PDA

Näytä koko versio : Kysy Blasterilta lisäravinteista


testi

Sivuja : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Muskleman
09.01.2012, 18:23
Kai tähänkin on satakertaa jo vastattu, mutta kysytään nyt.

Mitkä ovat parhaat lisäravinteet massan kasvatusta silmällä pitäen? ja millaisia annostuksia suosittelet ?

Blaster
09.01.2012, 19:05
Kai tähänkin on satakertaa jo vastattu, mutta kysytään nyt.

Mitkä ovat parhaat lisäravinteet massan kasvatusta silmällä pitäen? ja millaisia annostuksia suosittelet ?
Toi on muuten aika vaikea kysymys, koska ei niitä lisäravinteita ole hirveästi tutkimuksissakaan toisiaan vastaan kilpailutettu ja "kotioloissa" on vaikea huomata, koska tää on pitkäjänteistä hommaa ja melko monista jutuista kiinni.
Esimerkiksi niinkin yksinkertaista juttua kun heraisolaatin ja -konsentraatin eroa lihasten kasvuun ei tunneta hyvin, jos ollenkaan - ja hinnassa kuiteskin eroa kohtalaisesti.

Ainakin seuraavat asiat tiedetään melko hyvin:
Proteiinia tarvii noin 100g päivässä, että lihakset kasvaa nopeaan. Moni ottaa enemmän, mutta selvää eroa ei oikein synny ottiko 120g vai 400+g tai jotain niiden väliltä. 15-25g per annos 5 tunnin välein, poikkeuksena: 150-200g treenin jälkeen (esim 30g tunnissa jos hifistelee). Elikkä jos ei halua kroppaa ei kukkaroa turhaa kuormittaa, ni treenittöminä päivinä kasvaa suht maksimit jo 100g/pv määrillä, oli sitten dietillä tai ei.
Kreatiini on parempi kuin sen arvostus, sen tulokset näkyy kun ottaa vuosia putkeen & treenaa säännöllisesti, ei ole kysymys pelkästä parin prossan lisästä voimiin, vaan monista muistakin krean vaikutuksista lihasten oikeaan kasvuun. 2-5g päivässä.
Vesi ei ole lisäravinne, mutta se on ravinne ja sitä tarvii moni lisää. Luultavasti lihaskasvun kannalta kaikkein tärkein yksittäinen ravinne. 3-6 litraa päivässä.
Natrium, noin 1g per litra vettä = 1-2g suolaa / litra.

Siinä siis perusjutut, joilla kasvaa ainakin aluksi nopeaan.
Jos halutaan ihan maksimikasvua, ni lista on piiitkä ja kustannukset nousee paljon jyrkemmin ku tulokset.

Helpompi on listata mitä lisäravinteita välttelisin:
Kofeiini ja muut stimulantit, tietyt polyfenolit kuten esim vihreä tee, OPC/resveratrol,kversetiini
500mg tai suuremmat C-vitamiinin päiväannokset.
Glutamiini palkkarin hiilariin yhdistettynä.
Arginiini treenilaturissa
Siinä tärkeimmät vältettävät, mitä usein tulee vastaan

Muskleman
09.01.2012, 20:07
Kiitokset! :)

Muskleman
09.01.2012, 20:28
Mielipiteesi MSM:stä?
Kannattaako "normi" pulliaisen satsata siihen, ilman mitään suurempia kipuja?

Blaster
09.01.2012, 20:48
Mielestäni MSM:n ei kannata käyttää rahaa kenenkään.
Rikkiä saa jo mukavasti proteiinista ja tulehdus hoituu muillakin aineilla, mitkä osaa enempi juttuja siinä sivussa ku MSM. (esim kalaöljy)

jackball
10.01.2012, 11:33
Allekirjoitatko Anssin väitteen markkinoiden parhaasta jauhemaisesta treeniboosterista?

http://www.muskleforum.com/showthread.php?5433-Markkinoiden-paras-jauhemainen-treeniboosterii

Mitä vikaa siinä mielestäsi on?

Blaster
10.01.2012, 12:11
Mä on perustellu mielipiteeni tuotteesta jo ainakin 2 kertaa tällä Foorumilla ja käynyt pitkähköt postaussodat Anssin kanssa aiheesta elikkä kertonee mikä on mielipiteeni.

Laitan mielummin näkyviin mielestäni ultimatiivisen "palkkarin" eli tässä tapauksessa treeninympärys ravinnesysteemin, versio ketodietille:
3h ennen treeniä: hiilarit laadukkaasta ruoasta, määrä treenin mukaan mitoitettuna + 5g leusiinia (di- ja tri-peptideinä jos mahdollista) + 5g sitrulliinimalaattia + 1g alpha-GPC
1h ennen treeniä: 2g kreatiiniia + 10g Peptopro + 5g leusiinia (di- ja tri-peptideinä jos mahdollista) + 5g GlycoCarn + 1 litra vettä ja 1-2g suolaa + steviaa (stevialla insuliinia tehostava vaikutus)
Treenin alussa /aikana: multivitamiini + 1g karnitiinia + 5g sitrulliinimalaattia + 10g Peptopro + 5g leusiinia (di- ja tri-peptideinä jos mahdollista) + 2 litraa vettä ja 4g suolaa + steviaa
Treenin lopussa/heti jälkeen: 20g Peptopro + 5g leusiinia (di- ja tri-peptideinä jos mahdollista) + 1 litra vettä ja 1-2g suolaa + steviaa
Treenin jälkeen 5 x 30g heraisolaattia tunnin välein.

Tuolla systeemillä pystyn palautumumaan kokovartalotreenistä helposti 48 aikana ja kun kunto parhaimmillaan ni jopa 2 kertaa päivässä voi kyykätä ja mavekin menee 24h palautuksella tehojen katoamatta.

Soturi
10.01.2012, 19:42
Monta vuotta kestin hifistelemättä mutta Blasterin (ja rahapussin paksuuntumisen) myötä tuli nyt tilattua vähän hifimpiä ravinteita heraisolaatin, kreatiinin ja vitskujen lisäksi.

Tuli tilattua iherbistä alpha-GPC:tä, sitrulliinimalaattia ja cissusta. Tota vikaa lähinnä polven leikatun rustovaurion takia, josko tekisi polvesta vetreämmän vaikkei mitään salia kovempaa urheilua tule enää harrastettuakaan.

Katsotaan sitten kun roinat tipahtaa postiin että onko fokus kovempi ja palautuuko paremmin, hieman ollut yksijakoisella ongelmana vaikka kait sitä voisi nukkua ja syödä paremmin.

Sellainen kyssäri muuten vielä Blasterille että kun on isot pojat ovat aina kertoneet että plussakalorit on SE juttu tässä bodauksessa niin onko meitä nyt aina sitten huijattu ja periaatteessa ainoastaan tuolla proteiinin määrällä on väliä? Leangains kaveri Martin Berkhan ainakin tämän suuntaisia postailee omassa blogissaan, mutta vannookin täysin IF-diettinsä nimeen.

Kunnioitan kyllä kovasti sekä Blasterin intohimoa tutkia kehonrakennuksen saloja että vaivannäköään foorumilaisten pyyteettömään auttamiseen. Tosin voihan olla että tässä uskotaan aivan puuta heinää kun oma liikuntabiologinen tietämys ei ole maailman huippua :)

Blaster
10.01.2012, 20:31
Toi kalorijuttu on aika monitahonen.
Jotkut on esim luonnostaan hoikkia ja aika lihaksettomia, vaikka syövät paljon...toisilla taas paljon laardi vaikka syövät suhteellisen vähän.
Sen ruoan laadulla ja ajoituksella on mielestäni enemmän merkitystä, IF kaverit on siinä suhteessa pidemmällä.
Nykyään on paljon enemmän tietoa ja kokemusta saatavilla...ja veikkaan että "isot pojatkin" joutuu jossain vaiheessa päivittelemään tietojaan ajan tasalle.

Pluskaloreilla on yksi etu: lihakset voi ladata ja pitää täydenpänä glykogeeniä, jolloin saadaan venytystä päälle lihaskalvoihin - en nyt kuitenkaan luottaisi pelkästään siihen. Mutta jaksottelu saattaa kannattaa, jossa kohtuullinen bulkki on osa sitä kokonaisuutta.

Warrior
10.01.2012, 21:20
Tulin tossa aikani kuluessa lukeneeni heraproteiinistä juttua ja niiden eroista. Mitä olet mieltä näistä tuotteista, olisivatko oikeasti hintansa väärti, vaiko ihan tavallinen heraprotsku. Ja ketollahan sitä mennään.
http://http://www.ufs.fi/ufs-whey2-800-p-1075.html
http://http://www.ufs.fi/ufs-ion92-400-p-1025.html.
Ainakin ufs ylistää näitä ylivertaisina protskuina...

Blaster
10.01.2012, 21:52
Ihan normituotteita, mitkä on muillakin firmoilla käytössä.
Se laatu tulee pääosin siitä kuinka monta prossaa hiilaria (käytännössä se on siis laktoosia) tuotteessa on. No ION92 on tietysti puhtainta prodea markkinoilla, mutta ei se ero iso ole jos tuotteessa on 0,1% tai 0,9% hiilihydraattia käytännössä, paitsi jos jollain on todella äärimmäisen herkkä vatsa. Seuraavana rasvanmäärä merkkaa jotain, mutta muutama prosenttikaan rasvaa ei vaikuta imeytymisnopeuteen käytännössä mitään...vajaa prossa rasvaa tulee lesitiinistä, mitä on ihan pakko käyttää, että se sekottuu veteen - Uffen tuotteet kuohuaa sheikkerissä (paitsi ehkä suklaa, koska kaakkaossa itsessään on lesitiiniä) melkosesti, johtuen alhasesta lesitiinistä, elikkä siinä on a) säästetty ja b) saatu vähän nipistettyä rasvamäärää ales.
IONissa todellisuudessa noin 1% enemmän prodea kuin CFM:ssä, mutta hiukka vähemmän immunoglobuliinia...jos aletaan hiuksia halkomaan. Pidän niitä saman arvoisina tuotteina kuin MyProteinin ja Bulkpowdersin heraisolaatit - nolo juttu Uffelle on, että heidän mainostekstin mukaan ne englantilaiset on jopa hiukan parempia, siis kun arvoja alkaa verrata UFS:än keksimillä kriteereillä.

duga
10.01.2012, 22:07
Tulin tossa aikani kuluessa lukeneeni heraproteiinistä juttua ja niiden eroista. Mitä olet mieltä näistä tuotteista, olisivatko oikeasti hintansa väärti, vaiko ihan tavallinen heraprotsku. Ja ketollahan sitä mennään.
http://http://www.ufs.fi/ufs-whey2-800-p-1075.html
http://http://www.ufs.fi/ufs-ion92-400-p-1025.html.
Ainakin ufs ylistää näitä ylivertaisina protskuina...

Toi ion exchange on rankempi käsittelymenetelmä, joka denaturoi heran bioaktiivisia proteiineja. Toi CFM taas hellempi menetelmä, joka säilyttää paremmin noita proteiineja.

Blaster
10.01.2012, 22:24
Toi ion exchange on rankempi käsittelymenetelmä, joka denaturoi heran bioaktiivisia proteiineja. Toi CFM taas hellempi menetelmä, joka säilyttää paremmin noita proteiineja.
No lähinnä glycomacropeptidien suhteen on eroa...eri asia onko sillä suurta merkitystä, lähinnä heran ainutlaatuisesta ominaisuudesta kysymys, elikkä terveyttä tukevia vaikutuksia - lihaskasvuun tuskin mitään suurta vaikutusta.
UFS käyttää IONissa Davicon BiPro:ta ainoana raaka-aineena. http://www.daviscofoods.com/pdf2/IXvsMF.pdf

Jos haluaa kaikkein vähiten denaturoitunutta prodea niin se kyllä on joku herakonsentraatti...

pakkomielle.com
10.01.2012, 22:41
Testforce2:nen tekisi mieli ottaa kokeiluun.. mutta, oletko päässyt läheltä seuraamaan tuotteen käyttöä miehillä, joilla testot luonnostaan normaalitasolla? Onko tuollaisesta kolmanneksen(testokuureilla tasot kuitenkin huitelevat moninkertaisina) lisäyksestä testotasoissa oikeasti hyötyä, vai tuleeko hyöty enemmänkin muista seikoista?

Kiitokset hyvistä teksteistä joita tänne tuotat, raikasta näkökulmaa asioihin! :tsemppiä:

Blaster
10.01.2012, 23:31
Hyöty on varmasti suurin, jos sitä korjattavaa on suht paljon. Yksi paikallinen kaveri omaa suht normaalit tai jopa korkeahkot testot luonnostaan - on käyttänyt molempia TestForfe2:ta ja Myproden DAA-pulveria. TestForce2 toimi paremmin, mutta parin purkin ja parin pussin jälkeen luopu molemmista...lähinnä kustannussyistä, koska piti nimenomaan TF kakkosesta, mutta se hinta muiden lisäravinteiden päälle...
Itse pidän oikeastaan parhaimpana niitä intensiivisiä yöunia ja toiseksi paras on se nivelten nesteytyminen/voitelu, palautuminen on myös nopeaa, jos vertaa vaikka laillisiin hormonikorvaushoito annoksiin apteekin testoa.

Varmasti yksilöllistä eroa DAA:n vaikutuksissa...kokeilemalla tietää, muuten menee arvailuksi.

pakkomielle.com
11.01.2012, 09:52
Varmasti yksilöllistä eroa DAA:n vaikutuksissa...kokeilemalla tietää, muuten menee arvailuksi.

Kiitos, täytynee tilata pari purkkia kokeiluun.

Warrior
12.01.2012, 10:19
Kysymystä pukkaa...elikkä vaimo harrastaa thainyrkkeilyä ja hänellä on ongelmana aika usein toistuvat krampit. On käynyt lääkärissä ja magnesium ei kuulemma imeydy niin hyvin kuin pitäisi. Mitään vikaa elimistöstä ei kuitenkaan ole löytynyt. Olisiko sulla jotain neuvoja antaa tähän ongelmaan?

Blaster
12.01.2012, 10:41
Ihan yleisesti kannattaa huomata, että jos juo riittävästi vettä ja käyttää suolaa 1-2g / litra, ni jo merisuolasta tulee pelkästään lähes päivän magnesium tarve. Itse teen jopa niin, etten käytä juurikaan suolaa muuten kun aina veden kanssa, ni saa helposti optimäärät aikaan joka päivälle...ja suola on siis merisuolaa tai himalajasuolaa (=alkumeren suolaa), ei mitään Pan-suolaa tms, mitkä saattaa pistää mineraalit sekasin kropassa.

Magnesiumia, jos tarvii lisää vielä ruoan päälle, ni kelaatti ja sitraatti on hyviä muotoja.
Tossa Finelin lista eniten magnesiumia sisältävästä ruuasta: http://www.fineli.fi/topfoods.php?compid=2212&fuclass=all&specdiet=none&items=100&from=top&portion=100g&lang=fi
Kannattaa huomata, se että kokojyvän, pähkinän sen ruskean ulkokerroksen ja soijan fytiinihappo rosvoaa ainakin puolet magnesiumista vekka - ei kantsi ihan ainakaan joka ruokaan tunkea kyseisiä tuotteita

Pekka
12.01.2012, 13:15
Ihan yleisesti kannattaa huomata, että jos juo riittävästi vettä ja käyttää suolaa 1-2g / litra, ni jo merisuolasta tulee pelkästään lähes päivän magnesium tarve.

Nyt en ymmärrä. Merisuolassa on natriumkloridia n. 94 %. Oletetaan, että merisuolaa syödään vaikkapa 5 g päivässä. Vaikka kaikki tuosta kuudesta prosentista joka jää jäljelle natriumkloridin jälkeen olisi magnesiumia, niin sitä tulisi vain 300 mg päivässä. Ei kait tuo nyt ole lähellekään se määrä, joka tarvitaan. Ja toisekseen, eihän siitä kuudesta prosentista ole kuin osa magnesiumia...

Blaster
12.01.2012, 13:27
Tietysti se magnesiumin määrä vaihtelee, esim Wikin mukaan 3,68%....elikkä 8g merisuolaa päivässä olisi se 300mg ja ruoasta (suolaamattomastakin) tulee runsaasti siihen päälle.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sea_salt

Warrior
13.01.2012, 10:45
Mitenkäs kreatiini (monohydraatti). Ei sais ottaa kofeiiniä sen kanssa. jos ajatellaan että juon aamukahvit siinä klo 9 ja ottaisin kreatiinin esim treenin jälkeen klo 21, haittaako se kofeiini enää silloin krean imeytymistä. Ja mites ne hiilarit sen krean kanssa mikä on tarvittava määrä, vai tarvitseeko niitä jos ottaa esim vuoden pituisen kuurin?

Firedemon
13.01.2012, 10:50
Mitenkäs kreatiini (monohydraatti). Ei sais ottaa kofeiiniä sen kanssa. jos ajatellaan että juon aamukahvit siinä klo 9 ja ottaisin kreatiinin esim treenin jälkeen klo 21, haittaako se kofeiini enää silloin krean imeytymistä. Ja mites ne hiilarit sen krean kanssa mikä on tarvittava määrä, vai tarvitseeko niitä jos ottaa esim vuoden pituisen kuurin?
kofeiini ei vaikuta kreatiinin imeytymiseen

Blaster
13.01.2012, 11:02
Se yhden kahvikupin kofeiini määrä ei nyt kovin suuri ole. Ja tunti tunnilta häviää kropasta.
Kofeiini yleensä ei ole kovin suositeltava jos haluaa kasvattaa lihasmassaa.

Yksi kofeiinista haitoista on se, että se purkaa kreatiinivarastoja lihaksista ja siksi ottaisin aina kretiinia kofeiinin kanssa, jos on pakkko sitä kofeiiniä jossain muodossa käyttää, + sitten treenin yhteydessä lisää.

Warrior
13.01.2012, 11:58
Se yhden kahvikupin kofeiini määrä ei nyt kovin suuri ole. Ja tunti tunnilta häviää kropasta.
Kofeiini yleensä ei ole kovin suositeltava jos haluaa kasvattaa lihasmassaa.

Yksi kofeiinista haitoista on se, että se purkaa kreatiinivarastoja lihaksista ja siksi ottaisin aina kretiinia kofeiinin kanssa, jos on pakkko sitä kofeiiniä jossain muodossa käyttää, + sitten treenin yhteydessä lisää.

No nyt menin kyllä vähän sekaisin, sanoit että kofeiini purkaa kreatiinivarastoja. Kuitenkin sitten suosittelet sitä käyttämään?? mites tarvitseeko niitä hiilareita kreatiinin imeytymiseen?

Blaster
13.01.2012, 12:08
No paikkaamaan kulutusta, kofeiini saattaa jopa auttaa lataamaan kreatiinia, mutta se myös kuluttaa sitä.
Eli en suosittele kofeiinia - mutta jos sitä ottaa ni kreatiinia mukaan paikkaamaan yhtä niistä kofeiiinin haitoista.

E: noin 100g hh annoksesta on hiukan hyötyä kreatiinin lataamisessa...itse en kyllä voimatasoissa juuri eroa huomaa, otin sitä kretiinia hiilarilla tai ilman, yleensä ketolla jopa voimatasot vähän nousee, johtuu tosin korkeammasta adrenaliinista.

Legenda
17.01.2012, 13:59
Ajattelin sijoittaa rahani tämmöiseen suklaan makuiseen.

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=843&subcat=

Onko ihan moskaa? Mitä mieltä muuten olet maustetusta herasta? Olisiko maustamaton parempaa? Jos näin niin miksi?

Blaster
17.01.2012, 14:20
Ihan asiallinen heraisolaatti.

Itsellä tekee maustetut pikkasen nälän, maustamattomalla taas lähtee nälkä vekka...siinä se ero.
Pikkasen kantsii olla skeptinen niiden kemikaalien = makeutusaineiden kanssa, vaikka just nyt ei olisikaan näyttöjä haitallisuudesta. Merkitystä lienee silloin, jos käyttää isoja päiväannoksia.
Esimerkki paskasta selityksestä: "ei se mitään voi tehä ku tulee kaikki sellasenaa suolesta läpi." ... Kyllä se siinä matkan varrella tyrkkää jutun jos toisenkin liikkeelle ja se riittää siihen että jotain vaikutuksia on oli ne sitten hyviä tai vähemmän hyviä jutskia mitkä lähtee liikkeelle. Nykyään ei vielä tiedetä tarpeeksi etenkään uusimmista makeutusaineista, paras tilanne kuitenkin stevian suhteen mikä on ollut käytössä satoja vuosia (suppeissa piireissä tosin) ja siksi on pikkasen enempi tietoa tarjolla.

Marjakarhu
17.01.2012, 23:47
Ihan yleisesti kannattaa huomata, että jos juo riittävästi vettä ja käyttää suolaa 1-2g / litra, ni jo merisuolasta tulee pelkästään lähes päivän magnesium tarve. Itse teen jopa niin, etten käytä juurikaan suolaa muuten kun aina veden kanssa, ni saa helposti optimäärät aikaan joka päivälle...ja suola on siis merisuolaa tai himalajasuolaa (=alkumeren suolaa), ei mitään Pan-suolaa tms, mitkä saattaa pistää mineraalit sekasin kropassa.

Magnesiumia, jos tarvii lisää vielä ruoan päälle, ni kelaatti ja sitraatti on hyviä muotoja.
Tossa Finelin lista eniten magnesiumia sisältävästä ruuasta: http://www.fineli.fi/topfoods.php?compid=2212&fuclass=all&specdiet=none&items=100&from=top&portion=100g&lang=fi
Kannattaa huomata, se että kokojyvän, pähkinän sen ruskean ulkokerroksen ja soijan fytiinihappo rosvoaa ainakin puolet magnesiumista vekka - ei kantsi ihan ainakaan joka ruokaan tunkea kyseisiä tuotteita

Ei mun suolassa tuommosta määrää mangnesiumia ole. http://i1009.photobucket.com/albums/af213/marjakarhu12/Hymiot/roflmfao.gif

Esko
18.01.2012, 11:22
Onko joku ravinne mikä olisi parempi syödä kapselina kuin jauhona? tai pillerinä.

Jos hinta ei ratkaise. :)

Blaster
18.01.2012, 12:35
Eipä juurikaan useimmille lisäravinteille, paitsi näistä syistä:

Annostelu on helpompi, jos jotain tarvii pieniä määriä, kuten burnereita jms
Hampaiden kannalta joku happo kuten DAA, niin saattaa kapseli olla hyvä juttu.
Maun takia ehkä. Esim krill oilia harva pystyy lusikalla "nauttimaan"
Jotkut kapselit vapauttaa hitaasti aineita ulos, jos niihin rakennettu esim mikrokapselointi systeemi. Saattaa olla hyvä vaikka b-vitsku mega-annoksille, koska ne häviää muuten tunneissa kropasta.

viikatemies
18.01.2012, 17:15
Tribulus, spiruliina, BCAA esim. ovat niin kauhean makuisia että mieluummin kapseleina. Varmasti löytyy paljon lisää pahan makuisia.

Soturi
18.01.2012, 21:10
Sitrulliinimalaatti on kanssa aika kirpakan makuista, toivottavasti on hampaat jäljellä kuukauden kuluttua :)

Warrior
20.01.2012, 12:10
Tohon hapen saantiin auttaa taas muutama muu juttu, jos se on rajoittavampi tekijä kuin voimat:
hemoglobiini ja punasolujen määrä (RBC), roina (erityisesti boldenone) ja isommat testoannoksetkin nostaa molempia, jos vielä varaa nostaa ilman että menee liian korkeaksi (hengen vaarallista), niin 8g Echinacea purpura pulveria (vaikka MyProteinilta) + 100mg rautaa (ei toimi ilman rautalisää) parin viikon ajan nostaa punasolujen määriä kohtalaisesti...kannattaa mittauttaa veriarvot ettei mene liian korkeiksi. http://www.ergo-log.com/echinaceaepo.html
Punajuurimehu, täällä 1-2€ per 3dl pullo luontaistuotekaupoissa, antaa kestovoimaa noin 10% lisää vaikka 10min rypistyksessä. Nautitaan 1-2h ennen treeniä http://www.ergo-log.com/beetrootjuice.html
Lisäksi vois suositella (vaikka MyProden) IP6 pulveria 1-2h ennen treeniä, auttaa hapen riittämiseen kohtalaisesti ja toimii eri mekanismilla kuin nuo yllä olevat - synerginen setti: Echinacea+Fe-kuuri, punajuuri, IP6, ClycoCarn, sitrulliinimalaatti, b-ala & glutamiini ennen treeniä, joskus Craze vielä siihen päälle, ni ei mitään rajaa...
Tuossa hyvä listaus tutkituista, urheilijoilla tai eläimillä, lisäravinteista jotka parantaa kestävyyttä, mahdollisuuksia on monia: http://www.ergo-log.com/endurance.html


Mites näiden lisäksi jos tohon lisäis vielä joskus tämän:
http://http://www.pps-shop.fi/matrix-sida-cordifolia-1200mg-p-1142.html (http://www.pps-shop.fi/matrix-sida-cordifolia-1200mg-p-1142.html)

Blaster
20.01.2012, 12:40
Kovempiin treeneihin ehkä...en käyttäisi mitään stimulantteja säännöllisesti.

Warrior
20.01.2012, 17:51
Kovempiin treeneihin ehkä...en käyttäisi mitään stimulantteja säännöllisesti.

Juu kerta viikkoon, kun tiedän milloin on kovimmat sparrit. Vastaako toi nyt efeä millä annostuksella??

Muskleman
20.01.2012, 18:20
Mites toi glutamiini ja leusiini;koska ja paljonko?
Minkä kanssa?

Marjakarhu
20.01.2012, 22:08
Tietysti se magnesiumin määrä vaihtelee, esim Wikin mukaan 3,68%....elikkä 8g merisuolaa päivässä olisi se 300mg ja ruoasta (suolaamattomastakin) tulee runsaasti siihen päälle.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sea_salt

Suolasta ei tuota määrää saa,paras turvautua Anssin purkkeihin.

Tukezu
21.01.2012, 00:28
Blaster! Tosta nopeasti tätä ketjua lukeassani huomasin että oot tota arginiinia pitänyt huonona lisäravinteena lihaskasvun kannalta?? Miksi?? Itsellä ollut käytössä nyt 400g verran ja haluaisin perustelut mikä siitä tekee huonoa koska ihmisen oma kehokin sitä tuottaa.

NS300
21.01.2012, 07:41
Blaster, ootko testannut Controlled Labs White Flood:a? Entäs PreSurge unleashed:a?

Blaster
22.01.2012, 02:51
Juu kerta viikkoon, kun tiedän milloin on kovimmat sparrit. Vastaako toi nyt efeä millä annostuksella??
Alkaloideja tyypillisesti noin 10% mistä vain osa efedriiniä, mutta niillä muillakin on jotain samantyylistä vaikutusta - tossa ei ole kerrottu mitään prosentteja, joten vaikea sanoa ja empä usko, että 100mg vastaa, villi veikkaus 0-20mg vastaa yksi kapseli - siis puhdas mun veikkaus.


Mites toi glutamiini ja leusiini;koska ja paljonko?
Minkä kanssa? Glutamiini melko turha, lihaskasvuun vaikutus tutkimusten mukaan tasan nolla. Vastustuskykyä ehkä parantaa - 5-10g ottaisin illalla, jos tarvetta moiseen.
Sarjakestävyyteen saattaa vaikuttaa - 10g 30-60min ennen treeniä.
Ketodietillä voi käyttää hiilarin korvikkeena - treenin aikana/ jälkeen sen verran ku maha sietää (monilla 20g alkaa tuntua ikävältä...kantsii alottaa varovammin ja pienillä määrillä, jos ollenkaan)
En juurikaan itse nykyään käytä glutamiinia, koska mielestäni sen rahan voi sijoitella muihinkin juttuihin.

Leusiini sopii hyvin ketoiluun, runsas hiilarisilla dieteillä kantsii rajoittaa 10-15g per päivä ja 3-5g kerta-annoksiin.
Ketoillessa myöskin se 3-5g kaverin koosta riippuen on melko optimi - ja proden määriä voi sitten samaan aikaan hiukan pienentää, elikkä leusiinilla korvataan jopa proteiini kaloreita osittain...jos vetää täydet prodet, ni sitten optimi isommalla kaverilla noin 1-2g leusiinia siihen päälle tai tarkemmin sanottuna 5g leusiinia yhteensä (proden leusiini + aminopulverin leusiini laskettuna yhteen).


Blaster! Tosta nopeasti tätä ketjua lukeassani huomasin että oot tota arginiinia pitänyt huonona lisäravinteena lihaskasvun kannalta?? Miksi?? Itsellä ollut käytössä nyt 400g verran ja haluaisin perustelut mikä siitä tekee huonoa koska ihmisen oma kehokin sitä tuottaa.
Lähinnä arginiinia tyrkytetään treenilouderiin NOx juttuna - kerta-annoksena se ei kuitenkaan pumppia lisää, vaan pitää latailla pitkin päivää viikko jos toinenkin - ni ehkä pientä pumppia syntyy. Parempia valmisteita siihen pumppiin on markkinoilla saatavissa.
Lisäksi yhdessä tutkimuksessa paaston jälkeen tyhjään mahaan otettuna ennen treeniä se laski treenin aiheuttamaan GH eritystä melkoisesti plaseboon nähden, toisessa tutkimuksessa laski hiukan sarjakestävyyttä. Edelleen yleensäkin NOx aiheuttaa negatiivisen takaisinkytkennän teston eritykseen (=saattaa hiukan laskea teston tuotantoa NMDA-reseptorin kautta) & argiinini lisäravinteena nostaa kohtalaisesti prolaktiinia, tietysti määristä riippuen ja prolaktiini (+estrogeeni+insuliini yhdessä) kasvattaa gynoa, kun määrät on riittävän korkeat ja se prolaktiini aina laskee GH ja testoeritystä.
Prodesta saa tasapainoisen määrän arginiinia ja mielestäni keinotekoisesti sitä ei kannata lisätä, kroppa valmistaa sitten sen erotuksen verran jos pikkasen jää uupumaan.
Mitään selvää hyötyä arginiinille ei tietääkseni yksikään tutkimus anna.
Käyttäisin sen rahan aineisiin, josta saa selvää hyötyä.


Blaster, ootko testannut Controlled Labs White Flood:a? Entäs PreSurge unleashed:a?
Olen noteerannu molemmat mielenkiintoiset tuotteet jo aiemmin. Controlled labsillä on melkosen huolella ajateltuja tuotteita ohjelmassa, joitakin olen käyttänyt.
Noista kumpaakan en käyttänyt, syystä että sisältävät stimulantteja ja itse pyrin välttelemään niitä.
Luultavasti kofeiini, OPC, vihreä tee ja jokunen muu haittaavat/estävät mTOR:in toimintaa, elikkä lihaskasvu ei tapahdu maksimaalista vauhtia.
Edelleen jatkuva stimulanttien käyttö ei ole muutenkaan hyväksi.

Punajuurimehu toimii hyvin, olen testannut - luultavasti uute myöskin jos määrät riittää annoksessa. Mutta se perustuu nitraatteihin (lue yllä NOx juttu), jota siinä punajuuressa onn, eikä kroppa siis tarvi yrittää niitä valmistella, vaan ne tulee valmiina ja siksi pelaa paremmin.
GlycoCarn on hyvä juttu ja käytän sitä ketolla sellaisenaan, mutta vaatii sen 4-5g per kerta, ja noissa ei ole sellasia määriä, koska aine on pirun kallista.
Huperzine on mielenkiintoinen aine GH:n kannalta ja mulla nyt just taas käytössä parhaillaan, mutta lähinnä apuaine niissä GH-yhtälöissä...
GABA toimii joillakin hyvin - toisilla taas ei oikein
Tarragonia haluaisin testata ketoillessa kreatiinin latailuun, en o vielä ehtinyt

Mielenkiintoisia aineita ovat.

pakkomielle.com
24.01.2012, 20:47
Krill oil on se "parempi kalaöljy" elikkä muuten samaa paitsi fosfolipideinä ne omega kolmoset, kun taas kalaöljyissä triglyseridinä...kroppa toimii jotenkin paremmin huomattavasti jopa murto-osa määrillä krill oilia - useampi tutkimus missä krill oil pärjää paremmin kolesterolin ja tulehdusten suhteen kuin isompi määrä kalaöljyä. Auttaa myös fiiliksiin ja parantaa energitasoja monilla jms kivaa...suosittelen kokeilemaan.

Millaisia määriä tuota Krill Oilia suosittelet? Yhdessä gramman kapselissa näyttäisi olevan 150mg EPA:aa ja 90mg DHA:ta.

Blaster
24.01.2012, 20:59
Todella pienet annokset riittää, esim nivelten kannalta 500mg toimii nopeammin ja tehokkaammin ku mikään määrä kalaöljyä.

500mg - 1g päivässä riittää täysin.
Tutkimuksissa saatu esim 300mg päiväannoksilla parempia tuloksia kuin moninkertaislla kalaöljymäärillä.

pakkomielle.com
24.01.2012, 21:03
Kiitos nopeasta vastauksesta! Käyttömukavuuskin krill oilissa huomattavasti parempi kun ei tarvi rouhia kourakaupalla..

Marjakarhu
24.01.2012, 21:04
Suolasta ei tuota määrää saa,paras turvautua Anssin purkkeihin.

Suola asia!

Nordic
24.01.2012, 21:12
Tänään tuli purkki mm.Crazea postissa,ensimmäisen kokeilun fiilikset varovaisen positiiviset,jatkotutkimuksia tarvitaan..Mutta mikä tuossa niinkun on sitten erikoista verrattuna muihin preworkout tuotteisiin?Kaippa tuo koaklellakin selviäis, mutta varmaankin sulla jo valaistunut näkemys asiasta on...

Marjakarhu
24.01.2012, 21:15
Tuota grilliöljyn ylivertaisuudesta nyt oikein tiedä,taitaa olla pelkkää valmistajan hehkutusta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Krilli%C3%B6ljy

Blaster
24.01.2012, 22:01
Suola asia!
No suolasta sen verran, että edellähän kerroin, että on hyödyllistä monestakin syystä juoda sopivat määrät suolavettä päivittäin. 4-6 litraa menee esim itsellä ja 1-2g himalajasuolaa per litra nestettä.
Magnesiumista sen verran, että sitä saa ruoasta hyvin, paitsi jos niinkuin sinulla on keliakelia, ni silloin ei ruoka kunnolla imeydy suolistossa ja tarvit älyttömästi enempi ruokaa yleensäkin, paremmin en keliaattikkojen kuvioita tunne.
Ruoan lisäksi sitä tulee, suolasta, vedestä (paikkakunnasta riippuen, esim täällä hanasta tulee lähdevettä, jossa runsaasti mineraaleja kuten magnesiumia), monivitamiinista, herasta, kaakkaosta, jne jne elikkä ei pitäisi loppua kesken...lisäksi se 300mg suositus on vaan revitty hihasta, eli tsekattu mitä ihmiset keskimäärin syö ja sitten tehty joku suositus ilman tieteellistä pohjaa. Mineraaleja on vaikka kuuromykkä, siksi en pidä ottaa tarpeellisena yhtä tai kahta purkista, jos nyt ei kramppeja tule. Itse otin magnesiumkuureja ku oli kramppeja, nykyään syön hiukka terveellisemmin ja käytän runsaammin suolavettä, ni ei o vuosiin tullu kramppeja. ZMA:ta + kuparia söin useamman vuoden taannoin - pariin vuoteen en ole ottanut ja hommat pelaa kiihtyvällä tahdilla.


Tänään tuli purkki mm.Crazea postissa,ensimmäisen kokeilun fiilikset varovaisen positiiviset,jatkotutkimuksia tarvitaan..Mutta mikä tuossa niinkun on sitten erikoista verrattuna muihin preworkout tuotteisiin?Kaippa tuo koaklellakin selviäis, mutta varmaankin sulla jo valaistunut näkemys asiasta on...
Itsellä keskushermosto toimi paremmin - toi mave 220kg x8 tuli Crazella ja oli melko takkaan se mitä etukäteen laskeskelin, ilman Jack3diä tai Crazea kunto oli noin 200kg x8-9, elikkä lähes 10% paransi keskushermoston toimintaa, minulla.

Tuota grilliöljyn ylivertaisuudesta nyt oikein tiedä,taitaa olla pelkkää valmistajan hehkutusta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Krilli%C3%B6ljy
No tän asian olen käynyt varmaan sata kertaa läpi täällä ja uffella aikoinaan:
1)Mulla oli perustavan laatuisia ongelmia nivelissä noin 6-8v sitten, mm pena laski kipujen takia 130kg x6 tasolta ->60kg sarjapainoihin, joten jätin työntävät tekemättä noin 1,5v ajan ja olkapääkuvien mukaan en tulisi enää koskaan treenailemaan työntäviä.
Cissus ja kalaöljy (10g/päivä) autto -> siirryin käyttämään krill oilia 500mg/pv, ni hävis viikossa vimosetkin kivut ja kalaöljyä en ole sittemmin käyttänyt ainakaan säännöllisesti siihen päälle. Moni muu on siirtynyt, lopullisesti, kalaöljystä krill oiliin ja todennut samaa = selvästi parempi nivelille ja siksi eivät palaa takaisin. Teen kimppatilauksia, mistä menee yli 30 ihmiselle vuosia ja säännöllisesti purkkeja ja samat ihmiset on jo yli 5v tilanneet kimpassa mukana...
2)olen asunut samassa taloudessa vuosien varrella kahden naisen kanssa, joiden PMS oireet on dekadilla helpottaneet, tolla krill oililla - ihan kiva juttu myös minulle ku on parempi ilmapiiri himassa...
3)yksi aloitti vuosia sitten krill oilin kärsi vakavasta nivelreumasta ja oli jo lyhyen käytön jälkeen erittäin tyytyväinen, kalaöljy ei o ollenkaan vertailukelpoista.
4)Tietääkseni niitä kliinisiä tutkimuksia krill oilin ylivertaisuudesta ei ole juuri kritisoitu...
5)Kokeilemalla jokainen tuntee ja tietää miten pelaa, labrassa voi käydä ainakin täällä ilmaseksi kerta vuoteen ottamassa veriarvot, mistä näkee ne jutut
6)Mä en saa näistä provikkaa ja ihan suoraan sanoen ei kiinnosta "markkinoida" - kerron omat kokemukset ja näkemykset sen perusteella mitä siihen päälle oon lukenut, niihin saa vapaasti suhtautua miten haluaa...mulla vitusti ihan oikeaa duuniakin.

duga
25.01.2012, 02:18
Blasteri on oikeassa tossa, että krilliöljy on tehokkaampaa kuin vastaava määrä EPAa ja DHA:ta kalaöljystä. Marjis kuitenkin epäilevänä, kun krilliöljy ei kuulu Tolosen tuotevalikoimaan. :lol:

pekkis
25.01.2012, 11:16
Mitä mieltä Blasteri on Gasparuksen Size On: sta? Harmi vaan ettei ole paljoa hiilaria, mutta kyllä tuokin toimii :) Etenkin kiristelyynhän tuo on tarkoitettu, mutta bulkerollakin tullut vedeltyä ihan hyvällä menestyksellä, jaksaa painaa sarjaa sarjan perään.

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=663

soccerman
25.01.2012, 11:20
Tänään tuli purkki mm.Crazea postissa,ensimmäisen kokeilun fiilikset varovaisen positiiviset,jatkotutkimuksia tarvitaan..Mutta mikä tuossa niinkun on sitten erikoista verrattuna muihin preworkout tuotteisiin?Kaippa tuo koaklellakin selviäis, mutta varmaankin sulla jo valaistunut näkemys asiasta on...

Tästä kaivataan kyllä lisää käyttäjäkokemuksia ehdottomasti.

Blaster
25.01.2012, 11:55
Mitä mieltä Blasteri on Gasparuksen Size On: sta? Harmi vaan ettei ole paljoa hiilaria, mutta kyllä tuokin toimii :) Etenkin kiristelyynhän tuo on tarkoitettu, mutta bulkerollakin tullut vedeltyä ihan hyvällä menestyksellä, jaksaa painaa sarjaa sarjan perään.

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=663
Melko hyvältä näyttää:
Löytyy hydroa ja BCAA:ta, kreaa, vitamiineja ja insuliinibuustereita
Huono juttu mielestäni kuitenkin, että hiilarissa käytetty osaksi palatinosea, joka on hidas hiilari ja vielä puolet fruktoosikakkaa. Ehkä se nyt ei liikaa haittaa kuitenkaan.

pekkis
25.01.2012, 12:35
Melko hyvältä näyttää:
Löytyy hydroa ja BCAA:ta, kreaa, vitamiineja ja insuliinibuustereita
Huono juttu mielestäni kuitenkin, että hiilarissa käytetty osaksi palatinosea, joka on hidas hiilari ja vielä puolet fruktoosikakkaa. Ehkä se nyt ei liikaa haittaa kuitenkaan.

Ok, thanks. Tolla hinnalla ostaisin jatkossakin. Jenkeissä normina about toi 20€ kun täällä 80e ovh, ja harvasta paikasta edes saa. Kaiken lisäksi hyvän makuista. Gaspari hehkuttaa tuota LOLA:aa(L-Ornithine-L-Aspartate), ja Potassium Glycerophosphatea. Myyntipuhe tuolla: http://www.youtube.com/watch?v=1RUENCf9VzM&feature=related

Blaster
25.01.2012, 14:02
...
Huono juttu mielestäni kuitenkin, että hiilarissa käytetty osaksi palatinosea, joka on hidas hiilari ja vielä puolet fruktoosikakkaa. Ehkä se nyt ei liikaa haittaa kuitenkaan.
Nyt huomasin, että niitä on kaksi versiota - tuo Precontest on ilman hiilaria - elikkä nyt näyttää paljon paremmalta. Jos tarvii hiilaria, ni sitähän voi itse kipata sekaan ja voi käyttää ne määrät mitä tarvii.
Hinta on myös ok noille aineille.
LOLA:sta ei ole kokemuksia, ni paha sanoa mitään.

Taajuudella
25.01.2012, 20:51
Olisiko Blasterilla jotain hyvää keinoa saada BCAA sekoittumaan veteen? Kyseessä siis Mannisen kaupan bulkki BCAA jauho.

soccerman
25.01.2012, 20:52
Kysytääs Blasterilta tällänen hieman erikoisempi kysymys. Oon kelaillu päässäni tätä.

Jos otat kerralla koko purkin tauriinia tai Glutamiinia(300g), niin ei käy todennäköisesti mitään.

Jos otat 300g kreatiinia menee masu hiton kipeeksi, ei varmaan sen kummempaa.


Mutta, mitä käy jos laitat purkkiin litran vettä ja sekotat sinne koko purkin esim. Jack3d- valmistetta tai Crazea?

Kuoleeko vai meneekö nuppi ihan sekasin vai mitä käy? :) (nuo aineethan vaikuttaa ja tuntuu jo pienissä määrissä tuntuvasti).

Firedemon
25.01.2012, 20:54
Olisiko Blasterilla jotain hyvää keinoa saada BCAA sekoittumaan veteen? Kyseessä siis Mannisen kaupan bulkki BCAA jauho.
ei ole mannisen bcaa kyseessä, vaan jonkun toisen valmistajan

Blaster
25.01.2012, 21:42
Olisiko Blasterilla jotain hyvää keinoa saada BCAA sekoittumaan veteen? Kyseessä siis Mannisen kaupan bulkki BCAA jauho.
Hiukka lesitiiniä sekaan, ei tarvi montaa murusta.
TAI Saman tekee esim GlycoCarn, jos sellasta sattuu olemaan
TAI tippa anis- tai fenkoliöljyä, ni syntyy "Rakia/Ouzoa" eli nanodispersio
Tai kaakaopulveri teelusikallinen
Tai heraprode, joissakin on riittävästi lesitiiniä mukana. Sellanen mikä ei vaahtoa.

Kaikki noi jutut ollu itsellä käytössä


Kysytääs Blasterilta tällänen hieman erikoisempi kysymys. Oon kelaillu päässäni tätä.

Jos otat kerralla koko purkin tauriinia tai Glutamiinia(300g), niin ei käy todennäköisesti mitään.

Jos otat 300g kreatiinia menee masu kipeeksi, ei varmaan sen kummempaa.


Mutta, mitä käy jos laitat purkkiin litran vettä ja sekotat sinne koko purkin esim. Jack3d- valmistetta tai Crazea?

Kuoleeko vai meneekö nuppi ihan sekasin vai mitä käy? :) (nuo aineethan vaikuttaa ja tuntuu jo pienissä määrissä tuntuvasti).
Glutamiini myöskin vihloo joillakin mahassa ku määrät menee jonnekin 20-30g paikkeelle.

Esim Jack3d purkissa ei lue tarkkoja määriä mutta b-alaniini varmaan pistelee melkosesti ISOILLA määrillä.
Kafeiinin ja DMAA:n tarkkoja tappavia määriä ei tunneta, luultavasti melko samoissa ja purkissa arviolta joku 5-10g kafeiinia / 1g DMAAta, elikkä myrkytys saattaa tulla (pienin tunnettu myrkyllinen määrä kafeiinia on 5g / 100kg miehellä ja tappava pienin tunnettu annos 20g / 50kg nainen).
Elikkä tulilla on iho ja polvet vatkaa, sydän hakkaa ja sitten lopuksi ehkä kurat housussa kuolee vaaleanpunaisten elefanttien syliin...

Crazella jo 1 kauha alkaa vetää polvia veteläksi mulla....en ainakaan itse ottaisi edes muutamaa kauhallista - porukalla voi olla toleranssissa eroja toki, mutta vähintään kafeiinimyrkytyksen siitäkin voi saada.

soccerman
27.01.2012, 20:10
Olet testannut tuota Crazea, antaako 1-2 annosta yhtään samanlaiset "jälkipöllyt" ku esim. 4 kauhaa jaskaa?

Jälkipöllyt= minulle tulee tuosta Jack3d:stä jostain kumman syystä todella miellyttävä olotila moneksi tunniksi treenin jälkeen. Rauhallinen miellyttävä olo ja hitusen verrattavissa ku ois ihan ihan ihan pienissä kamoissa. Tuo paras tunne. Lisäksi tuosta tulee moneksi moneksi tunniksi suuhun sellanen erikoinen maku, ja sen maun aikana tupakka maistuu erinomaisen hyvältä :smoke:

NS300
27.01.2012, 20:53
Se on DMA mäzikkiä. Just samat yhdisteet oli ns.bilehuume käytössä muailmalla.

soccerman
27.01.2012, 20:57
Se on DMA mäzikkiä. Just samat yhdisteet oli ns.bilehuume käytössä muailmalla.

Oletko kokenut kunnollisen DMA mäzikin? :supertickle:

NS300
27.01.2012, 20:59
Pakko myöntää, että en ole. En epäile hyvän olon tunnetta. Onko olo vähän sama kuin pameissa? :D

soccerman
27.01.2012, 21:02
Pakko myöntää, että en ole. En epäile hyvän olon tunnetta. Onko olo vähän sama kuin pameissa? :D

Ei minullekkaan tule tuota kunnollista tunnetta parilla kauhalla, mutta neljällä kyllä tulee. Pameista en tiedä mitään.

Muutenkaan en tiedä paljonko yhdessä kauhassa jaskaa on DMAA:ta, tietääkö joku?

NS300
27.01.2012, 21:06
Itse sain nestemäistä pamia sotilassairaalassa. Oli erittäin rauhaisa olo.

Ostin tuossa taas paketin leader rooster booster stickejä. Se ei kyllä piristä/tehosta oikein mitenkään mun mielestä.

Eli kysymys kuuluu: onko tuosta tuotteesta yhtään mihinkään edes hintaansa nähden (alle 8,90€).

http://www.leader.fi/fi/urheiluravinteet/rooster-booster-stick

Blaster
27.01.2012, 21:20
Aika erilainen fiilis tulee mulle Jaskasta vs Craze. Jaskaa tosiaan tulee jo parista kerrasta toleranssi ja määriä voi nostaa. Crazea olen käyttänyt tasan kaksi kertaa ja tokalla otin 1,5 kauhaa -> polvet vatkasi melkosesti maksiminostoissa, en ottaisi enempää.

OxyElitessä samoja aineita kun jaskassa ja siitä kyllä tuli hyvä olo treenin jälkeen - jotenkin kaikki kivut oli vekka ja paikat rentoina kovienkin treenien jälkeen, ajattelin että sellaseen jollakin, kenellä kroonisia kipuja tms, voi helposti tulla riippuvuutta.

Jaskalla nostaessa maailma menee valkoseksi ja tähdet sinkoilee silmissä...tasapaino meinää lähteä todella kovan mave tai soutusarjan jälkeen. Crazella ei sellasta ilmenny, vaan rauta yksinkertasesti tuntu liikkuvan ja liikkuvan vähän niinku ois itse vierestä katellu.
Ihan erilaisia aineita sillä lyhyellä Craze kokemuksella.
Joskus kuukauden sisään taas kokeilen pari kertaa buustereita - yks kentsu ja kerran ihan tosissaan ennätystä maveen.

Treeneissä en käytä mitään, kofeiinia ja muita piristeitä vältän ku ruttoa joka päivä nyt intensiivisen treenijakson aikana - elikkä haen maksimilihaskasvua.

soccerman
27.01.2012, 21:23
Jaskalla nostaessa maailma menee valkoseksi ja tähdet sinkoilee silmissä...tasapaino meinää lähteä todella kovan mave tai soutusarjan jälkeen. Crazella ei sellasta ilmenny, vaan rauta yksinkertasesti tuntu liikkuvan ja liikkuvan vähän niinku ois itse vierestä katellu.


Hyvä lukunautinnollinen selonteko oli tuo :olut2:

Blaster
27.01.2012, 21:23
Itse sain nestemäistä pamia sotilassairaalassa. Oli erittäin rauhaisa olo.

Ostin tuossa taas paketin leader rooster booster stickejä. Se ei kyllä piristä/tehosta oikein mitenkään mun mielestä.

Eli kysymys kuuluu: onko tuosta tuotteesta yhtään mihinkään edes hintaansa nähden (alle 8,90€).

http://www.leader.fi/fi/urheiluravinteet/rooster-booster-stick
Ihan ok tuote, ei mikään ihmeellinen, mutta ok.

NS300
27.01.2012, 21:26
Ihan ok tuote, ei mikään ihmeellinen, mutta ok.

Normaalisti oon vetänyt redbullin ennen treeniä ja siinähän on tauriinit, kofet kuten tuossa, että Nyt oon jättäny redbullin pois kun oon kokeillut, mahtaako johtua siitä ettei toi rooster tunnu auttavan mitenkään?

soccerman
27.01.2012, 21:35
Normaalisti oon vetänyt redbullin ennen treeniä ja siinähän on tauriinit, kofet kuten tuossa, että Nyt oon jättäny redbullin pois kun oon kokeillut, mahtaako johtua siitä ettei toi rooster tunnu auttavan mitenkään?

Mikset vedä noit kunnon tehonlisääjiä? (näitä mitä ei jossakin vaiheessa tulevaisuudessa saa enää Suomessa vissiin myydä).

Niissä paljon paljon edullisempi kerta-annos ku vertaa redbull-tölkilliseen. Ja tehoa ihan toiseen malliin.
Minä en energiajuomista huomaa mitään vaikutusta. (en ole kahvimiehiä).

NS300
27.01.2012, 21:41
Mikset vedä noit kunnon tehonlisääjiä? (näitä mitä ei jossakin vaiheessa tulevaisuudessa saa enää Suomessa vissiin myydä).

Niissä paljon paljon edullisempi kerta-annos ku vertaa redbull-tölkilliseen. Ja tehoa ihan toiseen malliin.
Minä en energiajuomista huomaa mitään vaikutusta. (en ole kahvimiehiä).

Mulla redbull "toimii" eli lähinnä se kofeiini piristää vähän ja se sokeri on se aineosa mikä "potkii" siinä :)

En halua sotkeentua noihin DMA:ta sisältäviin boostereihin. Olen erittäin herkkä ihminen riippuvuuksille.

NS300
27.01.2012, 21:46
Seuraava kysymys blaster.

Sain ostettua 2 purkkia Biotestin ANACONDAA. Mitä mieltä olet kyseisestä tuotteesta?

Maksoivat 39,90€/kpl, jonkinlaisessa poistomyynnissä olivat ilmeisesti.

http://www.t-nation.com/store/supplements/anaconda-anabolic-load.jsp

Onko tietoa mistä noita biotestin tuotteita voisi ostaa?, vaikuttaa siltä, että tuon linkin kautta ei saa tilattua suomeen. Fitnesstukku ilmeisesti poistaa nuo viimeisetkin mm.anacondan valikoimasta.

E: saa sieltä suomeenkin nuita. Hyvä homma, jos tykkään tosta tilaan varmasti lisää.

soccerman
27.01.2012, 22:07
En halua sotkeentua noihin DMA:ta sisältäviin boostereihin. Olen erittäin herkkä ihminen riippuvuuksille.

Oletko koskaan kokeillut noit DMAA-valmisteita?

NS300
27.01.2012, 22:28
Mut jääkö tulliin?Oletko koskaan kokeillut noit DMAA-valmisteita?

En ole.

Blaster
28.01.2012, 00:15
Seuraava kysymys blaster.

Sain ostettua 2 purkkia Biotestin ANACONDAA. Mitä mieltä olet kyseisestä tuotteesta?

Maksoivat 39,90€/kpl, jonkinlaisessa poistomyynnissä olivat ilmeisesti.

http://www.t-nation.com/store/supplements/anaconda-anabolic-load.jsp

Onko tietoa mistä noita biotestin tuotteita voisi ostaa?, vaikuttaa siltä, että tuon linkin kautta ei saa tilattua suomeen. Fitnesstukku ilmeisesti poistaa nuo viimeisetkin mm.anacondan valikoimasta.

E: saa sieltä suomeenkin nuita. Hyvä homma, jos tykkään tosta tilaan varmasti lisää.
Ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla, tänne on turha tilailla jenkeistä mitään.
Suht samanlaisilla aineilla olen itse useimmat palkkarit viimevuosina rakentanut, ni ei voi haukkua.

soccerman
28.01.2012, 01:24
En ole.
Ei kerrasta koukkuun jää. Kokeile kerran.

sekoita 3-4 kauhaa jack3d-valmistetta 3 desiin vettä ja se kurkusta alas, sen jälkeen noin 50-60min päästä salille.

http://th01.deviantart.net/images/150/i/2003/4/c/a/Big_Devil.gif

ps...eiku pidät kiinni tavoistas jos sulla kerran saattas olla riskiä.

NS300
28.01.2012, 08:14
En voi kokeilla. Jos mömmö potkii kunnolla niin en voi olla vetämättä sitä jatkuvalla syötöllä. Kaikki tehokkaammat aineet boostereista anabolisiin on mun osalta kiellettyjen listalla. :tsemppiä:

No Logic
29.01.2012, 21:37
Mitä mieltä olet Blaster Muscletechin uudesta sarjasta mm. Neurocore, Hydroxystim?

Blaster
30.01.2012, 00:25
Muscletech on hinnotellu yleensä tuotteensa silleen, etten ole paljoa käyttänyt ja mainoslupaukset vedetty perinteisesti myös rajusti överiksi.

Neurocore vaikuttaa paperilla Jack3din kaltaiselta tuotteelta, arginiinin tilalla sitrulliini, mikä näyttää hyvältä...varmaan ihan ok, jos tarvii johonkin niitä stimulantteja ja Muscletechin hinnottelu on järkevällä tasolla.
Hydroxystim näyttää sisältävän lisäksi yohimbea, mikä on yleensä myös useammilla toimiva stimulantti....sillä periaatteessa myös sellanen bonus, että estää toleranssin nousua geraniumille, pitämällä reseptorit hyvässä iskussa.

Pitäisin kuiteskin ruokavalion sellasena, ettei tarvi käyttää mitään stimulantteja - mutta se on toinen tarina se.

Nordic
30.01.2012, 00:30
Ajatukset tuosta http://www.pps-shop.fi/plasmatic-1392-grams-p-1147.html

Blaster
30.01.2012, 00:56
Ajatukset tuosta http://www.pps-shop.fi/plasmatic-1392-grams-p-1147.html
No joo GlycoCarn on ok, mutta epäilen, että määrä on liian alhainen, karnitiini taas ihan turha, ku tuotteessa glycocarnia.
Echinacea kyllä nostaa epoa ku ottaa rautaa reippaasti, mutta ei sillä jossain laturissa mitään tee, vaan päivittäin pitää ottaa runsaasti (8g) ja rautaa reippaasti myös. Pistää herkän vatsan sekasin, etenkin glycocarnin kanssa yhdessä otettuna.
Resveratrol ja kofeiini haittaavat luultavasti lihasvua estämällä mTORin toimintaa. Creatinolin määrä myöskin luultavasti liian alhainen, että olis pienintäkään vaikutusta (7g annokseen ei noi kaikki mahdu millään riittävissä annoksissa ja missä suhteessa ne siellä on tietty kerrota...elikkä se siitä)

Nordic
30.01.2012, 01:08
No joo GlycoCarn on ok, mutta epäilen, että määrä on liian alhainen, karnitiini taas ihan turha, ku tuotteessa glycocarnia.
Echinacea kyllä nostaa epoa ku ottaa rautaa reippaasti, mutta ei sillä jossain laturissa mitään tee, vaan päivittäin pitää ottaa runsaasti (8g) ja rautaa reippaasti myös. Pistää herkän vatsan sekasin, etenkin glycocarnin kanssa yhdessä otettuna.
Resveratrol ja kofeiini haittaavat luultavasti lihasvua estämällä mTORin toimintaa. Creaninolin määrä myöskin luultavasti liian alhainen, että olis pienintäkään vaikutusta (7g annokseen ei noi kaikki mahdu millään riittävissä annoksissa ja missä suhteessa ne siellä on tietty kerrota...elikkä se siitä)

Joo tota Gykocarnin määrää mietin itekin et pieneksi jää väkisinkin..Ja hemot on itel ollu korkeimmillaan tuon 182 että eipä tarvitte senkään puoleen tuota,creatiinia nyt tulee vedettyä muutenkin..

Mutta kahvista/kofeiinistä en luovu=) Jotain täytyy paheitakin olla...Martin Berkham muuten taas suitsuttaa usein kuinka mahtava aines kofeiini on,taitaa olla suurkuluttaja itsekin..?

Blaster
30.01.2012, 01:10
siinä on creatinolia ei siis kreatiinia.

Nordic
30.01.2012, 01:17
siinä on creatinolia ei siis kreatiinia.

No niinpä näkyy..ajattelin että sitä samaa crea saissee mitä ennenkin...tää on päässy nyt minun tutkasta ohi=)

Oletkos tuota testannut,tai tietenkin olet..mutta toimiko havaittavasti?

Blaster
30.01.2012, 01:26
cretinol-o-fosfaatista en havainnu vaikutusta millään annostuksella, poreella eikä ilman poretta.

No Logic
30.01.2012, 08:31
Muscletech on hinnotellu yleensä tuotteensa silleen, etten ole paljoa käyttänyt ja mainoslupaukset vedetty perinteisesti myös rajusti överiksi.

Neurocore vaikuttaa paperilla Jack3din kaltaiselta tuotteelta, arginiinin tilalla sitrulliini, mikä näyttää hyvältä...varmaan ihan ok, jos tarvii johonkin niitä stimulantteja ja Muscletechin hinnottelu on järkevällä tasolla.
Hydroxystim näyttää sisältävän lisäksi yohimbea, mikä on yleensä myös useammilla toimiva stimulantti....sillä periaatteessa myös sellanen bonus, että estää toleranssin nousua geraniumille, pitämällä reseptorit hyvässä iskussa.

Pitäisin kuiteskin ruokavalion sellasena, ettei tarvi käyttää mitään stimulantteja - mutta se on toinen tarina se.

Mitä ei-stimulanttia Suomesta saatavaa tehonlisääjää suosittelisit jos haluaa satunnaisesti vähän boostia treeniin? Pystytkö pari vaihtoehtoa heittää? Kiitos paljon vastauksistasi.

Blaster
30.01.2012, 10:06
Sitrulliinimalaattia löytyy Googlettamalla Suomesta - 5g 2-3h ennen treeniä
GlycoCarn http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/mhp-no-bomb-96-kapselia

Molemmat lisää sarjakestävyyttä, rasvanpolttoa, pumppeja ja palautumista treeneistä, GlycoCarn tuntuu palauttavan sarjojen välillä nopeammin. Kovalla ketodietillä GlycoCarn antaa melkosesti energiaa treeneihin jopa ilman hiilarilatausta, omakohtaisesti pystyn vetämään isot volyymit pitkillä sarjoilla, niinku olis tankannu reippaasti hiilihydraattia - kertoo siitä oikeasti rasvanpolttoa tehostavasta vaikutuksesta ilman mitää keinotekoista piristystä, ihan perusvirkeä normaali olo kovallakin dietillä.

No Logic
30.01.2012, 10:30
Eli GlycoCarnia voi ottaa sekä dieetillä että "offilla"?

Mites nämä jenkkien suosikit, NO-Xplode, Superpumpit jne. Rahanhukkaa?

Löytyykö muuta suosikkia rasvanpoltto-osastolta kuin tämä OxyELITE? Joku ei-stimuloiva kenties?

Blaster
30.01.2012, 10:41
1. Pussin kestäessä voi ottaa molemmilla, kovalla dietillä se etu tulee kaikkein parhaiten ja selvästi esille - antaa lisäenergiaa stimuloimatta = melko normaali energinen olo.
2. Rahan hukkaa, jos haluaa oikeesti pumpit ni hiilarillahan ne saa ja USPLabs anabolic pump toimii siinä mielessä hyvänä lisänä -> yliloudaa hiilarit lihaksiin = pumpit 24/7.
3. GlycoCarn

No Logic
30.01.2012, 10:42
Minä ja lompakkoni kiitämme ajastasi! :)

NS300
30.01.2012, 11:15
Yks mielenkiintoinen kysymys blaster... esim sitrulliinimalaatti on jonkintyyppinen happo (?), mitä mahtaa tehdä hampaille??

Blaster
30.01.2012, 11:30
Onhan se ihan siinä happoa kun vaikka sitruunamehu.
Hyvä tässä tapauksessa on sen erinomainen vesiliukoisuus ja siksi ei jää silleen suuhun / hampaisiin kuin vaikka DAA-pulveri.
Runsas vedenkäyttö auttaa ja jos pelkää hampaita ni ehkä hiukan xylitolia jossain muodossa suuhun sitten perään.
Enemmän olisin jostain cokisesta huolissani, mitä huikkaillaan pitkin päivää.

NS300
30.01.2012, 13:55
Ok, kiitän tuosta mielipiteestä. :)

Legenda
30.01.2012, 19:43
Hei, kerroppas nyt pähkinänkuoressa kuinka voimailijan tulee noita vitamiineja napsia. Eritoten tuo c-vitamiini mietityttää kun niin ristiriitaista tietoa siitä on saatavilla. Eli ilmeisesti suurista annoksista voi voiman hankinnalle olla jotain haittaa, toki marginaalista, mutta jos ei siitä sen suurempaa hyötyäkään ole niin turha sitä sitten on napsia? Pakkotoistolla jotkin itsejään guruina pitävät kehottavat välttämään c-vitamiinin ottamista treenin välittömässä läheisyydessä. Mikä on sinun kantasi? Milloin ja kuinka paljon?

Sitten tuo monivitsku. Riittäkö jos yhden nappaa aamupalan yhteydessä? Olettaen, että kysessä nyt kuitenkin joku laatu vitamiini. Treenailen oikeestaan aina parin tunnin kuluttua aamupalasta, jonka yhteydessä otan yhden monivitskun ja 500mg c-vitamiinia. Onko tämä paha setti? Ruokavaliooni kuuluu myös päivittäin mustikoita ja yksi saatanallinen omena sekä paljon vihanneksia. Niin ja miten on laita rankan aerobisen jälkeen, joka myös lajiini kuuluu?

Blaster
30.01.2012, 20:16
Mielestäni jos treenaa (tiivis kilpailukausi sitten erikseen = ei enää rakenneta lihaa, vaan käytetään sitä), niin en menisi äärimmäisyyksiin missään "terveystuotteissa".

Aamupalan yhteydessä en ottaisi multia, etenkään jos siinä aamupalassa on jotain vitamiinia itsessään. Pahimmassa tapauksessa kuitu pyyhkäsee ainakin osan mineraaleista mukanaan (ei tapahdu kuiteskaan jos on parempilaatuinen multi, missä mineraalit esim kelaattina)
Tärkeämpää on treenin aikana ottaa se multi vitsku kurkusta ales, ni myös vesiliukoset vitamiinit on veressä koko sen palautumisen ajan - ok ei se ehkä nyt parista tunnista kiinni ole, mutta kuitenkin optimaalisempi treenin aikana tai heti jälkeen.

Joku 100-200mg C vitskua olisi mielestäni kohtuullisempi määrä ja se treenin aikana tai heti jälkeen, ennen treeniä en ottaisi sitä. Sama koskee kovia aeropisia treenejäkin.
Tavallaan vois verrata että jos rystysiä pitää treenata kovemmiksi, ni ei sitäkään paksut hanskat käsissä välttämättä tehdä...huolto siinäkin treenin jälkeen.

---
Jos noihin väitteisiin saa linkkiä, ni on helpompi katella mitä kaverit ovat miettineet...ultramaratonikisaa (tutkimusta löytyy paljon) ennen varmasti kannattaa vetässä iso kourallinen vaikka mitä, mm C vitskua. Treeneissä niilläkin saattaa olla tilanne eri ku kisoissa.

Legenda
30.01.2012, 21:16
Tuossa jotain debattia aiheesta.

http://www.pakkotoisto.com/ravinto/104637-vitamiinit-hivenaineet-ja-kalaoeljy-6/

Miksei C-vitamiinia ennen treeniä? Okei, sen verran pidän kiinni perinteisistä suosituksista että tuon monivitan nappaan edelleen aamusella, mutta jos tuon C- vitskun siirtä sitten vaikka (vain?) treenin jälkeen otettavaksi tms. Eikös C-vitamiinilla kuitenkin tutkitusti ole vaikutusta flunssan ehkäisyssä/hoidossa, samoin kuin glutamiinilla? Kipeenä se voima kun ei ainakaan lisäänny. :)

Arvostan, että jaksat vastailla.

Blaster
30.01.2012, 22:19
Joo ihan hyvä linkki ja hyvää pohdintaa (tosin huomasin että OT;ssa mainittiin ettei karnitiinin rasvanpoltosta/trenibuustauksesta ole näyttöjä...ei pidä paikkaansa, tutkimusten perusteella jopa perus karnitiini 15g annoksina toimii / Glycocarn 4,5g annoksina),
mutta se mitä en löydä on selkeitä perusteluja miksi pitäisi käyttää C vitamiinia

Kortisoli tuli esille, mutta näen sen edelleen kuten yllä...palkkarisysteemillä saa kortisolipeikot helpommin ja järkevemmin polvilleen - siis ennemmin hyökkään kuin puolustan - se systeemi toimii xtremidietilläkin = lihaa tulee lisää, ei katoa, ni miksei bulkilla sitten, C vitskut on jotenkin niiiin pikkusessa roolissa tässä kuviossa ja edelleenkään ei edes kovin vahva antioksidantti.

Flunssaa se c vitamiinin käyttö urheilijoilla estää, tämä totta. Mutta niin estää moni muukin: sinkki, vihreä tee (en suosittele), heraprode, kasvikset, D Vitamiini jne jne. Käyttäsin kuitenkin kohtuudella sitä C-vitamiinia 100-500mg päivässä ja jos kuitenkin flunssamerkkejä alkaa ilmaantua niin sitten per heti ensioireisiin: C vitsku 5-10g päivässä, sinkkikelaattia 200mg per päivä ja runsaasti vihreää teetä. Treenejähän ei silloin vedellä mielestäni missään tapauksessa (jos on pieniäkään oireita).
Glutamiinia ehkä voisi ottaa ennen nukkumaan käyntiä ja ehkäpä ennen treeniä vakkariin, jos on herkkä flunssille, muutoin säästäisin ne rahat.

Miksei ennen treeniä c vitamiinia: lähinnä sen mitokondriomassan kehitys on avoin juttu = ei tarkkaan tiedetä mikä määrä alkaa blokkaamaan kehitystä ja kuinka yksilöllinen se raja on.

Blaster
31.01.2012, 00:53
Sen linkin linkkinä oli kooste aiheesta antioksidanttien hyödyt:

http://adisonline.com/sportsmedicine/pages/articleviewer.aspx?year=2011&issue=41120&article=00006&type=abstract

The aim of this review is to present and discuss 23 studies that have shown that antioxidant supplementation interferes with exercise training-induced adaptations. The main findings of these studies are that, in certain situations, loading the cell with high doses of antioxidants leads to a blunting of the positive effects of exercise training and interferes with important ROS-mediated physiological processes, such as vasodilation and insulin signalling.

Elikkä ei kannata käyttää suuria määriä C vitamiinia tai muita "terveellisiä" aineita kuten antioksidantteja. Painotus sanoille suuria määriä.
Jos haluaa treeneistä maksimihyödyt.

soccerman
31.01.2012, 16:48
Mitä mieltä Blaster on tuosta vinkistä?


http://www.youtube.com/watch?v=jAGuJzqVSSc&feature=related

Blaster
31.01.2012, 17:56
Joo jakaminen on tottakai optimaalinen juttu.
Mutta palkkaria (mulla joku 3-4 litraa) en nyt kotona tekisi valmiiksi, elikkä pulverit sheikkereihin ja vedet sitten salin kraanasta, jos se on juomakelpoista.
1 tunti on pitkä aika, isolaattia ottaisin 30min ennen treeniä ja hydrolle riittää 15min.

No Logic
31.01.2012, 19:39
1. Pussin kestäessä voi ottaa molemmilla, kovalla dietillä se etu tulee kaikkein parhaiten ja selvästi esille - antaa lisäenergiaa stimuloimatta = melko normaali energinen olo.
2. Rahan hukkaa, jos haluaa oikeesti pumpit ni hiilarillahan ne saa ja USPLabs anabolic pump toimii siinä mielessä hyvänä lisänä -> yliloudaa hiilarit lihaksiin = pumpit 24/7.
3. GlycoCarn

Vielä tuli se mieleen että GlycoCarn ja Citru ohjeitesi mukaan, mutta mitäs treenin aikana kannattikin ottaa? Mainitsit jossain ainakin hydroa ja oliko aminohappoja? Löytyykö joku hyvä aminohappovalmiste esimerkiksi? Semmoinen joka olisi "valmiina" ja suomesta löytyvä.

Blaster
31.01.2012, 19:54
Pekkapoikahan löysi hyvän tarjouksen laadukkaasta hydrosta: http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=663
Hiilaria voi laittaa vähän sekaan jos haluaa.
----
Joku muu varmaan tietää enemmän Suomen tarjonnasta - jos halutaan vaikka hydroa missä hiilari ja krea seassa, mutta ei glutamiinia.

No Logic
01.02.2012, 07:07
Pekkapoikahan löysi hyvän tarjouksen laadukkaasta hydrosta: http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=663
Hiilaria voi laittaa vähän sekaan jos haluaa.
----
Joku muu varmaan tietää enemmän Suomen tarjonnasta - jos halutaan vaikka hydroa missä hiilari ja krea seassa, mutta ei glutamiinia.

Toi tarjous on loppunut. No jos itse jaksaa sekoittaa niin parkyt grammaa hydroa, krea, hiilaria? Vähennetäänkö sitten palautusjuomasta prodea ja hiilaria? En löytänyt enää viestiäsi missä kerroit saaneesi parhaat tulokset nauttimalla palkkaria kesken treeninkin.

Blaster
01.02.2012, 09:26
http://www.muskleforum.com/showthread.php?4671-Kysy-Blasterilta-lis%E4ravinteista&p=107098&viewfull=1#post107098

Legenda
01.02.2012, 14:21
Yhden kyssän vielä kysyn ja sitten poistun takavasemmalle. Isompaa lisäravinnetilausta suunnittelen niin ei viitsisi ihan sekundaa tilata. Eli kumpi näistä prodeista parempi? Tuota Fitnesstukun tavaraa saisi maustamattomana mikä tietty bonus, mutta siinäkin lienee aspartaamia. Mitä sanot, kumpi parempi?

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/proteiinit/whey-100

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=843&subcat=
(suklaa)

Tai ylipäänsä jos noitten kyseisten firmojen muissakin perustuotteissa on jotain mullisavia eroja niin mielellään niistä kuulisi.
Kiitän ja kumarran.

soccerman
01.02.2012, 14:24
Blasterin sanalla painoarvoa, Blasterilla mahti ohjailla mistä tilaillaan ja mitä http://www.muskleforum.com/images/icons/icon24.png


http://images.apple.com/euro/magicmouse/images/gestures_20091020.jpg

Firedemon
01.02.2012, 14:26
Lampaita :team finland:

Blaster
01.02.2012, 14:36
Blasterin sanalla painoarvoa, Blasterilla mahti ohjailla mistä tilaillaan ja mitä http://www.muskleforum.com/images/icons/icon24.png
No eipä juuri - yleensä halvinta kannattaa ostaa, jos tuote muuten sama. Hintaan en voi vaikuttaa.
---
Saman arvosia suurin piirtein nuo Massin ja Fittnesstukun tuotteet, jälkimmäisessä ei nettisivun mukaan ole aspartaamia siinä maustamattomassa
Noilla kait halvin http://www.sportsnutrition.fi/micro-whey-active-p-784.html
maustamatontakin oli jossain vaiheessa...

NS300
01.02.2012, 15:01
Miten kofeiini häiritsee lihaskasvua? Ilmeisesti proteiinisynteesin kautta, mutta onko tarkempas tietoa miksi niin on?

Blaster
01.02.2012, 15:07
Kofeiini estää mTORin toimintaa, elikkä mm proteiinisynteesi estyy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mammalian_target_of_rapamycin


The mammalian target of rapamycin (mTOR) also known as mechanistic target of rapamycin or FK506 binding protein 12-rapamycin associated protein 1 (FRAP1) is a protein (http://en.wikipedia.org/wiki/Protein) which in humans is encoded by the FRAP1 gene (http://en.wikipedia.org/wiki/Gene).[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Mammalian_target_of_rapamycin#cite_note-pmid8008069-0)[2] (http://en.wikipedia.org/wiki/Mammalian_target_of_rapamycin#cite_note-pmid8660990-1) mTOR is a serine/threonine protein kinase (http://en.wikipedia.org/wiki/Serine/threonine_protein_kinase) that regulates cell growth, cell proliferation (http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_proliferation), cell motility (http://en.wikipedia.org/wiki/Motility), cell survival, protein synthesis (http://en.wikipedia.org/wiki/Protein_synthesis), and transcription (http://en.wikipedia.org/wiki/Transcription_%28genetics%29).[ (http://en.wikipedia.org/wiki/Mammalian_target_of_rapamycin#cite_note-Hay-2)

NS300
01.02.2012, 15:48
Kuinka oleellinen vaikutus mahtaa olla? Kuitenkin monet isommatkin kaverit juo kahvia monta kuppia päivässä? Vai onko kyse enemmän siitä että treenin ympärillä on syytä välttää kofea, mutta muuten ei niin tarkkaa?

Blaster
01.02.2012, 16:06
En tiedä - määrät varmasti merkitsee jotain, kofeiinin puoliintumisaika on 5 H, elikkä iso mälli (tabletit) aamulla vaikuttaa käytännössä koko päivän, jos on vaikuttaakseen.

Hyödyt kofeiinista lihasten kasvatuksessa on kuitenkin olemattomat, haittoja on myös kreatiinipuolella.

Yleensä on oltu sitä mieltä, että esim massakaudella ei tulisi säännöllisesti käyttää mitään burnereita.

Itse olen visusti pysynyt erossa piristeistä, ku on kiire lisätä voimaa ja massaa. Ainoastaan ennätys nosto ja yksi harjotusveto ennen sitä sitten kaikilla piristeillä.

Blaster
01.02.2012, 16:27
Jos vielä nostaa yhden hyvin selkeän syyn välttää kofeiinia: poistaa nestettä kehosta.
Jo pelkästään siksi on hyvä olla käyttämättä.

MMMF
01.02.2012, 16:31
Tuskinpa mitään suurempaa vaikutusta on - kahvia juotu iät ja ajat ja lihakset varmasti kasvaneet. En ole itse myöskään huomannut kofeiinin vaikuttavan kreatiinin vaikutukseen. Kahvissa tosin huomattavasti vähemmän kofeiinia kuin pillereissä/energiajuomissa.

NS300
01.02.2012, 16:37
Energiajuomien kofeiniin on myös ns.puhdistettua. Saattaa käyttäytyä eri tavoin?

Blaster
01.02.2012, 16:42
Tuskinpa mitään suurempaa vaikutusta on - kahvia juotu iät ja ajat ja lihakset varmasti kasvaneet. En ole itse myöskään huomannut kofeiinin vaikuttavan kreatiinin vaikutukseen. Kahvissa tosin huomattavasti vähemmän kofeiinia kuin pillereissä/energiajuomissa.
Määrät vaikuttaa ja eron näet vaan jos jätät piristeet kokonan pois muutamaksi kuukaudeksi,

Energiajuomien kofeiniin on myös ns.puhdistettua. Saattaa käyttäytyä eri tavoin?
Täh? Eikö niiden pitäisi juuri piristää sen kofeiinin takia?

NS300
01.02.2012, 16:47
Erään kirjallisuuden mukaan saattaa olla epäilys, että puhdistettu kofeiini aiheuttaa voimakkaampaa riippuvuutta ja käyttäytyä muutenkin eritavoin ihmisropassa. En nyt muista kovin tarkkaan mitä siinä sanottiin, mutta kirja oli se lääkkeet ja lisäravinteet urheilussa kirja. Siinä oli oma osionsa energiajuomille.

Blaster
01.02.2012, 16:51
OK, nyt ymmärrän - tarkoitit että kahvissa on muutakin kun kofeiinia.

NS300
01.02.2012, 16:54
Kyllä siihen suuntaan. tietoa ei aiheesta sen enempää ole, mutta kunhan mietin.. :)

MMMF
01.02.2012, 16:59
Määrät vaikuttaa ja eron näet vaan jos jätät piristeet kokonan pois muutamaksi kuukaudeksi

Jepjep. Ihan hyvä olisi jättää tuo kahvi kokonaan pois muutenkin.

MMMF
01.02.2012, 17:23
http://hormonidieetti.fi/?p=603

Mitä mieltä Blaster on?

NS300
01.02.2012, 18:03
Kahvin juonnin lopettaminen on ainakin allekirjoittaneelle aivan saat..vaikeaa. Nimittäin kofeiinin puutos aiheuttaa aivan järjettömän hedarin. Pitäisi ilmeisesti ensin leikata määriä ja siitä astettain pudottaa pois. Ei ihan pieni projekti. :smoke:

MMMF
01.02.2012, 18:13
Helppo homma. Intissä sen huomas. Pari päivää vaikeinta ja sen jälkeen voi olla juomatta, jos niin haluaa.

Blaster
01.02.2012, 21:01
http://hormonidieetti.fi/?p=603

Mitä mieltä Blaster on?
No onhan se tarina tuokin...
Itse jos joskus harvoin juon ni sit "lusikallinen" Illyn espressoa aidosta pressokeittimestä & -kupista, pikkurilli koukussa jokaisesta tipasta nauttien...

jackball
01.02.2012, 21:58
Mihin perustuu mielipiteesi siitä, että palkkarissa ei kannata ottaa samaan aikaan glutamiinia ja hiilareita? Koitin googletella tätä, mutta mistään ei löytynyt perusteluita moiselle.

Blaster
01.02.2012, 22:05
Ohjaa hiilaria enempi maksan suuntaan ja vähemmän menee lihaksiin., kun laitetaan 5-10g glutaa ja normihiilarit (30-...g).
Vaihtoehto on ottaa prode+hhh tai prode+gluta, mutta ei molempia. Gluta maksaa melkosesti enemmän ja saattaa pistää herkän vatsan sekasin ku määrät on 20+g. Gluta näyttää käytännössä myös kiristävän kroppaa = hyvä kuvia jms varten, mutta ei välttämättä hyvä lihasten kasvatukselle.

taistelija
02.02.2012, 18:45
onkos tälaisesta aineesta kuin celadrin, kellään kokemusta tai tietoa? pitäisi kuulemma "voidella" niveliä ja lievittää niveltulehduksen oireita

Blaster
02.02.2012, 18:48
Ei valitettavasti ole, jokunen vuosi sitten noteerasin että sellasta on markkinoilla, muuta en tiedä.

max power
03.02.2012, 21:53
Emännän puolesta kysyn onko mitään lisäravinnetta/lisäravinteita jota suosittelisit erityisesti naisille kun emäntä valittaa ettei kehity vaikka kuinka syö ja reenaa?

AK
03.02.2012, 22:26
En oo Blaster, mutta tuohon tilanteeseen ei oo ihmeravinnetta olemassa. Oikea reeni, lepo ja ravinto.

Kyseles emännältäs eli juttelet sen kans. Saat selville miten se reenaa, reenaa vaikka sen kans jonkun aikaa ja oot sen mukana. Mitä se reeniltä haluaa? Vai onko vaa reenaavinaan, et sais sulta enempi läheisyyttä.

max power
04.02.2012, 08:09
Lähinnä noita buustereita daa/testforce tms ajattelin... Joo kyllähän näistä treeni jutuista on keskusteltu ja treeni puolen voisin väittää olevan kunnossa... tavoitteena on kasvaa niin isoks kun natuna vaan pystyy pitäen tietysti rasvat alhaalla

Blaster
04.02.2012, 11:19
DAA-pohjaiset aineet on kysymysmerkki: GH:n nostoon periaatteessa pitäisi toimia siinä kun miehilläkin (testoa ei ainakaan teoriassa nosta naisilla)
USPLabsin Powerfull: sama ku yllä
USPLabs Anabolic Pump lisää lihasmassaa nopeasti pari kiloa = lataa lihakset ylitäyteen, venyttää lihaskalvoja 24/7

"Kasvisroina":
PES Anabeta
ALR Pro Anabol - Alrin kanssa olisin kyllä varovainen; turhan usein lipsunut ja tuoteissa ollut toimivampaa tavaraa mukana ku etiketti kertoo, käry saattaa käydä ja sivareita tulla.

Jos yksi pitäisi valita ni USP Anabolic Pump, toimiva ja turvallinen tuote, kakkosena PowerFull iltasin käytettynä.

NS300
04.02.2012, 11:26
Nyt kiertää huhu, että usp laps on poistamassa/poistanut geraniumin jack3d:stä kanadan viranomaisten puututtua kurjenpolviuutteen käyttöön lisäravinteissa.

NS300
04.02.2012, 11:28
Lähinnä noita buustereita daa/testforce tms ajattelin... Joo kyllähän näistä treeni jutuista on keskusteltu ja treeni puolen voisin väittää olevan kunnossa... tavoitteena on kasvaa niin isoks kun natuna vaan pystyy pitäen tietysti rasvat alhaalla

Suoraan sanoen ihan älytöntä. Jos ei kehity niin jokin on pielessä: treeni,ruoka,lepo. Ei sitä boostereilla korjata.

Blaster
04.02.2012, 11:39
Nyt kiertää huhu, että usp laps on poistamassa/poistanut geraniumin jack3d:stä kanadan viranomaisten puututtua kurjenpolviuutteen käyttöön lisäravinteissa.
Heti tähän alkuun - noissa yllä suositelluissa tuotteissa ei ole raportuitu mitään kiellettyjä aineita tai harmaalla alueella olevia...ei geraniumia jms
-----
Nää viranomaisten mielivaltaisuudet on mua tökkinyt aina.
Patrick Arnold toi Geraniumin ekana lisäravinnekuvioihin treenibuusteriksi 2006-2007 -> joutui viranomaisen hampaisiin ja pakotettiin luopumaan tuotteesta.
Sitten USP, tavastaan poiketen, kopsasi idean ja alkoi tehdä fyffeä geranium-tuotteillaan OEP ja Jaska...monta vuotta tahkosi rahaa ja PA katteli katkera vierestä...nyt sitten kielletään USPLabsiltä tämä rahanlähde ja muut toistaiseksi saa myydä. EI ummarra viranomaislogiikkaa.

max power
04.02.2012, 17:24
Suoraan sanoen ihan älytöntä. Jos ei kehity niin jokin on pielessä: treeni,ruoka,lepo. Ei sitä boostereilla korjata.

niin kyllähän sitä on ennenkin ojia kaivettu ilman palautus juomia ja proteiini jauhoja... naisilla lihasmassan kehitys on niin älyttömän hidasta ja jos nyt kerran markkinoilla on tuotteita jotka siihen auttaa niin miksi ei... on se nyt vähän eri asia kokeilla laillisia lisäravinteita kun lyödä piikkiä takapuoleen

NS300
04.02.2012, 18:25
niin kyllähän sitä on ennenkin ojia kaivettu ilman palautus juomia ja proteiini jauhoja... naisilla lihasmassan kehitys on niin älyttömän hidasta ja jos nyt kerran markkinoilla on tuotteita jotka siihen auttaa niin miksi ei... on se nyt vähän eri asia kokeilla laillisia lisäravinteita kun lyödä piikkiä takapuoleen

Öh.. :palikka: Boostereista oli viimeksi kysymys kun viestiäsi kommentoin. Prodet ja/tai palkkarit nyt on ihan eri juttu ja kuuluu jokaisen perustreenajan ruokavalioon (tai pitäisi ainakin kuulua).

Mutta voi hyvänen aika sentään, että jos ei kehity niin kyllä siihen ihan oikeasti joku syy on. Joko treeni kusee, ruokahommat kusee tai lepoa ei tule tarpeeksi. Pahimmassa tapauksessa nuo kaikki.

Jos pitäisi arvailla niin todennäköisesti ruokavalio kusee eniten ja sitten treeni.

Boosteri on yksi kärpäsen paska siihen päälle siinä kohtaa kun PERUSHOMMAT ON KUNNOSSA.

Mutta siitä vaan sitten vetää vaikka lääkekaapin tyhjäksi mun puolesta ;) ei se kehittymään auta jos hommat ei toimi.

P.s on vain ajankysymys kun nuo vahvemmat boosterit ovat ns.laittomia.

Blaster
04.02.2012, 18:50
No sanoisin tähän, että tietyistä lisäravinteista on ainakin ajoittain käytettynä enemmän hyötyä kuin haittaa.
Esim itse olen kärsinyt huonolaatuisista unista / unettomuudesta ja alhaisista testoarvoista.
Molempiin voi ruokavaliolla vaikuttaa ja viilattu niitä onkin - vuosien varrella löytynyt aiaan auttavia juttuja, puhumattakaan monista dokumenteista mitä olen lukenut.

Nyt kuiteskin esim TF2 ratkaisee ne molemmat ongelmat tsiljoona kertaa paremmin kuin optimaalinkaan ruokavalio. Elikkä itseni kohdalla ratkaisu on erittäin helppo: haluan elää laadukasta elämää ja minulle ei ole väliä monta vuotta sitä riittää, pyrin nauttimaan jokaisesta päivästä - en halua elää masentuneena 100 vuotiaaksi vihaten jokaista päivää aamusta alkaen...

NS300
04.02.2012, 19:02
Jokainen tyylillään, mutta kyllä sinullakin blaster on ne treeni ja ravintohommat ensin mietitty kuntoon.. Eikö?

båtsman
05.02.2012, 18:47
Löytyykö tähän mielipidettä, http://usplabsdirect.com/Compound20/ .

Blaster
06.02.2012, 10:45
Uusi aine, josta ei mulla omia kokemuksia.
JOS toi mainosteksti pitää paikkansa, ni melkosen kova aine on ja tulee olemaan suosittu, siis jos lupaukset pitää paikkansa ja toimii oikeasti useimmilla ihmisillä.

Tavallaan on uuden sukupolven klemppu, joka toimii rasvanpolton lisäksi jopa ihmisillä anaboolisena ja bonuksena ilman sivareita (klemput aiheuttaa kramppeja & tärinää ja eivät ihmisillä lisää lihaskasvua).
Elikkä kovat on lupaukset.

USPLabs on kyllä pystynyt tuomaan säännöllisesti uutta ja toimivaa ainetta markkinoille - rankkaisin parhaaksi lisäravinnefirmaksi jos huomioidaan uudet ideat ja tuotteiden toimivuus.
Kuiteskin ilmeisesti kaikki tuotteet toimii joillakin, mutta kaikki tuotteet ei toimi kaikilla, elikkä varmasti tietää jonkin yksittäisen tuotteen toimivuuden itsellä tässäkin tapauksessa vain kokeilemalla.

Usva
07.02.2012, 18:07
Onko blasterillä mielipidettä HumanoGrowthista?
http://www.iherb.com/Labrada-Nutrition-HumanoGrowth-120-Capsules/25345?at=0

Blaster
07.02.2012, 19:04
Mielenkiintoinen tuote, useimmilla näyttäisi ainakin yöunia parantavan ja monilla palaa rasvaa & lihasmassaakin tulee.
Joillakin taas ei näytä toimivan ollenkaan.

En ole itse kokeillut.

Usva
07.02.2012, 20:07
itellä paransi unia ja vaikutus oli merkittävämpi kun powerfullilla. Muuten en osaa sanoa yhen purkin perusteella kun palautuminen on ollu aina aikas hyvää. Ajattelin testata kyllä tupla annoksella täs keväällä. Ajattelin et jos sulla o kokemusta siitä onko unien parantuminen ainoo hyöty. Tietty se o tärkee osa palautumista.

Blaster
07.02.2012, 21:23
Joo unenlaatu kertoo GH-vaikutuksen toiminnasta - yleensä GH pakkaa vielä kilon tai kaksi painoa nesteen muodossa kehoon ja treenistäkin pitäisi palautua nopeammin sekä nivelet tuntua kivuttomimmilta.
Pidempään käytettynä voimatasoissa pitäisi myös näkyä nousua.
Mutta kuten sanottu en ole itse kokeillut, ainoastaan lukenut muiden käyttäjä kokemuksia netistä.

NS300
08.02.2012, 09:53
Tuosta glutamiinista olet toistanut että ei kande vetää palkkarissa mutta mitä mieltä olet, onko siitä hyötyä, jos vetää vaikka 5g päivittäisen krean ja b-alaniinin ylläpitoannosten joukossa?

Blaster
08.02.2012, 10:56
Jotkut väittää glutasta olevan apua immuunijärjestelmälle, herasta mikroneineen luultavasti kuitenkin isompi hyöty kuin yhdestä aminosta.
Ennen treeniä otettuna saattaa olla hyötyä sarjakestävyyteen, onko alempi maitohappo (tai vaimeampi maitohappovaikutus) treenivaikutuksen kannalta hyvä, onkin sitten taas erittäin hyvä kysymys.
Se mikä kisassa tai ennätysvedossa on hyvä ei välttämättä ole ideaalijuttu treenin tehokkuudessa, siis siinä kuinka paljon saa treeneillä kehitystä aikaan...

Ol'dirty
08.02.2012, 11:17
Tuosta glutamiinista olet toistanut että ei kande vetää palkkarissa mutta mitä mieltä olet, onko siitä hyötyä, jos vetää vaikka 5g päivittäisen krean ja b-alaniinin ylläpitoannosten joukossa?

Tuota B-alaniinia ja kreaa on ihan turha vetää joka päivä, jos on jo tankannut alussa 1-2.vk. Jos treenaat vaikka joka toinen päivä, niin ne tasot ei laske päivässä mihinkään...Tottakai ne myyntimiehet suosittelee joka pv käyttää, että sulla menis enemmän tavaraa.

Blaster
08.02.2012, 11:40
B-alan suhteen on hyvä kysymys kantsiiko sitä ottaa ollenkaan, jos haluaa kasvattaa lihasmassaa.
Lyhyt aikaiset tutkimukset puoltaa sen käyttöä: http://www.ergo-log.com/betaalaninefatgainmuscle.html
Pitka aikaisia tutkimuksia ei ole - ja ei ole mitään syytä olettaa B-alan olevan pitkällä ajanjaksolla hyödyllinen lihasmassan kasvua ajatellen.

Jos sitä ottaa niin pienet määrät on luultavasti parempia kerta-annoksina kuin isot, koska isoista mälleistä poistuu suhteessa enemmän virtsan mukana lähitunteina.

NS300
08.02.2012, 11:55
Eikös b-alaniinin koko idea ole se säännöllinen,jokapäiväinen käyttö? Mitä hyötyä ottaa vaan silloin tällöin?

Blaster
08.02.2012, 12:02
Se latautuu hitaasti, mielestäni jos sitä käyttää, ni kannattaa ottaa 200-500mg annoksina useasti päivässä.

Nordic
08.02.2012, 12:07
Tuota B-alaniinia ja kreaa on ihan turha vetää joka päivä, jos on jo tankannut alussa 1-2.vk. Jos treenaat vaikka joka toinen päivä, niin ne tasot ei laske päivässä mihinkään...Tottakai ne myyntimiehet suosittelee joka pv käyttää, että sulla menis enemmän tavaraa.

Itse olen myös päätynyt samaan..viimevuosina en ole käyttänyt enää alun jälkeen päivittäin ja oikeastaan ainut ero on se, ettei paino nouse niin rajusti(krea),reenit menee hyvin näinkin.

Blaster
08.02.2012, 12:37
Lihassa ja kalassa on jonkin verran kreatiinia sekä B-alaniinia, mikä tietty auttaa ylläpidossa välipäivinä.
Jos niitä kuuluu suht runsaasti ruokavalioon, niin lisäravinteiden suhteen se tietenkin vähentää/poistaa tarpeen.

NS300
08.02.2012, 12:46
Käytettekö siis molempia kreaa ja betaa vaan treenipäivinä?

holmesinjones
08.02.2012, 16:04
Olisiko tämä hyvä d-vitsku:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0

Blaster
08.02.2012, 16:16
Se on D3, elikkä hyvä ja hintakin näyttää melkosen hyvälle.

holmesinjones
08.02.2012, 16:25
juu niin munkin mielestä hinta tosi edullinen....mikä se on noihin nivelsärkyihin paras apu,vasen olkapää oireilee....olisiko se Kissus? (mikähän se oikea nimi oli??)

Nordic
08.02.2012, 16:58
juu niin munkin mielestä hinta tosi edullinen....mikä se on noihin nivelsärkyihin paras apu,vasen olkapää oireilee....olisiko se Kissus? (mikähän se oikea nimi oli??)

Esim. nuo

http://www.iherb.com/USPlabs-SuperCissus-120-Capsules/29843?at=0

http://www.iherb.com/Primaforce-Cissus-Bulk-Powder-1000-mg-100-g/25342?at=0

http://www.iherb.com/Primaforce-Cissus-1000-mg-120-Capsules/25339?at=0

Voipi saada taas suomestakin,viimeks kun kaverille katoin viikkotakaperin oli loppuunmyyty kaik vaan.

Usva
08.02.2012, 17:23
Itellä primaforcen cissus vei kyynärpääkivut kesällä. tai en tiä oliko se vai joku muu samalla, mut lähti pitkäaikaset vaivat eikä palannu.

Blaster
08.02.2012, 20:06
...mikä se on noihin nivelsärkyihin paras apu,vasen olkapää oireilee....olisiko se Kissus? (mikähän se oikea nimi oli??)
Tekniikka kuntoon nostoissa, aina on varaa hiukan parantaa ja viilailla...
Sokerit veks.
Omega6 rasvat minimiin, noin 5-10g kroppa tarvii päivässä, mut alussa voi pariksi viikkoa jättää vaikka kokonaan vekka.
Kalaöljystä EPA+DHA yhteensä 3g päivässä (=normaalia kalaöljyä 10g päivässä) enempää ei kannata ottaa.
Kalaöljylle parempi vaihtoehto on krill oil 0,5-1g päivässä riittää ja toimii paremmin & nopeammin ku tuo iso määrä kalaöljyä.

Cissusta 1-2kk kuuri.

Jare
09.02.2012, 15:37
Sitrulliinistä en huomaa mitään hyötyä, mutta argiinilla saa hyvät pumpit ennen treeniä otettuna.

Blaster
09.02.2012, 15:48
Mielenkiintoinen juttu, koska käytännössä on moneen kertaann todettu, että arginiini ei aiheuta minkäänlaista pumppia, jos sitä ei ole viikkoja päivittäin latailtu.

Same
11.02.2012, 15:38
Onko kenelläkään tietoa PES:in Alpha-T2 rasvanpolttovalmisteesta ja onkohan kyseisen tuotteen tilaaminen Suomeen sallittua?
Testailen näitä vaihtoehtoisia fat burnereita kun efeä en uskalla lähteä netistä tilailemaan.

Blaster
11.02.2012, 18:48
Ei ole tosta kokemuksia - ja yleensäkin noi burnerit pitää jokaisen kokeilla itse, jopa parhaatkaan ei toimi kaikilla.
EU:n ulkopuolelta tilattuna voi tarttua haaviin pistokeissa ja viranomaiset toimii tälläisessä tapauksessa harkinnanvaraisesti = mielivaltaisesti.

Same
11.02.2012, 20:04
Lähti tuollainen puteli tilaukseen Englannista. Netissä sitä näköjään suositellaan stackämään OxyEliten kanssa, joten täytynee kokeilla miten pelittää.

soccerman
12.02.2012, 15:27
Onko Blasterilla mitään tietoa, että nostaako nuo DMAA-valmisteet verenpainetta?(siis silloin kun niitä on kehossa ja kuinka paljon nostaa mahdollisesti).

Blaster
12.02.2012, 18:09
Ei ole tietoa, mittaamallahan se näkee heti.
Periaatteessa se nostaa ihan niinku kofeiinikin, mutta kuten sanottu kannattaa mitata.

Toisaalta ku on meno päällä, ni sillonhan ne tietty nousee aina, tuskin kuitenkaan sitä tarkoitit.

Esko
13.02.2012, 10:37
Minä mittasin joskus paineita mittarilla ... Ei ne paineet mitenkään kauheasti noussut siinä istuessa mutta syke oli jotaki 100.

Same
13.02.2012, 12:59
Nuo verenpaine asiat ovat todella yksilöllisiä. Toisilla nousee paineet todella herkästi (esim. pelkkä vereenpaineen mittaus nostaa osalla ihmisistä paineita. Syynä yleenä toimenpiteen jännitys.)
Sama tulee näihin lisäravinteisiin. Pelkästään nestetasapainon muutokset saa tuon paineen muuttumaan eri mittausten välillä.

Itsellä paineet ovat todella alhaiset eikä ainakaan parilla mittauskerralla ole DMAA:n jälkeen ollut juurikaan muutosta.

Jare
13.02.2012, 13:42
Joo ei noista pumpeista voi oikee mitää sanoa, mutta paras ehkä mun mielestä on clycocarn. Argiini toimii kyllä mun mielestä parhaiten ennen nukkumaanmenoa. Tulee uni helposti.

Warrior
15.02.2012, 20:01
Mites Blaster tuossa aikaisemmin olen kysynyt tuosta apteekin testosta, joka mulla siis käytössä korvaushoitona. Nyt vanha suola janottaa ja ehkäpä nostais sitä lääkärin määräämää annosta aika reippaastikin kesään asti. Onko suomesta saatavilla hyvää antiestroa, nyt kun tuo novedex xt ei ole enää saatavilla? Vai onko markkinoille tullut viimeaikoina jotain novedexia parempaa?

Blaster
15.02.2012, 20:06
Suomesta en tiedä, mutta EU alueelta saa vaikka Fusion Supplementsin ATD -tuotetta.

poijankossi88
16.02.2012, 22:56
Mikä olis hyvä ja edullinen yleis piriste treeneihin. Kuulut että nuo DMAA valmisteet aiheuttaa toleranssia pitkällä tähtäimellä.

Entä tuo Driven Sport Craze? Sekin joku piriste ei sisällä DMA:aata. Tuleeko toleranssia ja onko tilattavan arvoinen tuote?

Blaster
16.02.2012, 23:17
No mä en hirveen hanakasti tue piristeiden käyttöä sen enempää kuin viinankaan jatkuvaa ryystämistä.

Halvin ja toimiva piriste on kuitenkin kofeiini kapselit, muutaman euron maksaa iso mälli tabuja.

Craze on varmaankin paras muttei halpa, toleranssia ei kuulema juuri tule Crazeen.

poijankossi88
17.02.2012, 00:37
Crazessa näkyypi olevan 45 annosta. Eli 45 treeni kertaan. Ei tuo nyt hirveän hinnakkaalta tunnu saattaapi olla jopa halvempi kuin shock3d.

Vois testata tätä crazea. Noita DMAA aineita ei oikein viitti säänöllisesti käyttää kun hyöty tippuu, muutenhan ne toimii pirun hyvin satunaiseen treeniin tai bile käyttöön. Työaikana kuitenkin tulee tuota uupumusta olemaan, kun noita uniongelmiakin on ja sitten ihan saakutin väsynyt loppu viikosta ja keskittyminen luokassa iso Ö.

Warrior
17.02.2012, 10:54
Suomesta en tiedä, mutta EU alueelta saa vaikka Fusion Supplementsin ATD -tuotetta.

Ja pidät tota atd ainesosaa parhaimpana? Onko mitään muuta mitä voisi kokeilla tohon? Esim mikä toimisi selective estrogen receptor modulaattorina. Eikös atd ole aromataasi inhibiittori, jos oikein olen ymmärtänyt.

Blaster
17.02.2012, 11:12
Mikä tarkoitus sulla on?
Palauttelu/kiristely(nesteenpoisto)/antigyno?
Kaikkiin noihin ATD toimii vähintään yhtähyvin tai paremmin kuin apteekin SERMit.

Ei tule mieleen yhtään "yrttipohjaista" SERMiä, AIta on monissa kasviksissa ja lisäravinteissa.

ATD mielestäni paras noihin tarkoituksiin

Myös GHenerate toimii antiestrona, mutta lisäksi antaa hyvät GH-pulssit (3-5 kertaa päivässä käytettävä tuote)

http://www.gigasnutrition.com/images/product_images/popup_images/1522_0.jpg

Blaster
17.02.2012, 11:38
Toi GHenerate sisältää näköjään AI:n ja SERM:in samassa yrtissä.
Käytännössä kuivattaa niveliä ja kroppaa ihan samallalailla ku muutkin antiestrot

Warrior
17.02.2012, 14:49
Mikä tarkoitus sulla on?
Palauttelu/kiristely(nesteenpoisto)/antigyno?
Kaikkiin noihin ATD toimii vähintään yhtähyvin tai paremmin kuin apteekin SERMit.

Ei tule mieleen yhtään "yrttipohjaista" SERMiä, AIta on monissa kasviksissa ja lisäravinteissa.

ATD mielestäni paras noihin tarkoituksiin

Myös GHenerate toimii antiestrona, mutta lisäksi antaa hyvät GH-pulssit (3-5 kertaa päivässä käytettävä tuote)

http://www.gigasnutrition.com/images/product_images/popup_images/1522_0.jpg

Lähinnä toi gynojen ehkäisy. Jos meen lääkärin määräämää annosta esim triplaamaan, niin sitten tuo gyno tulee ongelmaksi. Jospa kokeilis tuota GHeneratea kun siinä on molemmat ominaisuudet...

Blaster
17.02.2012, 14:58
ATD toimii siihen myös hyvin - parin päivän käytöllä jo arkuus katoaa rinnoista ja rauhaset pienenee, ku päivän kahden sisään aloittaa oireitten ilmaantumisesta.

Warrior
17.02.2012, 15:07
Asia selvä. tänks

MMMF
17.02.2012, 16:18
Mikä olis hyvä ja edullinen yleis piriste treeneihin. Kuulut että nuo DMAA valmisteet aiheuttaa toleranssia pitkällä tähtäimellä.

Entä tuo Driven Sport Craze? Sekin joku piriste ei sisällä DMA:aata. Tuleeko toleranssia ja onko tilattavan arvoinen tuote?

Pitempiaikaisessa käytössä nämä hemodynaamiset vaikutukset voivat kadota, sillä DMAA:n tiedetään aiheuttavan takyfylaksiaa (Charlier 1950). Tällä tarkoitetaan aineen vaikutuksen heikkenemistä toistuvassa käytössä. Kofeiini-efedriini -yhdistelmän hemodynaamisten vaikutusten tiedetään katoavan tai ainakin vähentyvät selvästi pitempiaikaisessa käytössä, mutta laihdutuksen kannalta edulliset vaikutukset säilyvät lähes ennallaan.

On syytä huomata, että takyfylaksialla tarkoitetaan eri asiaa kuin tottumisella (toleranssilla). Tauon aikana takyfylaksia häviää nopeasti, mutta tottumisilmiö on usein hyvinkin pitkäaikainen.

http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2011/11/dmaakofeiini-yhdistelman-vaikutus.htmlOnko Blasterilla mitään tietoa, että nostaako nuo DMAA-valmisteet verenpainetta?(siis silloin kun niitä on kehossa ja kuinka paljon nostaa mahdollisesti).

"Physician and Sportsmedicine -tiedelehdessä ilmestyi juuri tutkimus, jossa selvitettiin DMAA:n ja DMAA-kofeiini -yhdistelmän akuutteja vaikutuksia verenpaineeseen ja sykkeeseen: 1) 250 mg kofeiinia yksinään; 2) 50 mg DMAA:ta yksinään; 3) 75 mg DMAA:ta yksinään; 4) 250 mg kofeiinia + 50 mg DMAA:ta; ja 5) 250 mg kofeiinia + 75 mg DMAA:ta. Kofeiini-DMAA yhdistelmä nosti jonkin verran sekä systolista että diastolista verenpainetta, erityisesti 75 mg:n annoksella, mutta sillä ei ollut vaikutusta sykkeeseen."

http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2011/11/dmaakofeiini-yhdistelman-vaikutus.html

Same
19.02.2012, 11:43
Nyt kun itsellä dieetin ja kiristelyn maali alkaa häämöttämään voisinkin heittää Blasterille kysymyksen.

Tarkoituksena aloittaa maltillinen bulkki huhtikuun hujakkeilla.
Mitä lisäravinteita suosittelet ostoslistalle ajatellen maksimaalista lihaksenkasvua (body-tyyppinen treeni, ruokavalio kunnossa),
perus bcaan, heran, malton, creatiinin ja multivitskujen kaveriksi?

taistelija
19.02.2012, 13:38
kuinka monella menee maha kuralle herasta? miten sen voisi estää?

NS300
19.02.2012, 13:51
kuinka monella menee maha kuralle herasta? miten sen voisi estää?

Laktoosiongelmaa? Kokeile isolaattia.

taistelija
19.02.2012, 18:59
ei ole laktoosiongelmia tai keliakiaa ym. isolaatista samoja ongelmia

Blaster
19.02.2012, 19:07
Nyt kun itsellä dieetin ja kiristelyn maali alkaa häämöttämään voisinkin heittää Blasterille kysymyksen.

Tarkoituksena aloittaa maltillinen bulkki huhtikuun hujakkeilla.
Mitä lisäravinteita suosittelet ostoslistalle ajatellen maksimaalista lihaksenkasvua (body-tyyppinen treeni, ruokavalio kunnossa),
perus bcaan, heran, malton, creatiinin ja multivitskujen kaveriksi?
Mielestäni BCAA:n voit jättää pois - ei täydellinen proteiini (puuttuu välttämättömiä aminoita). Mm leusiini+hera -yhdistelmä edullisempi ja tsiljoona kertaa parempi.
Bulkilla on mielestäni yksi lisäravinne yli muiden: USPLabs Anabolic Pump - estää rasvan kertymistä ja ylilataa lihakset glykogeenilla.


kuinka monella menee maha kuralle herasta? miten sen voisi estää?


Laktoosiongelmaa? Kokeile isolaattia.

Laktoosi on yleisin ongelma, mutta ainakin yhden kaverin tiedän kenellä myös isolaatti vetää vatsan kuralle: voi ottaa vaan ruoan kanssa

Nordic
19.02.2012, 19:13
kuinka monella menee maha kuralle herasta? miten sen voisi estää?

Kokeile eri merkkejä josko joku sopisi..Niissä voi olla eroja..Itsellä oli myös samankaltaisia ongelmia aikonaan,jätin fastin herat vithuun ja problem solved:tsemppiä: Vaikka tääl on ehkä asenteellistakin vastustusta fastin tuotteita kohtaan, itsellä ne tosiaan pisti pötsin sekasin. En o kokeillu tosin oisko homma viäkin näin,kaikki muut kokeilemani tuntuu käyvän ainakin nykyään..

Lotina
19.02.2012, 19:13
Laktoosi on yleisin ongelma, mutta ainakin yhden kaverin tiedän kenellä myös isolaatti vetää vatsan kuralle: voi ottaa vaan ruoan kanssa

Mites muuten maitoallergia? Joka ainakin itsellä on nähtävästi tullut iän myötä, ei kotimaista maitoa ja laktoositon maitojuoma vetää mahan sekaisin:team finland:

En ole niin perehtynyt tuon heran valmistusprosesseihin, mutta voisikohan maitoallerginen oireilla herasta?

Blaster
19.02.2012, 19:20
Mites muuten maitoallergia? Joka ainakin itsellä on nähtävästi tullut iän myötä, ei kotimaista maitoa ja laktoositon maitojuoma vetää mahan sekaisin:team finland:

En ole niin perehtynyt tuon heran valmistusprosesseihin, mutta voisikohan maitoallerginen oireilla herasta?

Joo noita syitä on monia...tuo saattaa päteä jollakin. Mutta kuten sanottu, yks heppu sai homman hallintaan ottamalla ruonan yhteydessä = hidastamalla läpimenoa ja se kundi (IFBB Pro) tosiaan ottaa kisadietillä jopa 800g heraa päivässä...mutta ei lusikallistakaan voi ottaa ilman ruokaa. Elikkä hyvin yksilöllisiä ihmeellisyyksiä onn.

Same
19.02.2012, 22:25
Mielestäni BCAA:n voit jättää pois - ei täydellinen proteiini (puuttuu välttämättömiä aminoita). Mm leusiini+hera -yhdistelmä edullisempi ja tsiljoona kertaa parempi.
Bulkilla on mielestäni yksi lisäravinne yli muiden: USPLabs Anabolic Pump - estää rasvan kertymistä ja ylilataa lihakset glykogeenilla.

Kiitokset tästä!
Täytyy pistää Anabolic Pump hankintalistalle. Kaveriksi sille hera isolaattia,leusiinia, creatinea ja maltoa.

Dieetillä onkin sama mennyt tuo sama combo ilman maltoa ja Anabolic pumpia!

Hullu inkkari
20.02.2012, 11:27
esim. self wheyssä on sadassa grammassa leusiinia 12,9 g. normisetti treenin jälkeen minulla 25-50g kyseistä jauhoa, saan siis neljänneksen tai puolet tuosta 12,9:sta leusiinigrammasta.
väitätkö että on merkittävää hyötyä lisätä tuosta leusiinin määrää treenin yhteyteen normi jampan normi pumppailussa.

miksi? kuinka paljon?

Blaster
20.02.2012, 11:43
Kannattaa ottaa treenin jälkeen 25g erissä vaikka tunnin välein ni toimii tehokkaammin = menee vähempi suoraan suolesta läpi.
Ei leusiinista tohon päälle ole tuntuvaa hyötyä, dietillä se leusiini on parhaimillaan kun otetaan esim 10gheraa+5g leusiinia.

Jare
20.02.2012, 11:51
Itse jos olisin bulkilla, niin käyttäisin ehdottomasti mutant massia :)

Blaster
20.02.2012, 12:17
Itse jos olisin bulkilla, niin käyttäisin ehdottomasti mutant massia :)

Jos tätä tarkoitat ni ei oikein ruokaa kyllä korvaa mielestäni: http://www.iammutant.com/products/mutantmass_nutritionalfacts.php
Pitäisin itse pullapitkoa + maitolasillista parempana - mutta en todellakaan suosittele sitäkään.

Warrior
21.02.2012, 13:19
Mikä tarkoitus sulla on?
Palauttelu/kiristely(nesteenpoisto)/antigyno?
Kaikkiin noihin ATD toimii vähintään yhtähyvin tai paremmin kuin apteekin SERMit.

Ei tule mieleen yhtään "yrttipohjaista" SERMiä, AIta on monissa kasviksissa ja lisäravinteissa.

ATD mielestäni paras noihin tarkoituksiin

Myös GHenerate toimii antiestrona, mutta lisäksi antaa hyvät GH-pulssit (3-5 kertaa päivässä käytettävä tuote)

http://www.gigasnutrition.com/images/product_images/popup_images/1522_0.jpg

Mitä olet mieltä tuosta tuotteesta antigynon suhteen?

http://www.pps-shop.fi/driven-sports-triazole-kaps-p-1152.html

Blaster
21.02.2012, 13:45
Aika kallis tuote sellaseen tarkotukseen, varmaan toimii kyllä.
Laskee GH -eritystä ja IGF-1 -tasoja
Kurkuma saattaa vähentää proteiinisynteesiä.

Warrior
21.02.2012, 14:22
Aika kallis tuote sellaseen tarkotukseen, varmaan toimii kyllä.
Laskee GH -eritystä ja IGF-1 -tasoja
Kurkuma saattaa vähentää proteiinisynteesiä.

Kiitos tiedosta. pitäydyn siis atd:ssa.

soccerman
21.02.2012, 16:43
Mitkä lisäravinnevalmistajat ovat Blasterin mielestä ne kaikkein laadukkaimmat?

(nyt en tarkoita jälleenymyyjiä, yksittäisiä tuotteita tai kauppoja, vaan ns. kokonaisuuksia/tuotemerkkejä)

Esimerkkinä nyt vaikka sitte: E-parm Nutrition

http://epharmnutrition.com/images/family-110804.png

Blaster
21.02.2012, 17:30
Noissa tuotteissa on vähä sellanen homma, että eri henkilöillä ainakin osittain toimii eri tuotteet.

Sanoisin, että
USPLabs on melko huippu, suurinosa, ei kaikki, tuotteista toimii useimmilla. Erittäin innovatiivisia tuotteita kuten Cissus ja Anabolic Pump.
Patric Arnold (E-Pharm, Ergo-Pharm, Prototype Nutrition) on osoittanut useasti kykynsä tuomalla lisäravinnemarkkinoille melkoisesti uutta, mm DMAA, DAA-kelaatti formulaatiot jne
ALRi on tuonut monia toimivia tuotteita ensimmäisenä markkinoille, tosin jotkut on menny överiksi (sisältäneet roinaa, mitä ei o etiketissä mainittu), mm ATD-testobuusterit ja luontaiset anaboliset aineet.
HMP:llä on monia toimivia laatutuotteita
Controlled Labsillä samoin
Fusion Supplements, PES, Driven Sport, Applied Nutriceuticals, Omega Sports - osittain mielenkiintoisia tuotteita
Lisäksi on pitkä liuta firmoja, joilla yksittäisiä hyviä tuotteita.

Taajuudella
22.02.2012, 18:55
Terve blaster! Se sinun ohjeistama BCAA sekoitus onnistui, joten löytyiskö sulta hyvää solidia lisäravinnetietoa flunssan tuhoamiseen? Puolentoista kuukauden mykoplasma flunssa päällä ja alkaa pikkuhiljaa *piip*TTAAN.

Blaster
22.02.2012, 19:17
OK!
Mikäli sen "instantisoinnin" haluaa tehdä viimosenpäälle ja on valmis minuutin käyttämään aikaa, ni mulla on ihan konkreettiset jutut meneillään siihen aiheeseen:
- tilasin vaihteeksi Bulkpowderin jauhoja, joissa EAA sekä DAA -pulveri (leikkaan vähän TF2:sta perus DAA:lla) molelemmat oli harvinaisen rakeisia,
niin heitän annoksen huhmareeseen + hiukan lesitiiniä sekaan ja vajaan minuutin pyörittelen -> todella hienoksi "mikronoitua" jauhoa ja liukenee molemmat älyttömän helposti veteen, myös DAA-pulveri ihan kokonaan, pohjalle tai seinämiin ei jää käytännössä mitään ja vaahtoakin tulee melkosen vähän.
Pieni vaiva aluksi, mutta on mukava juoda sellasta mikä sekoittuu parin sekunnin vatkauksella sheikkerissä.

---
Flunssaan ottaisin vihreää teetä (tappaa bakteereja ja viruksia tehokkaasti) vaikka ison kannullisen päivässä
C-vitsku 5-10g päivässä 1-2g kerralla = muutaman tunnin välein.
Sinkki 100-150mg päivässä
D-vitsku, jos ei ole käyttänyt isoja annoksia (kuten 5000IU/pv) ni voi ottaa vaikka 50 000IUta parin päivän ajan, sen jälkeen normaaleilla annoksilla eteenpäin.
Glutamiinia jotkut on kehuneet - vaikka 5g kerralla (joillakin vatsa ei tykkää paljoa isommista annoksista) muutaman tunnin välein
Heraprodea vaikka 5 x20g päivän aikana.

Ol'dirty
22.02.2012, 23:03
Mitäs tuumaat Colemanin uudesta testoboosterista? Erikoisia aineksia heitetty sekaan...tänään sain postissa näytepussin mutta eipä tuolla yhdellä satsilla paljon testejä vielä ajeta.
http://www.mrsupplement.com.au/ronnie-coleman-testogen-xr

Blaster
23.02.2012, 01:04
Joo, aluksi 50€ /purkki ja 30 annosta tuntuu isolta hinnalta, mutta kun tarkkaan katsoo ainekset ni hinta on kohtuullinen.
Joskus tullu otettua melko sama sekoitus ennen treeniä, mutta Gini ja punkku puuttu - täytyy varmaan ottaa kokeiluun tuo AstraGin ni näkee kuinka se toimii treenin yhteydessä...

Se mitä paperilla muuttaisin, ni karnitiinin sijaan GlycoCarn / vihreä tee pois (neg vaik mTORiin?), samoin nokkosen juuri (poistaa myös nestettä) ja OPC (punkku - neg vaik mTORiin?) pois. DAA vois olla kelaattina.

Mutta ihan mielenkiintoinen tuote kylläkin.


E: sellanen pervo juttu tossa kyllä on, että DAA toimii NMDA -reseptorin agonistina ja agmatiini antagonistina, elikkä juuri päinvastaiset vaikutukset siellä mitä kautta DAA pääosin toimii. Silti molemmat nostaa LH- ja GH -arvoja, ainakin erikseen otettuna.

Esko
23.02.2012, 18:08
Onko tuo jotain eri juttua kuin se alpha-gpc vai samaa?


http://brainsupplementsreview.com/wp-content/uploads/Natural-Brain-Enhancer-Doctorss-Best.png

GlyceroPhosphoCholine (GPC) 300 mg
PhosphatidylSerine (PS) 100 mg

Blaster
23.02.2012, 18:45
On samaa tavaraa, alpha-GPC, mutta normaalisti joku 800-1000mg tarvitaan noin 2h ennen treeniä, jos haluaa keskushermoston toimivan paremmin. PS 100mg on taas normiannos yleensä.
Hormonitasoja voi tuolla sekoituksella kyllä optimoida; tuo alhaisempikin alpha-GPC määrä nostaa GH-tasoja (noin 30-60min nauttimisesta) ja PS pitää kortisolia kurissa...nooo pari vuotta ku säännöllisesti käytää ni eroa alkaa syntyä....

No Logic
23.02.2012, 18:54
Onko tämä tuote tarpeeksi tehokas sisällöltään? http://www.pps-shop.fi/fusion-supplements-gplc-glycocarn-kaps-p-1153.html

En löytänyt googlettamalla tarkempia tietoja.

Blaster
23.02.2012, 18:57
Onko tämä tuote tarpeeksi tehokas sisällöltään? http://www.pps-shop.fi/fusion-supplements-gplc-glycocarn-kaps-p-1153.html

En löytänyt googlettamalla tarkempia tietoja.

On.

Tosin se annostus on tutkimuksissa ollu 4,5g eli 10 kapselia = 9 annosta purkissa.

No Logic
23.02.2012, 19:09
On.

Tosin se annostus on tutkimuksissa ollu 4,5g eli 10 kapselia = 9 annosta purkissa.


Eli mieluummin MHP:n No Bomb?

Blaster
23.02.2012, 19:14
Tossa varmaan edullisin grammahinta Euroopassa:

http://www.predatornutrition.com/Amino-Acids/GlycoCarn-Powder-675g

Pumppari
25.02.2012, 10:52
Oisko gurulla vinkkiä... olkapäässäni on todettu nivelkulumaa ja osteofyyttejä, jotka leikataan tähystyksessä ensi viikolla. Nähtävästi solisluun päästä leikataan/hiotaan muutama milli pois, jolloin tilalle kasvaa uutta rustoa. Vaivaan on kokeiltu ainakin fysioterapiaa, lepoa, pieniehköjä määriä (muutam kapselia päivässä) cissusta, glukosamiinia & omega3:a. Silti punnerrusliikkeet etenkin eteenpäin ovat olleet kipuilun takia kokonaan pannasssa reilun vuoden, joten nyt joudutaan järeämpiin keinoihin.

Voiko palautumista jouduttaa jollain lisäravinteilla, noilla edellä mainituilla tai muilla? Onko hyötyä yrittää tukea testo/kasvu- tms. tasoja lisäravinteilla palautumisen edistämiseksi? Millaisen cocktailin ottaisit käyttöön heti operaation jälkeen ja myöhemmin ylläpitoon?

Blaster
25.02.2012, 12:21
No kun ne ylimääräiset nystyrät tms on sieltä poistettu ni jatkaisin Cissuksen käyttöä.
Celadrinistä ei ole mitään kokemusta, mutta kuulostaa hyvältä: mm voitelee niveliä ajamalla kehon omia nesteitä oikeisiin ositteisiin ja sitä kautta nivelten paranemin nopeutuu & kuluminen vähenee.
http://www.celadrininfo.com/
Omega kolmosen ottaisin krill oilista 500mg/pv riittää, kalaöljyä ei sillloin tarvita. Krill oil on tsiljoona kertaa parempi noissa niveljutuissa.
Omega kutonen vähiin: kasvisöljyt kuten rypsi, auringonkukka, maissi, pähkinä, soija tms runsaasti kutosta sisältävät öljyt ja margariinit ehdottomasti veks. Jopa kauran vaihtaisin riisiin. Rasvatonta lihaa ja sitäkin vain vähän.
DAA/TF2 vois olla kokeilemisen arvoinen, useimmilla se puskee nestettä niveliin. Itsellä se ampuu nivelit ihan täyteen, jopa hieman jäykistää = venytellessä liikuvuus heikkenee, mutta treenatessa taas nivelet kiittää.
Hiilareita, kuten riisiä kannattaa pitää kohtuudella ruokavaliossa, että kehossa pysyy nesteet suht korkealla.

Pumppari
25.02.2012, 13:54
Kiitos kommenteista. Pistin mainitut myrkyt tilaukseen - cissuksen jauhona, niin hinta pysyy kohtuullisena jos annosta nostaa. Mikä lienee hyvä annostus ja sen ajoitus?

Blaster
26.02.2012, 11:01
1g 2x päivässä on aika hyvä, joillakin nivelet tulee kipeämmiksi isommilla annoksilla, elikkä kokeilemalla löytyy sopiva annos.

Taajuudella
26.02.2012, 21:19
Appiukolla kolottaa vanhoja niveliä. Varsinkin olkapäät ei enää kestä töitä ollenkaan. Fysiöterapiassa kipeytyvät entisestään. Itse olen mietiskellyt että luultavasti nivelet ovat vaan kuivat, ja aina rasittuessaan ärtyvät vaan enemmän.

Mitkä olisi parhaita lisäravinteita tällaisessa tilanteessa? Noita kaikenlaisia nivelravinteita löytyy loputtomasti, mutta on sanomattakin selvää että täyttä sontaa on suurin osa.

Blaster
26.02.2012, 22:12
Lisäravinteiden ja ruokailun suhteen lähtisin liikkeelle noilla mitä pumpparillekin suosittelin.

soccerman
27.02.2012, 13:21
Mitäs Blaster mieltä, pitääkö nuo lisäravinnevalmistajien ilmoittamat määrät paikkaansa suurinpiirtein? Eli nuo vitamiinimäärät, proteiinimäärät yms, noissa valmisteissa...

Sehän ois aika helppo homma viilata linssiin noiden kanssa ja tehdä fyrkkaa...

Blaster
27.02.2012, 14:07
No jos on joku itselle tärkeä valmiste, ni ainahan voi viedä sen testeihin elintarvike laboratorioon.
Itse joskus maksanut laboratorio testit tuohon: http://www.hellenia.co.uk/products/Krill-Oil-500mg-Capsules.html
Murto-osa hintainen tuote 5v sitten verratuna Neptuneen ja muihin mitä Euroopassa silloin sai ja nykyisinkin puolta halvempi kuin MyProteinin ja BulkPowdersin Krill Oilit.
Toimi pirun hyvin sekin nivelten kannalta, mutta labratestien mukaan EPA puuttu kokonaan, epäilen toki sitä raporttia kirjoitusvirheestä. Toisaalta väri oli niin paljon erilainen, vaalea, että astaxantiinia tuotteessa ei juurikaan voinut olla, roisin kuin tuoteseloste väittää.

ALRi väittää testanneensa Dymatisen Viper -tuotteen ja puolet aineista puuttu tai niitä oli vain murto-osa.
ALRilla itsellään menny streoideja (trenbolone) tuotteeseen, missä piti olla niiden analogeja.
BSN:n tuotteista jokunen vuosi laboratoriossa ei löytynyt creatiinimalaattia ollenkaan, vaikka ne juuri sillä komponentilla mainostivat uusia tuotteitaan.
Himalajasuolasta ei löydy oiken mitään labrassa, vaikka sitä mainostetaan yli 80 alkuaineen sisällöllä, tosin määristä ei ole koskaan ollutkaan puhetta =suoraan ei siis valehdeltu, mutta todella mineraaliköyhää on verrattuna merisuolaan.

Itävallassa kilpailija kertoi mulle mittauttaneensa erään isoksi kasvaneen halpisfirman glutamiinista 100% vehnäjauhoa, tosin en nyt täysin luota näihin kilpailijoiden ilmoituksiin.

Luultavasti kuitenkin isoja määriä myydyt tuotteet on jonkun toimesta, viranomainen, asiakas tai kilpailija, käynny labrassa ja oletettavasti luotettavat sisällöt.
Itseltä elintarvikeviranomaiset mittasivat labrassa kaikki silloin maahantuomani Evolutionin tuotteet ja käry kävi vain merkinnöista: 2kpl purkeista oli irronnu viimeinen myyntipäivä tarrat ja 300 egee sakkoa siitä sain.

soccerman
27.02.2012, 14:18
Kiitos taas erinomaisesta vastauksesta. Toisaalta jälleenmyyjän olisi kanssa suht helppo "leikata" lisäravinteita jos niin haluaisi, mutta moista tuskin Suomessa tapahtuu.

Warrior
27.02.2012, 14:39
No kun ne ylimääräiset nystyrät tms on sieltä poistettu ni jatkaisin Cissuksen käyttöä.
Celadrinistä ei ole mitään kokemusta, mutta kuulostaa hyvältä: mm voitelee niveliä ajamalla kehon omia nesteitä oikeisiin ositteisiin ja sitä kautta nivelten paranemin nopeutuu & kuluminen vähenee.
http://www.celadrininfo.com/
Omega kolmosen ottaisin krill oilista 500mg/pv riittää, kalaöljyä ei sillloin tarvita. Krill oil on tsiljoona kertaa parempi noissa niveljutuissa.
Omega kutonen vähiin: kasvisöljyt kuten rypsi, auringonkukka, maissi, pähkinä, soija tms runsaasti kutosta sisältävät öljyt ja margariinit ehdottomasti veks. Jopa kauran vaihtaisin riisiin. Rasvatonta lihaa ja sitäkin vain vähän.
DAA/TF2 vois olla kokeilemisen arvoinen, useimmilla se puskee nestettä niveliin. Itsellä se ampuu nivelit ihan täyteen, jopa hieman jäykistää = venytellessä liikuvuus heikkenee, mutta treenatessa taas nivelet kiittää.
Hiilareita, kuten riisiä kannattaa pitää kohtuudella ruokavaliossa, että kehossa pysyy nesteet suht korkealla.

Onko sulla mitään tietoa celadrinin riittävästä annostuksesta? Cissus ja krill oil ovat jo auttaneet omiin nivelkipuihinkin.

Blaster
27.02.2012, 14:47
Ei mitään kokemusta, en tunne ketään kuka olisi kokeillut, enkä ole edes käyttäjien nettiraportteja nähny Celadrinista pl pari kappaletta positiivisia, tutkimuksi aiheesta on kyllä Celadrininfo comissa.

Jare
28.02.2012, 13:22
Jos tätä tarkoitat ni ei oikein ruokaa kyllä korvaa mielestäni: http://www.iammutant.com/products/mutantmass_nutritionalfacts.php
Pitäisin itse pullapitkoa + maitolasillista parempana - mutta en todellakaan suosittele sitäkään.

Jos bulkkaisin, niin vetäisen ruoan päälle 130g tota. Meinaan kun ei ole aina niin helppoa ja kivaa syödä ja jauhaa 2h sitä kattilallista ruokaa naamaan treenin jälkeen. Niin mielummin syön sen mitä helposti uppoo ja loput kalorit ja proteiinit tuosta. Joka ei sisällä pelkkää sokeria kuin useimmat massanlisääjät.

viikatemies
28.02.2012, 13:51
Mitäs Blaster mieltä, pitääkö nuo lisäravinnevalmistajien ilmoittamat määrät paikkaansa suurinpiirtein? Eli nuo vitamiinimäärät, proteiinimäärät yms, noissa valmisteissa...

Sehän ois aika helppo homma viilata linssiin noiden kanssa ja tehdä fyrkkaa...

Eikös Suomessa tulli valvo, tai joku viranomaistaho kuitenkin, tuote täytyy sisältää sitä mitä luvataan. Anssi vois valaista, eikös sultakin käydä ottamassa näytteitä, ainakin tavarasta mitä tulee sisään.

Blaster
28.02.2012, 14:10
Jos bulkkaisin, niin vetäisen ruoan päälle 130g tota. Meinaan kun ei ole aina niin helppoa ja kivaa syödä ja jauhaa 2h sitä kattilallista ruokaa naamaan treenin jälkeen. Niin mielummin syön sen mitä helposti uppoo ja loput kalorit ja proteiinit tuosta. Joka ei sisällä pelkkää sokeria kuin useimmat massanlisääjät.
Fruktoosia ja laktoosia tossakin on reippaasti - melko tarkkaa samat aineet saa kasaan kun ottaa 5dl rasvatonta maitoa ja 100g pullaa; itsellä menee 2-3min sen setin nielemiseen...
Jos vielä viittis nähdä vaivan ni tekisi ne kanelipullat itse sellasista jauhoista ku haluaa, dextroosia sokerin tilalle ja voita, ni ei olis fruktoosia ainakaan yhtään, eikä margariinia. Osan jauhoista vois korvata kaseiinilla.

Mielummin syön kuitenkin riisiä ja rasvaa, nopeasti keitetty ja syöty 2 isoa lautasellista riisiä. Samoin 100g makademia pähkinöitä menee mulla tosi nopsaan jos haluun.

Eikös Suomessa tulli valvo, tai joku viranomaistaho kuitenkin, tuote täytyy sisältää sitä mitä luvataan. Anssi vois valaista, eikös sultakin käydä ottamassa näytteitä, ainakin tavarasta mitä tulee sisään.

Samat lait ne Suomessakin on kuin Itävallassa:
Maahantuojan tulee tehdä ilmoitus tuomistaan tuotteista elintarvikeviranomaiselle.
Jos tuot Euroopasta tai teet itse ja myyt pimeästi = ilmoittamatta, ni sitten ei tehdä pistokokeita - multa ne mulkut haki kaikkia tuotteita 2-4 prkkkia ja sama määrä sinetöitiin vaikka jäi mulle, Mulqisti sano että voit myydä heti (heko heko, sit ei ois ollu mitään todiskappaleita itsellä, jos käry käy).

NS300
28.02.2012, 15:12
Blaster, kuinka todennäköistä on roinan tai muiden lääkeaineiden löytymisen mahdollisuus tuotteista? Jokin fast on varmasti puhdas niistä mutta mites esim. tuo jenkeistä tullut biotestin anaconda?

Blaster
28.02.2012, 15:30
Joskus vajaa kymmenen vuotta sitten ympäri Eurooppaa löydettiin steroideja noin joka viidennestä lisäravinteesta - Suomessa ei löydetty edes yhtä tuhannesta.
Huvittava juttu sinänsä, kun Weiderin tuotteet oli kontaminoituneita useissa maissa, mutta Suomen labrat ei huomannu mitään. Elikkä luultavasti Suomessa ei sitä juurikaan edes tutkittu.

Ne määrät oli sellasia, että dopingkäryjä saatto tulla, mutta muuta merkitystä niillä epäpuhtauksilla ei käytännössä ollu.

Nytkin mikä tahansa jenkkituote voi olla kontaminoitunutta, koska siellä vieläkin myydään roinaa lisäravinteena, tosin ne markkinat on nykyisin pienemmät ja siksi on melko pieni riski, että samalla tehtaalla purkitetaan & latino halpatyövoima ei viitsi putsata koneita huolellisesti ku vaihdetaan tuotteesta toiseen.

Siis pieni riski on ja se on kyllä Fastin tuotteissakin, koska raaka-aineissa saattaa olla jotain pientä epäpuhtautta.

tomi
29.02.2012, 13:22
Millä kannalla olet jonkun estrogeeniä vähentävän lisän käytöstä bulkki DAA:n käytön aikana? Näyttäisi nostavan osalla käyttäjistä ja muutamassa tutkimuksessa estrogeeniä aikalailla.

Esimerkiksi tämä Formadrol http://www.lgsciences.com/Testosterone-Booster-p/formadrol-extreme.htm

Sisältää nuo paljon puhutut 3-beta-3-hydroxy-urs-12-ene-28-oic acid ja 2-Penyl-benzo{h}chromen-4-one jotka toimisivat yhdessä juuri DAA:n kanssa.

Blaster
29.02.2012, 15:24
Esimerkiksi apteekin testosteroni aromatisoituu estrogeeniksi, eli estrogeenitasot nousee ja kroppa kerää vettä, sekä GH/IGF-1 tasot nousee hiukan juuri sen lisäntyneen estrogeenin takia.

Omat kokemukset on että antiestrogeenit laskee DAA;n tehoja, vaikka varmaan testot nousevat.

Jos se korkeahko estrogeeni jotain häiritsee, esim kuvia otettaessa ni silloin vois pari päivää ottaa antiestroa, ilman painavaa syytä en käyttäisi antiestoa päivääkään samaan aikaan DAA:n kanssa.

Sen sijaan, ainakin vanhempien kavereiden, kannattaa olla enemminkin prolaktiinista huolissaan ja leikata sitä joko L-Dopalla tai lääkeillä (Bromokriptiini jms), ginkgo bilopakin saattaa auttaa. Tämä lisää GH- ja teston tuotantoa sekä estää proklatiinista johtuvaa gynoa.

Warrior
01.03.2012, 14:47
Esimerkiksi apteekin testosteroni aromatisoituu estrogeeniksi, eli estrogeenitasot nousee ja kroppa kerää vettä, sekä GH/IGF-1 tasot nousee hiukan juuri sen lisäntyneen estrogeenin takia.

Omat kokemukset on että antiestrogeenit laskee DAA;n tehoja, vaikka varmaan testot nousevat.

Jos se korkeahko estrogeeni jotain häiritsee, esim kuvia otettaessa ni silloin vois pari päivää ottaa antiestroa, ilman painavaa syytä en käyttäisi antiestoa päivääkään samaan aikaan DAA:n kanssa.

Sen sijaan, ainakin vanhempien kavereiden, kannattaa olla enemminkin prolaktiinista huolissaan ja leikata sitä joko L-Dopalla tai lääkeillä (Bromokriptiini jms), ginkgo bilopakin saattaa auttaa. Tämä lisää GH- ja teston tuotantoa sekä estää proklatiinista johtuvaa gynoa.

Lasketko 34 vuotiaan miehen vanhaksi, siis ton prolaktiinin suhteen? Eli mennäkkö pelkällä atd:lla vai esim L-dopa mukaan. 3ml "lääkärin määräyksestä" nyt käytössä apteekin testoa/vko. ja mikä L-dopassa olisi annostus?

Blaster
01.03.2012, 15:47
Noin 40v ja alkaa pikkuhiljaa prolaktiinin eritys kohoamamaan luonnostaan. Ja toi DAA nostaa niitä reippaasti lisää.
L-dopa/agonisti lisäravinteilla ihan purkin ohjeiden mukaan, jos lääkeillä on liikeillä ni ainakin bromokriptiini kannattaa aloittaa tosi alhaalta (jopa 1/4 tabletti heikoimmissakin tabuissa) ja aina muutaman päivän välein korottaa, silloinkin vaan nukkumaan käydessä muuten saattaa 8tuntia yrjöttää niin paljon ettei pysty tekemään yhtään mitään...

NS300
01.03.2012, 16:39
Ibuprofeeni on ilmeisesti proteiinisynteesille haitallinen, mutta mites on asesyylisalisyylihappo (vai mikä v/ttu se taas olikaan) eli esim.aspiriini. Sen vaikutushan perustuu veren ohenemiseen eli onko sillä samanlainen negatiivinen vaikutus?

Blaster
01.03.2012, 17:05
Molemmat toimii saman mekanismin kautta, elikkä estävät sekä COX-1, että COX-2 -entsyymien toiminnan = samallalaila haitallisia proteiinisynteesille.

NS300
01.03.2012, 17:21
Ok, ilmeisesti tuo koskee kaikkia "särkylääkkeitä"?

Blaster
01.03.2012, 19:05
No näihän se on - kun treenataan ni siinä haetaan kohtuullisia lihassoluvaurioita, jotka täytyy korjata entistä vahvemmaksi - siinä sivussa syntyy tulehduksia.
PGF-2a on sellanen HC -lääkeaine mitä moni bodari on käyttänyt mm olkapäiden kasvattamiseen - ni eivät ole tarvinnu sitten kovin paljoa syntholia tms saittiöljyjä, että saavat kisakelpoiset kanuunan kuulat.
Kisoihin jotkut käyttävät myös PGE-1:stä (Caverject), mikä tosin vaan hetkellisen erektion eli turvotuksen aikaan sinne minne on tuikattu. Mut toi PGF-2a liittyyn lihasten nopeaan paikalliseen kasvattamiseen.
Kipulääkkeet (NSAID ja COX-2 salpaajat) haittaa lihasten kasvatusta aina jos treenit ja ruokavalio on järkevällä pohjalla.

http://journal.nzma.org.nz/journal/119-1242/2170/content01.jpg

Zeison
02.03.2012, 03:36
1. Toisessa ketjussa sivusin jo hieman, mutta mitä mieltä Blaster on kun yhä useampi Pro ukko on siirtynyt aminoihin syrjäyttäen perinteisen hera+malto/dekstroosi palkkarin? Onko tässä tulevaisuuden suunta? EAA:t napaan ja kotiin syömään. Bullikin vetää aminot ja mussuttaa parit banaanit treenin jälkeen. Maltodekstriini / Dekstroosi on muutenkin vähän kyseenalaistettu onko se tärkeää boudareille kun sapuskaa vedellään kuitenkin tasaisin väliajoin (= lihasglykogeenitasot täyttyy kyllä) ja hera taasen, noh aminot imeytyy nopeammin ja muutamilla tuotteilla saadaan boostattua proteiinisynteesiä varsin mukavasti.. Suurin osa korostaa ruoan tärkeyttä muutenkin, joka monella unohtuu kun lisäravinteita on julmettu määrä mistä valita. Rahallisesti olisi mukava pärjätä mahdollisimman pienellä arsenaalilla. Todelliset hyödyt on niin pieniä. Mutta ehkä sitten pitkällä aikavälillä.. Toisaalta kun juttelin faijapuolen kanssa taannoin ja katselin kuvia 90-luvulla kondiksesta kun treenaili vielä säännöllisesti (yli 10v), niin kyllä sillonkin oli lihasta ja kova kondis. Pastaa, tonnikalaa, kananmunia, jauhelihaa yms perussettiä ja kesäisin helvetisti aerobista ilman nykyajan katabolian pelkoja. Ja siis ei käyttänyt lisäravinteita silloin, wrangen proteiininapit ei kaiketi houkutellut, eikä Sustanon kankkuun pistettynä saati muut roinat. Toisaalta on ihan turha miettiä miten muut kehittyy, jos on vähänkin lahjoja tähän hommaan, niin kehittyy kun tekee asiat vähän sinne päin ja syö paljon. Tämä on niin nähty juttu ja välillä se vituttaa, kun miettii taas omaa panostusta (joka nyt lipsunut huonon ruokavalion takia, mutta parempaan suuntaan menossa..). Välillä vaan miettii asioita kun laittaa sen 100-130€/kk lisäravinteisiin, joista hyöty lienee marginaalinen. Iso raha vuodessa, mutta toisaalta heran jos korvaisin sapuskalla niin maksaa sekin.

2. Siitä puheenollen, löysin mielenkiintoisen aminolitkun. Cytosportin Monster Amino uusi tuote. Tsekkaa linkki ja kerro mielipiteesi.
- PepForm Leucine peptides
- Free-Form L-Leucine
- 8:1:1 BCAA ratio -> mTOR activation
- Citrulline Malate
- Complete Amino Acid Profile -> EAA:t löytyy &B6 vitsku aminojen parempaan imeytymiseen yms.

Ilmeisesti vähän USP Labsin BCAA:n hengessä tehty tuote. Miten vaan, 15egeä halvempi purkki ja nyt lähtee kokeiluun. Kesällä ehkä sonnin massat. Ennen käyttämääni BCAA valmisteeseen hintaeroa on vaan 5egeä ja EAA:t mukaan ja kovempi leu suhde + citrulline malaattia snadisti. Nyt vaan kovaa treeniä ja kroppa äärirajoille.
http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1242&subcat=

Blaster
02.03.2012, 11:55
Treenin yhteydessä nopeasti imeytyvä proteiini on tärkeä mielestäni.
Nopeimmasta hitainpaan: di- ja tripeptidit (PepForm Leucine peptides sekä PeptoPro) - (hera)hydrolisaatit - heraisolaatti -herakonsentraatti - vapaat aminot - liha jms - kaseiini.

Vapaat aminot tosin treenin alussa/aikana otettuna ovat heraa nopeampia, koska ruoansulatus ei toimi treenin aikana.

Toi Cytosportin tuote on tsiljoona kertaa parempi kuin USPLabsin "vastaava". Cyto sekoittuu älyttömän hyvin, USPLabs ei sekoitu oikein ollenkaan.
Leusiinipeptidit on ihan toiselta planeetalta kuin vapaa leusiini, valitettavasti hinta on myös 4x kalliimpi.
Ainoa mikä vois olla vielä paremmin Cyton tuotteessa, olisi korkeampi osuus sille leusiinipeptidille = ei ollenkaan niitä vapaita aminoja sinne sekaan, mutta hinta olisi silloin yli 2k ertaa kalliinpi.

Nyt dietillä menny 4-5 annosta päivässä + 5g hydroa sekaan, elikkä lähes 3 purkkia jo menny Cytosportin Monster Aminoa.
http://www.muskleforum.com/showthread.php?411-IBB-Time&p=115511&viewfull=1#post115511

Same
02.03.2012, 21:47
Tuosta Anabolic Pumpista vielä sellainen kysymys että suositteletko vetämään pätkissä esim 1kk ja tauko vai voiko tuota vetää pidempään ilman tehonhäviämistä?
Entä toimiiko VHH:lla?

Legenda
02.03.2012, 22:25
Hei Blaster, vaivaan sinua taas hetken. Hakusessa olisi jokin kohtuu hintainen kaseiini. Tällaiset kolme osui silmääni. Tuo Cytosportin kaseiini näyttäisi olevan kenties hinta-laatusuhteeltaan paras. Tuo Massin Triple Night Protein taasen ei taida olla ihan puhdas kaseiini vai onko? Ja vastaavasti tuo Optimumin kaseiini on kaikista kallein. Onko noissa jotain merkittäviä eroja vai otanko hyvillä mielin tuon Cytosportin kaseiinin (viikottaiseen) käyttöön? Kaiketi hinta-laatusuhteeltaan ihan varsin mainiota tavaraa? Käyttäisin sitä siis välipalana tai sitten töissä ruokailun yhteydessä, kun niissä ruuissa proteiinia monesti on aika niukasti. Sekä dieetillä, että "bulkilla".

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1239&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=809&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=852&subcat=18

Sitten kysymys tuosta Monster Aminosta. Kuinka käytät sitä, milloin, kuinka paljon, palkkarissa vai kuinka? Voiko tai kannattaako sillä korvata perinteistä leusiinia esim 15g hera settien ja palkkarin yhteydessä kun näyttäisi olevan kuitenkin halvempaa kuin "perinteinen" leusiini? Vai onko tuo enempikin niinkuin BCAA? Mutta etkös ole BCAA.ta monesti kritisoinut turhaksi?

Blaster
03.03.2012, 00:03
Tuosta Anabolic Pumpista vielä sellainen kysymys että suositteletko vetämään pätkissä esim 1kk ja tauko vai voiko tuota vetää pidempään ilman tehonhäviämistä?
Entä toimiiko VHH:lla?
En, tällä hetkellä, tiedä yhtään syytä miksi pitäisi tauottaa. Teho ei häviä.
AP:llä on kaksi tehtävää - ajaa hiilarit lihaksiin ja estää hiilarien/ylimääräisen energian päätymistä rasvakudoksiin. Ei valitettavasti suojaa makealta = ne päätyy viskeraaliseksi rasvaksi.
VHH:lla ei oikein toimi, koska siinä ei riitä hiilarit täyttämään niitä lihaksia ja runsas rasvankäyttö johtaa AP:lla usein ripuliin...

Hei Blaster, vaivaan sinua taas hetken. Hakusessa olisi jokin kohtuu hintainen kaseiini. Tällaiset kolme osui silmääni. Tuo Cytosportin kaseiini näyttäisi olevan kenties hinta-laatusuhteeltaan paras. Tuo Massin Triple Night Protein taasen ei taida olla ihan puhdas kaseiini vai onko? Ja vastaavasti tuo Optimumin kaseiini on kaikista kallein. Onko noissa jotain merkittäviä eroja vai otanko hyvillä mielin tuon Cytosportin kaseiinin (viikottaiseen) käyttöön? Kaiketi hinta-laatusuhteeltaan ihan varsin mainiota tavaraa? Käyttäisin sitä siis välipalana tai sitten töissä ruokailun yhteydessä, kun niissä ruuissa proteiinia monesti on aika niukasti. Sekä dieetillä, että "bulkilla".

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1239&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=809&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=852&subcat=18

Sitten kysymys tuosta Monster Aminosta. Kuinka käytät sitä, milloin, kuinka paljon, palkkarissa vai kuinka? Voiko tai kannattaako sillä korvata perinteistä leusiinia esim 15g hera settien ja palkkarin yhteydessä kun näyttäisi olevan kuitenkin halvempaa kuin "perinteinen" leusiini? Vai onko tuo enempikin niinkuin BCAA? Mutta etkös ole BCAA.ta monesti kritisoinut turhaksi?

Kaseiinia jos käyttäisin, niin itse ottaisin noista sen Massin oman, koska se on halvin.
Misellaarinen kaseiini on maitoproteiinia. Maitoprode on kaseiini+hera ja muistaakseni suhteessa 80/20. Optimumilla on pelkästään ylihinnoiteltuja proteiineja, kuten tämä Casein, joka on oikeasti pelkkä maitoproteiini + aminogenentsyymit (ne on täyttä kusetusta, pitää olla grammoja ennenkuin ne toimii = hydrolisoi = saa imeytymisen nopeaksi, noissa on vaan hinnan takia milligrammoja per annos...kertoo jotain tuotteen "laadusta") -miksiköhän ekana markkinoidaan kaseiinia hitaana prodena, sitten se on kuitenkin maitoprodea, joka sen heran takia on hieman nopeampaa ja sitten vielä proteiinia pilkkovia entsyymejä joukkoon, että mukamas olisi vieläkin nopeampaa...nooo en viiti vastata. Cytosportilla myös sekoitus ja aminogeenit seassa, jep jep ok ne oli mitättömien määrien takia markkinointi kikka siinäkin.
En itse käytä hitaita proteiineja enää nykyisin, koska mielestäni niitä ei tarvita, ja siksi en tunne parhaita osoitteita, mutta myös puhdasta kaseiiniakin on Suomessa saatavilla, jos jostain syystä tarvii hidasta prodea.

---
Mulla on menossa xtremi dietti, jossa otan vimoset 3vkoa 200-500kcal päivässä, 95+% kaloreista on prodea ja siinäkin on vähän liikaa kaloreita, ni painotan EAA:ta, toisaalta EAA on saatavilla vain vapaina aminoina, mitkä on hitaampia imeytymään kuin heraisolaatti. Siksi haluan toisaalta di- ja tri-peptidejä, kuten Pepto-pro, mutta siinä on taasen ei-välttämättömiä puolet ja hiukka vähempi leusiinia suhteessa verrattuna herahydroon. Jottei asia kuulostaisi liian helpolta, ni sanon vielä, että leusiinilla voi korvata tietty niitä ei välttämättömiä, mutta mikä tärkeintä, ni jopa muita välttämättömiä aminoita.

Lyhyesti haluan dietille ultimatiivisen yhdistelmän: Pepto-Pro + leusiinipeptidit
Ja leusiinipeptidejä ei erikseen Euroopasta saa, ni sille on paras korvike Cytosportin Moster Amino, jossa yli 60% prodesta on leusiinia ja melko tasesti muita aminoita, ja niistä aminosta suurin osa di- ja tripeptidimuodossa - valitettavasti ei kaikki - aina ei voi voittaa.

Cytosportin Moster Amino on mulla yksinkertaisesta syystä käytössä - Itävaltaan ei kannata tilata Jenkeistä mitään, täällä tullisssa porukkaa ku pipoa ja ne tekee kaikkensa ettei lisäravinteet tule läpi...en jaksa enää pelleillä niiden kanssa. Eliikä en pysty tilaamaan mistään pelkkää leusiinipeptidiä.

BCAA on edelleenkin mielestäni täysin turha: kalliimpi kuin leusiini ja ei sisällä kaikkia EAA:ta
Leusiini + prode on halvempi kuin BCAA+prode - molemmat kuitenkin vaatii sen proden kyytipojaksi, jotta proteiinisynteesi toimii...

Niin ja se mun xtremidietti perustuu yksinkertaistettuna seuraavaan ideaan:
Vuorotellan max GH- ja insuliinipulsseja & syötetään optimaalisesti aminoita vereen.

"halvempaa kuin "perinteinen" leusiini" - tätä en ymmärrä, toi tuotehan maksaa 70-90€/kg ja perinteinen leusiini maksaa 30€/kg
Otan itse 1 mitta (=8g prodea netto) + 5g hydroa sen päälle 4-5 x treenivapaana päivänä, treenipäivinä muutaman annoksen enemmän = 200-500 kcal /pv.
Esim yksi annos ennen treeniä, 1 treenin aikana, 1 treenin jälkeen, 2h myöhemmin ja 4h myöhemmin.

Zeison
03.03.2012, 07:39
Nyt dietillä menny 4-5 annosta päivässä + 5g hydroa sekaan, elikkä lähes 3 purkkia jo menny Cytosportin Monster Aminoa.
http://www.muskleforum.com/showthread.php?411-IBB-Time&p=115511&viewfull=1#post115511

Enpäs huomannut aikaisemmin, että sullakin käytössä. Anyway, jos joku pohtii vastaavanlaisen tuotteen ostoa, niin voin kyllä suositella maun ja sekoitttuvuuden perusteella. Aikaisemmin oli Selfin BCAA (20€/prk) tupla annoksella, että tuli leusiinia tarpeeksi. Maku oli järkyttävä, irvistäen alas ja knöllejä joutuu pureskelemaan, eli sekoittuu huonosti. Tämä on eri planeelta. Vielä kun nämä saisi samasta puljusta kaikki. V*tuttaa tilailla eri paikoista..

Pitäisiköhän Blasterin siirtyä Caseiiniin? Rasvaa lähti enemmän ja voimaa tuli paremmin vs. heralla tämän tutkimuksen mukaan.. ;) http://thinkmuscle.com/nutrition/protein-supplement-on-diet/

Zeison
03.03.2012, 08:11
Hei Blaster, vaivaan sinua taas hetken. Hakusessa olisi jokin kohtuu hintainen kaseiini. Tällaiset kolme osui silmääni. Tuo Cytosportin kaseiini näyttäisi olevan kenties hinta-laatusuhteeltaan paras. Tuo Massin Triple Night Protein taasen ei taida olla ihan puhdas kaseiini vai onko? Ja vastaavasti tuo Optimumin kaseiini on kaikista kallein. Onko noissa jotain merkittäviä eroja vai otanko hyvillä mielin tuon Cytosportin kaseiinin (viikottaiseen) käyttöön? Kaiketi hinta-laatusuhteeltaan ihan varsin mainiota tavaraa? Käyttäisin sitä siis välipalana tai sitten töissä ruokailun yhteydessä, kun niissä ruuissa proteiinia monesti on aika niukasti. Sekä dieetillä, että "bulkilla".

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=1239&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=809&subcat=

http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=852&subcat=18

Sitten kysymys tuosta Monster Aminosta. Kuinka käytät sitä, milloin, kuinka paljon, palkkarissa vai kuinka? Voiko tai kannattaako sillä korvata perinteistä leusiinia esim 15g hera settien ja palkkarin yhteydessä kun näyttäisi olevan kuitenkin halvempaa kuin "perinteinen" leusiini? Vai onko tuo enempikin niinkuin BCAA? Mutta etkös ole BCAA.ta monesti kritisoinut turhaksi?

Jos Blasterin esittämä hinta on ratkaiseva tekijä, niin voisi harkita tuota tuotetta: http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=793&subcat=15

Eniten tavaraa (5kg) ja halvempaa kuin Massin yöprode. Undenatured Cross-Flow Microfiltered Whey Protein Isolate (65%), Isolated Undenatured Micellar Casein (33%), molemmat laadukkaimmista päistä. On pitänyt tilata dietillä tätä siinä uskossa että olisi paksumpaa ja pitäisi nälkää paremmin, mutta aina jäänyt. Palkkariksi ei ehkä optimaalisin (leusiinia 6,8g/100g vrt. Self isolaatti 12,9g/100g), mutta treeniä ennen/jälkeen voi vedellä monster aminot kun siinä on EAA:t mukana, eli tärkeimmät aminot ja muita lisäksi (yhteensä 18kpl L- alkuista aminohappoa).

båtsman
03.03.2012, 09:22
Jos Blasterin esittämä hinta on ratkaiseva tekijä, niin voisi harkita tuota tuotetta: http://www.mass.fi/product_detail.asp?prod_id=793&subcat=15

Ihan ookoo tuote, mutta toi Massin hinta on pöyristyttävä, kuten monet muutkin niitten "ale-hinnat". Jos tuotetta meinaa tilata, niin tossa ihan vaan vertailun vuoksi mitä toi oikeasti maksaa, http://www.predatornutrition.com/Protein-Powders/Protein-Blends/90-Protein-5kg .

Zeison
03.03.2012, 16:11
Ihan ookoo tuote, mutta toi Massin hinta on pöyristyttävä, kuten monet muutkin niitten "ale-hinnat". Jos tuotetta meinaa tilata, niin tossa ihan vaan vertailun vuoksi mitä toi oikeasti maksaa, http://www.predatornutrition.com/Protein-Powders/Protein-Blends/90-Protein-5kg .

•£5.09 to a maximum of £15.30 for Estonia, Finland, Hungary, Poland, Portugal, Slovenia, and Sweden. FREE shipping on orders over £250.

Tuotakin voisi kokeilla: http://www.sportsnutrition.fi/phase-protein-p-866.html

J.Stallion
03.03.2012, 16:50
---
Mulla on menossa xtremi dietti, jossa otan vimoset 3vkoa 200-500kcal päivässä, 95+% kaloreista on prodea ja siinäkin on vähän liikaa kaloreita, ni painotan EAA:ta, toisaalta EAA on saatavilla vain vapaina aminoina, mitkä on hitaampia imeytymään kuin heraisolaatti. Siksi haluan toisaalta di- ja tri-peptidejä, kuten Pepto-pro, mutta siinä on taasen ei-välttämättömiä puolet ja hiukka vähempi leusiinia suhteessa verrattuna herahydroon. Jottei asia kuulostaisi liian helpolta, ni sanon vielä, että leusiinilla voi korvata tietty niitä ei välttämättömiä, mutta mikä tärkeintä, ni jopa muita välttämättömiä aminoita.

Lyhyesti haluan dietille ultimatiivisen yhdistelmän: Pepto-Pro + leusiinipeptidit
Ja leusiinipeptidejä ei erikseen Euroopasta saa, ni sille on paras korvike Cytosportin Moster Amino, jossa yli 60% prodesta on leusiinia ja melko tasesti muita aminoita, ja niistä aminosta suurin osa di- ja tripeptidimuodossa - valitettavasti ei kaikki - aina ei voi voittaa.

Pistäisitkö kuvia ja mietteitä dieetistäsi tuonne päivyriisi. Mikäli tuntuu hyvältä voisin itsekin laittaa testiin tuossa myöhemmässä vaiheessa dieettiä.

Legenda
03.03.2012, 22:11
Kiitos asiallisista vastauksista jälleen kerran! Tuollainen Massin kaseiini lähtee tilaukseen. Ja kyllä ne leusiinitkin tuppaavat monesti maksamaan saman verran kuin tuo Monster Amino. Vaan enpäs huomannutkaan että Massilta saa leusiinia hintaan 20€/500g joten sellainenkin pitää tilaukseen laittaa, toivottavasti ei vaan ole mitään vehnäjauhoa kun on niin halpaa tuo Massin tavara. Tuo Monster amino vaikuttaa tarpeisiini turhan hifiltä.

Jare
05.03.2012, 14:41
Itse otan BCAA/EAA:t treenin aikana reipas 10g ja normi palkkari treenin päälle. Tuskin sen huonompi kuin sekään mitä nämä fast apinat käyttää, et aminot treenin jälkeen ja palkkari siitä 30min. Ja lisäravinteet vie rahaa juu, mutta se hinta on ruoasta pois vastaavasti. Eli lisäravinteet on LISÄ ravinnetta ja helpommassa muodossa. Ihme pillerit on sitten se asia, mikä sitä rahaa imee. Ja niitä menee porukalla varmaan vaihtelevasti riippuen tyypistä.

soccerman
06.03.2012, 17:03
Riittääkö kaksi (http://www.sportsnutrition.fi/krillipid-balance-500mg60-softgels-p-916.html) tuollaista kapselia päivässä vai montako ottaisit? (oletetaan, että nuo olis ainoat rasvahapot jota ottas purnukasta).

Blaster
06.03.2012, 19:55
1 kpl riittää päivässä. Nivelten suhteen sekin pelaa paremmin kuin 10g kalaöljyä.

Jusuf
07.03.2012, 00:26
Mitäs Blasterille kuuluu? Pakko postata jo nostalgian vuoksi UFS:n foorumeilta, kun muistan kun setvittiin privalla nikotiinipurkan käyttöä lisäravinteena ja auttelit treenihommissa.
Hyvin on vinkit tepsinyt, treenitaukoa kyllä on taas vaihteeksi muutamat vuodet ollut koulun ja töiden takia, mutta tässä nyt jo puolisen vuotta ehtinyt uudelleen treenailla.
Enivei kyssäriä kehiin.
Oma lisäravinnestäkki koostuu tällä hetkellä:
Kalaöljy 10g vrk
ZMA stäkki tupla-annoksella lähinnä kramppien vuoksi
D-vitsku 250µg (kesällä puolet)
krea 15g
multivita + mineraali
BCAA miksi mihin lisätty normaalia enempi leusiinia
Heraa (Jota ei jaksa enää kiskoa, vituttaa maku jo liian rankasti)
Merisuolaa sekä ennen, että jälkeen treenin ja treenit paukkuu BCAA:lla paastottuna. Niksua vedän hitusen, kun dieettailen. 4-10mg vrk.
Leangains tyylillä mätän eteenpäin.
Kyssärinä lähinnä mitäs ite lisäilisit taikka poistelisit ottaen opiskelijabudjetin huomioon?

Blaster
07.03.2012, 00:47
Kiitos kysymästä, hyvin menee.
Jos tuota stäkkiä alkaisi optimoimaan hinta-laatu-suhteen kannalta:
Kalaöljy 10g vrk -> 500mg Krill Oil, tsekkaa postaus tuossa yllä
ZMA stäkki tupla-annoksella lähinnä kramppien vuoksi -> jätä kokonaan pois, luultavasti päivän suolat on liian alhaiset nesteisiin nähden, pitää olla 1-2g per litra
D-vitsku 250µg (kesällä puolet), -> voit puolittaa tai ottaa joka toinen päivä, kesällä siitäkin puolet pois jos otat aurinkoa suht säännöllisesti puolin päivin
krea 15g -> 5g riittää päivässä, tai jopa treenipäivinä tunti ennen treeniä, lihasta ja kalasta saa lepopäivinä jonkin verran - tossa parempi tuote monon sijaan, toimii oikeasti paremmin jopa pienemmällä määrällä (2-3g) ja saat magnesiumiakin http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/clearance/serious-nutrition-solutions-magnesium-creatine-chelate-%28clearance%29-501-capsule
multivita + mineraali
BCAA miksi mihin lisätty normaalia enempi leusiinia -> BCAA vekka ja leusiini tilalle (valiinista ja iso-leusiinista ei ole mitään hyötyä), lisäksi leusiini sekä BCAA vaatii kaikki välttämättömät mukaan ainakin pienissä, että voivat edes toimia = leusiini+prode samaan aikaan
Heraa (Jota ei jaksa enää kiskoa, vituttaa maku jo liian rankasti)
Merisuolaa sekä ennen, että jälkeen treenin ja treenit paukkuu BCAA:lla paastottuna. - BCAA ei ole ollenkaan hyvä paastossa/treenin yhteydessä -> käytä EAA:ta tai prodea, paras on leusiini+hiukka prodea.

Jusuf
07.03.2012, 01:12
Kiitos kysymästä, hyvin menee.
Jos tuota stäkkiä alkaisi optimoimaan hinta-laatu-suhteen kannalta:
Kalaöljy 10g vrk -> 500mg Krill Oil, tsekkaa postaus tuossa yllä
ZMA stäkki tupla-annoksella lähinnä kramppien vuoksi -> jätä kokonaan pois, luultavasti päivän suolat on liian alhaiset nesteisiin nähden, pitää olla 1-2g per litra
D-vitsku 250µg (kesällä puolet), -> voit puolittaa tai ottaa joka toinen päivä, kesällä siitäkin puolet pois jos otat aurinkoa suht säännöllisesti puolin päivin
krea 15g -> 5g riittää päivässä, tai jopa treenipäivinä tunti ennen treeniä, lihasta ja kalasta saa lepopäivinä jonkin verran - tossa parempi tuote monon sijaan, toimii oikeasti paremmin jopa pienemmällä määrällä (2-3g) ja saat magnesiumiakin http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/clearance/serious-nutrition-solutions-magnesium-creatine-chelate-%28clearance%29-501-capsule
multivita + mineraali
BCAA miksi mihin lisätty normaalia enempi leusiinia -> BCAA vekka ja leusiini tilalle (valiinista ja iso-leusiinista ei ole mitään hyötyä), lisäksi leusiini sekä BCAA vaatii kaikki välttämättömät mukaan ainakin pienissä, että voivat edes toimia = leusiini+prode samaan aikaan
Heraa (Jota ei jaksa enää kiskoa, vituttaa maku jo liian rankasti)
Merisuolaa sekä ennen, että jälkeen treenin ja treenit paukkuu BCAA:lla paastottuna. - BCAA ei ole ollenkaan hyvä paastossa/treenin yhteydessä -> käytä EAA:ta tai prodea, paras on leusiini+hiukka prodea.
ZMA stäkistä sen verta, että suolaa käytän aika hyvin. Suurin osa krampeista varmaan johtuu kaliumin puutteesta (diagnosoitu) johon kiskon lisäksi 1.5g kaliumia depona päivässä. Kramppien syytä kyllä pitäisi itselläni alkaa pohtimaan tarkemmin. Suolaa nimittäin mielestäni käytän erittäin runsaasti ihan kiteitä suuhun nakkelemalla, että suolapähkinäraejuustomixissä. (Mutta pitääpä ehdottomasti laskea päivän suola-annos ja vertailla sitä nesteen määrään)
Pitää ehdottomasti testailla tuota linkittämääsi kreatiinia heti seuraavaksi satsiksi, kun nykyiset loppuu.
BCAA:sta olinkin käsittänyt, että leusiini on tärkein. Onneksi sitä onkin kaapissa vajaa 20kg. Kannattaa joskus osua oikeaan paikkaan, kun vanhentuneita tuotteita nakellaan poissa :mrgreen: Tällä hetkellä stäkki on suhteessa 1:1 leusiini / BCAA, eli hieman päälle puolet sisältää leusiinia. BCAA:n loppuessa jatkan siis pelkällä leusiinilla.
Iso-leusiinilla on btw hieman samanlaista funktiota mTORin (mammalian target of rapamycin) aktivaatiossa ja parilla fosfokinaasilla, kuin leusiinillakin, molemmat aktivoivat hieman eri reittiä, joten mahdollisesta synergiasta taas en ole aivan varma.
Leusiinin ja BCAA:n pelkän käytön treenin yhteydessä olen perustellut itselleni juurikin sillä, että BCAA:t ( varsinkin leusiini, pääasiallisesti?) tuuppavat vähentämään paastotilassa tapahtuvaa nitrogen turnoveria, mikä ainakin mun mielestä viittaisi siihen, että niillä pelkästään jo yksinään voidaan jonkin verran vähentää lihaskudoksen omaa kataboliaa paastotreeneissä, leusiini on myös siitä hassu, että veren muistaakseni juurikin leusiinipitoisuus tippuu treenatessa. Tuolla olen siis perustellut leusiinin käytön itselleni ja heran välttämisen juurikin sillä, että pyrin pakkaamaan kaikki kalorit treenipäivinä suoraan treenin jälkeen, kunnon megamätöksi. Treenatessa vielä on kiva "välttää" turhia kaloreita ja pyrin sillä ramppaamaan mm katekoliamiineja, että gh:ta kattoon rasvanpolton vuoksi.
Mitäs mieltä tästä? meneekö ajatusketju jossain kohtaa mulla rikki?

soccerman
07.03.2012, 09:28
1 kpl riittää päivässä. Nivelten suhteen sekin pelaa paremmin kuin 10g kalaöljyä.


Selvä. Tuohan on sitten erittäin edullinen ratkaisu öljyjen suhteen. 17,90e / 2 kk.