunnon jäkis pommeja niin siinä kyllä lätyt lätisevät:tsemppiä:

tafferlogoa.png

firmitas.jpg

ppslogo.png

bodykauppa 280 x 110 (1).png

×
×
 • Luo uusi...